9874
A biztonság és védelempolitika aktuális kérdései
-
Papichulo #1683 Szerinted ez a sok ember, aki vállalja a nyilvánosságot is, csak magából akar hülyét csinálni?
Dehogyis! Ilyen ezekben a musorokban sohasem fordul elo!
De latom, most mar a satanista zsidok is elokerultek. Sot, az osszes pedofil is zsido, gondolom meg a romai katolikus papok koze is ok szivarogtak be... Lathatolag egyre melyebbre jutunk a cionista fertoben, azonban az eredeti kijelentesek meg mindig nincsenek alatamasztva. :) -
ManoNegra #1682 Nagy általánosságban még igazad is lenne, de sajnos vannak kivételek. Egy steril, befolyástól, hatalomtól mentes világban minden bizonnyal így működne, de ez nem egy ilyen világ. -
#1681 Szerinted ez a sok ember, aki vállalja a nyilvánosságot is, csak magából akar hülyét csinálni?
Itt nem véráldozatról, hanem más rituáléról van szó. Értelemszerűen az előbbi esetén kevesebb a tanu.
Az angol gyermekmolesztálós botrányok körül is óriási százalékban vannak zsidók ill. filoszemiták, pl. Jimmy Savile sokszáz ismerőse aki kapcsolatba hozható...
A lent említett érithetetlenség miatt kerülgetik őket.
Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2015.04.19. 12:05:31 -
Papichulo #1680 Ki tekinthető autentikus forrásnak?
Peldaul torteneszek, esetleg teologusok altali peer-reviewed publikaciok... -
Papichulo #1679 Azon tul, hogy ismet keseregtel egy jot, hogy milyen szar rasszistanak es antiszemitanak lenni a mai Europaban, egy lepessel sem kerultunk annak a megalapitasahoz kozelebb, hogy melyik testnyilasodbol huztad elo a kovetkezo kijelentesedet: "Ebben az időkben még erősen dívott a Jehovának mutatott emberáldozat is" -
#1678 Ahhoz, hogy objektíven tudj ítélni, minden oldal nézőpontját, érveit ismerned kell.
Ilyen híreket, adatokat pedig a fősodratú médiában hiába keresnél:
"Habár az idén 86 éves Lord Greville Janner ellen - aki a Munkáspárt tagja és a nagy-britanniai zsidó képviselők tanácsának volt elnöke - elegendő bizonyíték gyűlt össze a gyermekzaklatásokról ahhoz, hogy vádat emeljenek ellene, "súlyos demenciája miatt képtelen volna egy bírósági tárgyaláson részt venni" - jelentette ki a királyi ügyészség.
Forrás: https://kuruc.info/r/4/142075/"
De mint említettem, a legnagyobb forrás általában véve a nagy írók, híres emberek művei minden korban.
Minden ember, akinek van egy alapszintű műveltsége és nyitott gondolkodású, rájöhetett már arra, hogy a világ minden területén és időben ahol zsidók élnek vagy éltek, ott nagyszámban van antiszemitzmus is. Ellenben antisvábizmus, antifrancianizmus, antiszlávizmus csak elvétve akad a téridőben...
Pl. valószínűleg a fent említett pedofil "lord" esetének eltussolásában résztvevők közül is kikerül egy-két újdonsült "antiszemita".
A magyarországi TEV romboló tevékenysége során is csupán a konfliktust és a problémát növeli. Valószínűleg az is a célja.
Nemzetbiztonsági szempontból az efféle zsidó szervezetek többet ártanak, mint a feloszlatott Magyar Gárda és a többi.
Vagy szerinted az nem szül visszás gondolatokat az emberekben, ha úton-útfélen zsidó sajnálkozásba, megemlékezésbe botlik, amire milliárdokat költenek úgy, hogy az átlagnak hónap végén nincs egy fillérje sem?
Vagy az, hogy Áder azonnal ugrott bocsánatért esedezni a rabbihoz, akit állítólag megszóltak?
Ezek az események azok, amik gerjesztik az antiszemitizmust.
A káros cionista törekvések miatt is sokan okkal vagy ok nélkül, a zsidókat mint népet okolják. A tanult szélsőjobb ilyet nem tesz.
(A szélsőjobb definíciójában sem értünk egyet, mint megannyi másban.)
A sajnálatos pedig, hogy azokat, akik igazán meg akarják oldani a problémát (és a nemzet biztonságát), stigmázzák a kreált antiszemitizmussal és még ki tudja, mivel.
Mára az antiszemitizmus nem veszély senkire nézve sem. Aki azt állítja, emiatt fél, az hazudik vagy hülye.
Aki azt állítja, van Európában vagy Magyarországon olyan számbavehető csoport, egyáltalán egy közösség, amelyik fizikailag megismételné vagy folytatná Hitler útját, az egy minden hájjal megkent, populista politikus.
Hamis eszmék, csúsztatások, terjednek a jobb oldalon is amellett, hogy ez bizony az antitradicionális baloldal sajátossága; de aki ezeket a gondolatokat tiltja, ahelyett, hogy megvitatásra ösztönözne, a társadalom legnagyobb károkozója.
-
ManoNegra #1677 Ki tekinthető autentikus forrásnak? -
Papichulo #1676 Finom kis csapatot hoztal te itt ossze, nacik, antiszemitak, szelsojobbosok... szinte biztosan ok a legautentikusabb forras a zsidokrol, persze minden reszrehajlastol mentesen. Ez manapsag a kotelezo olvasmany a kuruc.infon?
Felettébb visszataszító, hogy te, aki elutasítasz minden efféle forrást, most konkrétumokat követelsz.
Nem, en azt szeretnem ha a kijelenteseidet alatamasztanad valamivel, ugyanis ezeket az allitasokat ennyi erovel az anusodbol is elorangathattad. -
#1675 Általánosságban a szépirodalmat tekintheted forrásnak, érdekes pl. összehasonlítani a köztudottan cionista (vagy filoszemita) ill. nem cionista írók szemléletét is - minden korban.
Néhány magyar író, aki kemény élettapasztalat után konkrétabban fogalmaz, talán nem voltak minden esetben objektívek, ahogy senki nem az a vészterhes időkben, messze objektívebbek a cionistáknál: Marschalkó Lajos, Fiala Ferenc, Nyirő József, Wass Albert, Alföldi Géza, Szabó Dezső, Sértő Kálmán, Tormay Cécile...
Felettébb visszataszító, hogy te, aki elutasítasz minden efféle forrást, most konkrétumokat követelsz.
Lentebbi linkeken sokmindent találsz, a kuruc.info pedig tele van konrét tényekkel, adatokkal.
-
Zenty #1674 Miert ne lehetne kivételezni? A zsidók faji alapon van àllamuk és faji alapon kapnak pozitív diszkriminációt mas országoknál, nekik lehet kivételezni? . Engem ez kifejezetten irritál. Ha egyenlőség duma van akkor valóban legyen egyenlőség. Nem létezhet olyan hogy vannak egyenlőbbek. Vagy ha igen akkor jogos a gyűlölet az egyenlőbbek ellen
Utoljára szerkesztette: Zenty, 2015.04.17. 13:55:31 -
Papichulo #1673 LOL Semmit nem kell elhinned. Kezdj el olvasni könyveket.
OK. Melyik konyv, hanyadik oldalat olvassam, hogy az altalad allitottakrol tudomast szerezzek? Nekem egyre inkabb ugy tunik, hogy ezeket a kijelenteseidet csak a rectumodbol huztad elo. -
kissssss #1672 " idióta balf@sz vagy" "Ismerjük a fajtád," "agymosott libsi, és nem több" stb.... nem emlékszem hogy én személyeskedtem volna te veled valaha is a témára pedig rohadtul nem sikerült válaszolnod.
"de az általad felsoroltak általában rendben vannak - szerintem - igen. Miért ne lennének"
látszik hogy még mindig nem érted az egy dolog hogy te nem szereted a zsidókat de ilyet akkor se lehet csinálni mert vagy mindenkit elszámoltatnak a kettős állampolgárságával vagy nem, olyan nincs hogy kivételezünk ezzel meg azzal, márpedig a te hozzászólásodból erősen érződik ez.
de tudod mit.... neked is a jó kurva anyádat hogy azzal az állítólagos baszomnagy eszeddel csak egy kurta személyeskedésre voltál képes, kár hogy ez a topik is a KKK topik szintjére süllyedt le, ide esz a fene tégedet is meg a többi féleszű marhát is hortykát molnibalázskát stb ideszartok aztán szétkenitek vele a topikot utána meg nekilátok bőgni hogy a csúnya komcsi zsidaj náci libsi reptoid szürkeufó fanatikus bántott titeket, na eltakarodtok ti mindahányan melegebb éghajlatra....
-
#1671 LOL Semmit nem kell elhinned. Kezdj el olvasni könyveket. -
Papichulo #1670 nem lehet állítani, hogy az egész vallásos közösség gyakorolja, de olyan esetek történtek a múltban, amik valószínüsítik, hogy létezhettek ilyen rituálék
Tehat elkepzelheto, hogy nehanyan talan valamikor csinaltak valami hasonlot? Azt el tudom hinni, hogy elofordulhattak ilyen extrem esetek, de az eredeti allitastol ("Ebben az időkben még erősen dívott a Jehovának mutatott emberáldozat is") mar nagyon messze kerultunk.
-
Papichulo #1669 Olyat nem teszek. Ki vagy te?
Ki vagy te, hogy barmit is el kene, hogy higgyek neked? A kulturalt diskurzus alapja, hogy ha valamilyen kijelentesedet szamonkerik, azt forrassal kell tudni bizonyitani... -
#1668 Ne bizonygasd kérlek, hogy egy idióta balf@sz vagy, ez nem a topik tárgya.
Egy büdös szót nem mondtam a zsidókról olyan értelemben, ahogy arra célzol. Ezenkívül nulla emóciót fedezhetsz fel hozzászólásaimban ugyanis pusztán a tényekre hagyatkozva írok, főleg ha politikáról van szó.
Az Izrael nevű terrorállamról van szó ami illegitim ill. folytonosan és sorozatban szeg meg mindenféle nemzetközi jogokat.
Ismerjük a fajtád, szerintetek aki izraelt bírálni meri, az antiszemita; de az elsők vagytok, akik saját hazánkat mocskolják...
Az összeomlás előtti Európa nem meri észrevenni a polipként rátekeredő áfiumot. Nem, nem a zsidóságra gondoltam (arra csak a tefajtád gondol), a cionizmusra.
A "fajtád" sem rassz vagy bármiféle emberi: agymosott libsi, és nem több.
Egyszerűen nem bírod a kritikát és előhúzol mindenféle hamiskártyát a kalapodból, de nem bújhatsz mögéjük, mert én jobban elítélem a nácizmust, mint te valaha - emiatt is ítélem el Izraelt.
-
kissssss #1667 ez viszont tényleg jó kérdés. -
kissssss #1666 tehát nagyrészt néhány kivétellel minden rendben van ha van más állampolgársága is az embernek, de ha izraeli van az már nemzetbiztonsági kockázat söt főben járó bűn.
figyu az addig még oké hogy te rühelled a zsidókat de a nemzetközi politikában ha kettős állampolgárságról van szó akkor nem engedhetjük meg magunknak ezt a kétszínűsködést hogy ez meg az rendben van de ha "pirézekröl" van szó akkor rögtön megfigyelés alá helyezzük az illetőt lehallgatjuk a telefonos beszélgetéseit stb... ha egy ilyenek szárnyra kel a híre akkor brüsszelben meg washingtonban máris elkezdenek rinyálni még csak az hiányozna hogy ilyen hülyeség miatt is baszogaság az országot. -
ManoNegra #1665 Inkább az a kérdés, hogy miért nem lehet nyilvánosságra hozni az ilyen-olyan kettős állampolgárságokat a képviselőknél? Még a végén kiderülne, merre húz a mérleg? -
ManoNegra #1664 Provokáció-e meleg nagykövetet küldeni a Vatikánba?
-
#1663 Minden változatot és személyt ki kell vizsgálni, de az általad felsoroltak általában rendben vannak - szerintem - igen. Miért ne lennének?
Néhány speciális esetben, amikor pl. osztrák érintettség, lobbi stb. is lehet egy-egy határozat, szabálymódosítás esetén, akkor az adott illetőt jobban meg kell figyelni ill. a konkrét szavazástól, egyéb részvételtől el kell tiltani. Ilyen eset lehet pl. a magyar agráripar jogi és gazdasági szabályozási területe, ahol köztudott, sok osztrák gazda ill. spekuláns vásárolt "feketén" magyar földet.
Izraellel fokozatosan csökkenteni kell a diplomáciai és egyéb kapcsolatot addig mindenképp, amíg a '67-es ENSZ által meghatározott határokig nem vonul vissza területrablását illetően. De a terroizmus veszélye izraeli állampolgárok felől ettől még fönnállna, fokozottan figyelni / lehallgatni kellene kb. ahogy ők csinálják... :-) Na, azért nem annyira, mert arra nem elég Magyarország egész költségvetése, mi nem kapunk oly mértékű segélyt és kárpótlást. Ezek nélkül Izrael Albánia szintjén lenne még ma is, mármint ami a gazdaságát illeti. -
kissssss #1662 " izraeli kettős állampolgárok."
és akinek osztrák vagy lengyel esetleg török van a magyar állampolgárság mellet az már rendben van? -
#1661 A Hit Gyülekezete pedig egy olyan "keresztény" cionista szekta, akik Izraelért Sándoruk szavára azonnal fegyvert ragadnának, a szülőhazájukért viszont soha.
Na, ezt hívom én nemzetbiztonsági kockázatnak meg azokat a politikusokat és államigazgatásban dolgozókat, akik pl. izraeli kettős állampolgárok.
Ezekről a megoldandó problémákról kellene, hogy szóljon ez a topik. -
#1660 Ezek az "extremista vadhajtások" a múltban (közelmúltban?), ki tudja mire voltak képesek. Sajnos a jelenben is léteznek így gondolkodók, mint látható a videón. Maximális tisztelet a jelenlévők közti kivezetett fiatalembernek. -
ManoNegra #1659 Az emberáldozat is egy olyan "mutációja" a kanonizált zsidó vallásnak, amiről nem lehet állítani, hogy az egész vallásos közösség gyakorolja, de olyan esetek történtek a múltban, amik valószínüsítik, hogy létezhettek ilyen rituálék. Nem tudom mi lehetne olyan forrás amit elfogadsz, nem is nagyon akarok ebbe a vitába belemenni, de ha egy kicsit mélyebben szeretnél tekinteni a témába, érdemes felkutatni a tiszaeszlári vérvádról az összes, igen bőséges anyagot, pro és kontra, emellett Ariel Toaff Véres Húsvét című könyvét elolvasni.
Ez után pedig kanyarodjunk vissza a Biztonságpolitikához.
Utoljára szerkesztette: ManoNegra, 2015.04.15. 22:24:48 -
Saintgerman #1658 Ebben az esetben talán csak annyi a különbség, hogy itt nem a vallás termelte ki a "vadhajtást", hanem maga az "isten", alias Jehova választotta ki azokat, akik már a kiválasztás előtt is korcsok, az emberiség vadhajtásai lehettek.. A jelenlévők ábrázatát már meg se említsük...
Utoljára szerkesztette: Saintgerman, 2015.04.15. 22:17:36 -
#1657 Olyat nem teszek. Ki vagy te? Ha részletezném, abba kötnél bele. Egyáltalán nem akarlak meggyőzni.
Forrás maga a világ. Példának okáért az említett világirodalom legtöbb műve és legtöbb alkotója.
-
Papichulo #1656 Pedig még ma is vannak olyan elmeroggyantak köztük, akik szerint ez jogos
Minden vallas kitermeli a maga extremista vadhajtasait. Eleg vegignezni a videot es latszik, hogy mar a jelenlevok kozul sem ertett mindenki egyet a felszolalok teziseivel. -
Papichulo #1655 Akkor a nehezen tul is vagyunk. Most mar csak pontosan meg kene nevezned ezt a bizonyos forrast es idezni belole a relevans szoveget. -
#1654 Megadtam a forrást. -
ManoNegra #1653 Milyen forrással lennél elégedett? :-) -
#1652 Pedig még ma is vannak olyan elmeroggyantak köztük, akik szerint ez jogos:
-
Papichulo #1651 Én nem vagyok egy bonyolult ember
Az biztos... viszont az is, hogy rasszista vagy.
-
Papichulo #1650 A szemelyeskedesen tul vannak forrasaid is a kerdeses kijelenteseidre? -
horthy #1649 Én nem vagyok rasszista én azt szeretem ha a dolgok rendben vannak ! Itt van például ez a liberális multikultura homobuzi katyvasz aminek boszorkányfazékjának fakanáljának mozgatásában a Cion kabbalista zsidó pénzügyi elitt az élen áll !
Az egész világra szorják a trutymot de szerencsére néha ők is kapnak saját föztjükböl ! Én nem vagyok egy bonyolult ember de már a legbutább bugris is tudta a történelem során nemárt ha rend van a tanyája körül ! Ép ezért azt mondom minden kerüljön vissza a helyére nem kell ide bevándorlás a négerek menjenek vissza afrikába a pálmafa tetejére a csimpánz mellé mert azzal kb egy szinten vannak és megértik egymást , a hazai " rétiniggerek " meg Indiába vagy a gyökereikhez ahonnan jöttek hasonszörű barátaikhoz . A Zsidokra meg a számukra a legszönyübb csapást mérném amitől már a bibliai időkben is retegtek az pedig ugy hivják " munka " amihez nem ártana ha hozzászoknának mert nem az erős oldaluk !!
A jó isten nem teremt egyetlen élőlényt sem feleslegesen mindegyiknek meg van a maga funkciója a természetben nekem nincs jogom megölni egyet sem közülük de a természetben is akkor vannak rendben a dolgok ha egyensulyi állapot van ami most sajnos kibillent a helyzetéből hála a kozmopolita atlantista világelittnek !!!! -
#1648 A szépirodalom és történelmi iratok, egyéb források tömege. Pl. ha utánajársz láthatod, a (híres) történelmi emberek nagyon nagyon nagy része mai szemmel antiszemita volt.
A judaizmus és a cionizmus szempontjából is a Tóránál messze fontosabb Talmud. Na, abban szép dolgok vannak.
Több zsidó származású (ami azt jelenti, hogy valószínűleg kazár eredetű) ember rántotta már le a leplet a zsidó vallás visszásságairól.
A gnosztikus keresztények szerint is Jehova az nem Isten, hanem Sátán... apokrif iratokra támaszkodva. Amit te soha a büdös életben nem fogsz elolvasni és természetesen az neked nem forrás, hanem maximum érdekesség lehet.
-
Saintgerman #1647 .. ravasz... -
Papichulo #1646 Melyek a relevans reszletek? Nekem sem a Jehova, sem az emberaldozat szot nem sikerult megtalalnom az oldalon... -
Saintgerman #1645 Innen: #1582 -
Papichulo #1644 mindenki, aki nem zsidó az barom (gój) és nem csak átverhető, hanem Jehova örül, ha egy zsidó rászed, kisemmiz egy más vallásút (különösen keresztényt[...]
Ez honnan jon?
Ebben az időkben még erősen dívott a Jehovának mutatott emberáldozat is
Vagy ez?