9874
A biztonság és védelempolitika aktuális kérdései
  • ManoNegra
    A SZER egyértelműen CIA projekt, ez nem is kérdés.
  • Saintgerman
    A válaszodból ítélve pedig nem úgy tűnik mint ha értenéd...
    Hogy mennyire tartozik a védelempolitika topikba a zufó ? Képzeld el, hogy hogy a baromfiudvarodba csak a rókák ellen állítottál fel csapdát, és a tyúkjaid még is eltűnnek.... Hát ennyire.. (már ha érted)..
  • Papichulo
    En ebben eddig semmi kivetnivalot nem talalok. Szerintem ez minden parlamentben igy megy. Van egy torvenyjavaslat, azt megvitatjak, majd a vegen szavaznak rola... Az meg, hogy egy 500 millios blokkban par millioan biralnak valamit, az nem meglepo, hanem termeszetes.
  • Steel
    becsületszavamra véletlen volt :D
    ugyanazt a Juncker-t idéztem, amit Bayer is. (most nézem a videót)
  • fonak
    Andrej Babickij orosz ellenzékit, aki nem volt éppen a mindenkori moszkvai hatalom kedvence (anno a csecsenek oldaláról tudósított a csecsen háborúról pl.) kirúgták a Szabad Európa Rádióból, mert a Krím esetében nem követte az amerikai vonalat (egy mondatot mert egyszer leírni, hogy a krímiek többsége bizony Oroszországhoz akart tartozni). Igaz volt más bűne is, tavaly járt a Donbászban és hírt adott ukrán nemzeti gárdisták által kivégzett civilek exhumálásáról is (ami persze nem ment le). Érthető, hogy ezután egy amerikai propagandamédiában nem maradhatott...
    Utoljára szerkesztette: fonak, 2015.03.23. 18:27:35
  • Steel
    fent van nkor-on, titkon se reméltem, hogy ott lesz, erre...

gyorsan belelapozgattam, telis-tele van hivatkozásokkal, természetesen javarészt linkekkel, itt nem lesz "mellépofa"...

bemelegítő: Kapitel 1: Szimulált sajtószabadság, kiadó-i élmények
    első oldal

Die Wahrheit – exklusiv für Journalisten?

Wie kann es sein, dass unsere Leitmedien die Europäische Union und den Euro als Zukunftsprojekt feiern, obwohl europaweit Millionen Menschen der EU und dem Euro kritisch gegenüberstehen? Jean-Claude Juncker, langjähriger Regierungschef Luxemburgs und heute EU-Kommissionschef, sagt uns, wie das funktioniert:

»Wir beschließen etwas, stellen das dann in den Raum und warten einige Zeit ab, was passiert. Wenn es dann kein großes Geschrei gibt und keine Aufstände, weil die meisten gar nicht begreifen, was da beschlossen wurde, dann machen wir weiter – Schritt für Schritt, bis es kein Zurück mehr gibt.«48

hivatkozás von Herrn Ulfkotte

Akiknek most nem annyira megy a német, itt a fordítás:

Az Igazság - kiváltságos az újságíróknak?

Miként lehet az, hogy a vezető médiumaink az európai Unió-t és az Eurót a jövő projektje-ként ünneplik, és mégis Európa szerte milliók ellenzik az EU-t és az Eurót? Jean-Claude Juncker, aki évek óta Luxemburg kormányzója és ma az Európai Bizottság elnöke, a következő képen magyarázza, hogyan működik ez:

"Kitalálunk valamit és előterjesztjük az ülésteremben, majd kicsit várunk, hogy mi lesz a reakció. Ha semmi jelentősebb felszólalás (felhördülés) nincs, vagy abból kifolyólag, hogy valójában a többség nem is értette miről született döntés, semmi ellenjavaslat nincs, akkor folytatjuk amit elkezdtünk - szépen lépésről, lépésre, míg vissza nem lehet már fordítani."

Hát így születnek döntések ebben az EU-ban, Jean-Claude Juncker szerint.

Együltemben elolvasnám legszívesebben, csak az a fránya idő...
  • Papichulo
    Ugye csak gozt eresztettel ki es nem akarod, hogy erre a szornyszulottre valaszoljak is?
  • horthy
    Hattérkép megvásárolt ujságirok ! Udo Ulfkotte

Mevásárolt ujságirok ! 2.

Én véginéztem az adást pont erről beszélnek !
  • ManoNegra
    Nem olvastam én sem, így nem tudok válaszolni. A magyar kiadáson elvileg már dolgoznak, ha elkészül, majd visszatérek rá.
  • molnibalage83
    Te, én már várom, hogy mikor jönnek az ürgegőrbe vart fémdobozok. Azokat még kihagytad...
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.03.23. 14:32:16
  • Sir Quno Jedi
    Azé ezt így murva kényelmetlen elovasni tagolás nélkül!?
  • horthy
    Akkor szerinted ezentul a világ dolgait Biztonságpolitikai szempontból a korrekt egy Izraeli rikkantásra fülét farkát behuzo nyugati fősodratu médiábol tudjuk meg ?? Mert látom te mindent kritizálsz ! Ezek a nyugati politikusok ha persze hazánk politikusai se nagyon kivételek Tel-Aviv vagy Washigton már nem ugy néz rájuk telelesz a pelenkájuk ! Biztonságpolitikai szempontbol tőlük tudjuk meg hogy Putyin bácsi csúnya agresszor Porosenko meg a demokrácia hőse Jacenyuk meg aki kiárusitja az országot a modern gazdasági berendezkedés iránymutatoja ! Az Iráni atombomba " lehetőség " csunya rossz dolog de az Izraeli atombomba hasznos dolog mert a békét terjeszti a közel keleten és ahova esetleg ledobják a probléma megoldás leghasznosabb eszköze ! Az Izraeliták már több ezer évvel ezelött rájöttek hogy 3 közeget uralni kell a tényleges hatalomhoz kerskedelem , pénz ( közvetitő közeg ) , és a hirek ( média ) nem véletlenül nyüszitenek ha valamelyiket ki akarják szedni a kezükből és most ez történik a világban ázsiai szinten nemvéletlenül rukkapál az USA kinjában , remegő kezekkel nézi a sárkány és a medve összebarátkozását ázsiában és ez határozza meg a történelem menetét . Még csecsemő ez a BRICS de ha megnő és a fedezetlen dollárrendszert kukába dobja akkor az USA nagy gondba lesz . A Transzatlanti Uniot vagy szövetséget is azért akarja létrehozni hogy megereősitje pozicióját az erősődő ázsiai szövetségi rendszerrel szemben kellenek az " Auxilia " segédcsapatok . Ami persze nekünk rossz mert ha az erősebb fedezetlen dollár beszabadul Europába akkor lenyomja az euro-t és jelentősen legyengiti az Unio-s gazdaságot , nem is beszélve a várható amerikai spekulációs gazdasági hadmüveletekről amik már igy is elég károkat munkanélküliséget nyomort hoztak Europába . Pl: a NAFTA Mexikonak vagy amikor 2008-ban ahogy Varga Istvan mondta áthozták a döglött lovat az Atlanti Oceánon amikor az USA érdekeltségü hitelminősitők a gagyi hiteleket csillagos 5-re minősitették a sok Europai bank meg megvette az értékpapirokat utána a bankok becsödöltek és rohatnatak a kormányokhoz hogy az emberek adóibol mentsék már ki őket ! Drága eurokrata-atlantista bérenc lakájpolitikusainktól akik annyira okosak hogy meghatározzák egy " uborka görbületét " meg ne sokat reméljünk őket csak az érdekli hogy megkapják a multiktól , bankoktól a judáspénzt és ők jól éljenek . Még irhatnám hosszasan .........
  • Jeffjohnson
    /off

Értem én de legalább idézni megtanulhatna mintahogyan azt is, hogy ennek (NWO, UFO) saját topicja van és ezeket az agymenéseket ott kellene megbeszélni a hozzá hasonló hívőkkel, utána lesz lehetőségük megveregetni egymás vállát, mondván, hogy ma is volt miért felkelni.

/on

• Steel
    biztos, hogy érted, amit Saintgerman írt (#1464)??
    és a saját írásodra emlékszel még? (#1461)
    Utoljára szerkesztette: Steel, 2015.03.23. 09:57:10
  • Papichulo
    Nem olvastam a konyvet, ezert megkerdeznem, hogy az ember szolgaltat barmifele bizonyitekot is az allitasai alatamasztasara?
  • Jeffjohnson
    Ilyet én nem írtam.
    Biztos a sok chemtrail megzavart téged is.
  • Pares
    Ez az a FAZ amelyik Ulfkotte elmondása szerint a nyugati titkosszolgálatok szócsöve? De legalább felfedték, hogy Borisz a nyugat bábja volt, egy közönséges hazaáruló.
  • Saintgerman
    a linkre:.. és ha majd a fidesz után a jobbik kerül hatalomra, akkor a nyugat figyelme még inkább Magyarországra fog irányulni...
  • ManoNegra
    Nem tudom igaz-e, valószínűleg igen, de hogy a FAZ ezt így nyilvánosságra hozta, annak az lehet az oka, hogy tudatosítsák mindenkiben, a gyilkosságot az orosz vezetés rendelte el.

Egyébként meg...
  • Saintgerman
    Kiokosíthatnál minket az NWO topikban, hogy te mit értesz "NWO-os" alatt...
  • Saintgerman
    Így már tiszta a dolog..
  • ManoNegra
    FAZ: Soros fizette Nyemcovot

Bár csecseneket gyanúsítanak az orosz ellenzéki, Borisz Nyemcov meggyilkolásával, a Frankfurter Allgemeine Zeitung szerint ennek ellentmond az, hogy Nyemcov információkkal segítette az amerikaiakat a szankciós listák összeállításakor. A lap arról is ír, hogy Nyemcovot Soros György pénzzel támogatta.

A lap nemzetbiztonsági körökből úgy értesült, hogy a Krím annexiója után Nyemcov segített annak a listának a megalkotásában, amellyel az USA orosz tisztségviselők beutazását tiltotta meg az Egyesült Államokba, illetve a vagyonukat is zárolták. Az érintettek között voltak parlamenti tisztségviselők és Vlagyimir Putyin elnök közeli barátai is.
  • Jeffjohnson
    Aki komolyan veszi a kanadai állításait az vagy NWO-s vagy valamilyen tudatmódosítón él...
    Más magyarázat nem is lehet az amcsik technikai fölényére mint, hogy UFOk élnek köztünk......áááhhhh
    Pataki Atilla is megmondta, hogy elvitték az UFOk, akkor most az is igaz? Vagy neki is elhisszük minden bizonyíték nélkül minden szavát.

Az út az NWO topicba, beszállunk a Batmobilba és irány erre: --------------->
  • horthy
    Szerinted Nográdi György is NWO-s ????? Mert szerintem semmi köze hozzá !!!
  • Papichulo
    Ezekkel az agyament dolgokkal inkabb az NWO vagy a UFO topicban kene az arra fogekonyakat farasztani... szerintem...
    Utoljára szerkesztette: Papichulo, 2015.03.22. 09:27:39
  • horthy
    Ne foglalkozzál vele tudod vannak olyanok akik nemlátják a fától az erdőt ezért olyanok mint az USA van egy jó hadserege ami egy hatékony kalapács és minden problémát szegnek látnak amire rá kell ütni és utána meg nem tudják mit csináljanak ha a fejükre omlik az épület ! Ez a Paul Hallyer volt ahogy néztem a googléba index stb oldalakon ő volt Kanada védelmi minisztere egy időben és azt mondta hogy Idegen földönkivüli lények segitették az USA technologiai fejlödését meg ha jól emlékszem arról beszélt hogy több idegen földönkivüli faj is él a földön ! Én megmondom őszintén hogy hiszek a Paleoasztronautikában mert azért van abban valami amiről Daniken és sokan mások beszélnek nem azt mondom hogy Daniken nem tévedett soha de irányt mutat a hazugságok sürű ködében mutatja az utat ahoz a kicsi fényhez ami az igazság még ha van egy két félresiklás is de ez belefér . Túl nagy a világegyetem az Univerzum ahhoz hogy csak a földön legyen értelmes élet vagy csak valamilyen életforma ! Egyszóval ne legyen az ember szüklátókörű ! Vissza térve pedig a biztonságpolitikára nem kell nagy ész hozzá de akinek van egy kis sütni valoja az látja hogy az USA nagyon kavarja a fekáliát a világban ! Minden oka megvan rá teljesen logikus döntéseket hoz a saját szempontját nézve mert meg kell védeni a dollárt a fedezetlen valutát !

A gyengébbek kedvéért ( tisztelet a kivételnek ) link : Ami a Híradókból kimaradt !!!

Az egypolusú világrendből kezd a világ szép lassan többpolusuvá átalakulni és az USA meg akarja a hegemoniáját minden áron őrizni erről szól a nóta ( pláne a FED ) !

Egy kis geostratégia link :Repedések az Atlanti Falon !

Ő is öreg egy kicsit de a világon a legjobb bitonságipolitikai szakértők között tartják számon mindenhova hivják Kinába is !! 3. perctől érdekes amit mond .

Utoljára szerkesztette: horthy, 2015.03.22. 02:05:39
  • Saintgerman
    megkíméllek a választól..
  • molnibalage83
    Ne fárasszál már, életében nem volt katona, egy mezei mérnök, akinek a múltja is több, mint vicces. Én úgy látom, hogy pont olyan HT analfabéta, mint a többség. Csak egy hülye politikus a sok közül, ráadásul még vén is...
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.03.21. 22:21:50
  • Saintgerman
    OK Cifu, szivedjoga, annak hiszel akinek akarsz...
    Na de mi van Paul Hallyer rel ? Ex kanadai védelmi miniszter, neki már kell legyen némi "haditechnikai" tapasztalata...
  • ManoNegra
    Persze hogy hülyeség, ezért nem is mondtam ilyet soha.
  • Papichulo
    A te paradigmarendszered szerint a Lybia konfliktusban az USA volt az EU csatlosa... ami persze szintugy hulyeseg.
  • ManoNegra
    Azért elképzelhetetlen ez számodra, mert Németország nem vett részt a líbiai beavatkozásban? Magyarország pedig "engedély nélkül" vette vissza Kárpátalját, és nem engedte át a német csapatokat, mikor azok Lengyelországot lerohanni készültek. Mégsem vonja senki kétségbe, hogy Magyarország akkor Németország csatlósa volt.
  • Papichulo
    Hogy az "USA csatlós szerepéből nem tud és nem is hagyják hogy kitörjön."
  • ManoNegra
    Mármint mi példáz mit?
  • Sir Quno Jedi
    Én pl. ezé nem is politizálok és semmilyen vallási gyülekezetnek nem is voltam soha tagja, meg mindenféle idióta civil szervezeteket meg faxomsetuggyamiket is nagyívben kerülöm. Úttörő az voltam persze anno, mert rámkötötték a zevtársak a nyakkendőt, sőt őrsvezető is voltam, mer aztmondták te vagy az és kuss. Végig szopás is volt, amint tudtam szabadultam a dologtól. Kb. ennyi a politikai "karrierem". :D

Engem senki se képvislejen és úgyse értek eggyet senkivel, így nem is állok senkik mellé sem. Ott rohadjanak meg ahol vannak. Van elég talpnyali, majd azok loholnak lelkesedni, én meg angolosan eloldalgok szépen valamék szélen... Jobb a békesség. Én atomsemleges vagyok.
  • [NST]Cifu
    Megtennétek, hogy abbahagyjátok egymás abuzálását? Az egyiknek ez a világképe, a másiknak az, pont, lépjünk tovább, köszönöm...
  • molnibalage83
    Azért imádom a magadfajta idiótákat, mert gyakorlatialg a Rákosi féle "aki nincs velünk az ellenünk van" beszűkült világképe szerint él. Aki nem ért az általad félistenként tiszelt futóbolondokkal, akkor az máris biztos zsidó meg szabadkőműves...

Hogyan jön ide a hitgyüli mikor nem vagyok vallásos...?

Drábik egy idióta. Pont. Pontosan azért, amit Cifu írt. Igazából te is az vagy a kommentjeid alapján. Eddig sem tartottal túl értelmes, de ezek után végképp nem...
  • horthy
    Ha neked Drábik idióta akkor menj azt halgasd a hazai nagymestert ez pont nekedvaló !

Hitgyülis kiképzés !

Német Sanyi mindenre megtanit ! Reménytelen eset vagy de itt megtalálhatod önmagad meg a hasonszörű gondolkodásuak társaságát !
    Én nem haragszok rád megértelek Papichulot-t is megértem másik dimenzióbol nézi a dolgokat !
  • [NST]Cifu
    Fogcsikorgatva, vagy sem, de alávetik magukat. Ahogy a Franciák is, holott ők két Mistral-osztályú egységet gyártanak nekik, a DCNS hajóipari óriásnak ez pedig hatalmas üzlet - és lehet, hogy kútba esik. Ráadásul másnak se tudják eladni, mivel a hajó egy részét Orosz cégek gyártották le, így a hajó valójában teljes mértékben nem a DCNS tulajdona akkor sem, ha nem fizetik ki. November óta lóg a levegőben a Vlagyivosztok átadása....

Ez politika, és érthető politika. Ha Oroszország megbízhatattlan, sőt, fenyegető partner, akkor felül kell vizsgálni a gazdasági együttműködést is...
  • Pluskast
    Mondjuk ehhez képest meg az Opel kivonul jövőre az orosz piacról. Bár az is igaz, hogy ők csak a nevükben németek valójában mindig is a GM tulajdonában voltak. De a német gazdaságnak biztos nem tesz jót.