2973
-
#123 Megvan a 800k is , szépen haladnak. Most már az 1 millás goalt is kiírhatnák. -
#122 Hopp ... -
#121 Attól függ miként támogattad. :)
Nekem ez volt az első. Szerintem (ismerve a Mafiás fiúk munkáit) minimum megérte. -
#120 Magyar. -
#119 Backerek kapnak hozzáférést alfához. -
#118 pénzért vagy ingyen? -
Was #117 De az alfa verziót már kipróbálhatjuk akár idén is az ígéretek szerint. Arra azért jó lesz, hogy megtudjuk megérte-e befektetni. -
#116 hopp akkor semmi:D -
Was #115 "Summary
Planned platforms: PC, Xbox One*, PS4*, Mac, Linux
Release date: Q4, 2015 on PC, Mac and Linux
Approx. gameplay time: 30 hours (Act 1), 70+ hours (all 3 acts)" -
#114 Am nincs rá két évük, mert elvileg 2014-ben jön?! :D -
#113 Lol. Valamivel úgy 4 perc előtt a srác elkezd dumálni. Cseppet sem Game of Thrones rajongó :D -
Nos #112 Én most nem egészen értem, hogy grebber miről beszél. Ma is elfelejtette bevenni a kontaktlencsét :) -
#111 Eddig még csak fikázni láttam a srácot... -
#110 Halott az egész ?
Mivan ? -
#109 Több videót szerintem nem nézek mert csak a kedvem megy el tőle egyre gagyibbnak tűnik.Olyan semmilyen az egész ,hiába mutatták ez a living cuccot olyan halott az egész.
Favágás powa érdekesen ott maradt a fa
-
#108 Majdnem két évük van rá, hogy kiélesitsék... -
#107 Ilyen hulladék elmosott képeket inkább ne, mert több ember kedvét elveszik -
-
Nem semmi mit hoznak össze ezek a srácok. -
Was #104 Beneveztem én is egy Baron szintre: "Thanks for becoming a backer of Kingdom Come: Deliverance by Warhorse Studios." :) -
-
#102 Reklám. :) -
#101 Erről nem tudtam! Viszont szerintem akkor ilyen esetben a kickstarter egy "felmérés" ,hogy mennyi ember figyelmét sikerül felkelteni stb.
-
#100 egyébként meg nem vicces az, hogy vmi gazdag fószer alapból 10x millióval támogatja a dolgot, oszt ilyen nyavalyás 500 ezerre meg kickstartert írtak?
-
#99 Kirakták a 800-900K-s célt ,bár feleslegesen a 700k is éppen hogy meglesz ha meglesz! -
TomStorm #98 Linket is ps,így nem látom -
#97 A 800 ezres cél lehetne a Trees FX mert ez a lószőr nevetséges -
#96 paripa:
-
#95 Part 1
Akkor kb. ezen a területen fog játszódni:
-
TomStorm #94 Linket ps én is szeretném látni -
ratgab #93 Ez azért így elég pofás. Várós! -
#92 -
#91 Erre azért ne fogadj. Anno úgy tűnt az Elite Dangerousnál, hogy össze sem jön, azt az utolsó pár napban csak úgy dőlt a lé. -
#90 Elég lelassult nem lesz itt 1 milla sem!De legalább már siker és tuti hogy kiadják.
Sajnos a másik CE-es game a cradle nem lesz meg ahogy nézem :( -
TomStorm #89 Jó is lenne SP Sandbox-nak.Biztos sok időt fordíthatunk majd rá.Nem kell MMO legyen,ez nem.
Képek amit mutatnak nagyon tetszenek.Remélem ez is belefér még prev-gen.konzolra bár tervezem már az új PC-t is -
#88 Ebbol szvsz siman lesz 2-3 milla mire leall a kickstarter kampany es utana folytatjak a gyujtest a sajat oldalukon. -
#87 Ebből még 1 milla is összejöhet. -
#86 "BARON (special edition)
Other currencies est.: $48; €36
Get the boxed game and access to Alpha!
With the Baron (physical) reward tier you are going to receive: Early access to Alpha version of the game + Physical (digipak) as well as digital copy of Act I + Game soundtrack on CD + Making of video on DVD + Printed manual + Access to our forums + Baron forum badge
The shipping is free for backers in US and EU. Backers in the rest of the world please add £10 for shipping." -
#85 Baron -
Was #84 Melyik szintre neveztél? Ha a postást várod, akkor legalább: SOLDIER (physical).