3156
-
Plata #2995 Hát,ha ma lesz kedvem elindítani a játékot,majd meg mutatom hol akadtam el.
De nem biztos hogy összejön,még kicsitkalózkodom,utána wow meg eso.
De talán te tudnál segíteni benne,elakadtam benne teljesen és elment a kedvem emiatt. -
xido #2994 Na akkor gondold el milyen hard fokozaton..ahol még gyorsutazás sincsen és a térképen se jelöl téged,sacc/kb tudod csak belőni,merre járhatsz éppen :)..amúgy meg önfejlesztés és minden előkerül,pont az altató ugrott be,mikor elkezdtem megtanulni olvasni,aztán meg benézni az alkimia laborokba :)) -
Hat, a 2. reszbe nem kezdtem egyelore bele, igy nem tudom milyen lett a harc, de remelem nem valtozott az 1-hez kepest :) Ott emlekszem, hogy azt hittem szetverem a billt meg az egeret meg barmit, ami kozelben volt, mert egyfolytaban csak szoptam, nem ertettem azt, hogy miert halok meg folyamatosan, ellentetben kismillio korabbi, hasonlo jellegu jatekkal, ahol sikeres voltam. Aztan rajottem, hogy ebben a jatekban maskent kell hozzaallni a dolgokhoz, a realitas itt nem csak PR duma a dvd boritokep kozepen pirossal kiemelve, hanem tenyleg az. Gyakoroltam a faluban a tutorialban a kardvivomesterrel par orat, aztan mindjart maskent ment a jatek, sokkal tobb sikerrel, igaz, probaltam a leheto legkevesebbet harcolni Henryvel.
Mentessel se volt gondom, sok jatekban jatszottam ironman vagy hc modeban (ha volt), igy itt eleve adott volt az, hogy figyeljek, mit csinalok es azt miert csinalom. Kesobb lett annyi snapsz, hogy szinte barhol, barmikor tudtam menteni.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2025.02.08. 20:22:21 -
Plata #2992 Jump pack.
Nem jet pack?
Olyat láttam san andreas-ban.
Ilyen hülyeségekre nem vágyom,de értelmesebb harcra igen.
Játszottam már nagyon régen olyan játékkal amiben bonyolult volt a kardozás,de élvezetes. -
uwu2020 #2991 Hát igen, a területre ható sebzés, meg fénylő aura, eserleg egy jump pack eléggé hiányzik. -
Plata #2990 Ne haragudj de az első részben a harcrendszer nagyon szár.
-
uwu2020 #2989 Ez próbál realisztikus lenni, és ennek ára van, a mentés is azért ilyen (mármint, hogy alig van). Én nem hiszem hogy hasonlítani kéne máshoz, ez ilyen, és a második rész jobb, de nem való mindenkinek. Gyakorlatilag szimulátor, az meg nem sok embert vonz. Azt meg nem értem miért elvárás, hogy egyszerre több embert lenyomjál közelharcban. Pont az a lényege, hogy ebbe meg kell oldani, hogy előnyöd legyen valahogy, másképp nem megy, sajnos itt muszály ésszel játszani.
Utoljára szerkesztette: uwu2020, 2025.02.08. 13:47:01 -
Hunor1 #2988 van valami másik fórum ahhová inkább mennek a játékokról fórumozni ? -
Plata #2987 Hát őszintén én azt hiszem kihagyom,nagyon lassú a játék,legalább is az első rész.
Szeretem a világát meg a hangulatát,de ez a játék kicseszettül kurvára lassú és sok dolog benne elég kevés. Már régóta fent van a gépen,de olyan fárasztóan unalmassá válik egy két óra után.mentési rendszere egy rakás kutyagumi.
Plusz nincs benne semmi segítség,meg idegesítő dolgokba is akadtam.
Harc benne nagyon tré.
Egynél több ellenséggel kb értelmetlen harcolni.
Én ott elakadtam hogy a kolostorban kellene segíteni a betegeknek,mindenkinek tudtam segíteni kivéve annak akinek valami altatószer kellene,abban nem találtam segítséget sehol.
Azért vettem meg a játékot meg a dlc-ket mert azt mondták hogy egy középkori skyrim szerű játék,de ez a játék semmiben sem hasonlít a skirymhez.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.02.08. 09:26:45 -
Piko888 #2986 Ez az egész sg haldoklik -
Hunor1 #2985 Ahhoz képest hogy überbrutál lett nem sokan írogatnak be ebbe a topicba..... -
Hunor1 #2984 ezt adom! de a farkasokkal meggyűlik a bajom!! igaz még csak vadászkardom van,de a nagyobb gond hogy a stamina kurva gyorsan lefogy és akkor sem ütni sem védekezni nem tudok :(( -
sztem felesleges, itt is ki lehet beszélni, amugy überbrutál lett -
Hunor1 #2982 Hi. A KCD II.-nek nem lesz új topicja? -
megy 4gigás kártyán is -
KCD II probakör -
biztos de már kijátszottam párszor a játékot keresztül_kasul mire megjelent :-) -
Plata #2978 Hogwarts Legacy-ban állati dumák voltak. XD
Kedvencem a salgótarján nevű virág volt. XD
Meg a diáklányok olyan csúnya szavakat használtak amit idézni sem merek. :D
Volt olyan stratégiai játékom amiben egy ugyanazon dolognak két neve is volt,ha vásároltad mint alapanyagot más neve volt,de receptben megint más neve volt.
Majdnem töröltem a jáűtékot mire rájöttem hogy hülye a magyarosítás.
Bár végül töröltem,mert sajnos sok frusztráló hiba van benne amúgy is,de magyarosítással nem tudtam árut előállítani mert az alapanyagnak más volt a neve receptben mint a piacon. -
xido #2977 oó dehogynem...ég és föld minden esetben,hiába alig tűnik fel...a rendes fordításban a ragozások,a tegezések,a választékos szavak..olykor a többjelentésű szavak rossz helyre kerülnek..mindig megéri,hidd el :) -
á, AI magyaritás észre se venni a különbséget -
Plata #2975 Van rendes magyarítás is.
Hogy hogy nem azt próbáltad?
Általában a gépi magyarítás elég vacak és hemszeg a marhaságoktól. -
rattay mellet a kapunál lesz egy lovag akinél lehet venni háromféle lovagot, igen mikromenedzserelheed őket
én a gépi magyaritást használom, az összes dlcvel megvan, folyamatosan frissitik
https://gep.monster/games
-
Plata #2973 Mikor kerestem magyarítást a játékhoz láttam hogy van a magyírosítás mellett valami mod pack is,de nincs semmi leírás hozzá,így azt sem tudom hogy ezek a modok mire jók,hogy kell őket telepíteni vagy használni.
Erről tudsz valamit? -
Plata #2972 Ez a követő mod hogy működik?
Felbéreled őket?
Vagy ha valakivel találkozol a vonzerőd miatt követni fog? :D
Elég bemenni egy városba és követ egy horda,vagy dumálni kell velük?
Napidíjat fizetni?
Kajár és szállást szerezni nekik? :D -
Plata #2971 Szerintem ebben tévedsz,a legjobb az ágyú. XD
Keresek egy géppuska modot. :D -
igen, sokféleképpen meg lehet oldani
én most felraktam egy küvető modot és 67 ember követ, egész csatákat vivok :-D, ja plusz a kutya is segit
legjobb a buzogány, mint a valoságban is volt -
Plata #2969 Láttam egy videót,amiben azt mutatják hogyan lehet kirtani a banditákat harc nélkül,csendes ruhában be kell osonni a táborukba megmérgezni a kajájukat,az összes meghal másnap.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.01.07. 22:03:50 -
xido #2968 Az acsik között kifejezetten van olyan,hogy ne ölj meg senkit (csak egy embert majd,a történetben elkerülhetetlen lesz)...
a mellékküldetések egy játékban se kötelezőek..
a magyaritást nemrég végre kiadták a srácok,én is most kezdtem el egyszerre veled...a molnár kérését magasról leszartam,elkezdtem lootolni,virágok,növények,minden szart eladtam,kifizettem a molnárt is,a patikust is..aztán mentem én is a dolgomra a másik városba olvasni tanulni,közben felveszek ilyen olyan küldit,az a tervem,hogy ezzel a kereskedős húzással sok dolgot megtanulok először...aztán ugye ott van az őrségbe szolgálatra jelentkezés..szóval lehet ezt szeliden csinálni..nyilván ha banditák támadnak meg muszáj harcolni..vagy elfutsz..
a seitség meg..ott a karakterlapon a küldetések leírása...abból lehet haladni..
és örülj,hogy nem hardon játszol,mert ott még a térkép is nehezíti a dolgodat:)
Utoljára szerkesztette: xido, 2025.01.07. 21:31:24 -
Plata #2967 Chat botot használjon a fene.
Sajnos a fórum keresője döglött,így rákeresni sem tudok,ha csak nem olvasok végig minden oldalt,de mostanában csak modokról volt szó ha jól látom. -
ha nem tetszik ne öld meg őket, normális videokat nézzél ne hülyeségeket...rengeteg végigjátszás és wiki van részletekbe menően, oélda a 100 küldetés sorrendbeli megjátszásában hogy ne maradj le semmiről, főleg igy évek mulán, szoval elég ha megnézed vagy megkérdel egy csetbotot adott helyzetben mit csinálj
te:
kingdom come játékban amikor a molnár megkér hogy raboljak ki egy sirt mit csináljak?
csetbot:
A Kingdom Come: Deliverance játékban, amikor a molnár, Peshek, megkér, hogy rabolj ki egy sírt, a következő lépéseket teheted:
Beszélj Peshekkel: Először is, beszélj a molnárral, hogy elindítsd a "The Good Thief" nevű küldetést. Ő elmondja, hogy tartozol neki, és javasolja, hogy rabolj ki egy sírt a gallows hill-en, hogy visszafizesd az adósságodat.
Szerszám beszerzése: A sír kiásásához szükséged lesz egy ásóra. Az ásó a molnár háza előtt, egy kocsi mellett található. Győződj meg róla, hogy felveszed, mielőtt elindulsz a sírhoz.
Utazás a Gallows Hill-re: Kövesd a térképen megjelölt útvonalat Gallows Hill-re. Ott keresd meg a sírt, és válaszd az ásás lehetőségét.
A sír kiásása: Miután kiástad a sírt, nézd meg a holttestet. Lehet, hogy nem találod meg a gyűrűt, amit keresel. Ha így van, térj vissza Peshekhez, és tájékoztasd őt arról, hogy nem találtad meg a gyűrűt.
Alternatív megoldás: Ha a gyűrűt nem találod, Peshek javasolja, hogy próbáld meg ellopni a gyűrűt az ítéletvégrehajtó házából. Ehhez szükséged lesz lockpickekre, amelyeket Peshek adhat neked, vagy magad is beszerezheted.
A gyűrű ellopása: Az ítéletvégrehajtó házában a gyűrű egy zárt ládában található. Használj lockpicket a láda kinyitásához, vagy próbálj meg beszélni az ítéletvégrehajtóval, hogy eltereld a figyelmét, míg te ellopod a gyűrűt.
Visszatérés Peshekhez: Miután megszerezted a gyűrűt, térj vissza Peshekhez, és add át neki a gyűrűt, hogy teljesítsd a küldetést.
Ezek a lépések segítenek abban, hogy sikeresen végrehajtsd a küldetést, és visszafizesd Pesheknek az adósságodat. Az ilyen küldetések során fontos, hogy figyelj a környezetedre, és próbálj meg észrevétlen maradni, hogy elkerüld a lebukást.
de az is elég lenne ha pár hozzászolást végig olvasnál itten
Utoljára szerkesztette: Montanosz, 2025.01.07. 04:03:16 -
Plata #2965 Egy ideje fent van a gépemen a játék még azt hiszem 5 dlc is van hozzá.
Bár a játék tetszene,de sok dolog nem jön be benne,például nekem nem tetszik az npc-k megölése és hasonló,mert néztem pár videót a játékról,mivel tök kínai,de minden videóban olyan tanácsokat adnak hogy gyilkolásszam le az NPC-ket és a többi.
Még csak odáig jutottam el hogy a bevezető küldetés vége és a gyökér molnárnál lakom.
Nagyon rossz hogy kb semmi infó nincs a játékban.Vagy segítség,plusz ez a belsőnézet is borzalom rossz.
Molnár is azt akarja tőlem hogy valami sírt raboljak ki.Olvasni már megtanultam és pár képességet megismertem,vadászat alapfokon és még pár egyszerű.Egy ideig nem is tudtam vele játszani az Epic a múlthéten vacakolt és folyton azt írta a játékra hogy unavailable vagy server offline. Bár rájöttem biztos az zavart be hogy ingyen adták csütörtökön,de nekem már az előtte levő napokon rossz volt.
Plusz mivel ez egyjátékos játék mi a fenének kell neki szerver? -
JonasSandor #2964 1 hónap sincs hátra. -
-
JonasSandor #2962 Elérhető lett a magyarítás. -
Uh
-
JonasSandor #2960 Jó hosszú gameplay jött ma. -
-
-
-
finomitottam a prompton, főleg sonnet 3.5 alatt hozz király kalandot
Most egy középkorban játszódó szövegalapú kalandjátékot játszunk, ahol a játék a kingdom come: deliverance című pc játék szabályai alapján és annak világában működik. Konvertáljuk a játék univerzumát és az összes karaktert és küldetést. Te vagy a kalandor, én pedig a játékos, Henry a főszereplő. Válaszodat mindig teljes mondattal fejezd be. Ne A0 szintű szavakat és mondatokat használj, hanem jobb és elegánsabb, felsőfokú magyar irodalmi szavakat és mondatokat, hogy jobban ki tudd fejezni a gondolataidat és ötleteidet a válaszban. Minden válaszod legyen nagyon kreatív. Minden egyes helyszínt rendkívül részletes képi leírással írj le, beleértve a környezetet és a szereplőket is. A történet hangulata változatos, a feszültséggel és izgalommal teli pillanatoktól a mélyen érzelmes és megrendítő jelenetekig. A háttérben zajló történelmi események, például háborúk és politikai intrikák sötét és komor hangulatot kölcsönöznek a történetnek. A történet tele van kalandokkal, rejtvényekkel, megoldandó küldetésekkel, a főhősünket körülvevő világ kihívásaival... A szereplőknek mindig a saját tulajdonságaik alapján kell reagálniuk az eseményekre! Mindig adjunk meg 6 számozott lehetőséget, amelyek tükrözik Henri karakterét. Mindig adj egy hetedik lehetőséget, amely kockázatos
Utoljára szerkesztette: Montanosz, 2024.11.10. 14:43:23