Hat, a 2. reszbe nem kezdtem egyelore bele, igy nem tudom milyen lett a harc, de remelem nem valtozott az 1-hez kepest :) Ott emlekszem, hogy azt hittem szetverem a billt meg az egeret meg barmit, ami kozelben volt, mert egyfolytaban csak szoptam, nem ertettem azt, hogy miert halok meg folyamatosan, ellentetben kismillio korabbi, hasonlo jellegu jatekkal, ahol sikeres voltam. Aztan rajottem, hogy ebben a jatekban maskent kell hozzaallni a dolgokhoz, a realitas itt nem csak PR duma a dvd boritokep kozepen pirossal kiemelve, hanem tenyleg az. Gyakoroltam a faluban a tutorialban a kardvivomesterrel par orat, aztan mindjart maskent ment a jatek, sokkal tobb sikerrel, igaz, probaltam a leheto legkevesebbet harcolni Henryvel.
Mentessel se volt gondom, sok jatekban jatszottam ironman vagy hc modeban (ha volt), igy itt eleve adott volt az, hogy figyeljek, mit csinalok es azt miert csinalom. Kesobb lett annyi snapsz, hogy szinte barhol, barmikor tudtam menteni. Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2025.02.08. 20:22:21