3156
-
Bárcsak elveszne! :D -
uwu2020 #3075 Ez csak addig szerencsejáték, amíg nincsenek jó kockáid. Gondoskodni kell róla,hogy nyerjél. Biztos van más módja is, de én öszegyűjtöttem 6 db kockát ami csak 3-asat dob. Nem értem miért nem jut eszébe senkinek, hogy csalok, kicsit se gyanús, hogy soha sem dobok mást, csak 6 db 3-asat... -
kcd2
én azt a mod-ot tettem fel ami megduplázza az ellenfeleket, igy még mindig surun kell lopakodva ülni vagy potiont használni a kajába...viszont itt nem mindig térnek haza a banditák
amugy annyira életszerű a játék hogy legutobb az amigás gates of sawnnál éreztem ezt hogy él a világ...ott volt hogy elvált töled két társad, és simán elkezdtek magukban kalandozni és velem vetélkedni egy küldetés csinálásakor...vagy a hobbitnál (egy magyar programozo játéka) volt még ilyen fura dolog hogy egyszer gandalfot a trollok barlangjában találtam bezárva, sőt át is álhattak a szauron oldaára a szereplők ha ugy alakult a történet ?
na itt is vártam a banditákat és meguntam mert nem jöttek aztán rájuk bukkantam a pellengéren mert loptak és elkapták őkett....viszont kiváncsiságbol többször visszatöltöttem a játékot és mindig máshogy alakult a bandita script -
hát engem mindig kifosztanak :-) -
uwu2020 #3071 Ez a kockázás nem úgy működik ahogy gondoltam. Egyrészt az a kocka nem azt dobja hanem mindíg 3-at, ez persze lényegtelen, mert 6 iylennel 100% a győzelem. A angyobb baj, hogy úgy látom nem lehet végtelenszer csinálni, csak el lehet nyerni az arany bizbaszt, úgyhogy nem lesz belőle végtelen pénz, de azért nem rossz kiegészítés.
Utoljára szerkesztette: uwu2020, 2025.02.24. 23:19:05 -
uwu2020 #3071 Kcd 2- ben a kockázás azért eléggé csalás szerű. Van egy kocka ami 1-et vagy 5-öt dob, ráadásul a molnár közelében is van egy a réten, meg a térkép közepén a kutyás banditánál, de a legdurvább, hogy az első kocsma kockásánál újra termelődik ha kizsebeled, csak rejtett zsebbe van. Hat ilyen kocka végtelen pénzt jelent, nagyon gyorsan, így nem kell a kereskedőkre várni, hogy teremjen pénz. (hagyományosan a kereskedők vagyona korlátozza a pénzszerzést) -
KCD2
kicsit gyurnom kelett hogy mutt kiszabaditásához elég erős legyek, a farkasokat legyőzni de aztán (első részben annyira nem használtam a kutyát) nagy hasznát láttam példa amikor a sirásot kelett megmenteni mert megölni nem volt tanácsos őket igy egyikre a kutyát uszitottam rá mig a többivel bokszolgattam -
ToMy_ #3069 Mutt fast travelnél is jön veled, nem tudod elhagyni.
Paranccsal tudod visszaküldeni a "lakóhelyedre", onnét csak személyesen a kocsmárossal (nekem a zhelejovi Wagoner's Inn-ben volt az első saját ágyam) beszélve tudod újra magad mellé venni.
Harcban nem halhat meg, csak nem tudod ráküldeni az ellenségre, ha nagyon elverték. Egy idő után (vagy etetés után) ismét harcra kész.
Akármeddig ott hagyhatod, nem lesz semmi baja, legalábbis nálam eddig nem volt ilyen.
Lesz pár sidequest, amihez kifejezetten kelleni fog, szagot kell követnie, illetve eleinte a harcban jó szolgálatot tud tenni, lefoglalja az ellenséget, akit hátulról le tudsz csapni. -
van benne lándzsa is és pika is stb, lovat is lehet szerezni, nekem kedvenc modszerem hogy le lehet rángatni a lovas hirvivőket és megszerezni. vagyis nem csak lovas és gyalogos hatrc is van benne hanem gyalogos-lovas is egymás ellen
chivalryval nem játszottam lehet az jobb -
Plata #3067 Turbó paci minden értéke szuper erős lesz és még drága is lesz utána.
A játék legerősebb lovává változik.
Ha arról beszélsz amire gondolok. -
:D
Ez oké poénnak, de egy realitásra célzó játéknál elég hülyén néz ki :) ...simán eladtam, nem kell szuperló :))
-
Plata #3064 Kcd1:Tegnap a sztoriban eljutottam addig hogy van már kutyám is,ezzel kapcsolatban lenne kérdésem.
Ha magammal viszem akkor gyorsutazásnál nem veszik el?
Vagy esetleg harcban meghalhat?
Ha nem viszem akkor ha nem megyek vissza a malomhoz és nem foglalkozom vele éhen hal vagy hasonló? -
uwu2020 #3064 Ez tetszik. Véletlenül pont ezt csinálom, de nem tudtam erről, én csak azért vettem "vissza" mert nagyon megéri százvalamennyiért, hogy ne gyalogoljak annyit, és ne kelljen lovat lopni. -
Plata #3058 Olvastam egy cikket a játékról,abban azt írják hogy a kezdő lovat kell megtartani.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ugyanis ha a kezdő lovadat Pebbles-t visszaszerzed és megtartod,majd kutyagolsz vele 35 kilómétert akkor feloldasz egy titkos perket és átalakul egy szuperlóvá. -
uwu2020 #3061 Nem az a baj, hogy a nehélovasság elavult, a játék hiányossága, hogy nincs benne megcsinálva a lovas harc. Egy lovagos jéátéktól azért a lovas harc elvárható lehetne. Szerencsére enélkül is jó játék, csak nem a harcoláson van a fókusz, helyette minden van enne.
A kézi fegyvereket egész jól megcsinálták, de a játék a kardforgatásra van szabva, lándzsa, pika pl. nincs is. A kard egyébként sosem avult el, csak az egy drága dolog.
A lovas harcban a Mount and blade verhetetlen. Közelharci technikában szerintem a Chivalry a legjobb. -
uwu2020 #3060 Nem az a baj, hogy a nehélovasság elavult, a játék hiányossága, hogy nincs benne megcsinálva a lovas harc. Egy lovagos jéátéktól azért a lovas harc elvárható lehetne. Szerencsére enélkül is jó játék, csak nem a harcoláson van a fókusz, helyette minden van enne.
A kézi fegyvereket egész jól megcsinálták, de a játék a kardforgatásra van szabva, lándzsa, pika pl. nincs is. A kard egyébként sosem avult el, csak az egy drága dolog.
A lovas harcban a Mount and blade verhetetlen. Közelharci technikában szerintem a Chivalry a legjobb. -
uwu2020 #3059 Nem az a baj, hogy a nehélovasság elavult, a játék hiányossága, hogy nincs benne megcsinálva a lovas harc. Egy lovagos jéátéktól azért a lovas harc elvárható lehetne. Szerencsére enélkül is jó játék, csak nem a harcoláson van a fókusz, helyette minden van enne.
uwu2020 #3058 Nem az a baj, hogy a nehélovasság elavult, a játék hiányossága, hogy nincs benne megcsinálva a lovas harc. Egy lovagos jéátéktól azért a lovas harc elvárható lehetne. Szerencsére enélkül is jó játék, csak nem a harcoláson van a fókusz, helyette minden van enne.
A kézi fegyvereket egész jól megcsinálták, de a játék a kardforgatásra van szabva, lándzsa, pika pl. nincs is. A kard egyébként sosem avult el, csak az egy drága dolog. -
az első részből valo lovet kell megtartani
a lorol valo harc valoban ilyen béna volt, lándzsa erdő oszt csokolom, nem véletlen hogy a husziták akik nem lorol harcoltak az összes csatát megnyerték vagy az angolok a francia lovasságot legyalulták az íjászokkal, ha kardal vagy azt el kell felejteni, buzogány vagy harci csákány -
uwu2020 #3056 kcd2 végefelé járok, de a ló bátorságának nem sok hasznát láttm eddig, azt hittem majd rendesen lehet lóról harcolni.
Felesleges bátor lovat keresni, meg felesleges rá nehéz cuccokatr rakni, elég ha gyors. Igazából technikailag lehetséges benne lóhátról harcolni, de egyrészt nincs rendesen mgcsinálva, másrészt nem is kell (nem is tudom lehet-e egyáltalán lándzsával lóhátról harcolni, de a kardozás az béna). Henry igazábol gyaloglovag. A Mount and blade az a játék ahol a lovaglás jól meg van csinálva, ahhoz képest ez harmatgyenge. -
uwu2020 #3055 A kovácsolásnál van egy sikill amivel 4. szintű fegyvert lehet készíteni. Én meg már rég újrakovácsoltam Henry kardját, és most 3. szintű.
Vigyázzatok, mert úgy tűnik így már nem lehet 4. szintű soha. Meg kellett volna várni ezt a Martins secret-t, mert azt hiszem újrakovácsolás csak egyszer van. A többi hulladék fos persze lehet 4. szintű, de minek?
Ez jó nagy szopatás, de nem fogok ennyit visszatölteni. Szerintem úgyis végig fogom még játszani többször is, és sokat fogok kovácsolni az elején. -
Nem, de ahogy az első részben is én nagyon lassítom a játékot, azaz bóklászok, néha szerencsésen néha nem. A fészkeket lövöldözöm...nagyon hülye fizikája van, kb. agyfszt lehet kapni, amikor mérföldeket gurul egy leesett fészek :)) -
uwu2020 #3053 kcd2-ben használtok potion-okat? Az első részben kellett, de itt nem éreztem szükségét soha. A lopakodás extrém szintre képes eljutni, 1-2 m-re sem vesznek észre, és akavics dobálás igazi csodafegyver. Harcban meg ott a kutya, ami nagyon kemény.
Távolsági fegyvereket sem használok, szerintem it az sem kell, csak egy hosszúkardom van. Az első részben zavart ha ne mtudtam lőni.
És rengeteg felesleges skill is van. Nem értem miért kéne a pl. pénzre hajtani, abból úgyis anyni van amennyit akarsz, illetve amennyire szorgalams vagy. Olvasást sem értem miért kellene tuningolni, végtelen idő van, bármit el lehet olvasni. -
kcd2
amugy a második részben sokkal sulyozottabb a kaland/küldetés vonal mint maga a harc, több félerképpen meglehet oldani a küldetéseket vagy egyszwerűen a feladatokat, tekintve hogy valamiféle tűzszünet van éppen, akár kiunokkal is sörözhetünk egy kocsmában -
kcd2
igen ez engem is bosszant, de nem gyurom magam mert pár potionnal igy is terminátor lehet valaki...persze olvastam már olyan hogy miért nincs egy gomb amivel mindneki meghal 5 méteres körzewtben mert tul erős még mindig a harc....még jo hogy a küldetések nagyon ki vannak dolgozva és én nem is megyek lovon hanem gyalog hogy minden felfedezni valot megéljek ne csak ugy elszáguldozzak ide oda
páncélozni se pánvélozom magam csak egy pajzs és csokolom
azoknál a küldiknél még nem jártam de szerintem a kék kardos és zöldpajzs bevezetését jol csinálták hogy nehezebb legyen kiütni valakit
buzogányt használok de azt tuti visszavették mert sokkal nehezebb megölni valakit vele nem ugy mint az első részben -
uwu2020 #3050 Összességében jobb mint az első rész, pedig már az is majdnem tökéletes volt. Nem feltétlenül baj hogy könnyebb, igazából jobb érzés így játszani. Az első részben kellemetlen volt, hogy a nehézségek miatt azért kellett töltögetni, úgy hogy alig volt mentés. Nem kétséges, hogy ez az év játéka.
Csak az olyan jelenetek kiábrándítóak pl:
Mikor valaki mögött 2 m-re simán elosonsz egy házban.
Vagy amikor ki kell szabadítani a kalodából egy banditát két őrtől 6-8 m-re, eldobsz két kavicsot, aztán kész.
Vagy hogy itt a vége felé gyengébb ellenfélből tucatjával lehet őket kaszabolni, a legerősebbek se igazán nehezek.
Az első részben egy komolyabb ellenfél már kihívás volt, 2 ellen meg szinte lehetetlen (mondjuk lóval meg íjjal bármit meg lehet oldani ott is). De egyébként az első részben van akinek meg pont az volt a baja, hogy miért nem tud spacemarine szerűen hentelni. Hát most lehet. -
Még egyetlen javítás sem jött a játékhoz, ez nekem azt sugallja hogy ki lett tesztelve rendesen. Ezt így akarták. Nekem bejön nagyon, ismerős a táj ugyan az a feeling..bármeddig el tudnék benne lenni. -
uwu2020 #3048 Kcd2-ben egyébként sokkal haladósabb a játék, minden könnyű az első részhez képest. Ettől valószínűleg népszerűbb is lesz, de szerintem kicsit túltolták. Eleve nagyon könnyű benne lopakodni és harcolni, ráadásul a karakterfejlesztéssel erőteljesebbek a változások, így ahogy haladsz előre nevetségesen könnyű lesz. A kezdő és a drága fegyverek és páncélok közt is sokkal nagyobb a különbség, mint az első részben, a skilleket meg hagyjuk, szerintem az mégdurvább. -
uwu2020 #3047 kcd2.
Inkáb Kincsem (60). De nem az a legjobb ló, van mellette egy másik, majdnem olyan gyors (55), de nagyon bátor, azzal harcolni is lehet.
Egyébként nem lehet megoldani, hogy két lovam legyen? Az első térképen is vettem egy lovat, de mikor Kuttenbergben megvettem ezt a csatalovat (szerintem ez a legdrágább ló), a másik eltűnt, pedig az se volt olcsó.
Utoljára szerkesztette: uwu2020, 2025.02.18. 06:19:12 -
hát a csajosat már elején felajánlja, én már akor megszoktam csinálni amikor a malomnál felébredsz, a többi meg csak ugy jön -
Plata #3045 Kvd1.
Pedig még modot sem használok,plusz eredeti.
Viszont lenne még egy kérdésem,a dlc-ket mikor érdemes megcsinálni?
Játék vége felé ha erős vagyok már? Vagy bármikor? -
mint irtam nem tudom mi lehet a mulkori problémánál is mivel kb 6X játszottam végig és nem volt ilyen gond, mint a mulkor jelzett problémánál sem -
Plata #3043 Kcd1.
A fő sztoriban ott tartok hogy valami sir hülyegyerekkel elmentem vadászni,el lovagoltunk a naplementébe meg egy erdőszéli táborba.
Majd reggel mikor a nap felkelt elmentünkvadászni nyúlra,vagyis kihívott versenyre.
A verseny délig tartott.
Akkor haza kellett menni a táborba,én haza is mentem,de ő nem jött vissza,tegnap este kb délután ötig vártam rá hiába,már késő volt és untam ezért hagytam is a játékot.
Lehetséges hogy ez a majom valahol eltűnt?
Volt mellék küldetésem amiben az NPC eltűnt a vérbe.
Amikor a papot kellett megmenteni banditáktól,az volt hogy vissza tér a faluba papnak,majd ott beszélhetek vele,de azóta sem láttam. -
mert Rárónak hívják? :-D -
uwu2020 #3041 kcd2-ben a magyar játékosoknak könyű lesz megtalálni a legngyorsabb lovat, mármint, ha megtaláljátok, tudni fogjátok hogy az az:)
Igazi versenyló, csatára nem lesz jó. -
kcd2
itt a küldi leirása ha másnak is kell
https://www.thegamer.com/kingdom-come-deliverance-2-invaders-quest-walkthrough/ -
Hunor1 #3039 ............nem sajnos, a kumánokat abban a misszióban nem kell kiírtani! vissza kellett töltenem és csak beszélni kell velük. gy továbbra is marad a lovas bizsnisz a nomádokkal :) -
Hunor1 #3038 KCD II.
Eddig a cigánytáborban tudtam lovakat eladni. Viszont úgy alakult hogy a történet elején a kocsmai bunyónál kapunk egy mellékküldit. gondoltam megcsinálom. a lényeg hogy egy kumán tábort kellett likvidálnom.Sajnos a kumánok a cigó tábor alatt voltak. De mivel haverok voltak a cigókkal így körözött személy lettem ott. Most úgy alakult hogy vinnék egy lovat oda amit meg akarnék tartani magamnak. De mindenki csak menekült előlem és gyilkosoztak.Azt hittem le fognak támadni denem, csak menekültek.Sajnos a lókereskedő is! Így most már nem tudok ott lovat cserélni. Viszont a fő történeti szálon már eljutottam a Trasky kastélyba, rehabilitáltak minket a Hanssal, és nekem is adtak ott egy ágyat és a ládámat. No most az ottani istállós srác gagyogott valami üzletről, de nem nagyon figyeltem rá. Lehetséges hogy a kastélyban lévő istállónál is lehet majd a lovakkal bizniszelni úgy mint a cigóknál ? köszi. -
Plata #3037 KCD1.
Köszi a tippeket,ma este ha lesz időm rá megnézem.
Ez a mod is érdekes,de nem tudom az a kastély mennyire lenne használható,vagy csak dísz lenne.
Régebben valamelyik játékban volt ilyen mod fent,de nem emlékszem a játék nevére,viszont a ház nem volt túl klassz,nem illeszkedett pontosan a talajhoz és bár be volt rendezve valójában nem lehetett vele kezdeni semmit csak bámészkodni.
De lehet valamelyik nagy városban megölöm a főtéren az egyik ház tulaját. XD
Na jó nem. -
twitchen megint van KCD2 drop, aki szereti ezeket gyujteni, 2.5 ora alatt lehet az otreszes ruha darabjait bezsakolni.