2973
-
#2693 Hasonló settings, aki a KCD-t kedveli talán ez is érdekli. Ennyi, nem kell túlgondolni. :) -
#2692 remek, és mi a fene köze van a KCD-hez? -
#2691 "It is made in Unreal Engine by a one-man team.The experience is about 1-2 hours long and focused on narrative storytelling"
Kb egy walking sim lesz ,de továbbra sem értem én sem akkor minek ide berakni -
#2690 ez -
#2689 ez most mi? -
#2688 /rename Medieval Shit -
#2685 valszeg nem gulyás. ..vagy legalábbis nem az amit mi annak ismerünk, a színe a kajának sok mindentől függ, jellemzően inkább fekete volt ahogy olvasom mert vérrel rántották.
De valszeg meg lehet moddolni :) -
Piko888 #2684 paprika -
#2683 Nagyon ugyeltek a korhusegre, de megis becsuszott egy hiba. Vajon mitol piros 1403-ban a bogracsgulyas? :) -
#2681 https://www.gamestar.hu/ingyen-jatekok/a-kingdom-come-deliverance-ismet-ingyenesen-jatszhato-a-hetvegen-280383.html -
#2680 A Deep Silver legújabb sajtóközleményéből kiderült:
-Már 3 millió példányban elkelt a Kingdom Come: Deliverance
-Míg a DLC-kből összesen 1,5 millió talált gazdára -
#2679 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egyetértek, nem feltétlen itt a helye ennek.
Egyúttal viszont köszönöm is, mert nem ismertem eddig ezt a játékot és lehet idővel megnézem -
Piko888 #2678 Ez nem gyüjtő topic, hanem kimondottan a KDC fóruma, hozz létre egy középkori játékok topicot és oda mehet mindegyik.
A játékot amúgy én is fordítom, szóval te vagy aki semmit sem tesz le az asztalra -
#2677 felesleges minden játéknak topikot nyitni, ami középkori szimulátor említés szintjén érdemes, ha valakit érdekel.
ha neked gagyi nyugodtan elkészítheted a rendes fordítását, addig is segítség annak aki nem profi angolból
felesleges valamit leszólní amikor semmit nem teszel le az asztalra, míg más időt és fáradtságot nem figyelembe véve segíti a gamereket, nos ezért is említettem meg hogy készíthető hozá magyarítás -
Piko888 #2676 Ezt miért ide? Emellett az ilyen szar, gagyi fordítást nem kellene reklámozni -
#2674 na igen, és csak egy turista angol szótáram volt. azt ne is mondjam hogy 70 km-t utaztam hogy megvegyem a a talán pc guru-t? amiben az ismertető volt -
#2673 A Krondorban a ladanyitasok es a hozzajuk tartozo kodszavak mai napig kisertenek :D
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.05.17. 14:53:52 -
#2672 Nem tudom kitolta annak idején a Betrayal at Krondort, de nekem hatalmas élmény volt mert ez volt az első nyílt világú rpg hatalmas térképpel, és persze mind a huszonvalahány könyvet is olvastam kétszer darálva :-D, szóval a folytatások vackok lettek, de most készük egy indie játék ami szellemi örököse lesz, és minden egyébb olyan jósággal ami a 90'-s években szerettünk az RPG-kben.
Call of Saregnar
https://www.youtube.com/watch?v=vEp7nUQKUbo
-
#2671 Majd a köv-köv. Biztos készül már egy ideje, UE5 pedig majd csak jövő év elejétől lesz elérhető preview állapotban. -
#2670 UE5 grafikával jönne ki a következő rész az durva lenne :-D -
#2669 Pici off:
Ua csapat:
Pécs anno
On -
#2668 Ja sorry az én hibám azt hittem Kingdom rendesre gondol
RDR 2 re van megoldás csehek már fordítják. Felkéne venni velük a kontaktot hátha segítenének.. -
#2667 bedobnád a linkjét mert a magyarítások infon nem találom a RRD2 gépi forditás linkjét -
#2666 Gépi már van hozzá.
Rendes magyarítása is készül. Magyaritasok.infon is ott van már. -
#2665 Gépi vagy hagyományos? Csak annyit olvastam, belenézett Baker és le is tett róla.
Az az igazság, hogy a KC:D-ben is a Google fordítós magyarítást használom, de volt 1-2 küldetés, amikor főzöm sem volt mit is kell csinálni, pedig magyarul volt leírva. Persze, nagy segítség, és volt is benne munka. Érdekes módon, az RDR2 angolja érthetőbb volt számomra, mint a KC:D angolja. -
#2664 Lesz hozzá, mert készül a rendes magyarítása -
#2663 +1
Rongyosra játszottam a sztorit. Most kiszámoltam, 65 forintra jött ki 1 órányi szórakozásom. Mivel honosítás nem lesz hozzá, így nem volt sok értelme várnom.
Ha befejeztem, irány vissza KC:D-hez, abban is van vagy 150 órám és még elég sok van hátra a sztoriból is. -
#2662 ha lesz pénzem rá feltétlenül megveszem természetesen :-D -
#2661 Olyan kevés jó minőségű játék jelenik meg. Az RDR2 az egyik ilyen, és tényleg megéri a pénzt. -
lonvard #2660 Megnyugtattál. :D -
#2659 hát nem is, mert csak fake oldalon, de letöltöttem a 110 gigát mire rájöttem :-D
Utoljára szerkesztette: Montanosz, 2020.05.03. 10:33:50 -
lonvard #2658 Én semmilyen virágboltban nem találtam, de köszi az infót. :) -
#2657 -
#2656 lesz mivel jáccogatni a Red Dead Redemption 2 is kijött végre a virágboltba...és időm is van mert otthoni munkavégzésre vagyok utasitva :-D -
#2655 Érdekes:
-
#2654 Ez nem a Witcher3 engine? -
#2653 Hogy lesz-e ebből vmi, mi ez pontosan, nem tudom, de szerintem látatlanban elfogadnánk, ha lenne belőle 1x játék:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
(A cég csinálta a videót is, meg sok mást is.) -
Kurfürst #2652 Nem volna rossz, ez nekem is eszembe jutott, mármint a Zsigmondos szál. Lehetne belőle érdekes sztorit csinálni, vannak jó történelmi figurák is, akiket bele lehetne keverni (Hunyandiakat, akik ekkor még Zsigmond egyszerű oláh zsoldosai). De kötve hiszem hogy a cseh srácok megcsinálnák, szerintem nem kedvelik túlságosan a magyarokat.
Ha lenne egy magyar modder csapat, akkor talán meg lehetne csinálni, ha jól láttam a KDC-hez is kiadtak valamilyen editort, de irgalmatlan munka lenne, már csak a források hiánya miatt is - Zsigmond palotáját a mai napig is inkább a találgatják, hogyan nézett ki pontosan, pár, jóval később készült, metszet alapján, a többi településről nem is szólva... -
Arsenal95 #2651 Tovabbra sem talaltam megoldast a sörös kukdetesre, ha valaki tapasztalt hasonlot irjon mar pls. -
#2650 hát mondjuk egy kémkedési küldetés amiben kovácsinasnak álcázza magát és persze eljut a kiránylné ágyáig :-D