2973
Kingdom-Come-2018-05-HD.png
  • PiszkosFred
    Hasonló settings, aki a KCD-t kedveli talán ez is érdekli. Ennyi, nem kell túlgondolni. :)
  • Torzonborz
    remek, és mi a fene köze van a KCD-hez?
  • grebber
    "It is made in Unreal Engine by a one-man team.The experience is about 1-2 hours long and focused on narrative storytelling"

Kb egy walking sim lesz ,de továbbra sem értem én sem akkor minek ide berakni
  • PiszkosFred
    ez
  • Torzonborz
    ez most mi?
  • Malakai
    /rename Medieval Shit
  • b-type
    valszeg nem gulyás. ..vagy legalábbis nem az amit mi annak ismerünk, a színe a kajának sok mindentől függ, jellemzően inkább fekete volt ahogy olvasom mert vérrel rántották.
    De valszeg meg lehet moddolni :)
  • Piko888
    paprika
  • Aborg
    Nagyon ugyeltek a korhusegre, de megis becsuszott egy hiba. Vajon mitol piros 1403-ban a bogracsgulyas? :)
  • Montanosz
    https://www.gamestar.hu/ingyen-jatekok/a-kingdom-come-deliverance-ismet-ingyenesen-jatszhato-a-hetvegen-280383.html
  • grebber
    A Deep Silver legújabb sajtóközleményéből kiderült:

-Már 3 millió példányban elkelt a Kingdom Come: Deliverance
    -Míg a DLC-kből összesen 1,5 millió talált gazdára
  • PiszkosFred
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Egyetértek, nem feltétlen itt a helye ennek.
    Egyúttal viszont köszönöm is, mert nem ismertem eddig ezt a játékot és lehet idővel megnézem
  • Piko888
    Ez nem gyüjtő topic, hanem kimondottan a KDC fóruma, hozz létre egy középkori játékok topicot és oda mehet mindegyik.
    A játékot amúgy én is fordítom, szóval te vagy aki semmit sem tesz le az asztalra
  • Montanosz
    felesleges minden játéknak topikot nyitni, ami középkori szimulátor említés szintjén érdemes, ha valakit érdekel.
    ha neked gagyi nyugodtan elkészítheted a rendes fordítását, addig is segítség annak aki nem profi angolból
    felesleges valamit leszólní amikor semmit nem teszel le az asztalra, míg más időt és fáradtságot nem figyelembe véve segíti a gamereket, nos ezért is említettem meg hogy készíthető hozá magyarítás
  • Piko888
    Ezt miért ide? Emellett az ilyen szar, gagyi fordítást nem kellene reklámozni
  • Montanosz
    na igen, és csak egy turista angol szótáram volt. azt ne is mondjam hogy 70 km-t utaztam hogy megvegyem a a talán pc guru-t? amiben az ismertető volt
  • PiszkosFred
    A Krondorban a ladanyitasok es a hozzajuk tartozo kodszavak mai napig kisertenek :D
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.05.17. 14:53:52
  • Montanosz
    Nem tudom kitolta annak idején a Betrayal at Krondort, de nekem hatalmas élmény volt mert ez volt az első nyílt világú rpg hatalmas térképpel, és persze mind a huszonvalahány könyvet is olvastam kétszer darálva :-D, szóval a folytatások vackok lettek, de most készük egy indie játék ami szellemi örököse lesz, és minden egyébb olyan jósággal ami a 90'-s években szerettünk az RPG-kben.
    Call of Saregnar
    https://www.youtube.com/watch?v=vEp7nUQKUbo
  • Malakai
    Majd a köv-köv. Biztos készül már egy ideje, UE5 pedig majd csak jövő év elejétől lesz elérhető preview állapotban.
  • Montanosz
    UE5 grafikával jönne ki a következő rész az durva lenne :-D
  • AnuluWork #2669
    Pici off:
    Ua csapat:
    Pécs anno
    On
  • grebber
    Ja sorry az én hibám azt hittem Kingdom rendesre gondol

RDR 2 re van megoldás csehek már fordítják. Felkéne venni velük a kontaktot hátha segítenének..
  • Montanosz
    bedobnád a linkjét mert a magyarítások infon nem találom a RRD2 gépi forditás linkjét
  • grebber
    Gépi már van hozzá.
    Rendes magyarítása is készül. Magyaritasok.infon is ott van már.
  • jofer
    Gépi vagy hagyományos? Csak annyit olvastam, belenézett Baker és le is tett róla.

Az az igazság, hogy a KC:D-ben is a Google fordítós magyarítást használom, de volt 1-2 küldetés, amikor főzöm sem volt mit is kell csinálni, pedig magyarul volt leírva. Persze, nagy segítség, és volt is benne munka. Érdekes módon, az RDR2 angolja érthetőbb volt számomra, mint a KC:D angolja.
  • grebber
    Lesz hozzá, mert készül a rendes magyarítása
  • jofer
    +1

Rongyosra játszottam a sztorit. Most kiszámoltam, 65 forintra jött ki 1 órányi szórakozásom. Mivel honosítás nem lesz hozzá, így nem volt sok értelme várnom.

Ha befejeztem, irány vissza KC:D-hez, abban is van vagy 150 órám és még elég sok van hátra a sztoriból is.
  • Montanosz
    ha lesz pénzem rá feltétlenül megveszem természetesen :-D
  • AnuluWork #2661
    Olyan kevés jó minőségű játék jelenik meg. Az RDR2 az egyik ilyen, és tényleg megéri a pénzt.
  • lonvard
    Megnyugtattál. :D
  • Montanosz
    hát nem is, mert csak fake oldalon, de letöltöttem a 110 gigát mire rájöttem :-D
    Utoljára szerkesztette: Montanosz, 2020.05.03. 10:33:50
  • lonvard
    Én semmilyen virágboltban nem találtam, de köszi az infót. :)
  • akyyy
  • Montanosz
    lesz mivel jáccogatni a Red Dead Redemption 2 is kijött végre a virágboltba...és időm is van mert otthoni munkavégzésre vagyok utasitva :-D
  • AnuluWork #2655
    Érdekes:
  • Aborg
    Ez nem a Witcher3 engine?
  • AnuluWork #2653
    Hogy lesz-e ebből vmi, mi ez pontosan, nem tudom, de szerintem látatlanban elfogadnánk, ha lenne belőle 1x játék:

(A cég csinálta a videót is, meg sok mást is.)
  • Kurfürst
    Nem volna rossz, ez nekem is eszembe jutott, mármint a Zsigmondos szál. Lehetne belőle érdekes sztorit csinálni, vannak jó történelmi figurák is, akiket bele lehetne keverni (Hunyandiakat, akik ekkor még Zsigmond egyszerű oláh zsoldosai). De kötve hiszem hogy a cseh srácok megcsinálnák, szerintem nem kedvelik túlságosan a magyarokat.

Ha lenne egy magyar modder csapat, akkor talán meg lehetne csinálni, ha jól láttam a KDC-hez is kiadtak valamilyen editort, de irgalmatlan munka lenne, már csak a források hiánya miatt is - Zsigmond palotáját a mai napig is inkább a találgatják, hogyan nézett ki pontosan, pár, jóval később készült, metszet alapján, a többi településről nem is szólva...
  • Arsenal95
    Tovabbra sem talaltam megoldast a sörös kukdetesre, ha valaki tapasztalt hasonlot irjon mar pls.
  • Montanosz
    hát mondjuk egy kémkedési küldetés amiben kovácsinasnak álcázza magát és persze eljut a kiránylné ágyáig :-D