2967
-
Plata #2967 Chat botot használjon a fene.
Sajnos a fórum keresője döglött,így rákeresni sem tudok,ha csak nem olvasok végig minden oldalt,de mostanában csak modokról volt szó ha jól látom. -
#2966 ha nem tetszik ne öld meg őket, normális videokat nézzél ne hülyeségeket...rengeteg végigjátszás és wiki van részletekbe menően, oélda a 100 küldetés sorrendbeli megjátszásában hogy ne maradj le semmiről, főleg igy évek mulán, szoval elég ha megnézed vagy megkérdel egy csetbotot adott helyzetben mit csinálj
te:
kingdom come játékban amikor a molnár megkér hogy raboljak ki egy sirt mit csináljak?
csetbot:
A Kingdom Come: Deliverance játékban, amikor a molnár, Peshek, megkér, hogy rabolj ki egy sírt, a következő lépéseket teheted:
Beszélj Peshekkel: Először is, beszélj a molnárral, hogy elindítsd a "The Good Thief" nevű küldetést. Ő elmondja, hogy tartozol neki, és javasolja, hogy rabolj ki egy sírt a gallows hill-en, hogy visszafizesd az adósságodat.
Szerszám beszerzése: A sír kiásásához szükséged lesz egy ásóra. Az ásó a molnár háza előtt, egy kocsi mellett található. Győződj meg róla, hogy felveszed, mielőtt elindulsz a sírhoz.
Utazás a Gallows Hill-re: Kövesd a térképen megjelölt útvonalat Gallows Hill-re. Ott keresd meg a sírt, és válaszd az ásás lehetőségét.
A sír kiásása: Miután kiástad a sírt, nézd meg a holttestet. Lehet, hogy nem találod meg a gyűrűt, amit keresel. Ha így van, térj vissza Peshekhez, és tájékoztasd őt arról, hogy nem találtad meg a gyűrűt.
Alternatív megoldás: Ha a gyűrűt nem találod, Peshek javasolja, hogy próbáld meg ellopni a gyűrűt az ítéletvégrehajtó házából. Ehhez szükséged lesz lockpickekre, amelyeket Peshek adhat neked, vagy magad is beszerezheted.
A gyűrű ellopása: Az ítéletvégrehajtó házában a gyűrű egy zárt ládában található. Használj lockpicket a láda kinyitásához, vagy próbálj meg beszélni az ítéletvégrehajtóval, hogy eltereld a figyelmét, míg te ellopod a gyűrűt.
Visszatérés Peshekhez: Miután megszerezted a gyűrűt, térj vissza Peshekhez, és add át neki a gyűrűt, hogy teljesítsd a küldetést.
Ezek a lépések segítenek abban, hogy sikeresen végrehajtsd a küldetést, és visszafizesd Pesheknek az adósságodat. Az ilyen küldetések során fontos, hogy figyelj a környezetedre, és próbálj meg észrevétlen maradni, hogy elkerüld a lebukást.
de az is elég lenne ha pár hozzászolást végig olvasnál itten
Utoljára szerkesztette: Montanosz, 2025.01.07. 04:03:16 -
Plata #2965 Egy ideje fent van a gépemen a játék még azt hiszem 5 dlc is van hozzá.
Bár a játék tetszene,de sok dolog nem jön be benne,például nekem nem tetszik az npc-k megölése és hasonló,mert néztem pár videót a játékról,mivel tök kínai,de minden videóban olyan tanácsokat adnak hogy gyilkolásszam le az NPC-ket és a többi.
Még csak odáig jutottam el hogy a bevezető küldetés vége és a gyökér molnárnál lakom.
Nagyon rossz hogy kb semmi infó nincs a játékban.Vagy segítség,plusz ez a belsőnézet is borzalom rossz.
Molnár is azt akarja tőlem hogy valami sírt raboljak ki.Olvasni már megtanultam és pár képességet megismertem,vadászat alapfokon és még pár egyszerű.Egy ideig nem is tudtam vele játszani az Epic a múlthéten vacakolt és folyton azt írta a játékra hogy unavailable vagy server offline. Bár rájöttem biztos az zavart be hogy ingyen adták csütörtökön,de nekem már az előtte levő napokon rossz volt.
Plusz mivel ez egyjátékos játék mi a fenének kell neki szerver? -
JonasSandor #2964 1 hónap sincs hátra. -
#2963 -
JonasSandor #2962 Elérhető lett a magyarítás. -
#2961 Uh
-
JonasSandor #2960 Jó hosszú gameplay jött ma. -
#2959 -
#2958 -
#2957 -
#2956 finomitottam a prompton, főleg sonnet 3.5 alatt hozz király kalandot
Most egy középkorban játszódó szövegalapú kalandjátékot játszunk, ahol a játék a kingdom come: deliverance című pc játék szabályai alapján és annak világában működik. Konvertáljuk a játék univerzumát és az összes karaktert és küldetést. Te vagy a kalandor, én pedig a játékos, Henry a főszereplő. Válaszodat mindig teljes mondattal fejezd be. Ne A0 szintű szavakat és mondatokat használj, hanem jobb és elegánsabb, felsőfokú magyar irodalmi szavakat és mondatokat, hogy jobban ki tudd fejezni a gondolataidat és ötleteidet a válaszban. Minden válaszod legyen nagyon kreatív. Minden egyes helyszínt rendkívül részletes képi leírással írj le, beleértve a környezetet és a szereplőket is. A történet hangulata változatos, a feszültséggel és izgalommal teli pillanatoktól a mélyen érzelmes és megrendítő jelenetekig. A háttérben zajló történelmi események, például háborúk és politikai intrikák sötét és komor hangulatot kölcsönöznek a történetnek. A történet tele van kalandokkal, rejtvényekkel, megoldandó küldetésekkel, a főhősünket körülvevő világ kihívásaival... A szereplőknek mindig a saját tulajdonságaik alapján kell reagálniuk az eseményekre! Mindig adjunk meg 6 számozott lehetőséget, amelyek tükrözik Henri karakterét. Mindig adj egy hetedik lehetőséget, amely kockázatos
Utoljára szerkesztette: Montanosz, 2024.11.10. 14:43:23 -
#2955 -
#2954 bárcsak a Speccy időkben is lett volna erre lehetőség ?
ma mentor naplokat hoztam haza irkálni, de megint beszippantott a KCD kaland szöveges modban ?
Utoljára szerkesztette: Montanosz, 2024.10.19. 13:20:04 -
#2953 jelenleg legjobb modok, sok uj helyszin illetve eddig elzártak felfedése létrákkal megoldva, tárgyak, várak, uj bandita táborok, saját lakás épitése bárhol, tárgyak elhelyezése,stb
Emilios Enhanced Map
KCD Architect
-
#2952 már látom táppénz befigyel :-D -
#2951 -
#2950 -
#2949 milyen gép kell hozzá -
#2948 -
#2947 Nekem az élet (beszart a régi gépem) okozta a gépfrissítést. Még videókártyát kellene cserélni, de mire ez kijön, szerintem meg lesz az is. -
#2946 ahogy kijön a gépigény egyből veszek egy gépet csak a játék miatt -
#2945 -
#2944 -
#2943 Két interjú:
https://www.dailymotion.com/video/x8x0q9c
https://www.dailymotion.com/video/x8x0spm -
#2942 Ez a játékból! :)
+1:
-
#2941 Nem kicsit néz ki jobban!
-
#2940 -
#2939 Meg tdná valaki mondani, hogy harc közben, hogyan kell blokkolni? -
JonasSandor #2938 este 8-kor mutatják be. -
#2937 hopp hopp
-
#2936 Akkor a bajok csak most kezdődnek!
Holnap viszont jön a switch verzió a topik tárgyából hozzám, kíváncsi leszek! -
#2935 nincs és nem hsizem hogy lesz mostanában -
#2934 Angol sincs hozzá? Ha van, belinkelhetnéd! -
#2933 köszi az ajánlot már kértem is rá gépi magyaritást hátha sikerül mert ékes orosz
-
#2932 -
#2931 Virágboltiban megtalálható:
-
#2930 Ezzel is régóta szemezek:
-
#2929 oktoberi cikk
KCD" ? -
#2928 Semmi hivatalos, csak a szokásos bejelentés előtti jelek rá. Korai szándék, hogy legyen folytatás; Dolgozók említik, hogy dolgoztak rajta (CV-ben); Tulajdonos cég pénzügyi jelentésében említi, hogy a Warhorse dolgozik valamin (cím nélkül).