2977
-
#1087 Nem tudom hol tartasz, de én úgy tudom
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hogy a játéknak úgy lett vége, hogy simán kiált a folytatásért. -
#1086 Igen de elvileg annyi zseton nem jött össze így egybe gyurták a 3 részt mert elvileg annyit terveztek.
De ha szépen fogy még ettől függetlenül jöhetnek kiegek új részek.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.02.22. 13:01:43 -
#1085 Már anno amikor elindították a játékot a kickstarteren mondták, hogy több részt terveznek. -
#1084 Honnan az infó? -
Jimbo #1083 Viszonylag ritkán bámulom a seggem a tükörben, te nem tudom hogy vagy vele. De szerencsére nem vagyunk egyformák -
#1082 Nem is értem miért vették ki a bétából a mentés részt. :( -
#1081 Dupla ekkora lesz a folyt. térképe. :) -
#1080 Anno örülök, hogy támogattam őket amikor még a kickstarton kampányoltak.
Lehetne egy olyan "dlcjük", hogy 1 milla eladott példány után a bevétel 10%t szétosztják a backerek között. :) -
Hunor1 #1079 valami tipp hogy mely házakat lehet használni sajátként? ahol aludhatunk, tárolhatunk , esetleg fürödhetünk (?) -
Hunor1 #1078 jó tipp ! köszi :) -
#1077 Nekem az volt furcsa, hogy szőrén ülve a lovat belerakhatom a lóba a lopott szajrét.
Viszont nagy ötlet, az őrség még soha nem turkált a lovam seggébe könyékig, így a lopott cuccokkal nem tudnak megfogni :)
A mostani taktikám... az éj leple alatt beosonok a városba, kipakolom a pénzes helyeket, majd szépen a lovamba elrejtek mindent, ezután vidáman hazalovagolok és kirakom altatni a cuccokat. Azt vettem észre, hogy pár nap után lekerül a cuccokról a lopott jelölés.
Tegnap felraktam a save módot, mert több óra ment a levesbe a "KCD.exe stopped working" miatt. Úgy vettem észre, hogy a hiba harc közben jön elő legtöbbször.
-
Hunor1 #1076 persze, csak azért realisztikusabb ha mondjuk van rá esély hogy ellopják vagy kilövik alólad. amúgy is lehet pótolni ha elhullik. -
#1075 Nem realisztikus, de végül is nem kötelező használni, másrészt ha belegondolsz ahhoz túl nagy a térkép hogy gyalog közlekedj. Ha pedig van nálad túlsúly akkor nem tudsz sem futni sem gyorsutazni, csak a ló jöhet szóba.
Szóval én pl. örülök hogy így oldották meg. -
Hunor1 #1074 köszi. hmm, akkor ez nem annyira realisztikus megoldás .... -
#1073 Szerintem megmarad. Ha fütyülsz előjön bármikor, kb. mint a Witcher 3-ban. -
Hunor1 #1072 #1067 -re valaki ? köszi. -
Ironman2 #1071 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Menekülök Skalitzból lóval,nagyon szép volt az átvezető mozi,elég hosszú a menekülő út,és szétlőnek közben nyillal. -
Ironman2 #1070 Húú,ez eszméletlen,és még magyarul is beszélnek benne."kibaszok veled te gané".DDD -
#1069 DLC és folytatás is lesz 100%
Reménykedjünk benne, hogy nem vásárolja fel őket az EA vagy valaki más. -
#1068 Ebbol mar futja 1-2 dlcre meg egy komolyabb optimalizaciora :) -
Hunor1 #1067 ha megvan a lovunk, akár misszióból, akár vesszük, akkor az mindig velünk marad? avagy azt is megölhetik, ellophatják stb. ? -
#1066 1 millió eladott példány
És hol van még a vége -
Hunor1 #1065 hahaha , de adhattak volna neki egy igazi néger arcot :)) -
#1064 Eddig se volt az.... -
Ironman2 #1063 LOL -
#1062 -
Rony94 #1061 Na, a modderek megoldották. Most már nem rasszista a játék. -
#1060 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Valoszinuleg elozo este megvolt neki :) -
Ironman2 #1059 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Öröm viszont hogy a kocsmáros adott hitelbe sört,kár hogy nem lehet megszexuálni érte,pedig jó bige,de hát ez a Henry nem egy Gerald,igaz felakarta hozni a témát.DD -
Ironman2 #1058 find something at kunesh worth selling
találnom kell valakit akinek eladhatom Kunesh szarjait,de végigjártam mindenkit,egyedül a kereskedő veszi meg,de nála nem fejeződik be a küldetés,és alig ad érte 2.4-et
evvel most mit tudok kezdeni? -
Hunor1 #1057 ok, köszi. -
#1056 Az ilyen save and exit megoldas egyik jellemzoje (foleg mondjuk az ironmant tartalmazo jatekoknal), hogy betolteskor a mentest is torli. Itt nem tudom milyen megoldas lesz, cseh barataink egyelore elegge kiszamithatatlanok mentes ugyileg :)
Az ketsegtelen, hogy amikor nincs nalad snapsz (emiatt nem tudsz menteni) es nem hasznalsz save modot se, agy meg a fasorban sincs a kozelben (akkor szinten ment a jatek automatikusan), akkor marha idegesito tud lenni az, hogy kint vagy a vadonban, dugigrakva szajreval (emiatt fast travel sincs), es mennel mar meloba, aludni, botlba, barhova, de nem tudsz, mert ha kilepsz a jatekbol, akkor kezdheted elolrol az elozo par oranyi tevekenyseget. Na a Save and Exit ezt a problemat hivatott megoldani sok esetben, hogy lepj ki nyugodtan, a rendszer gyors ment egyet es ott tudod folytatni masnap/legkozelebb.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.02.21. 21:34:04 -
#1055 Save and Quit mi mást jelentene ? :)
Ej de kipróbálnám már. -
Ironman2 #1054 Köszii! -
Hunor1 #1053 akkor ezek szerint ha rázósabb részhez érnénk , egyszerűen kilépünk, majd újra betöltjük a játékot ? -
Hunor1 #1052 esetleg görgess lejjebb, sokan sokat írtak már róla :))
én is minden nap olvasok itt + nézegetek youtubés videókat róla . -
Zozo0122 #1051 Na, milyen a game? Nagyon szemezek vele. Valaki írna pár szót, úgy általánosságban, hogy mennyire deep a game? :) -
#1050 A lockpick-hez én letöltöttem egy modot ami igazából semmit nem módosít a játékmeneten, csak annyit csinál hogy a zárnyitós minijáték felületét felosztja szektorokra. Így könnyebb a sárga sweet spotot a helyén tartani forgatás közben. Amióta letöltöttem még egy locpickem sem tört el, nagyon sokat segít, a hard ládákat is elsőre kinyitom.
sectorial lockpick -
#1049 #951 Tegnapi hír -
Ironman2 #1048
Patch 1.3 – (Upcoming). The patch Warhorse is currently working. The features listed below may not make it into 1.3, but they are being worked on for eventual release.
Save and Exit functionality
Lockpicking minigame controls improvement on controllers
Pickpocket minigame improvement
Alchemy recipe for respec potion
Many quest related bug fixes