2977
Kingdom-Come-2018-05-HD.png
  • Hunor1
    Na végre elkezdtem én is ! :))
    de már is le vagyok lombozva ... Kunes úgy elver mint jég a határt ! :((( a lila csíkból semmit nem tudok leverni.. áááhhh ennyire béna lennék ?
    :((((
  • Voltan
    Ó, akkor ezért nem találkoztam még eddig a lánnyal a küldetés után... Én csak rohantam, és kötöttem elfele az első lovat, amit lehetett.
  • Voltan
    Iszonyat sok! Ilyen, ebben a formában még tényleg nem volt. Igazi kult legenda lesz ez a játék, ez már most látszik, és ha sikeresen sáfárkodnak a készítők az elismeréssel, meg a pénzzel, akkor sok csodát látunk még, remélem :)
  • ShaiHulud
    kiralyul mukodik koszi! :)
  • PiszkosFred
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    O mindenkeppen tuleli, a kerdes csak az, hoyg milyen aron. Beszelj vele es elmondja, hogy mi tortent vele es akkor kiderul, hogy eleg volt e csak ellopni a lovat, vagy kellett volna e a futty :) Ments elotte, mert vannak rizikos dolgok a parbeszed soran...

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.02.23. 22:01:08
  • Torzonborz
    Hmm biztos, hogy kell fütyörészni? Én csak simán felpattantam a pacira, a kunkok meg sutty jöttek utánam. A csajszi meg túlélte mert Rattayban a molnárnál már Ő ápolt.
  • PiszkosFred
    A titok nyitja nem csak a paci (azt mindenkeppen megszerzed, anelkul meghalsz), hanem a futty. Ha tavolrol futyulsz a lonak (nem kozelrol ulsz fel ra), akkor meghaljak derek (kesobbi) honfitarsaink es abbahagyjak Theresa megeroszakolasat, hogy teged lincseljenek meg :)

Kesobb, mas szituaciokban is el tudsz csalni embereket azzal, ha futtyogsz egyet, igy esetleg 3-4 fos csapatbol csak 2-vel kell harcolnod.

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.02.23. 21:56:16
  • Torzonborz
    Óbazz hát most esik le, azt a csajt megmented ha...
    az ott lévő pacikra felpattansz és azon menekülsz tovább mert a kunok egyből jönnek utánad. Később Rattaynál talizol is a csajjal.:D
  • Ironman2
    Evvel a shade-val úgy vagyok hogy elindul a játék,és pár másodpercig világosak a textúrák,majd hirtelen ráhúzza ezt az árnyékolást az egészre.Semmi bajom vele,csak mintha késésben lenne egy picit betöltéskor.
  • PiszkosFred
    Tessek
  • AnuluWork #1158
    Azért kérdezem, mert feltettek egy remek reshadet a nexusra, és van hozzá egy videó, ahol simán megmentette Henry a csajt anélkül, hogy harcolnia kellett volna. :)

• hqx
    Időnként már ott sem kell nézni a kalácsképét(inventory).#1129 :D
  • Torzonborz
    Hmm azt nem tudom, hogy side quest volt e hozzá de azért megpróbáltam, a 3 kun csóka miszlikbe aprított.
  • Montanosz
    itt pedig gyűjtik a csapatot forditani
    https://www.facebook.com/kcdhun/
  • AnuluWork #1154
    Kérdés: amikor ott jártam az elején, nem is figyeltem, csak csináltam amit mondott a játék: vittem a hírt, menekülve a lovasok elől. Akkor fel se tűnt, de volt olyan quest, hogy mentsd meg Theresát a megerőszakolástól?
  • Ironman2
    Én már ezen a videón szétröhögtem magam.DD Amúgy forditottam már le filmeket is a google translatevel,inkább ne tettem volna.
  • AnuluWork #1152
    És ez a legkisebb "pálya/térkép" a három közül. :)
  • Montanosz
    hálás köszönet, természetesen sok segitség :-)
  • Ironman2
    Bing translate-vel is próbáld meg,az azért jobban fordít mint a google.
  • bobalazs
    https://www.youtube.com/watch?v=UNq26QTaQ7M hungarian subtitles for kingdom come deliverance magyar felirat
    Semminél több a google fordító is.
  • b-type
    Még rengeteg lehetőség van ebben a játékban is
  • Rony94
    Maximalista és felfedezős hozzáállással simán 100+ óra.
  • dartonite
    100+
  • Torzonborz
    Sok :D Én most 31 óránál vagyok és nem látom még hol a vége.
  • Zozo0122 #1144
    Basszus belenéztem streamekbe, meg olvasgatom a topikokat, nagyon bejövős ez a game... Nem merek belekezdeni, mert előbb mást akarok végigtolni amit már elkezdtem, de a listára felkerült. Hány óra szerintetek egy fullosan kijátszott felfedezgetős játszás?
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2018.02.23. 18:11:10
  • AnuluWork #1143
    500 forint lesz ... :)
  • PiszkosFred
    Na, akkor nem jartam messze a megoldastol. Este kiprobalom. :)

Lova sajnos nincs, Henry a penzt egyelore teljesen felesleges dolgokra kolti el, illetve az istennek sem tudom lebeszelni rola, hogy ne adjon minden jottment koldusnak penzt, mert az a keves penz igy hamar elfogy, de hat akarmilyen tokkelutott is, a szive melyen egy rendes gyerek ez.
  • Montanosz
    köszi ez jo tipp, nekem eszembe se jutott
  • Voltan
    Igen, azt ajánlják, hogy legyen nálad, vagy a lovon egy elegánsabb tiszta váltóruha, mert azt könnyű előkapni, ha beszélgetni kell valami kényesebb NPC-vel, az általában saras és véres ruhád-páncélod meg jól jön, ha valakit be kell fenyíteni.
  • PiszkosFred
    Ne is mondd, egyszeruen keptelen ugy menni barhova is, hogy ne legyek megint talpig dzsuvas (pedig kerulom a sarat es a pocsolyakat, stb.)

Mar gondoltam ra, hogy direkt tartok egy tiszta valtoruhat is magamnal es a azt feloltve megyek bizniszelni, mert lassan tobbet es surubben mosok a jatekban mint a valo eletben :) Dezsak meg nincsenek mindenhol.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.02.23. 15:10:06
  • b-type
    egészen újszerű élmény:
    bányajárat, írja is hogy felfedeztem, na bújjunk be, első 5 méter, szép pedánsan kidolgozott vájat, felfázva ahogy kell. ..jellemző hogy már azon kezdtem töprengeni nem okoz-e problémát a fáklya.
    10méternél beszrok hogy nincs egy zombi sem..se valami goblin,..vagy vérpatkány legalább..
    megyek vagy 50métert ebben a hangulatban, mikor kinyílik a járat egy tágas barlangban, a kidolgozás ahogy kell, sziklás-palás.. felkiáltok (mint Henry persze) a Megváltót emlegetve mert csodaszép víztároló van a sziklahasadékban. Na mondom ...itt valami lesz, interesting place.
    körbemászok, megpróbálok beleesni, áttyúklépésezni a túloldalra mivel ott folytatódik a vájat.
    De semmi,..semmi.
    Visszaballagtam 50métert, kiléptem a járatból aztán mentem tovább..
    Egészen újszerű :D
    Utoljára szerkesztette: b type free, 2018.02.23. 14:51:04
  • Torzonborz
    De legalább ezt megcsinálták meg a ruha/páncél változást is, bár egy kicsit gyorsan koszolódnak a rongyaim. :D
  • PiszkosFred
    De mar az is hozzatenne egy kis pluszt, ha none a szakalla, haja, mint Geraltnak. Nalam legalabbis eddig maximum kosz meg serules latszik az arcon, mas valtozas nem.
  • Voltan
    Arról nem is beszélve, hogy olyan szláv kalácsképe van (OK, ez végülis hiteles :D), hogy az embernek elmegy az életkedve :D
    Néha előfordul, hogy párbeszédnél nem vált át a játék FPS nézetből, szerintem úgy sokkal jobb lenne a dolog, mert egyrészt nem töltene annyit a párbeszédek előtt, másrészt nem kéne szegény nyomi Henryt bámulni, csak az inventoryban, meg az átvezetőkben.
  • Rony94
    Tudnám értékelni hogyha a játék haladtával változna Henry hangja. Itt arra gondolok, hogy fokozatosan lehetne mélyebb, komolyabb hangvételű, nem pedig végig ez a magas hangú, naiv szűz gyermek, mert ebből már elegem van. Plusz én imádom az angol akcentust (de tényleg), de ez a színész....én ezt az embert nem tudom hallgatni. Vérzik tőle a fülem pár óra játék után.
  • Crsújreg
    na belebotlottam a ROSENBERG vonalba :P if you know what i mean....ROSENBERGS.....:P
  • Torzonborz
    Nos, nem mondom, hogy néha nem csapnám meg a hülye gyereket, elég nagy idióta tud lenne bizonyos helyzetekben. Ami azért fura mert ugye az Ő bőrébe bújunk szóval kedvelni kéne igazából.
  • Voltan
    :D:D:D:D:D

Henry egyébként tényleg egy utolsó s*ggfej, ritka ellenszenves egy fickó, de ettől függetlenül csípem, mert érdekes. :)
  • Rony94
    Ez szerintem bug. Nálam is csinálja. De mikor simán megnyitom az inventory-t, akkor mindig jól néz ki nálam.
  • AnuluWork #1129
    Ezt mi okozza?

Ott vagyok pl. egy kereskedőnél, és előjön. Minden más tűéles, ez meg elmosódik. Nem mindig csinálja és nem mindenkinél, de baromira zavaró.