2977
-
Hunor1 #1168 Na végre elkezdtem én is ! :))
de már is le vagyok lombozva ... Kunes úgy elver mint jég a határt ! :((( a lila csíkból semmit nem tudok leverni.. áááhhh ennyire béna lennék ?
:(((( -
#1167 Ó, akkor ezért nem találkoztam még eddig a lánnyal a küldetés után... Én csak rohantam, és kötöttem elfele az első lovat, amit lehetett. -
#1166 Iszonyat sok! Ilyen, ebben a formában még tényleg nem volt. Igazi kult legenda lesz ez a játék, ez már most látszik, és ha sikeresen sáfárkodnak a készítők az elismeréssel, meg a pénzzel, akkor sok csodát látunk még, remélem :) -
ShaiHulud #1165 kiralyul mukodik koszi! :) -
#1164 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!O mindenkeppen tuleli, a kerdes csak az, hoyg milyen aron. Beszelj vele es elmondja, hogy mi tortent vele es akkor kiderul, hogy eleg volt e csak ellopni a lovat, vagy kellett volna e a futty :) Ments elotte, mert vannak rizikos dolgok a parbeszed soran...
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.02.23. 22:01:08 -
#1163 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hmm biztos, hogy kell fütyörészni? Én csak simán felpattantam a pacira, a kunkok meg sutty jöttek utánam. A csajszi meg túlélte mert Rattayban a molnárnál már Ő ápolt. -
#1162 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A titok nyitja nem csak a paci (azt mindenkeppen megszerzed, anelkul meghalsz), hanem a futty. Ha tavolrol futyulsz a lonak (nem kozelrol ulsz fel ra), akkor meghaljak derek (kesobbi) honfitarsaink es abbahagyjak Theresa megeroszakolasat, hogy teged lincseljenek meg :)
Kesobb, mas szituaciokban is el tudsz csalni embereket azzal, ha futtyogsz egyet, igy esetleg 3-4 fos csapatbol csak 2-vel kell harcolnod.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.02.23. 21:56:16 -
#1161 Óbazz hát most esik le, azt a csajt megmented ha...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az ott lévő pacikra felpattansz és azon menekülsz tovább mert a kunok egyből jönnek utánad. Később Rattaynál talizol is a csajjal.:D -
Ironman2 #1160 Evvel a shade-val úgy vagyok hogy elindul a játék,és pár másodpercig világosak a textúrák,majd hirtelen ráhúzza ezt az árnyékolást az egészre.Semmi bajom vele,csak mintha késésben lenne egy picit betöltéskor. -
#1159 Tessek -
#1158 Azért kérdezem, mert feltettek egy remek reshadet a nexusra, és van hozzá egy videó, ahol simán megmentette Henry a csajt anélkül, hogy harcolnia kellett volna. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
hqx #1157 Időnként már ott sem kell nézni a kalácsképét(inventory).#1129 :D -
#1156 Hmm azt nem tudom, hogy side quest volt e hozzá de azért megpróbáltam, a 3 kun csóka miszlikbe aprított. -
#1155 itt pedig gyűjtik a csapatot forditani
https://www.facebook.com/kcdhun/ -
#1154 Kérdés: amikor ott jártam az elején, nem is figyeltem, csak csináltam amit mondott a játék: vittem a hírt, menekülve a lovasok elől. Akkor fel se tűnt, de volt olyan quest, hogy mentsd meg Theresát a megerőszakolástól? -
Ironman2 #1153 Én már ezen a videón szétröhögtem magam.DD Amúgy forditottam már le filmeket is a google translatevel,inkább ne tettem volna. -
#1152 És ez a legkisebb "pálya/térkép" a három közül. :) -
#1151 hálás köszönet, természetesen sok segitség :-) -
Ironman2 #1150 Bing translate-vel is próbáld meg,az azért jobban fordít mint a google. -
bobalazs #1149 https://www.youtube.com/watch?v=UNq26QTaQ7M hungarian subtitles for kingdom come deliverance magyar felirat
Semminél több a google fordító is. -
#1148 Még rengeteg lehetőség van ebben a játékban is -
Rony94 #1147 Maximalista és felfedezős hozzáállással simán 100+ óra. -
#1146 100+ -
#1145 Sok :D Én most 31 óránál vagyok és nem látom még hol a vége. -
Zozo0122 #1144 Basszus belenéztem streamekbe, meg olvasgatom a topikokat, nagyon bejövős ez a game... Nem merek belekezdeni, mert előbb mást akarok végigtolni amit már elkezdtem, de a listára felkerült. Hány óra szerintetek egy fullosan kijátszott felfedezgetős játszás?
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2018.02.23. 18:11:10 -
#1143 500 forint lesz ... :)
-
#1142 Na, akkor nem jartam messze a megoldastol. Este kiprobalom. :)
Lova sajnos nincs, Henry a penzt egyelore teljesen felesleges dolgokra kolti el, illetve az istennek sem tudom lebeszelni rola, hogy ne adjon minden jottment koldusnak penzt, mert az a keves penz igy hamar elfogy, de hat akarmilyen tokkelutott is, a szive melyen egy rendes gyerek ez. -
#1141 köszi ez jo tipp, nekem eszembe se jutott -
#1140 Igen, azt ajánlják, hogy legyen nálad, vagy a lovon egy elegánsabb tiszta váltóruha, mert azt könnyű előkapni, ha beszélgetni kell valami kényesebb NPC-vel, az általában saras és véres ruhád-páncélod meg jól jön, ha valakit be kell fenyíteni. -
#1139 Ne is mondd, egyszeruen keptelen ugy menni barhova is, hogy ne legyek megint talpig dzsuvas (pedig kerulom a sarat es a pocsolyakat, stb.)
Mar gondoltam ra, hogy direkt tartok egy tiszta valtoruhat is magamnal es a azt feloltve megyek bizniszelni, mert lassan tobbet es surubben mosok a jatekban mint a valo eletben :) Dezsak meg nincsenek mindenhol.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.02.23. 15:10:06 -
#1138 egészen újszerű élmény:
bányajárat, írja is hogy felfedeztem, na bújjunk be, első 5 méter, szép pedánsan kidolgozott vájat, felfázva ahogy kell. ..jellemző hogy már azon kezdtem töprengeni nem okoz-e problémát a fáklya.
10méternél beszrok hogy nincs egy zombi sem..se valami goblin,..vagy vérpatkány legalább..
megyek vagy 50métert ebben a hangulatban, mikor kinyílik a járat egy tágas barlangban, a kidolgozás ahogy kell, sziklás-palás.. felkiáltok (mint Henry persze) a Megváltót emlegetve mert csodaszép víztároló van a sziklahasadékban. Na mondom ...itt valami lesz, interesting place.
körbemászok, megpróbálok beleesni, áttyúklépésezni a túloldalra mivel ott folytatódik a vájat.
De semmi,..semmi.
Visszaballagtam 50métert, kiléptem a járatból aztán mentem tovább..
Egészen újszerű :D
Utoljára szerkesztette: b type free, 2018.02.23. 14:51:04 -
#1137 De legalább ezt megcsinálták meg a ruha/páncél változást is, bár egy kicsit gyorsan koszolódnak a rongyaim. :D -
#1136 De mar az is hozzatenne egy kis pluszt, ha none a szakalla, haja, mint Geraltnak. Nalam legalabbis eddig maximum kosz meg serules latszik az arcon, mas valtozas nem. -
#1135 Arról nem is beszélve, hogy olyan szláv kalácsképe van (OK, ez végülis hiteles :D), hogy az embernek elmegy az életkedve :D
Néha előfordul, hogy párbeszédnél nem vált át a játék FPS nézetből, szerintem úgy sokkal jobb lenne a dolog, mert egyrészt nem töltene annyit a párbeszédek előtt, másrészt nem kéne szegény nyomi Henryt bámulni, csak az inventoryban, meg az átvezetőkben. -
Rony94 #1134 Tudnám értékelni hogyha a játék haladtával változna Henry hangja. Itt arra gondolok, hogy fokozatosan lehetne mélyebb, komolyabb hangvételű, nem pedig végig ez a magas hangú, naiv szűz gyermek, mert ebből már elegem van. Plusz én imádom az angol akcentust (de tényleg), de ez a színész....én ezt az embert nem tudom hallgatni. Vérzik tőle a fülem pár óra játék után. -
Crsújreg #1133 na belebotlottam a ROSENBERG vonalba :P if you know what i mean....ROSENBERGS.....:P -
#1132 Nos, nem mondom, hogy néha nem csapnám meg a hülye gyereket, elég nagy idióta tud lenne bizonyos helyzetekben. Ami azért fura mert ugye az Ő bőrébe bújunk szóval kedvelni kéne igazából. -
#1131 :D:D:D:D:D
Henry egyébként tényleg egy utolsó s*ggfej, ritka ellenszenves egy fickó, de ettől függetlenül csípem, mert érdekes. :) -
Rony94 #1130 Ez szerintem bug. Nálam is csinálja. De mikor simán megnyitom az inventory-t, akkor mindig jól néz ki nálam. -
#1129 Ezt mi okozza?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ott vagyok pl. egy kereskedőnél, és előjön. Minden más tűéles, ez meg elmosódik. Nem mindig csinálja és nem mindenkinél, de baromira zavaró.