2977
-
Rony94 #1007 "Ezeket az infokat csak olvasom és mentem magamnak mire 2020ban oda jutok hogy meglesz a game már mindent tudni fogok"
Isten őriz hogy beleszóljak a dolgaidba, de így lazán elspoilerezel magadnak MINDENT a játékból. Semmi felfedezésed nem lesz mire tényleg elkezdesz vele játszani. Maximum jobban fog futni addigra a játék, de akkor meg érdemesebb lenne csendben várakozni ahelyett, hogy mindent elolvasol a fórumokon. De még egyszer, ez az én véleményem.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2018.02.21. 11:38:12 -
sztar007 #1006 Amint lertam megcsináltam a papos questet és villantottak, megnyugodtam :D -
#1005 Ushitz-ban van egy irodeak (scribe) aki egy kis minimalis osszegert elkezd tanitani.Fejleszteni a skillt mindenfele dolog (tekercsek, konyvek, feliratok, kepek, stb) elolvasasaval, megnezesevel lehet.Erdemes vegigporgetni a vendorokat is mert az inventory-juk vegen vannak a skill konyvek es a save schnappsok. -
#1004 Először tanulj meg olvasni, "scribe house" helyeken meg tudnak tanítani erre. Aztán ha olvasol akkor növekszik a skill, vagy trainggel lehet növelni. -
#1003 Egy jó keresztény nem meztelenkedik. :d -
sztar007 #1002 Meztelenség egyébként van a játékban? 10 órám lehet benne de még nem találkoztam fedetlen dologgal :D
Jah és az olvasást hogy lehet fejleszteni? Nem találkoztam még könyvekkel se csak egyik árustol vettem egy lockpinges könyvet de azt nem tudom elolvasni.
Utoljára szerkesztette: sztar007, 2018.02.21. 10:44:02 -
#1001 Feltetelezem a molnar ladaja es ahhoz hasonlo "permanensen sajat" tarolora gondolt. -
Hunor1 #1000 Házad? Ládád ? hogyan tettél ezekre szert? -
én igazából nem mondok semmit, melóban is el kezdtem mesélni egy cimbinek, aztán abbahagytam, mert sztem meg kell venni és csináld ahogy akarod..
Nagyon igyekszem nem elbaxni a játékomat, mert valóban lehetnek még javításra váró dolgok, mint pl. a megtalálható überpáncélok,..az elején letaroltam a gazost, mert az bepasszolt így meghúztam magam anyagilag meg herbálban+némi erő. De ennyi.
qva nagy játék,...amit én írtam a srácoknak, hogy még több részlet, még több ötlet, mert zseniális eddig...ha felkelek és a dézsában arcot akarok mosni, akkor ne írja ki hogy nem kell...hadd mossak már reggel arcot, ne ugrasszon ki a feeling-ből. görgethetnének köveket a rablók , ha olyan a helyszín.
..de ennyi, még több hangulatfokozó cucc, mert értenek hozzá.
Eddig korszakos játék szvsz,...a természet,..zseniális. -
#998 Jöhetnek még "okosságok", ezek nagyon jók -
#997 Komoly páncélosoknak nem sok értelme van nekimenni karddal oda mace meg blunt fegyverek kellenek. (Persze karddal sem lehetetlen csak jóval lassabb)
/Ezeket az infokat csak olvasom és mentem magamnak mire 2020ban oda jutok hogy meglesz a game már mindent tudni fogok/ -
#996 Az első 50 óra után egy rövid összefoglaló.
Én nem ugrottam rá a fő sztorira...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Rattay-ban a simlis péktől megtanultam a zártörést majd kétes haverjától az osonást.
Ezekre gyúrtam rá úgy, hogy a városban felnyomtam 10x mindent, így a hírnevem -100.
Üldözött lettem, kitaszított, még a pórném sem hajlandó szóba állni velem, viszont egy kis aranyért cserébe mindenkinek megeredt a nyelve. Az őrség rendszeresen ellenőriz amikor a városban mászkálok, ezért a lopott cuccokat egyből kirakom a ládámba, így motozásnál nem találnak semmit és megúszom ennyivel. Az orrgazdánál csak 500 pénz, van így a lopott cuccok piacra dobása gondot okoz mivel a legtöbb kereskedő vagy nagyon nyomott áron vagy egyáltalán nem veszi át a cuccot, így most a ládámban altatom a szajrét és csak annyit adok el ami a tanulásokat fedezi.
A nyilazáshoz mint kiderült fakezű vagyok, 20 nyílvesszővel sem tudtam eltalálni egy szarvast, ezért a kard-pajzsra gyúrtam, felhúztam 10 szintre, majd sokat gyakoroltam a kapitánnyal. Ezzel a tudással már simán felszámoltam a barlangi haramiákat, viszont két páncélos KUN útonálló simán felszecskáz pillanatok alatt. Próbálgattam a kombókat, de harc közben mintha mindig megszakítanák, így bukta, ezért marad a szurkálás.
Az első lopott szajréból vettem egy gebét ami igazán jó döntés volt, raktam a sebességre és most úgy száguldok az erdei ösvényeken mint egy versenyautó.
A Terezalányt meg elfelejtettem kezelésbe venni úgy beszippantott a játék :)
A zsebmetszést lehet nem kellett volna megtanulnom, sokszor véletlenül nyomok E-t és a delikvens már rohan is az őrséghez, hogy tolvaj vagyok, ekkor vagy visszatölt vagy pénzbüntetés. Mivel már a VeryHig ládákat is simán felnyomom ha küldi nem lesz rá akkor skip.
Vannak "érdekes helyek" a világban, barangolás közben óhatatlanul is belebotlottam többe. Ezek némelyikénél sírokból kiásható vagy ládában elrejtett kincsek vannak a környéken, ezért egy ásólapátot érdemes mindig magunknál hordani.
Az alkímiába, szabásba, főzésbe stb. még nem kóstoltam bele mivel még nem éreztem szükségét.
A házakban mindig találok ételt a bográcsban, de mióta raktam az éhenkórász pekre azóta alig kell ennem.
Mentés itallal nem vesződtem soha, ha menteni akarok, akkor hazaugrok alszok egy órát és ment a játék.
Igaz volt egy hosszabb küldetés ahol hazafelé két bandita vagdal húst csinált belőlem, de ott lehet, hogy csak nagy volt az arcom és taktikáznom kellett volna, na ott 4 óra ugrott levesbe amit célirányosan fél óra alatt behoztam.
Úgy látom, hogy a fő küldetésnek a cselekedeteidnek nincs köze, mivel körözött bűnöző létemre beálltam az éjszakai őrséghez, hogy beszabályozzam a jó népet akik rühellnek engem mert elloptam mindenüket, hopsz... a történelem megismétli magát, hiszen a legnagyobb tolvajok a vezetők most is :)
Összegezve eddig tapasztalataimat: egy nagyon [email protected] kis játékot dobtak össze.
Hogy mit változtatnék rakta? Semmit.
Nekem a 1070-es karival néha beesik az FPS 20 környékére pár másodpercig, igaz full maxon tolom, de ez a több évnyi korai hozzáférésű játék után nem zavaró.
-
#995 "Rattay mellett a fegyvermesterrel addig kell gyakorolni, amíg az erő, ügyesség, kardvívás, védekezés 10 fölé megy. Amíg ez nincs meg, el sem érdemes kezdeni kalandozni." -
#994 -
#993 Ha már kibeszéltétek, hogy aki női karakterrel játszik az egy csicska kis buzi, akkor mi lenne, ha hozzátennénk, hogy aki fehér karakterrel játszik az egy rasszista **** láda
Vicces, hogy milyen irányba halad a világ.
Szar játék nincs néger -
Hunor1 #992 Hi . nem tudom lehet ti már túl vagytok ezen de most találtam egy kommentben . ez egy tipp hogyan fejleszthetjük gyorsan ( sőt pénzt is nyerhetünk) az íjászatot .
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ledeckóba kell menni és csinálni a Vatzek küldetését . ez valamilyen verseny 2 másik íjász ellen . ami a lényeg hogy ismételhető ! szóbal hasznos lehet a fejlődésben -
#991 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Másnak mással van baja, nem a női karakterekkel
opportunista hozzászólása ráadásul rávilágít egy másik problémára is a játékkal kapcsolatban.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2018.02.21. 00:24:34 -
#990 Lehet, hogy azok a játék legjobb plate cuccai, de más fajta plate cuccokat is nagyon hamar lehet szerezni. Engem pont ez zavart, hogy az átmenetnek kb semmi értelme. Miért hordjak brigandine meg hasonló cuccokat, ha már Rattay környékén is lehet jobb plate cuccokat találni... arról nem is beszélve, hogy a könnyebb cuccokból nincs is akkora kínálat. -
#989 Hmm, most olvasom, az állítólag bug, hogy azok a cuccok ott vannak a játék ezen pontján és egy a vége felé lévő quest során kellene megjelennie.
Én a magam részéről otthagyom akkor inkább, nem kell az ilyen könnyítés. :) Miért van olyan érzésem, hogy nem sokan tesznek így? :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Neuhuf közelében lévő lootról van szó.
Utoljára szerkesztette: Malakai, 2018.02.20. 23:43:30 -
#988 Olyan fura ez, hogy egy ilyen viszonylag sokat érő páncélt, fegyvert az emberhez vág a játék lényegében ilyen korán...
Oké, hogy írja rá, hogy lopás, de még nem tolvaj karakterrel is elgondolkodtató, hisz egy tök üres táborban az erdőben, az út mentén, egy lezáratlan ládában van mind. Még csak nem is egy eldugott hely.
Utoljára szerkesztette: Malakai, 2018.02.20. 23:29:18 -
#987 Ehem, mondjuk én is így jártam. Túl gyorsan haladtam a fő sztori szállal a skillek meg nem fejlődtek eléggé. A kun táborból alig tudtam meglógni. Most siderquesteket nyomok meg kóborlok. -
#986 Eleve egy csomó próbaskillem volt és nem tudtam hogy ilyen hamar jön majd respec potion. :D Eljutottam a Kun táborig, de ott egy csomó idegesítő dologba futottam, többek közt abba, hogy sunnyogós karakterrel is kénytelen voltam tetőtől talpig páncélban rohangálni, mert az agility karakterem nem úgy működött ahogy vártam.
Szerintem elhamarkodtam amikor a fő sztorira váltottam amikor lett volna még bőven tennivaló a különféle városokban, a harci képességeket is eléggé elhanyagoltam inkább egy utazó kuruzsló volt a karakterem, mint harcos. :D -
#985 Béna -
#984 (bug)öngyilkosság egyéni módja :-D
-
#983 Nem tudom, még nem néztem. Tegnap felcseszett a játék és töröltem minden mentésemet. Hétvégén előlről kezdem megint. :D -
Rony94 #982 Kéne ide valami moderátor, mert most nagyon rákos ez a topik. -
#981 Egyesek szerint fejloves, de minimum kasztralas :) -
#980 Most akkor aki 22 izzadt férfit néz 2x45 percig rohangálni, azzal mi van? -
#979 Yesname
Azt ugye tudod hogy (konzervativ) állásfoglalásom attol nem változik hogy elmész személyeskedő irányba? -
#978 Mondjuk azt meg mindig nem ertem, hogy egy b*zi miert akarna egesz jatekban egy formas noi testet nezni, egy izmos ferfi test helyett, de biztos van benne racio :) -
#977 Szerintem akik nem játszanak női karakterrel soha, azért nem teszik, mert ez előhozza bennük a megbújó hölgyeményt és elrettenek. Van erről és a rólad is bőven szakirodalom :D
Utoljára szerkesztette: yesname, 2018.02.20. 20:56:16 -
Katalizátor #976 Ezèrt volt nagyon övön aluli a Witcher3!
Elkezdek játszani a tökös és férfias Ríviai Geralttal, majd váratlanul a kezembe adja annak a kis cafka Cirinek az irányítását!
Rögtön éreztem, ahogy homulok! -
#975 azért különbséget kell tenni amikor készen kapott a női karakter (nem választhatod meg az általad irányitott szereplőt) vagy valaki tudatosan választ vagy generál magának női karaktert holott férfi karaktert is választhatna. És élvezi ezt.
Ezen nem is kell vitázni, hiszen bőséges a szakirodalom e témában már. -
#974 Pedig el kell fogadnod, ez teny. A gamer tarsadalom ferfi tagjai kozul mindenki latens homoszexualis aberralt kocsog idiota fasz luzer szuz recskazo kiscsako <insert random itt elhangzott faszsag here>, aki valaha is jatszott noi karakterrel, neadj'sten a Tomb Raiderrel, Bayonettaval, a May Payne 2-ben nem nyomott altf4-et amikor megkapta Mona iranyitasat, a Horizon Zero Dawnrol nem is beszelve. :D Egyeb kerdes?
Ezert is zsenialis jatek a KCD, mert nem engedi szabadjara ezt az emberiseg ellenes fertot...
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.02.20. 20:36:10 -
DantesHUN #973 Ja.
Aki női karaktert indít egy RPG-ben
-buzi
-lúzer
-beteg
Vagy...mi a fene közötök van hozzá egyrészt, másrészt a beteg idióta az, aki ezen hörög. Elmondanám, attól hogy egy női karakter van vlakai előtt még nem kerül veszélybe a férfiassága.
ennyi erővel női főszereplőjű filmet se kéne nézni meg könyvet olvasni.
Jaj, megnéztem egy filmet amiben a főhős nő...biztos buzi lehetek. Vagy valami abberált állat, esetleg lúzer nyomi.
Hihetetlen fájadalmas az a szar ami elő tudtok adni!
-
#972 Nem betegség ez hanem lúzerség sok kis pöcs van akiknek a való életben nem sok közük van a nökhöz igy meg kiélik magukat, hogy egy virtuális pixel segget bámulnak, persze van egy másik lehetöség is de arra ne is gondoljunk... -
Hunor1 #971 ok, te tudod. engem nem kötne le, mert nem tudok azonosulni a karakterrel . -
#970 Nem, én csináltam csak ezért. Amúgy kurvamindegy hogy néz ki. De pl van, ahol más játékmenetet kapsz, ha női karaktert indítasz, azért pl megérheti. -
Hunor1 #969 azon agyalok hogy majd egyszer játszanék Henryvel egy tök negatív figurát. Egy agresszív verekedős, kocsmázós nagypofájú bunkót . aki nyilván többször is börtönbe kerül majd. Csak kérdéses hogy hogyan vinné a fő küldetéseket ami ugye story alapú. -
#968 igen igazad van, látens homoszexualitás általában a szakirodalom szerint