2977
-
Hunor1 #967 gondolom viccelsz :)
a legkevésbé sem vonz az ilyen játékstílus . -
#966 Pedig mókás, amikor megcsinálod a lehető legkisebb testű női karaktert, majd egy ember méretű csatabárddal sárkányokat gyilkolsz. -
#965 Azon tul, hogy teljesen szubjektiv a dontes, az is szamithat egy-egy esetben, hogy mikent jatszod a jatekot? Kozelrol foszereplokent vagy kivulrol iranyitva, kvazi rendezokent, esetleg pont leszarod es csak nezo vagy? -
Hunor1 #964 az beteg, má bocsi :) -
Rony94 #963 Valaki meg pont férfi létére szokott női karakterrel menni. Főleg MMO-kban. -
Hunor1 #962 férfi lévén nem érdekelnek a női karakterek ! sosem értettem ha valaki ilyen rpg-ben női karakterrel nyomul. -
#961 Theresa lesz a első dlc ha jol emlékszem
-
Hunor1 #960 Már előre fosok mi lesz ha kijátszom a gammát (pedig még meg sincs..) Újrajátszható-e más irányú karakter fejlesztés mellett, hiszen ismerni fogom már a történeti szálat.
De ha van eszük a cseheknek erre az alapra még rengeteg új küldetés DLC-t kidobhatnak ugye. nagyon nagy lehetőségek vannak ebben a játékban :)
No és azt is remélem hogy ezzel egy új mérföldkövet raktak le a piacon, és más gyártók is kijönnek majd hasonló típusú játékokkal . -
Rony94 #959 Elvileg ez volt:
Hotfix – Version 1.2.5 (upcoming) We already fixed some of the worst bugs and want to give these fixes to the community as fast as possible. Therefore we will push this to certification on Monday 2/19
-Fix for R2 button being non-responsive in combat
-Fix for issues in quests with Hans Capon
-Fix for quest Ginger in a Pickle -
Hunor1 #958 köszi köszi. -
#957 Supp az nálam is sokat segített, meg ahogy nő a skill úgy azért picit könnyebb lesz kb mint minden más is.
btw jött most vmi 220 megás pecs, segített valamin?
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2018.02.20. 19:06:18 -
Rony94 #956 Attól függetlenül hogy hová van telepítve a Steam, más meghajtóra is le lehet tölteni a játékokat. SSD-n pedig állítólag jóval gyorsabb a játék, úgyhogy sokan ajánlják. -
#955 Mindenkeppen SSD-re, mert lassu vinyon agyadra fog menni a parbeszedes varakozas. Egyebkent oda telepiti, ahova akarod/megadod, csak celszerubb elobb definialni a valaszthato steam konyvtarakat.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.02.20. 18:42:20 -
Hunor1 #954 Hali . Mennyire érdemes SSD-re rakni a játékot ? Mivel a steam HDD-n van akkor elvileg alapból a steam könyvtárba tölti/telepíti nem ? -
#953 Hat, kiderul hamarosan, mennyire varialtak rajta, most jott egy 220 mb-s patch.
szerk: nem szoltam, ez csak egy gyors fix
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
This is hotfix patch for the following issues:
Fix for R2 button being non-responsive in combat (only applicable when playing with a controller)
Fix for issues in quests with Hans Capon
Fix for quest Ginger in a Pickle
The version displayed in Main menu is 1.2.5
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.02.20. 18:36:49 -
#952 Érdekes, a zárfeltörést egyáltalán nem tartom nehéznek mióta a minigame idejére visszaveszem az egér érzékenységét. -
#951 "A rajongók és a kritikusok nehezményezték a gyorsmentés hiányát, úgy tűnik a Warhorse egy köztes megoldással rukkol elő hamarosan. A készülő 1.3-as patchben élesedik a "Save and Quit" nevű lehetőség, így bármikor abbahagyhatjuk a játékot, nem muszáj ágyat vagy italt keresnünk hozzá. Legközelebb ott folytathatjuk a történetet, ahogy abbahagytuk.
Ezen kívül a bitang nehéz zárfeltörés és zsebmetszés is némileg könnyebb lesz, a fejlesztők különös figyelmet fordítanak arra, hogy mindezeket kontrollereken is simábban menjen.
Az 1.3-as tapasz előtti hotfix már hitelesítésen van - ez főleg a küldetések során fellépő hibákat orvosolja -, remélhetőleg pár napon belül mindhárom platformra befut." -
Crsújreg #950 Az elmúlt 10-15 év legjobb játéka a piacon!
Utoljára szerkesztette: Crsújreg, 2018.02.20. 10:35:36 -
hapi #949 Hát a legnagyobb poén mikor ki kell hallgatni egy fogoly Cumant, de mivel a főszereplő nem tud magyarul ezért kell egy tolmács. Persze mi magyarok értjük végig mit beszélnek, és ezt ki is használhatjuk... piszok jó ez a játék, minden hibájával együtt. -
Katalizátor #948 Jó kis játék lett ez, viszont annyira frusztráló, amilyennel már régen találkoztam. Remélem ezen még csiszolnak! -
#947 egy másik forumon azt irják a FPS tweak mod sokat segit -
#946 Pedig hasonlóan kéne futnia, de minden low-ra véve se megy nálam rendesen. Ugyan úgy 1080p, viszont HDD-ről megy. -
#945 Ezek az Armorok/Fegyverek itt is valami szinthez vannak kötve mint a legtöbb rpgben vagy itt a legelején is fel lehet venni a legjobbat is akár?
HOW TO GET A MAX LEVEL HORSE EASILY
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.02.19. 16:05:11 -
#944 Amugy ha tatároztak volna a csehek a játékban az se lett volna lehetetlen mivel nem csak kunok hanem tatárok is menekültek hozzánk a mongol hoditás elöl csak kisebb számban mint a kunok
még 1588-ban is voltak kisebb tatárnyelvű települések. Sőt a magyar törvények is, jelesen az 1454 évi II. végzés 9. cikke, az 1459. évi végzés 3. cikke és az 1467. évi végzés 2. cikke a kunokat és tatárokat egymástól tisztán megkülönböztetik. (Lásd: Gyárfás István: „A jász-kunok története.” Kecskemét, 1873. II. kötet, 162. oldal.) -
#943 Ahogy olvasgatok a játékról mindenfelé az hogy miben mászkálsz még semmit nem ér. Azokat karban is kell tartani ami raklap pénzbe kerül. -
#942 A DLC cuccok teljesen felboritjak az egyensulyt vagyis inkabb a kiszolgaltatottsag erzese szunik meg, mert tenyleg par ora alatt 20-30k aranyad lehet es a legjobb cuccokban maszkalsz.
A kovetkezo vegigjatszasomban hozzajuk nem fogok nyulni az tuti, sajnalom azt a harmat is amit kiastam :) -
-
Crsújreg #940 hol találtad? eltudod mondani? -
#939 Arról vagyok híres igaz, hogy kidobom a pénzt az ablakon? Csak gyűjtöm az infokat mire odajutok 4 év múlva hogy játszhassam már tudjak mindent ami szükséges. -
#938 Nem tudom ki mit állít rajta, de nekem gtx770 +2500k + 8giga corsair és ssd úgy van médium high 1080p 40-50 fps
Még a virágbolti verzióval, csak teszteltem hogy fut. -
#937 Hát jó kérdés. Én Neuhof közelébe találtam vagy 10.000 érő páncélokat. Senki nem őrizte és nem is kellett ellopni. Én eladtam nehogy végül valaki ráismerjen a páncéljára XD -
#936 Grebber, ne mondd már, hogy ezt megvetted?? -
#935 Végre újra elő tudtam venni..
Első dolog? Véletlen találok egy 1000-et érő nyakláncot Rattay térségben, egy madárfészekben... :)
Ehhez fog kötődni valami quest? :P -
#934 Pár óráig tuti ott marad. Leöltem pár banditát aztán pár órával később arra jártam és a testek már nem voltak ott, de egy kard igen.
Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2018.02.18. 23:23:11 -
#933 Nem láttam ,hogy válaszolt volna valaki arra a kérdésre, hogy ha leteszünk valamit a susnyásba (pl lopott cuccot hogy ne találják meg nálunk) akkor az "örökre" ott is marad vagy eltűnik idővel? -
#932 Theresával mi a helyzet? Egyszer megvolt és ennyi? Nem lesz barátnő vagy feleség? -
#931 Ez nekem is előfordult már. -
#930 A mazlista, akkor nem kell tobbet keritest sem masznod :D -
#929 Ha már bug, én megtanultam levitálni. :D Eddig mindig harc közben történt meg, hogy egyszer csak az ellen fölé emelkedtem kb 1 test magasságban és ott tébláboltam. :D -
#928 Az fps stabil, azt a reszet szerintem jol osszeraktak. SSD az alap, anelkul manapsag en el nem inditok jatekot. 1-2 het mulva az elso peccsben ha orvosoljak a technikai leak jellegu hibakat, nem lesz itt gond meg ennyi sem.