2979
Kingdom-Come-2018-05-HD.png
  • Voltan
    Ez random loot elvileg, nem mindenkinek van ez a cucc benne.
    Nekem szerencsém volt, felmartam őket. Nem biztos, hogy kapásból használni is fogom, de aranytartaléknak berakom a szálláson lévő ládába.
  • Árnyvadász
    Ezt a helyet tegnap este véletlenül találtam meg. Ushitz felé szerettem volna elindulni és véletlenül az ellenkező irányba lovagoltam, mikor megláttam ezt a tábort. Leszálltam a lóról, bementem a táborba és teljesen meglepett, hogy a láda nincsen lezárva. Így most nagyon jól állok. Jó felszerelésem van, van elég pénzem is, mentési italokból is betáraztam és megtanultam olvasni. Latinul is. :)

Nyugodtabban tudok így kalandozni.
    Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2018.02.26. 09:48:58
  • grebber
    Ezek szerint ebből nem csak 1 van a játékban...

Itt is ugyanez van + sok cucc még mellé.... Akkor az egyiket el lehet adni majd.
  • Crsújreg
    datamine-al szedték ki a játékból,mert ezt a térképet nem tudod megvenni

• b-type
    falidísz..valami Cseh sajátság lehetett anno :))
    ..esetleg korai lakókocsi elképzelés..
  • PrasCo
    :D Szoros volt a tender, de aztán még időben leszóltak, hogy a ló valakinek a valakije Rattay-ban.
  • Ironman2
    Én úgy tudtam hogy a Kőmüves Kelemennét falazták be,és nem a lovat
  • PrasCo
    Ó, a f...
    Ne, meg ne szólaljatok!

Mondom, lerakom a seggem egy sörre a fogadóban meg olvasok egy könyvet hajnalig, aztán indulok tovább, mi baj történhet?
  • bardocz
    Úgy már talán élvezhető lenne a játék. Köszi!
  • Hexex86 #1281
    A béta verzióban volt. Azzal jelezték, hogy még készül az az út ilyesmi.
  • Piko888
    THX, remélem jó köves a talaj.
    Egyébként ez egy easter egg vagy hogy jön a játékhoz?
  • Ironman2
    Ide foglak elásni
  • grebber
    Az már a bétában is ott volt :)
  • Piko888
    Mi az a tábla ott?
  • Hunor1
    na jó de a várban engedte hogy felüljek rá, meg azt a kunoktól loptam ....
  • PiszkosFred
    Az nem a te lovad, majd ha lesz sajat, akkor jonni fog :)
  • Kit--Kat
    Az még nem a saját lovad, csak egy lopott.
  • Hunor1
    érdekes. nekem meg nem jön elő, hiába hívom... ( kiszöktem Talmbergből - lóháton - megyek eltemetni a szüleimet. félúton van egy felégetett falu, oda a videó szerint kerülök ugye gyalog) mennék tovább az úton de hiába füttyögök, nem jön a ló ) bug vagy ez a történeti szál miatt van ?
  • Ironman2
    perforáltam 4-5 nyulat
  • PrasCo
    Lopott cuccról jut eszembe, épp egy órája játszottam, és egy questben...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ...a kocsmárosnak egy helybeli orvvadász tartozott némi nyúlhússal. Szóval a faszi tüchtig orgazda, remek! Kimentem az erdőbe, perforáltam négy-öt nyulat, visszamentem a csávóhoz, leadtam az 5 egység húst, megköszöni szépen, hozzájutottam az információhoz, minden remek. Gondoltam, ha már itt vagyok, a fölösleg húst is ellövöm neki még frissiben.
    Erre elküld a francba azzal, hogy lopott árut nem vesz át. ok.jpg :D
    Úgyhogy beugrottam, tűzön megsütöttem a húst, és hirtelen a nyúlhús legalizálódott, a tranzakció elől elhárult az akadály. Klesszik!
  • b-type
    ..érdekes, hogy a nők jobban hajlamosak átvenni a lopott cuccokat, nem vagyok még 100%-ig biztos benne, de már a második alkalom ahol ha ott van egy fegyverkovács mega neje, vagy az első alkalommal a kocsmáros és a neje, akkor a nővel el tudom bizniszelni a lopottként feltüntetett cuccokat, a pasihoz lépve az viszont lehord minden rossznak ha bepróbálkozom..
    A kocsmárosnál ráadásul visszatöltés is volt, azaz a pasi elküldött a búsba, a nő viszont átvette az árut.
    ...nem tudom így van-e, de ha igen jó ötlet.
    ..minél többet kóborolok annál nagyobb kedvem lenne a kaland végén letelepedni :))
  • AnuluWork #1269
    A nadragulyát 2x írtátok, de olyan gyorsan jönnek az üzik, hogy néha elfelejtek ráfrissíteni. :)

UDP: nyugi, én se vágtam, hogy mi a belladonna, de ez volt az első amit megnéztem annyira furcsa volt ez a név.
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2018.02.25. 13:06:55
  • Hexex86 #1268
    Köszi!
  • AnuluWork #1267
    A magyar szöveghez:

levegőfújó=fújtató
    bigyó=rézüst

2x a nadragulya, nem 1x :)
  • Rony94
    "A lovam elpusztult, de egy idő után feltámadt hamvaiból, ez lehet hogy hiba?"

A lovunk semmilyen úton-módon nem halhat meg. Ezt írja is a játék. Az előfordulhat hogy ha egyszer-kétszer belevág az ellenség, akkor földre kényszerül. De ha ez történik, akkor arrébb mész vagy 20-30 méterrel, megnyomod az X-et és újra ott terem négy lábon.
  • Ironman2
    Nagyon jól lett szimulálva az alkimia,idáig egy játékban se láttam ilyet.
  • Hexex86 #1264
    Köszi! Igen igen ott lett elcseszve, de elsőre próbáltam. Megláttam, hogyan van benne megcsinálva az alkímia és gondoltam ebből videót kell csinálni mert tök egyedi. Nem vagyok nagy alkimista más játékokba, de ez tök érdekes.
  • Ironman2
    Ez jó lett!! Tetszik,bár 2 marék helyett csak egy marékkal törtél belladonnát,ott lett elbaszva szerintem.
  • Ironman2
    Várni kell a 2 bal shift nyomása közt egy kicsit,nem szabad rögtön egymás után nyomkodni.Végül is milyen ló az amelyik egyből vágtára kapcsol? D
  • b-type
    :D
    igazából pont beleszaladtam pár haramiába, és még pár testbe akit már ők halasztottak meg, Sasau-ban vagyok kereskedés előtt, ..csak gyors lenyúltam egy lovat hogy ideérjek ahol a bétában volt az utolsó mentésem
  • AnuluWork #1260
    Látom a kettes képen már megint figyel valakit a rendőrség. :)
  • b-type
    grafikai beáll nagyjából uaz, azért nagyjából mert a bétában kevesebb lehetőség van a beállításokra, ..meg én nem vártam ki míg eláll az eső, rohangáltam eleget a bétában is, meg a fullban is, átlagban 12-15fps+ a full a bétához képest, oszt most megyek játszok még éjszakás előtt kicsit :D

Utoljára szerkesztette: b type free, 2018.02.25. 11:30:19
  • Ludowik
    Na most csuktak le 10 napra :D azért az kemény. Teresa meg nálam kimaradt az elején. most meg beszélgettem vele és elmondta mi is történt vele. Hát nem éppen mosolyogva váltunk el . Most meg nem akar eljönni vele sétálni. Van baj a csajjal. Majd viszek neki valami ékszert.
  • Hexex86 #1257
    Köszi az infót!
  • PrasCo
    Azért van abban valami pikánsan ironikus, ahogy kunsági nagyszülőkkel bíró magyarként egy cseh játékban kun íjat használó cseh karakterrel lovasíjászva, lóhátról lövöm a gyalog utánam loholó és magyarul szentségelő kunokat.:D
    Mióta a táborok kitakarítását lóhátról végzem, azóta különben semmiféle problémám nincs velük, a "hárman vernek agyon egyszerre"-ből hirtelen "hiába menekülsz, úgyis utolérlek" lett. A banditáknál ez teljesen érthető, de hogy kun felderítők/előőrsök mit keresnek itt effektíve ló nélkül, azt ember meg nem mondja.
  • Hexex86 #1255
    Hát tényleg elsőre próbáltam meg és belekeveredtem.
  • Piko888
    Elkezdték a fordítást, aki szeretne segíteni csatlakozhat
    Fordító csoport
  • DevLupius
    Pont tegnap találtam meg én is ezt a helyet, igaz az alkímia távol áll tőlem.
    A videó jó lett, igazán jót mulattam amikor felolvasod, hogy kell 2 marék belladonna és 2x is csak egy marékkal raksz bele :)
    ---
    Engem is zavar, hogy mindenki reggel 10-ig alszik, mihaszna lusta banda.
    ---
    A harcnál a felvillanó nyilak az ütés irányát jelzik és az egérrel lehet beállítani, a combo támadásoknál van jelentősége, ha éppen nem szakítják meg.
    ---
    A lovam elpusztult, de egy idő után feltámadt hamvaiból, ez lehet hogy hiba?
  • Montanosz
    nagyon hangulatos :-D
    pár éve még ilyet poszternek raktak az emberek a falakra :-D

Látom van a játékban találos kérdés is, pedig az ilyenektől a hidegráz :-D

• AnuluWork #1251
    Pár kép.