2977
Kingdom-Come-2018-05-HD.png
  • Rony94
    Az ok, amiért mindenki ennyire kedved Henry-vel. :
  • PiszkosFred
    Az mas, viszont nagyon nagy koszonet a linkert, mert erre varok mar egy ideje (igaz hivatalos patch reszekent elsosorban).

A varosokban a toltes (a rengeteg egyedi objektum es textura miatt) eleg drasztikus, erre az SSD tokeletes megoldas. Ahogy a parbeszedeknel tapasztalhato tobb masodperces toltesekre.

Amit linkeltel, az mast orvosol. Bizonyos procikon (altalaban a kisse gyengebbeken, de irtak mar paran, hogy top tier procival is tortenik, illetve irjak paran, hogy win7-rol atvaltva win10-re sokkal jobb) a cpu hasznalat varosokban felugrik 100%-ra, es akkor a jatek beszaggat egy picit. Az FPS az tokeletes, a grafika csucs, de a sok npc es azok AI szamitasa miatt a CPU folyamatosan magas %-os kihasznaltsagon porog, amely ha 100%-ra ugrik, megakad. Ezt a terhelest lehet csokkenteni a physics hatosugaranak csokkentesevel, es mas, nem GPU-hez kapcsolodo szamitasok enyhitesevel, de egyelore az osszes ilyen sufnituning nem igazan mukodott.

Nagyon kivancsi vagyok a lentire, mert nalam is az a helyzet, hogy very high es high beallitasokkal a jatek tokeltesen stabil, de a nagyobb varosokban dadog picit, ami mondjuk nem veszes, mert zsenialis a jatek es ennyit kibir az ember, de nah... egy ido utan csak kizokkenti az embert es bosszantja valahol, mert valoszinuleg nem kellene igy viselkednie :)
  • Ironman2
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Azt olvastam,próbáltam is megszerezni,asszem az egyik ládában van fent a gépházban ahol a hidat nyitják,ott van egy ij,és nyilak is.De mindig mászkált az a hülye őr,meg nem volt lockpickem se.Ezért választottam inkább a kiugrást.Lehet utána majd kapok az őrtől ha visszatérek oda,hehe.Rattayban vagyok a vizimalomnál az ébredés fejezetnél ahol igazából kezdődik a játék.
  • AnuluWork #1125
    Ez is megoldás lehet:

Freezes and stuttering FIX
  • Torzonborz
    Ugyan azt mondja a Lady is amúgy ha beszél vele az ember és segítséget kér tőle, sőt még némi lóvét is hozzád vág.
  • b-type
    kienged az őr is, ha dumálgatsz vele kicsit akkor utal rá hogy ha valaki szerezne olyan páncélt amiben az őrök flangálnak akkor azt se tudná hogy ki van alatta (kár hogy nem kacsint), beöltözől és akkor egy torokköszörülés után kienged a kapun :))
  • Ironman2
    Na ezt jó tudni! Kösz az infot! (persze nem olvastam el rögtön ugye az első kommentet)
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.02.23. 00:44:12
  • PhantomAss
    A két játéknak ugyan az a személy a "szellemi atyja", Daniel Vávra. Zseniális fickó az biztos.
    Egyébként van egy karakter a játékban akit úgy tudom róla mintáztak (Lord Hanush of Leipa)

Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2018.02.23. 00:14:13
  • PiszkosFred
    "azok is csehek voltak!"

Annal azert "picit" tobb a kapcsolodasi pont a ket jatek kozott :)
  • Ironman2
    Jól megcsinálták az arcokat,ilyen részletesen kidolgozva anno a Maffiában volt.Naná azok is csehek voltak!
  • Ironman2
    Pedig ott van Talmberg-ben az istállóban a negyedik asszem,amire csak egy x-et kell nyomni,de mint irtam az előbb ..........

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.02.22. 23:22:22
  • Ironman2
    Lényegtelen a ló! Kurvára nincs is rá szükség! Leugrottam a hidról,el kell kerülni a faluban az őröket,elindulsz nyugati irányban az úton,és máris adja a bejátszást hogy ott vagy Skalitzban.Eléggé szomorú innentől a történet.Ráadásul a játék is most indul az introval,nagyon király lett,beleszerettem az egészbe,nem kapkodom el,mindent végig fogok járni apránként.

• Hunor1
    aha ! majd holnap kiróbálom, ugyan is csak hgolnap estétől tudom elkezdeni a játékot :))

apropos: a prológban ha összeszedtük a faternek a cuccait marad valamennyi időnk bóklászni a faluban? Kicsit gyűjtögetni stb. ? vagy akár másnap reggel is visszatérhetünk, akkor is folytatódik a szál ?
  • Rony94
    Bent van a váron belül a lovunk amelyikkel elszöktünk az ellenség elől. Az az, amelyikre engedi hogy felszállj.
  • Hunor1
    néztem erről pár videót, de senki nem talált lovat a faluban !
  • Ironman2
    ja,ok! kösz!
  • Rony94
    Gondolom még Talmbergben vagy. Ki kell szökni és a lóval visszamenni Skalitzra. Azt rád bízom hogy hogyan szabadulj ki, ez a poén az egész küldiben.
  • Ironman2
    Én még sodródok a történettel,sok szabadságérzés nincsen,a RUN fejezetnél járok még.Sokminden le van zárva.Azt mondja szerezz lovat.Egyet el is lehet vinni,de hova??
  • dartonite
    Igy van, en is SSD-re raktam masodszorra, mert SOKKAL simabb a jatekelmeny.

Tovabba par javaslat igy 1-2 ora jatek utan:

Mindenkepp vmi gagyi pancelt huzzatok ha elmentek Bernard-al gyakorolni mert ugy szetveri a jo kis plate mailt hogy aztan a gatyad ramegy a javitasra.
    Maintenance skillt megeri huzni, mert van egy stuffing nevu perk ami tolvajok szamara nelkulozhetetlen, de mindenki masnak is nagyon javasolt.
    A reputaciora oda kell figyelni mert egyaltalan nem mindegy milyen arat kaptok a loot-ert, vagy hogy egyaltalan szoba allnak e veletek az adott telepulesen.Ehhez kapcsolodva erdemes 1-1 fontos dialogus elott elmenni bath houseba, de legabbis megmosakodni es megvarrni a ruhakat.ORIASI kulonbsegek vannak az npc reakciokban es arakban.
    Nagyon figyeljetek arra amikor egy npc a kuldetesrol mesel mert olyan informaciokat tartalmaz a duma ami a quest leirasban nem feltetlenul szerepel!

Majd meg biztosan lesz par ami eszembe jut, kezdesnek ennyi :)

• PiszkosFred
    En 7200-esen kezdtem a "proba verzioval", de elesben mar az SSD-re ment (mint minden) es hat itt hatvanyozottan igaz, hogy csak SSD-vel elvezheto a jatek. Sajnos muszaj, ha nem akar az ember szivni.
  • Montanosz
    nem sokat tévedtél :-D

"...Kingdom Come Deliverance PS4

Ár: 14 500 Ft
    Helység: Ny*******
    Kategória: Playstation konzol és játékok
    Leírás
    Eladó számlás játék garanciával! gépben nem volt, dlc kód nincs felhasználva! ingyen posta!!!
    Feladás dátuma: február 16. 09:51...."
  • b-type
    A Skyrim nálam is felmerült, csak kicsit más felhanggal. Amióta feltettem a Skyrim-t és elkezdtem moddolni, mindig valami hasonlót szerettem volna mint a KCD-ben, ez vágott orrba, rengeteg moddot tettem fel és hajlandó voltam velük szpni hogy a végén valami hasonlót kapjak mint itt. De ahogy írod is,...ennyire összerakott környezetet és logikusan épített szerkezeteket, falvakat sosem..hiába lett sok esetben még jobb is, fáztam hóban, éheztem-szomjaztam..stb.
    Egyszerűen itt klappol be, számítanak a részletek persze, de az egész csak egy nyeklő-nyakló mobil gyerekágy amit az első bénázás után már legszivesebben nyomnál is fel a jófogásra, ...a KCD-ben meg olyan az érzés mint uez mobilágynál megtaláltad azt a technikát amivel az egész kinyitása és összecsukása egy röhejes egyszerű mozdulat.
    Utoljára szerkesztette: b type free, 2018.02.22. 17:46:22
  • Kurfürst
    Mindenképpen érdemes egyébként a gammát SSD meghajtóra rakni, nálam egy gyors vinyón volt elsőre de iszonyú lassú töltések voltak és ami a nagyobb hiba, félperces, megmagyarázhatatlan leállások. Az SSD-re átpakolás mindkettőt orvosolta.
  • Mr_no_NaMe
    Na szervusztok!

Régóta figyelgetem a híreket a játékról, és az első videók óta konkrétan tűkön ülök, hogy kipróbálhassam.

Amit vártam: teljesen open world játék egy nyers, középkori világban, mágia nélkül, sok lehetőséggel, rengeteg tárggyal és egy kis skyrim hatással.

6-7 óra játék után be kell valljam, hogy ezt hozta is nagyjából a Kingdom Come project.

Nagyon durva gép kell hozzá, de egy erős mid beállításon 30-40 fps-el egész játszhatóan tudtam vele dolgozni. A világ varázslatos, a grafika személy szerint nagyon nagyon tetszik, de amit kiemelnék az a level design: a legutolsó sarok, ösvény és kő is úgy van kidekorálva mohákkal, a kidőlt kerítés szögekkel, hogy tényleg teljesen bele lehet feledkezni a játékba. Soha az életben nem láttam még játéktól ennyire hibátlan tájábrázolást. Egyik este bejártam az északi erdőt és teljesen olyan érzésem volt, mintha kirándulnék.
    A harc kifejezetten tetszik, de itt sajnos már érződik az, hogy nem dolgoztak eleget a játékkal. Az elgondolás és a vívás ötlete hibátlan, kicsit a Mount & Blade továbbfejlesztett változatának tűnik. Ha közel mész letérdelnek, vagy összeakadnak a kardok, ha menekül az ember, akkor le tudod rántani a földre és rá tudsz ütni..viszont amikor megtámadtak, és nem az első gombnyomásra húzta elő a kardot, aztán nem mindegyik billentyűleütésemet érzékelte és ezért csaptak ketté, az kicsit bosszantott...

Amikor megkaptam az irányítást a malomnál elkezdtem fast travelezgetni, és a 6. után jött a bug, ahol elsötétült a képernyő, majd be-be villant pár fps nézetes képkocka ahogy a hősünk a térképnézetes sebességgel repül az ösvényen, aztán ha a célhoz értem megáll és nem történik semmi. Visszatöltés után se javult meg dolog, csak a játék újraindítása segített. Mentés után volt, hogy a game saved felirat nem akart eltűnni. Volt hogy karakterek csak úgy eltűntek, de fogalmam sincs hogyan.

Összegezve a játék egy éven belül hibátlan lesz, ha a készítők is, és a fanok is (nexusmods) ilyen elánnal gyártják hozzá a patcheket modokat. Engem teljesen a Skyrimre emlékeztet ez a játék, mert mikor az megjelent, ott se volt túl sok tartalom a gameben, viszont a három négy unoffical patch és 200-300 mod után már olyan lett a skyrim, hogy csak na.

Nagyon nagyon remélem, hogy ez a játék is beérik egyszer egy 5-10 gigás patchek és fan modok után. Csiszolni kell még egy picit, és kész is lesz az új mérföldkövünk az fps nézetű open world rpg játékokhoz :)
  • Voltan
    Nem tudom, én nagyot röhögtem rajta :D
  • Montanosz
    a wikipédiában mi a spoiler?
  • Kit--Kat
    Jó lenne ha nem spoilerezné. Már az is elég ha meglebegtetsz egy ilyet...
  • ManoNegra
    Jónak tűnik, kár hogy nincs hasonló, magyar fejlesztésű játék.
  • Palinko
    Although mintha kicsit túl komolyan vette volna
  • Rony94
    Ki az aki ezt nem viccnek fogja fel? :D
  • Palinko
    Szerintem meg direkt jó visszavágás és én látom benne az abszurd humort, szerintem nem komolyan gondolták a mod készítők.
  • Although
    43e megtekintés 100 valamennyi letöltés. Reméljük sose haladja meg a 200-at. Hülyék.
  • Montanosz
    na ez az 5 perces szerkesztés miatt lemaradt a link:

Sir Istvan Toth karaktere
  • Montanosz
    azt hittem "Black Panther" mod-ot mutatsz máris

am ez durva, ugy látszik tényleg nem kedvelik a játékkészítők a magyarokat
    Ej ez a Sir Istvan Toth

Utoljára szerkesztette: Montanosz, 2018.02.22. 16:01:09
  • Rony94
    Ezt már megjelenés előtt olvastam. Azóta várom mi lesz belőle, mert én nagyon szeretem a sorozatot, meg a könyvet is.
  • Torzonborz
    Ezt mégis mikor és hol mondták?
  • grebber
    Trónok harca mod érkezik a Kingdom Come: Deliverance-ba
  • Rony94
    Ő nem játszik még vele. A többiek leírásából mond infókat a játékból. :D
    Utoljára szerkesztette: Rony94, 2018.02.22. 13:53:05
  • grebber
    Sehol nem tartok ,majd kb 3 év múlva kezdek bele amikor kb freebe szórják majd.
  • BEAST #1088
    Ezek szerint játék közben te csak a karaktered seggét nézed. Valóban nem vagyunk egyformák.