2977
Kingdom-Come-2018-05-HD.png
  • Solid Snake
    Itt találsz hozzá.
  • Hunor1
    ó bazmeg ez gáz. nem tudom befejeznia tutoriált sem ? már többször lefagyott a játék ! állandóan újra kell kezdenem a questet a német házától! :(( pedig már meg volt minden, csak bementem a kocsmába a sörért, nem láttam a kiscsajt, kimentem az udvarra körülnézni ( ok "leütöttem" pár csirkét , majd megsütni) erre kifagy :(((((((( nincs valami fix ?
  • Hexex86 #1206
    xD
    Há' annak szólít a paraszt. XD
  • Hunor1
    no nézd má a kis kovács legényt! Még hogy lovag akar lenni ? :)))
  • Montanosz
    igen arra ugyanugy bonus jár mint a szűzesség megőrzésért
    szűzesség,senki megnem ölése (leütni lehet), és a becsületes életmod, illetve több ezer növény összeszedése esetén külön-külön bonus de legutolso sztem az nem érdekel senkit se :-D
  • Hexex86 #1203
    Nem. Én is lelkiismeretesen próbálok cselekedni.
    Lopás nélkül és megpróbálni nem seggfejnek lenni. Lovagrend szerint.
    Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2018.02.24. 15:02:45
  • Malakai
    Én vagyok az egyetlen, aki próbál lawful good Henry-t játszani első nekifutásra?
  • Montanosz
    halászati pontok vannak a térképen, de lehet hogy csak csalit lehet kirakni, horgászo eberek vannak ja
  • Hunor1
    szerintem igen. (egyszer láttam videón ahogy kiveszi a halat)
  • PrasCo
    Kollégák, egy ostoba kérdést engedjetek meg.
    Halászatra/horgászatra van mód? Úgy gondoltam, hogy nincs, de a térképen fellelt "Fishing spot" megkavart. Vagy ez annyit takar, hogy odamegyek, és kilopom a varsából a nyamvadt pisztrángot?
  • Hunor1
    mert miért ?
  • grebber
    Ilyenkor szokott az lenni ,hogy van egy jó alap amire több korszakot fel lehetne húzni de úgyse fognak ehhez jön még a 2 rész és kész game over ebből :(
  • Hunor1
    inkább valami fasza rómais témát ! micsoda lehetőség lenne ! Gallia lehetne a színtér, akkor nem is kéne mediterrán mapot csinálni. be lehetne lépni a légióba , ahol végigjárhatnánk a ranglétrát .
  • Ironman2
  • Montanosz
    értem, bakter tényleg mennyire megcsinálták ezt a játékot szószerint szimulátor ..
    Bárcsak ez a csapat csinálna egy Hidden&Dangerous 3-at,akkor inden álmom teljesülne :-D
  • Hunor1
    hehehe
  • PiszkosFred
    Persze, de ha valosaghu dologhoz ragaszkodnak (marpedig igen), akkor az nehezen elkepzelheto, hogy ebben a korszakban egy szakadt csoves fog egy csakanyt es csak ugy elkezd banyaszni egy valoszinuleg valamelyik nemeshez tartozo banyaban :) Illetve, megteheti, de ugy huzzak karoba a kovetkezo masodpercben a falu foteren, hogy orom lesz nezni.

Mar azert is elkaphatnak, ha egy ozet leteritesz az erdoben (ha jol emlekszem, az ozekbol szerzett hus is peldaul lopottnak minosul sok esetben), hat meg ha ezustot kezdel banyaszni :)
  • b-type
    Elég sok nyitott dolog van, sztem ha nagyjából kiszűrik az eddigi hibákat a visszajelzések alapján, akkor több DLC-t lehet beleképzelni ebbe a világba.. amit a modderek mondjuk nem tudnak lefedni. Könnyen lehet hogy ha ezüstöt lehetett bányászni akkoriban ezeken a vidéken akkor megnyitják a lehetőséget..
    De a pénz így is túl sok szvsz, az akkori világ zordságából még nyugodtan visszaadhatnának, teszem azt ha egy kereskedőnél 1000pénzben alkudozom, akkor nem lepődnék meg elfut a füles és az egyik sarkon lefognának és a helyi főfütyi leszedetné rólam ami szerinte neki jár.
    Ott van a gyerekek helyzete pl.
    Az hogy ennyi pénzzel rohangálok, pláne néha Kun cuccokban, szóval ez a része lehetne személyesebb is, amikor konkrétan úgy kerül a játékos a középpontba hogy ideális zsákmány, ennyi pénzzel, ilyen felszereléssel ha kiballagok egy városból és leteszem a fejem valami parasztkunyhóban,...az tuti nem kelnék fel.
    Nagyon faxa, és üt mindent, de itt jöhet még sok minden, akár évszakok...de jóval több brutalitás, és zordság.
  • Montanosz
    aha köszi, kár mert ezütbánya van :-(
  • Ironman2
    Én is azt a modot használom,és semmi baja a játéknak.De majd az 1.3-as peccs után már nem kell használni.
  • PiszkosFred
    Az a jelenet valoszinuleg a hattertortenet es kunok tamadasanak megertese, megindoklasa miatt kellet. En sem talalkoztam meg favagassal, banyaszattal a jatekban.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Egyedul sirok kiasasa az, ami miatt egy asot erdemes mindig magunknal tartani, arra sok "nabmeg, itt a sir a semmi kozepen es persze, hogy nincs nalam aso" jellegu felismeres aran rajon az ember :)
  • Hunor1
    jó kérdés, mert az intróban láthattunk bányát is .
  • Montanosz
    bányászni lehet, mondjuk ezüstöt kiterelni magunknak?
  • Hunor1
    az nem "sportszerű" :))
  • Hunor1
    hehehe jó tipp, majd kipróbálom :)
  • AnuluWork #1183
    Mielőtt bunyóznál a helyi Zsigmondhű házának fala kapcsán, állapodj meg a barátaiddal, hogy te is kérsz egy segítséget tőlük. Ha megdobáltátok a házat, egyből Kuneshez menekülj, és intézzétek el négyen.
  • grebber
    St. George Sword & Full Armor Set
  • Acidlich
    fogsz egy husángot és pillanatok alatt szarrávered ;)
  • Voltan
    Akkor másodjára cselezd ki, és szerezd meg a lockpicket
  • Hunor1
    megszerzem, de újra kezdhetem mert kifagyott :(( pedig már elvertem Kunest is ehh
  • Voltan
    Azért a lockpicket szerezd meg, ha még nem késő
  • Hunor1
    ok, rálesek én is. de nem akarom nyakra főre mentegetni, mert elveszne az érzés hogy a tetteinknek súlya van .
  • Hunor1
    na végre, vagy 8. ra sikerült:)
  • hapi
    Nem igaz, miután egy alkimia laborban felrepultem az égbe majd leestem és meghaltam, én is használni kezdtem, ez 20 óra játékkal ezelőtt volt és semmit nem rontott el azóta.
  • hapi
    Kunesh simán elverheto, nekem kétszer is sikerült, mivel az első után nem sokkal bennegtem a börtönben, és újra kellett játszanom.
  • Hunor1
    oki, még azért nyüstölöm, hátha... az igaz hogy az unlimited save mod elbassza a játékot ?
  • Voltan
    Elvileg lehet. Én csak eluntam egy idő után. :D
    Nagyon fontos, és ezt ajánlom figyelmedbe, tanúlság, édes öcsém :D

Ne vegyél semmit alapul az eddigi játékélményeid alapján itt. Egyrészt szinte mindig van egy kiskapu valamilyen formában, másrészt, úgy tűnik, hogy a főszereplő, akit irányítasz, az egy kis elkényeztetett hasztalan lófaszjankó senki. Nos, ez azért van, mert ő egy elkényeztetett hasztalan lófaszjankó senki :D Sokat kell trükközni, és sunnyogni, az elején muszáj. Később pedig csak kemény gyakorlással lehetsz jó bármiben is. Szóval ne edzzél rá arra, hogy levered az öreget, van több más módszer is, meg aztán sejtheted, hogy csakhamar úgyis mindegy lesz _D
  • PiszkosFred
    Bele fogsz jonni es akkro sikerul :)
  • Hunor1
    ja de én le akarom verni ! :) később is kellhet verekedni gondoltam begyakorlom kicsit... hááát egyszer biztosan sikerül :)
  • Voltan
    Nem, ez normális, én netto 40 percig bunyóztam vele, eredménytelenül. Vannak viszont egyéb megoldások... khm.