2977
Kingdom-Come-2018-05-HD.png
  • AnuluWork #1248
    Megnyomod 2xShift és rajta tartod a SHIFTet. Utána egérrel irányítasz. Meg se áll úgy nekiindul. A hidaknál vigyázz.
    Az elején hagyd a fenébe a harcot. Theresát mentsd meg, én nem tettem meg mert észre se vettem, hogy .... :)

Lesz elég harcban részed.
  • Kit--Kat
    A csehek nem kalácsképű szlávok, kevered az oroszokkal és ukránokkal. A karaktert ráadásul a szinkront is adó brit színészről mintázták.
  • b-type
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ne bonyolítsd :) én spec lerongyoltam a dombról ahogy lehet jobbra öles Rumcájszléptekkel, felpattantam domb alján a lóra aztán usgyi Theresa. Van lehetőség később is fejlődni, fosztogatni.
  • Hunor1
    na jó van bazmeg...kurva béna vagyok! sikerült levágnom a kun harcost, kilootolom, felülök a pacira, nekimegyek a 3 kun harcosnak(Teresa megmenekül) gondoltam minden fasza ... erre nem tudom rávenni a lovat hogy vágtasson !!! persze megdöglök :(((((((
    mi a faszért nem lehet úgy lovagolni mint a mount and bladeban ?! látom hogy a W+2x a bal shift, de baszik vágtatni.
  • Ironman2
    Evvel a verekedéssel,nem vagyok kibékülve,vagy nem tanultam eleget,a rosebb tudja.Van ez a nyolcirányú nyíl kijelző,és felvillannak ugye pirossal az égtájakhoz megfelelő irányban a nyilak.Én nyomom a megfelelő billentyűt,de semmi se történik,és ha az előre gombot is nyomom,akkor meg pillanatok alatt befárad.Igaz hátramenetbe közben feltöltődik a fáradság kijelző,de az ellen hamar visszaüt közben,és még a térdével is bevisz jópárat a pofámba.

Kérdés:mi a jó taktika a verekedéshez? Billentyű plusz egésr combóra vagyok kiváncsi.Ugyanez érvényesül majd a kardoknál is? Ott mintha könyebben kaszaboltam volna az intro alatt,amikor még nálam volt a kard,de ez a verekedés?
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.02.25. 01:36:50
  • BEAST #1243
    Amúgy csak engem zavar, hogy milyen későn kelnek a középkori jónépek? :D
  • Ironman2
    Én a csirkékkel nem is foglalkoztam,volt pár kaja ami elég volt.Jó azért hogy beleraktak ilyen túlélőszimulátort,mert amúgyis az a kedvencem.Elég jó a buffrendszer is,és működik rendesen.Bár még pár dologhoz meg kell találnom az ellenszert.Pl az injured leg,arm..stb-hez.Bandage a vérzéshez kell azt tudom.
  • Ironman2
    Gyorsan visszarohantam a hóhér farmjára,mert láttam hogy kezd visszaindulni,kirámoltam a ládáját,sikerrel,és visszavittem a gyűrűt annak a hülye molnárnak,de nem is neki kell,kiderült közben,na mindegy,féluton össze is futottam a hóhérral,de nem csinált semmit se hála istennek.DDD Adja magát a játék.
  • Hexex86 #1240
    A bevezetőbe próbálgattam pár dolgot én is. Mondjuk a csirkéket hagytam, de nem volt semmi bug. Mármint olyan ami megakasztott volna.
    A nagy világba van jópár bug, de azért na. Most néztem meg az alkímiát. Nagyot néztem, hogy hogyan alkották meg ezt. :)
  • Hunor1
    hehehe. vagy e prológ "nem szereti" hogy mással foglalkozunk mint ami a történeti szál ? . mindegy, most már nem fogom öldösni őket, továbblépek a nagy játékba . na jó azért a kun harcost aki követ azt megpróbálom leverni, ott úgy is van autosave pont :)
  • Ironman2
    A GOG-os verzió meg most fog kijönni ha jól tudom,abban meg nem is lesz még védelem se
  • Hexex86 #1237
    Vagy hagyd azokat a csirkéket a fenébe. Vadássz nyulakra.
  • Hunor1
    biztos nem géphiba, inkább valami beállítás . most nézem hogy "borderles" opcióban vagyok, megpróbálom a fullscreent. ki tudja ?
  • Ironman2
    Képzeld! Poénból elkísértem a hóhért a molnárhoz,kíváncsi voltam rá hogy lebassza-e,és tényleg baszki,még udvariasan meg is várta míg bemegy a házba a molnár,és ott elbeszélgetett vele.Beszarás.Bár ez a TES szériában alap dolog hogy rajtunk kívül is folynak a cselekmények,de hogy ide is ilyen jól átültették,gratula!!! Vannak róla képeim:

• Hexex86 #1234
    Értem. Akkor lehet tényleg valami driver vagy géphiba lehet Hunor-nak.
  • Ironman2
    Lentebb irják a magyarítást,de csak google translate

Mondjuk ez is jobb a semminél.Berakom rendesen a youtube linket:

Magyarítás letöltése (figyelem! google fordítóval készült,szóval így álljatok hozzá!!)

A telepített játék Localization mappába másoljátok be,felülirva az ott lévő english.xml.pak fájlt.Azért jobb lenne előtte biztonsági másolatot készíteni erről a fájlról!

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.02.25. 00:40:54
  • AnuluWork #1232
    Höhö

• Ironman2
    Nekem is wirágbolti,mégis csak egyszer crashelt egy hét alatt.Semmi jelentősége,mert nincs crack,csak egy steamemu az egész.Lényegében bitről bitre ugyanaz a játék steamról.
  • Hunor1
    hogy raktad be a fordítást ?
  • Hunor1
    ja, egyelőre virágbolti .
  • Hexex86 #1228
    Virágbolti a játék? Lehet azzal van valami probléma. Nekem sincs más ötletem.
    Nekem az eredeti nem crashelt egyszer sem.
  • Rony94
    Attól még nem kéne crashelnie. :)
  • Hunor1
    köszi, telepítettem és minden ok :) de mondom akkor szokott kibaszni amikor a csirkéket kezdem öldösni az udvaron :)))
  • Ironman2
    Mondjuk van 4 állásom,mindjárt visszatöltöm
  • Ironman2
    Azt már elbasztam,akkor még nem volt fent ez a google forditás,csak nyomkodtam a szöveget.Már nem lehet kommunikálni vele.Vagy csak nappal? Majd meglátjuk.
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.02.25. 00:01:02
  • PiszkosFred
    Napkozben hazudd azt neki, hogy a molnar kuldott, mert elbaszta a megrendeleset es korrigalni akarja. Erre elszalad a malomhoz es ures a haz :)
  • Ironman2
    Váóó! Kösz!
  • Rony94
    Bizony, kincseket. Én még egyiknek sem álltam neki, de állítólag nagyon értékes cuccokat lehet találni velük és egyesek szerint túlzóan sok pénzre lehet szert tenni vele, úgyhogy ezt saját felelősségre csinálgasd.
  • Ironman2
    Egyébként mik azok az ancient mapok? Kincseket jelölnek? Van nálam 5 db is most.Pirossal vannak útvonalak bejelölve rajta,meg egy célhely mindegyiknél.
  • Montanosz
    Webroot System Analyzer 9.0.19.43 megmutatja mi a hiba a géppel, nagyon jo kis progi még azt is mutatta hogy a bios beállitásban mi a hiba.
    Maga a program nem optimalizál igy nem nyul bele a dolgokba csak kiirja a hibákat. Sztem nézd át vele a gépet hátha segit.

Utoljára szerkesztette: Montanosz, 2018.02.24. 23:58:06
  • Rony94
    Én ezt nappal csináltam úgy, hogy hagytam bemenni kajálni és miközben kajált, beosontam a házba. Még az ugatásra sem reagált, csak zabált tovább, nem tudom hogy mákom volt vagy csak bugos lett, de sikerült.
  • Ironman2
    Spoilerbe rakom,hátha valaki még nem járt itt:

Én most evvel a hülye hóhérral próbálkozom,de szerintem később visszajövök,és leverem a köcsögöt,mert nagyon felbaszta az agyamat,nála van valami gyűrű amit a kiásott hullán nem találtam,de van amikor bemegy aludni,és a rohadt kutyái ugatnak,erre felébred.Tudom lassan kéne menni a kutyák között is nehogy felébredjenek,de egyszer majdnem sikerült,erre elbasztam az összes lockpickemet is rá.Próbáltam megverni,de az se sikerült,jóval erősebb nálam,simán agyonvert,erre utána megkérdezi udvariasan hogy mire van szükségem.Na majd visszajövök még ehhez.Amúgy csak egy sima mellékküldetés,de rohadtul élvezem.D

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.02.24. 23:54:50
  • hqx
    Akkor szerintem nézd végig(lehetőleg eredeti programok legyenek), mert lehet szarul lett összerakva a gép, és/vagy az op.rendszer nem megfelelően volt telepítve/beállítva.
  • Hunor1
    nem tudom, még nem volt időm mással játszani :)
  • hqx
    Más programoknál nem crashel?
  • Hunor1
    :) tegnap rakattam össze egy zsír új gépet :)) Rysen5 proci, ssd, GTX 1050TI 4gb vidkari , 8gb ddr 4 es ram . win 10. minden bedriverezve a legfrissebb verzióra. profi csinálta (szervizben dolgozik) , jó a ram egyelőre nem 16 giga.
    viszont azt vettem észre hogy akkor fagy ki ha elkezdek a saját fejem után menni ( nem követem a questet) általában akkor amikor elkezdem a csirkéket leboxolni :))) ja sült csirkecombot szeretnék enni . lehet a játék nem tolerálja ha eltérek a történésektől még itt a faluban ?
    ja a másik hogy nem kapok locpicket a srácoktól, pedig részt veszek velük a németek elverésében. + nincs az az opció sem hogy segítenek Kunesht elverni . most megint kibaszott éppen , még jó hogy megvan minden, a sör is és el is mentettem :)
  • Rony94
    Na ez érdekes, nálam még egyszer nem crashelt, meg ahogy olvastam a kritikáknál, ott is azt írják hogy nem egy crashelős játék. Milyen géped van? Mikor volt utoljára újratelepítve az oprendszer? A legfrissebb videókártya driver van fent?
  • b-type
    jobban fut az teljes. de ha hazamentem elindítom a bétát hogy kb. mennyivel uazon a helyszínen, nem lesz pontos, de valami lesz.
    Nálam 50-60fps viszonylag stabilan.
  • bardocz
    Tovább próbálgattam a bétát. Teljesen mindegy, hogy fullHD, vagy kis felbontás, meg low vagy high beállítás, ugyan annyi az fps, játszhatatlan :D
  • ShaiHulud
    ez a papos gorbe estes jelenet, ez nagyon oda"basz"ott. :)