3250
-
#838 lehet valahogy a multi toolt a laser és fegyver közt váltani?eddig csak ugy ment ha mindig ujra craftoltam rá a fegyververziót majd ha a lézer kellett egyszerűen "kidobtam" róla.Egyébként a játék vezet?nem nagyon jöttem rá, hogy amilyen instrukciókat ad azok a küldik vagy csak a tutorial -
#837 Ezt nem vàrja senki, de ez màr sok, nemis én vezetem a hajot, azért ennyire nem indokolja semmi hogy ilyen legyen.
De mindegy is, mert ugyis akinek bejött az fogja játszani, aki nem az nem.
Meg az az igazság, hogy szinte AAA árazásért ez egy kicsit karcsú egészében
Én örülök, hogy nem vettem meg, csak a demot probáltam.
-
lammaer #836 Ki tudja, lehet hogy vmelyik bolgyón lesz ilyen is.... stíludba beleillik :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#835 FHD es minden low/off - 2016 © NMS -
#834 Az a grafika.... :D -
#833 ha nem negyessel kezdodik, kuka
-
#832 Igen ezzel menthető lenne a dolog. Neverwinter is jó példa mert a contentek nagy részét a játékosok kreálják. Tudtommal a minecraftra behozott frissítések is moddereknek köszönhető. És még eléggé sok játékot fel lehetne sorolni. Ha nincs elég embere a fejlesztőknek akkor fejlesszenek a játékosok. Ez működő dolog. Hype miatt kinőtte magát a játék. Ne sportautót vásároljon Sean a pénzen hanem plussz fejlesztőket és akkor rendben lesz. -
lammaer #831 Ha van eszük legalább nagy vonalakban észben tartották a moddolhhatóságot, hogy később vmi patch formájában be tudják tenni a mod APIt. A community garantáltan meg tudná dobni a játékot... -
#830 Énis 24-es hajóval vagyok. Az enyém jobban néz ki. (No offense) :)
A régit el lehet adni?
Láttam 33 slotos hajót. csorgott a nyálam, de 9 misi volt. -
#829 Remélem lehet majd moddolni ... omg, ha valaki megcsinálná bele azokat a cuccokat, amik a StarBoundban vannak ... te jó ég, még élvezném is a bolygón mászkálást :)
Amúgy írták az 1.03-as patch notesben, hogy most már akár 100m mély barlangok is lehetnek .... de mégis mi van odalent? Van értelme lemenni? -
#828 Le is írtad a lényeget ........ a játékosok már évek óta arra várnak, hogy valaki mindezt egybe gyúrja .... és az elmúlt években úgy tűnt talán ez a projekt fogja ezt megvalósítani. -
#827 És akkor a fejlesztői és a fan hozzá állás:
Ha ürhajót szeretnél vezetni reális keretek között (non arcade) menj eve-zni vagy elite ezni .
Ha craftolgatni akarsz menj Space eng. ezni
Ha építkezni akarsz menj minecraftozni.
Ha survivort akarsz menj ARK-zni. -
#826 Ha jól tudom először ps4 exclusive volt és ráadásul láttuk, hogy arcade a játék nagyon. Nem is értem, hogy miért várták azt az emberek, hogy szimulátor jellegű legyen ebbe bármi is. Én teljesen elégedett vagyok a gameval mert azt vártam amit mondtak. -
#825 Hát ja. Nekem is igazábol a repkedés ami megmentette volna a cuccot, de mivel ezt igy nem érzem hogy én vezetem, igy 0 az érdeklődésem.
Fogalmazzunk ugy, hogy ebben nem lesz soha 400 orám mint eliteben :) -
TokraFan #824 Abban én is egyetértek, hogy a "repmodell' -de ilyenről nem is beszélhetünk szvsz-, iszonyatosan arcade. Az egy dolog, hogy minden hajó azonosan repül, mérettől és bármitől függetlenül, de az,hogy a hajót lehetetlen öszetörtni mert kvázi magától repül és kikerüli a hegyeket, tereptárgyakat, az nagyon gáz. Tulajdonképpen a bolygó felszínén valami olyan szinten idétlen az irányítás, hogy olyat még egyetlen programban sem láttam. Leszállni sem lehet rendesen, csak kb. a célterület felett nyomjak meg egy gombot és akkor magától leszáll valahova...Nem értem, miért nem lehetett egy rendes, tisztességes irányítást beletenni, amivel rendesen lehetne dokkolni a földfelszínen is, bázisokra vagy bárhová?
Ezt leszámítva nem rossz játék ez! Bár tudtuk, hogy abszolute árkád lesz amit még ki lehetne bírni, de az irányítás túlságosan gyerekes és teljességgel érthetetlen megvalósítás, nem tudom miért így csinálták, mert semmi nem indokolja.. -
#823 I see boobs (on a ship), i like. -
#822 ah lofasz... +1,2milla eeeeeeeeeees 34slot
-
#821 a hajo csere harombol kettot megold :) teleport nem lesz de a tobbi pipa -
#820 talaltam vegre egy "ertelmes" hajot... 24slot
1.5milla - de megvettem -.-"
-
#819 Az úrhajót úgy ahogy lehet irányítani, legalábbis kontrollerrel :) Nagyon én sem megyek messzire a hajótól, mert baromi macerás visszamenni. Az inventory meg egyszerűen nevetségesen kicsi ... főleg úgy, hogy egy helyet elfoglal pl 500 lapanyag, míg megint egyet egy craftolt vmi, vagy ezek a zöld, csak eladható cuccok ... amik ráadásul az elején csak 10-15ezret érnek, azaz tök felesleges tartogatni, a zöld kristály sokkal értékesebb.
És bár eddig 3x cseréltem hajót, mindegyiken csak egyel több hely volt, de ezen kívül meg tele volt fejlesztéssel ... ja mert az is elvisz egy slotot ........ ezt szerintem külön kellett volna venni.
Én repkedek a bolygó felszíne felett, és csak akkor szállok le, ha baecon vagy hasonló, piros fény nyalábot látok, ezekkel keresem a lezuhant hajókat :)
Jó lenne egy kis motor vagy valami holdjáró .... ez is egy baromi nagy kihagyott ziccer :) -
#818 játszottam még vagy 1 órát vele, a minimális élvezhetőséghez az alábbi három dolog kellene számomra:
- lehetőség az űrhajóhoz teleportálásra
- végtelen inventory
- űrhajó jobb irányíthatósága
nem hiszem, hogy többet el fogom indítani
-
#817 Nekem GTX960-on teljesen jól fut, sosem akad meg.
Amúgy abbahagytam a bányászást meg a pénz harácsolást, mivel úgy tűnik sokkal egyszerűbben lehet akár milliós hajót szerezni ... egyszerűen fel kell kutatni a lezuhant hajókat és le kell cserélni a sajátot ... persze meg kell javítani, de legalább ez egy értelmes tennivaló :)
Már a harmadik hajóm nyúzom. -
#816 Igen. Ps4 en legalább szédületes 14-15fps el fut ha magasan repülsz egy bolygo felett...
De ezeket kijavitjàk, ezzel nincs is ilyen értelemben gond (persze van, mert mjert kell félkészen kiadni, de ez már más kérdés), hanem maga a játék, na arra nemtudom mennyi időt és energiát forditottak, de kár volt. -
#815 Úgy tűnik, hogy a Sony mellett az Intel is megtámogatta a fejlesztőket. :) -
#814 Borderlessbe sokaknak jól fut. Próbáld ki hátha.
Jóval rosszabb gépem van és elég jól fut.
Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2016.08.13. 11:13:08 -
Nagyon optimalizálatlan a játék és annyira nem is tetszik, de szerintem ma még lesz videó. -
#812 "Second Son" -
#811 Nem akarlak elkeseríteni de kb végig ez a faj lakja az egész univerzumot.... -
#810 "The Three Paths – there are now new, unique “paths” you can follow throughout the game."
Ez amúgy mi lenne? -
#809 Ezek ismétlődnek, magam is ezért nem repültem tovább. Nem tudom mi lesz a feltétele az univerzum közepébe jutásnak, de lehet elindulok aztán max leszállok néha gyorsan 'üzemanyagért'. Mondjuk még azt sem tudom merre van az a közép :) -
#808 Még mindig nem tudom mi a pihentető ebben :) -
lammaer #807 Ha a játékban nincs is egér érzékenység beállítás (ennyire kontrollerport lett?), a windowsos nem segit esetleg?
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.08.13. 08:46:34 -
#806 Ez egy eléggé pontos megérzés. A számok, a craft alapanyagok nevei és az idegen faj neve és nyelve variálódik itt-ott, de lényegében ennyi a játék, ja. -
#805 :D:D:D -
#803 Hát ez oké, de ennyiért? Ez egy max 20dollàros cucc.
A menürendszer, a kraftolàs mind átgondolatlan katyvasz, de ha még a repülés szórakoztató lenne, de nagyon együgyü lett a modell, és ott is az átgondolatlanság, hogy ravaszt huzol, meg b-t nyomjá, aztànmeg lb+rb...
Sajnos én ebben nem találom meg a felfedezés örömét sem.
Valahigy nem érzem azt hogy én eljussak a galaxis közepére, mert a 3. Bolygonál már unalmas.
Grafika ha nem ilyen lenne, hanem valami életszerübb, lehet jobban beleélném magam, mert igy nincs semmi olyan wow faktor benne. -
TokraFan #802 Én 5 óra játékot követően még nem hagytam el a kezdő bolygót (megtehettem volna), de annyi minden van, hogy inkább maradtam. Egy "Gek" nevű gyíkszerű faj lakja, a nyelvükből eddig 40 szót "azonosítottam". Találtam két hajóroncsot (az egyikbe át is ültem), +2db mentőkabint amiből az egyikben a ruha invetory slotot lehetett bővíteni, találtam egy monolitot, több idegen eredetű Xezer éves romot illetve építményeket. És persze egy komplett bázist, egy outpostot és számos új technológiát is. A bolygón nappal tűrhető az idő (+10C körül), de estére -70fok lesz. Van egy holdja is, azt végül még meglátogattam, de nem bántam meg mert tele volt arannyal és nagyon ütősen nézett ki (kb. mint a Mars, vörös kietlen világ, néhány furcsa élőlénnyel, semmi extra színes irritáló látvány).
Az más kérdés, hogy érzésem szerint minden bolygón kb. ezek ismétlődnek majd, de erről még nem tudok érdemben nyilatkozni. -
Jude666 #801 Nem veled van a baj, sajnos a játék csak ennyit "tud".
Tekintve az árát ez elég gyenge -
#800 Most vagy velem van a baj de 4 bolygó után még ugyan az a sablon bázis mindenhol? -
#799 No, 2x crash-elt, első indításokkor, aztán 6 órán ár simán futott. Max beállítások mellett majdnem fix 60fps-t hoz, néha leesik 50-re repülés közben, de nem zavaró. 3 bolygót jártam be eddig 2 naprendszerben, jó kis pihentető cucc ez, nekem tetszik.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.08.13. 02:57:43 -
#798 sajnos nekem nem jött be-refund...később talán..