3250
-
Angelus1991ster #962 Ez a configom vajon elég a játékhoz?
240 gb-os SSD
Intel® Core™2 Duo Processor E8500 2*3,16 GHz
GTX 750 Ti
8 GB ram
5 megabites net
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.08.15. 17:07:45 -
#961 Alkatrészeket nem lehet, csak ásványokat, trading elemeket, -
Tirion #960 hogyan lehet kiszedni a lezuhant hajókból a cuccokat? csak bepakolni tudom -
#959 Kevered a játékot az Universe Sandbox-al. Azzal kellene próbálkoznod és annak a topikjába írogatnod.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.08.15. 16:42:05 -
#958 Ok, de ha majd valaki talál 7-et akkor az is hazugság lesz? Én ugy értettem hogy mindenképpen kevés a valőságos viszonyokhoz képest, ennyi.
Bár igazábol annyi valoságalapja van az egésznek, higy belefér. -
Angelus1991ster #957 Úgy tudni, hogy a karakterünk modellje így néz ki:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Matte #956 sajnos csak egyszer tudtam downvoteolni a videót :( -
#955 Azt ugye vágod, hogy te írtad, hogy "minden rendszer 2-3 bolygóból áll"? Ezt próbálták cáfolni. -
#954 Huu, és hány gázoriást láttál? Tauri, wolf-rayet csillagot? Neutroncsillagot? Feketelyukat? (Asszem ez pont van benne elvileg)
Szoval amit mondani akarok az az, hogy nem gondolod hogy egy 6 bolygo meg 2 hold az egy hude valami ugye? -
#953 Ne hazudj, 30 óra alatt végigjátszható! :D -
#952 Már csak 175.000 fényév és célbaérek :D 2000 fényévet utaztam 25 óra játék alatt...:) -
#951 amikor beszélsz egy aliennel akkor néhány szót megértesz és így következteti tudsz, hogy mi a helyes válasz -
Ironman2 #950 Meglátnak az állatok,aztán elriadnak tőlem.Ennyire ijesztő lennék nekik? Próbáltam etetni az egyiket,de pont elfogyott a carbon,mire tudtam szerezni,már elvegyült a többiek közt,nem keresgéltem.DD -
Ironman2 #949 Fúúú,ez a galaktikus térkép!! Van mit felfedezni benne.Én még nem tudok átmenni más rendszerbe,mert nincs meg a hiperhajtómüvem.Amúgy mire jók ezek a szavak tanulása? Már jópárat megtanultam köveknél -
#948 elmebeteg módon jó ez a játék:) -
#947 Én most vagyok egy 6 bolygó, 2 holdas rendszerben, ebből kettőnek gyűrűje is van. (8000 fényévvel vagyok beljebb a peremtől, három idegen fajjal találkoztam)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.08.15. 11:14:24 -
Tirion #946 találtam,köszönöm! most a Shelter pozicióját kérve végre landing pod-okat mutat! -
#945 Nem igazán, teljesen random generált a cucc, és mivel minden rendszer 2-3 bolygobol áll, és csak kőzetbolygo van, igy főleg esélytelen. Kár hogy még a csillag tipusárol sem tudni semmit, aa galaxis térkép meg kb semmit nem ér, mert azt sem láti hol vagyok a galaxisban, mivel a középpkntba kell menni, igy gondolom spirálgalaxisról van szó -
#944 Te most mit szeretnél?
Lezuhant repülőt vagy ruci fejlesztést? Mert a kettő nem ugyanaz.
Ruha: Shelter és ha szerencséd van lesz ott.
Repülő: Transmission, bázis majd matek minigép majd repülő. -
#943 Csak repülj lassan földhöz közel és figyelj. Sok van és elég távolról látni őket. Én egy bolygón majdnem 20-at fejlesztettem és a következő 5 bolygó is tele volt velük. -
#942 vagy adott az a modszer amit en is kihasznaltam, keresel egy szinte ures bolygot, se elovilag/se novenyzet, gyakorlatilag kiszurja a szemed a pod aztan megindulsz egyenesen es farmolod oket. mint lentebb is emlitettem picivel tobb mint egy ora alatt 25 slotrol indulva, kimaxoltam
Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2016.08.15. 09:29:34 -
Tirion #941 valami nem okés a Transmissionnél rádió toronyhoz ad locationt ami a környéken lévő bázisokat fedi fel,nem a landing POD-okat!
-
Tirion #940 Ohh köszi! mert én a shelterre nyomtam a sárgra bizbasznál,de oda küldött ahol álltam :D -
#939 Óóó, köszönöm. Visszaolvasok akkor. :-)
#936 - ha már lesz v1-es passcard-od, a space stationökön bejuthatsz vele egy szobába (a másik lépcsőn kell felmenni, nem a kereskedelmin), ahol szintén lehet űrállomásonként egyszer fejleszteni. -
#938 A lent említett sárga cuclimuclihoz mész és egy bypass-ért cserébe kiválasztot a Transmission-t. Az ad egy lokációt, menj oda, fejtsd meg a matekfeladatot és utána megkapod a lezuhant gép helyzetét. -
#937 Shelter-t keress a nagy sárga basznál amihez bypass cucli kell. -
Tirion #936 srácok hogyan lehet exosuit növelő podkapszulát találni?? -
#935 Az Emeril még nagyobb deal, egyszer találtam egy bolygót, ami tele volt vele. Hasonlóan bányászható, mint az arany.
Sajnos továbbálltam, utólag már bánom. Most arra gyúrok, hogy legyen 12 millám egy nagy hajóra. Még jobb lenne találni egyet. :-D -
Ironman2 #934 Le mernék fogadni hogy a naprendszerünket is elrejtették a játékban.Egyébként egy elég jó kis planétára szálltam le,igaz minusz 17 fok ,de rengeteg nyersanyag van.Az őrszemek viszont itt éberebbek.Nem véletlenül gondolom.idáig 3 bolygón jártam,de üresek az adatlapjaik,meg ilyen waypointok is vannak rajta,azokat hogy lehet lerakni?
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.08.15. 03:34:28 -
TokraFan #933 Érdekes ez a játék. Alapvetően rühellem az arcade játékokat, de ez minden hülyesége ellenére beszívott. A bolygók eddig nagyon változatosak, persze pár alap dolog ismétlődik, de maga a táj mindig más, eddig még csak hasonlóval sem találkoztam és pontosan ezt vártam. Ma egy olyan helyre keveredtem amitől rendesen leesett az állam, pedig jellemzően élettelen az egész. Belefutottam egy "2001 Space Odyssey" szerű hajórajba is, igazán impozáns látvány volt.
És végre megvolt az első vizes bolygóm is! Nagyon ütősen néz ki, csak még nem sokáig bírtam oxigénnel, így mélyebbre sajnos nem tudtam merülni!
Jó lenne ha javítanák a hibákat és nagyon jót tenne neki egy élethűbb irányítás is. Azt az egyet nehezen szokom meg (illetve nem tudom megszokni egyáltalán). Jó lesz ez, várom a további fejlesztéseket, reméljük nem állnak le. -
Ironman2 #932 INDEX cikk -
#931 Gyerekek, ez a Vortex Cube gyűjtögetés kifogyhatatlan pénz farmolás :)
Találtam egy kihalt bolygót, tele van ilyen kockákkal. Elmentem egy olyan bázishoz, ahol van bolt, kiürítettem a 20+ slotos ruhámat és huszasával szedem és adom el, darabja 15-30.000 .... csak a bázis körül rohangálok, tele van vele minden. Dől a lé :) -
#930 Arany sok van majdnem mindenhol, 1db 250-es slot 55k-t ér. Egy szerencsésebb lelőhelyen 8-10 slot-nyit (500k +) is bányázhatsz, sok esetben mélyen a föld alá nyúlik az anyag. -
#929 ezt végig bírja nézni bárki is? :D -
Tirion #928 rohadtul idegesítő ez a fazon
Utoljára szerkesztette: Tirion, 2016.08.14. 23:02:59 -
#927 lehet valahogy gyorsan pénzt keresni azonkívűl, hogy emerilt bányászok? -
jocking #926 -
#925 Ha a #906-al se megy akkor nincs még. -
ricsa008 #924 Hello Games-es crachre van megoldás ? -
#923 nalam eddig a kietlen bolygok viszik a palmat.. se elovilag, se novenyzet, vedelem alacsony - egyenesen mesz es farmolsz
(egy ora alatt maxon az inventory)