3250
-
#879 En egy monolith-tol kaptam ujat. -
Ironman2 #878 kösz! -
TokraFan #877 Nincs láda, a hajóra tudsz transzportálni anyagokat amíg még van ott hely. Keresni kell a bolygókon podokat (mentőkabinok), azokban tudod a ruha inventory slotjait bővíteni (1pod=1slot+X összegbe kerül, egyre drágább minden új slotnál). Illetve nagyobb hajót kell venni/szerezni (több slottal).
Anyagokat a szkennerrel találsz legkönnyebben. Azt is lehet fejleszteni (pl.nagyobb hatótáv stb.) -
Ironman2 #876 Én most az elején vagyok,egy radioaktiv bolygón,kezdem kitapasztalni mi hova való,meg a craftot is.Rengeteg nyersanyag kell itt is.Állandóan jönnek az őrszemek,lődözöm is őket,csak véges a munició,meg figyelnem kell az életjelzőre is.Cinket kéne gyüjtenem ami egy trombitás virágban van,egy volt közvetlen az ürhajó mellett,de csak 15-öt ad,még 5 cink hiányzik,de azért messzebb kell mennem,mert nagyon kevés van ebből a növényből.Amúgy egy hatalmas patás állatot láttam,nem mertem közelébe menni,szarvasra hasonlít,csak a farka tölcséralakú,és állandóan bőg.Leltárom hamar megtelik,van valami láda a nyersanyagoknak? -
Ironman2 #875 Néhány trükk a jobb framerátáért -
#874 Egy bolygón belül felmaxoltam a ruhám slotjait ..... én már nagyon le sem szállok, a levegőben kolbászolok :)
Ha látok egy podot, vagy olyan bázist amin van bolt (leszálópályás), lemegyek, simán ki lehet szúrni.
Utoljára szerkesztette: Laza, 2016.08.14. 02:48:51 -
#873 Küldetés? Inkább csak duma :) vagy nem tudom, de nálam kb 179.000 fényévre volt az elején a közepe, és max 1000-et mentem előre, eddig kb 8x ugrottam. Mondjuk az ugrálás sem olyan bonyi jelenleg, üzemanyagot tök egyszerű csinálni. -
Zozo0122 #872 Ránéztem néhány bolygóra, eddig olyan 8-9, de MINDEGYIKEN volt élet. Ez mi? Ezekből egyetlen egy volt, ahol nem volt állatvilág, az összes többin volt, még ha minimális is. Nem azt mondták, hogy a bolygók 90%-án nincs élet? -
#871 Van pár bázisokon a falon, sok esetben jutalom ha segítesz az NPC-knek, monolitoknál, haver idegeneknél, stb. Ne keresd, majd megtalálod. Én 14 óra játék után kaptam/találtam a negyediket, -
TokraFan #870 Láttunk már szebbet ez tény.
De tűréshatáron belül van szerintem
Másik kép -
TokraFan #869 Rosszat mondtam sorry. Inkább a Trading Posts bázisokon fordul elő a multi tool, most néztem meg! -
#868 Pár kép. Nem a legszebb ez tény. :P
Kép
Kép 2
Kép 3
Kép 4Kép 5
Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2016.08.13. 23:04:39 -
TokraFan #867 Nem ér annyit, ezt folyamatosan mondom! Subnautica árát éri meg kb.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2016.08.13. 22:53:05 -
Norbertboy #866 Nekem nagyon tetszik a subnautica, biztos ez is tetszene. Szeretem az ilyen játékokat, viszont a 60 euro rengeteg érte!
Nagyon nagy üzleti fogás volt amit csináltak a játékkal, tanítani lehetne!
Lehet a virágbolti verziót ki próbálom, engem egyedül az ára tart vissza a megvételtől. -
TokraFan #865 90%-ban én fordítottam le a Subnautica-t, ne okoskodj itt...Pontosan tudom milyen jáéték, szétjátszottam fordítás közben. Éppen ezért mondom, hogy az NMS semmivel sem nyújt kevesebbet. Az, hogy te mást vártál, a te problémád. -
Pupuci #864 Bocs, nem kötekedésképpen vagy bántásiból, de ez az ocsmány, optimalizálatlan szarkupac nemhogy 30 de 20€-t sem ér. 10-15 max, ami reális lenne érte. Vannak ennél nagyságrendekkel jobb játékok, amik ennek a negyedéért-harmadáért megvásárolhatóak.
Természetesen ez magánvélemény. Akinek tetszik ez a fosbojler az játsszon vele nyugodtan ;) -
TokraFan #863 NMS alien translator app
https://github.com/adrielcafe/NMSAlphabetAndroidApp
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2016.08.13. 22:41:24 -
#862 köszi szépen :D és egyébként a játék egyetlen küldetése a galaxis közepének elérése,az összes többi már rajtam múlik?Hogyan lehetne ténylegesen a fejlesztéseket amig szükségesek (pl a a sima hypernél jobb hajtómű) megszerezni?Mert nem eddig abból állt kb a játék, hogy eleriumot bányásztam majd vettem egy új hajót
Utoljára szerkesztette: Snexi, 2016.08.13. 22:40:54 -
TokraFan #861 Pedig nincs szinte semmi különbség...Az persze magánügyed, hogy Te személy szerint mit mire tartasz. De ez csak szubjektív vélemény marad... -
TokraFan #860 Operation Centerekben van általában és valóban a falon van. Rengeteg outpost van, de ezek némileg különböznek.
Keress egy olyan akármit, amiből az a vörös sugár megy az ég felé. Ezt ha aktiválod, akkor kidob egy listát, hogy milyen építényt keressen a közelben. Itt válaszd a listából az "outpost"-ot. Ha van a közelben Operation Center, akkor egy ikonnal már jelezni fogja a helyét. Ha szerencséd van, lesz benne multitool is. Én már a negyediket fogyasztom, jelenleg 12 slotos a ketyere.
-
FartingSquirrel #859 Amúgy tényleg kurvasokat kaszáltak. GS-en azt írták, hogy a megjelenés napján már 212.000-en játszottak vele Steamen, ami kurvasok. Ez 12.720.000 euró, ami majdnem négymilliárd(!) forint. És ez csak Steames eladás... -
#858 subnauticat ezerszer tobbre tartom mint ezt katasztrofalis egyveleget -
TokraFan #857 A subnautica kiváló játék -ahogy ez is-, de az NMS azért lényegesen többet tud. Ezzel együtt teljesen igazad van, így sem ér meg 60 eurót. -
#856 új multi toolt hol lehet venni/kapni? állítólag az űrállomáokon kéne lennie egy dobozban de én eddig egyiken se találtam -
Norbertboy #855 Nekem nincs meg a játék, szóval igazán nincs tapasztalatom. Viszont figyeltem az örületet a játék körül. A Sony mindenkit átvágot, semmi jó trailer nem volt, csak infó csepegtetés. Igazán remek üzleti fogás volt ez, biztos rengeteget is kaszáltak. Az emberek meg csak vártak és előrendeltek...
Én most kezdtem a subnauticával játszani és a liveok, videók alapján hasonlított is rá felépítésben, viszont csak 20 euro. 60 euro nagyon sok ezért a játékért, a subnautica is ezt adja vissza harmad áron.
Nem akarok megbántani senkit sem, se vitázni, csak a véleményem írtam le. -
FartingSquirrel #854 Még mindig indie játék; fejlesztő=kiadó. -
TokraFan #853 Én azt vetterm észre, hogy csak rendszeren belül egyformák a dolgok. Persze vannak hasonlóságok, pl. a Nikkel tornyok mindenhol egyformán néznek ki, maximum a méretük más. De pl. most odébb mentem egy rendszerrel, amit egy másik faj birtokol, és az állomások itt máshogy néznek ki mint a Gek-eknél.
Valójában azt hiszem, hogy ennek a játéknak a hype tett be. Én rengeteget játszottam a Subnautica-val ami 92% pozitívon áll a Steamen, és azt kell mondanom, hogy ez semmivel sem rosszabb, sőt, sokkal több tartalommal bír, leszámítva azt, hogy a Subnautica már tud némi bázisépítést is. De igazi cél ott sincs azon kívül semmi, hogy mész a vízben, szeded össze a növényeket és a halakat hogy éhen/szomjan ne halj, aztán szenvedsz az oxigénnel is és mellé még grindelsz egy tengeralattjáróra vagy egyebekre. Aztán ha megvan a submarine, akkor mész felfedezni a végtelen tengerben, jönnek mindenféle érdekes lények és kész, ennyi a játék! Ennek ellenére mérhetetlenül sikeres, itt meg mindenki húzza a száját! Nyilván azért, mert sokan valami mást vártak. Nem mindig szerencsés a hype...
Egyetlen dologban van igaza mindenkinek, az pedig az ár! Ilyen áron ez nem normális. 30euro max! De erről nem a fejlesztő tehet...
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2016.08.13. 22:06:42 -
#852 ez meg van? :D
"We hope that you are enjoying No Man’s Sky, but if you have mailed [email protected] with an issue, then please know that we are working to respond and make your experience as smooth as possible."
odaegett a mail server? -
Végre kész a hajónk!!! -
#850 Egy nap jatek utan felemas a velemenyem. Minden bolygo ugyanolyan, minden allomas ugyanolyan. Az allatok es novenyek irrelevansak. A fejlesztesek hat hogyismondjam: uncsik, nem valtozatosak... De valahogy megis tovabb akarok jatszani annak ellenere, hogy uncsi az egesz.
Nem hiszem hogy elvergodok az univerzum kozepere. Atmentem egy masik naprendszerbe ott talaltam az egyik holdon egy urrepulot... Azt rantom rendbe mert jobb mint a mostani. Aztan meglatjuk. De ha azis megvan kezdhetem elolrol. Talalok egy jobbat osszerakom. Es megyek tovabb. Eleg repetitiv...
Utoljára szerkesztette: Carlos, 2016.08.13. 21:09:47 -
#848 Én már annak is örülnék, ha közelebb lehetne repülni a felszínhez ... akkor még hover-bike-ra sem vágynék :) -
#847 Fél óra teljesen belefér ... annyi idő alatt még alig raktad rendbe a hajót :) -
Vincentcloud #846 Lehet, pc-n x betű -
#845 Így fél óra játékidő után azt kell mondjam, hogy nagyon is játszható a játék. Nagyon hangulatos. -
#844 live stream es tobbet karomkodik mint az alkoholista kocsis az utolso putriban. buszke lehetsz magadra
Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2016.08.13. 17:57:22 -
Stream! A végtelenbe és tovább!!!!
Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2016.08.13. 17:36:38 -
#842 találta :D -
#841 Mibe került? -
#840 Vajon ez is benne van?
-
#839 Már te akarod vezetni a hajót is? milyen telhetetlen vagy.
Az ára csak azért ennyi mert csak 100.000eurot kaptak a játékosoktól kickstarteren. (ironic)