3250
QBYTW0tvAwMDBVxLFAVR
  • silverchain
    Tessék, itt leírják részletesen:

http://www.gamefaqs.com/boards/739857-no-mans-sky/74159155
  • Carlos
    ezt nem teljesen értem...
  • PeeTeR
    wat, explain (mar ketszer ujrapakoltam, help, kep, video, streamelj, TANÍTSCH)
  • PeeTeR
    multi-tool -bol 10-12slot boven... nem latom ertelmet, mire kell tobb.. igy is van egy rakas upgrade amit nem hasznalok. ilyen, hogy granat nem is ertem minek van. leastam a faxba mint egy vakond de ennyi - a szkenner (visor) cuccot en teljesen leszarom, nem bípelgetek mindent at - banyaszas pikk-pakk megy, ellenseg meg. egy-ket loves, ajto is max 3. 20 slot is mar hardcore nem, hogy 24 :D
  • silverchain
    Kereszt alakban kellett volna beépítened a fejlesztéseket, így most egy modul csak 2 másik modultól kap bónuszt, nem 4-től. És ezért jobb a 132, vagy 231 sorrend, nem pedig az 123 vagy 321.
    Utoljára szerkesztette: silverchain, 2016.08.17. 08:53:06
  • Carlos
    Az űrhajó nekem is 48. A fegyó csapnivaló, a ruha meg olyan 14-16 körül van... Szóval van még mire gyúrni.
  • PeeTeR
    akkor en mazlistanak erzem magam :D

Forolto #1034: ah akkor 24 lesz a multi-tool max. jol gondoltam :)
    Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2016.08.17. 08:41:04
  • silverchain
    Opengl hibád van, tölts le új Opengl-t (4.4 vagy 4.5), esetleg régebbi-újabb drivert ha AMD-s kártyád van.
  • Forolto
    Tegnap durva bolygóra szálltam le,tele volt iridiummal,de élőlény egy szál se aztán kutattam a lezuhant hajót és a bolygó másik fele dögvészig tele állomásokkal és olyan durva volt,hogy a multi tool-om 12 ről 24es maximumra fejlesztettem.Állomásonként kaptam +2 slotot volt ahol ingyen.Ilyet is ki lehet fogni.
  • bucee20
    Kérnék egy kis segítséget! Letöltöttem kétféle verziót is a játékból, a GOG meg egy "normált" és egyiksem akar elindulni :( Elindul és a No Man's Sky felirat után mindegyik kilép és ennyi.
  • Carlos
    Na én a fegyóval szívok. Gagyi 8-as van és csak 6-7-eseket találok.
  • TokraFan
    Egy újabb kritika/cikk
  • Laza
    Olyan galaxisba voltam, ahol mindhárom bolygón nem volt élőlény ... ebből kettő tele volt Vortex Cube-okkal, a harmadik meg tök kopár volt és tele volt óriási arany hegyekkel .......pár millát össze is szedtem, bár hamar el is költöttem, a podok is viszik rendesen.

Az aranyhegyek baromi jól néznek ki, csak kb 10 perc után behányok a farmolásuktól, hagytam a picsbe.

Ahol most vagyok is érdekes hely, a sentinelek támadó állapotban vannak, állandóan nekem rontanak, itt már mini lépegető is jön. Mondjuk mióta van gránátvetőm, egyszerűen hullanak, de akkor is mókás ez a bolygó :)
  • Laza
    Nekem 11-es fegyóm van, amit egy alien adott, de tárolókban csak 10-eseket ad .... bár azért érdemes megnézni a benne lévő fejlesztéseket is, mert van, hogy olyan jóféle van benne, ami nincs meg.
  • Tirion
    bosszantó is,hogy egész nap nem adott be nagyobb fegyvert :S
  • Tirion
    valószinüleg a jelenlegihez én is olyanokat kapok...ugyanez van a fegyverrel is egy 10-es fegyóm van,de ma egész nap 8-as fegyókat adott
  • Laza
    A lezuhant hajókat a a jelenlegi hajómhoz képest generálja, hogy csak 1-2 hellyel több legyen benne, vagy lehet találni sokkal nagyobb hajót?

Most ezeket kutatom, az égből látom melyik épület adja a roncsokat, csak ott szállok le :)
  • Carlos
    Oh, ok! Cool!
  • PeeTeR
    dehogy, de feelinges igy vissza latni egy kis fantaziaval
  • Carlos
    Kontinensek stimmelnek?
    Tobbi bolygo is ottvan?
  • PeeTeR
    :ADSSDDASDSDDADSA ugy vaaaaaaaartam mar

meg van a otthon:
  • Carlos
    Egyelőre!
    Remélem nem ilyen lesz a fordítás is...
  • Prttp
    Üdvözletem mindenkinek!
    A Garasu;Re elkezdte fordítani a No Man's Sky nevű játékot. A szövegek kinyerése és visszarakása megoldott. Mivel a csapattagok közül csak az én gépemen fut, ezért jelenleg csak én fordítom és tesztelem, de éppen ezért szívesen várunk másokat, akik besegítenének egyenlőre csak fordításban, de később a tesztelésben is. Hozzátenném, hogy mindenki nagyon elfoglalt ember és a játék szövege sem éppen rövid (464 227 karakter 8061 bejegyzésben), de a lassú haladás ellenére béta kiadásokat is tervezünk közzétenni bizonyos időközönként.
    A csapat oldalát itt találjátok. A chatben tudtok érdeklődni.
    És végül egy kép bizonyítékként (mint látható kezeli az ékezetes karaktereket):
  • Tirion
  • MerlinW
    Jött új experimental patch, azt írják megoldja a teljesítménybeli problémákat, és crash-eket. Valamint NVidia driver is jött hozzá, javított OpenGL funkciókkal.
  • PeeTeR
    lattam, deeeeee inkabb nem
  • MerlinW
    Már van androidos NMS szótár, github-ról letölthető :)
  • PeeTeR
    nekem csak szot ad.. de mar keszul a lexikon kb :D
  • MerlinW
    Én is ezekről beszélek, tegnap végiggyalogoltam mindegyiken, 3 szót és egy tervrajzot kaptam. A többi nem adott semmit.
  • PeeTeR
    dehogy, a pici fenyes cuclik a hajo korul csak szavakat adnak. nem a nagy lapos fenyes cuclirol beszelek - azt nem emlitettem mert logikusan az uton fogsz odabattyogni a kapcsolohoz

Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2016.08.16. 16:24:05
  • MerlinW
    Random cuccokat dobnak a fényes cuccok. Hol szavakat, hol tervrajzot, hol semmit.
  • PeeTeR
    nem tudom tudtatok -e vagy erdekel -e valakit de "Atlas Interface" -en torteno dokkolas utan, a hajo korul minden fenyes bizbasz egy uj szo
  • PeeTeR
    Jogos
  • Carlos
    nem tudom milyen verzióval játszom... ;)
  • TokraFan
    1.03-al játszol? Crashed ship esetén nekem is mindig csak a megléévőnél 1-el nagyobbat ad, rengeteget végignéztem már.
    Viszont a platformokra néha leszáll olyan hajó, ami agyon van tápolva és akár 15slottal nagyobb a meglévőnél, persze ez szép pénzbe kerül. Cserébe nem kell javítgatni.

Nálam pl. az sem működik, hogy egy Transmission towerben többször lekérem a lazuhant hajók helyzetét. Egyet ad be mindig, utána inaktív lesz a konzol. Lehet, hogy a patch miatt?
  • Carlos
    Nem, 42 vagy 43 volt.
  • TokraFan
    Fogalmazzunk pontosan: Csillagrendszerek között utazunk a játékban, nem galaxisok között!
    A játékban egyetlen galaxison belül vagyunk, annak közepébe kell eljutni számtalan csillagrendszeren át.
  • Ironman2
    Van új Nvidia driver amit a játékhoz igazítottak,ez már nem béta driver
  • Forolto
    de gondolom elötte egy 47 slotos hajód volt,nekem mindig csak +1 slottal ad többet. :(
  • PeeTeR
    nem hiszem, hogy attol durvulna, hogy a belso fele kozeledsz... harmadik galaxisban talaltam olyan bolygot, ahol 175°+ volt, 33.5RAD nappal/55+ ejszaka, raadioaktiv vihar/eso, szinte minden masodik noveny ki akart nyirni, vedelmi robotok mindenhol eeeeees rohadt sok nyersanyag. ez eddig viszi a palmat