3250
-
#797 Azon filóztam, kiba sok gép száll a bolygó felszínén, lehet kalóz leszek és mindenkit megtámadok. Egyet betámadtam, de elmenekült az űr felé :) -
#796 Egyébként kontrollerrel vagyok kénytelen játszani, mert az egér iszonyat érzékeny, nem lehet vele rendesen mozogni, hiába állítom át. Másnak nincs ilyen? -
#795 És akkor kb ennyi az egyedi vonás :)
Megjegyzem, én még nem mentem ki a csillagrendszerből, ugyanis a kezdő bazi nagy bolygóról felszálltam, kimentem az űrállomásra, hol egymás után jönnek a hajók, de igazából csak a hajók mások, minden ua .... szóval nekem 3 bolygó és két hold volt a kezdő rendszerben, mondom lemegyek egy kis bolygóra ...... ja, most már órák óta itt vagyok, és csak kutatom át a rajta lévő állomásokat sorra, kva sok van, de igazából mind egy kaptafa ..... és mivel baromi kicsi az inventory, csak szenvedés, csak a technology-k miatt csinálom ...... őszintén szólva szerintem ezt a részét gyors meg lehet unni, mert tényleg értelme nulla, és a pénz grindolás lesz itt a lényeg, hogy minél jobb hajót tudj venni.
Egyébként a játék az elején baromi csúnya volt .... azóta megszokta a szemem :) -
#794 2 óra letelt, néha akkorát laggol a játék, hogy ajajj, én is kb addig jutottam mint juhasz, hát nemtom :) -
juhaszvik #793 Néhány órát játszottam a játékkal, és bár van egy-két (három-négy) javítandó dolog a játékban, nekem eddig bejön.
Ami eddig történt (spoileresen):
1. megszereztem a játékot/telepítettem/elindítottam
2. első indítás után muszáj volt alt+tab-olnom, de már sehogy sem tudtam visszalépni (-1 pont)
3. nincs menü, helyette rögtön kezd a játék
4. állok egy tropára ment űrhajó mellett egy idegen bolygón, a levegő toxikus, a life support fogyóban
5. ideje összerakni az űrhajót, hát felkerekedem, hogy megkeressem a hozzávalókat. a játék végigvezet, hogy mit is csináljak, bár első blikkre azért kell egy kis tanulási idő.
6. ha már mozog a gép, akkor tovább haladtam a javasolt úton, találkoztam idegen fajokkal, kereskedtünk, meglátogattam egy másik bolygót és egy űrállomást, végül összejött a hyperdrive, így elhagyhattam a csillagrendszert.
7. a következő rendszerben rögtön elém ugrik egy szép nagy hajó, hívogat, hogy lőjek belé.
8. néhány sugárnyalábra még emlékszem, amit kilőttek rám, aztán a közeli űrállomáson térek magamhoz.
Jó, nem tudom, hogy mennyire lesz élvezhető a folytatás, de nekem eddig bejön a felfedezés, járkálás, de azt is megértem, valakit ez hidegen hagy. -
#792 Oszt' Tas nem lesz benne? :) -
#791 Ez a formula generátornak az átka. Wikin szépen leírják. Adott egy bolygó és azt generálja újra meg újra más textúrával és modellek elhelyezésével. De vannak emberek akik a bolygó kavics lövöldözés teljes mértékben kielégít. (írónia) Nem lenne ez rossz mint már mondtam csak az a baj, hogy ezen kívűl más content nincs. Aki nem vár többet annak ez is megteszi aki többet vár az csalódni fog. Thats all -
#790 "No Man's PC can handle it." -
#789 Én mégis egybora utàn mentel elite-zni, a nyomát is töröltem a gépről.
Az a fertelem menü, az átláthatatlanság, hogy nincs miért játszani, mert az hogy bolyongok, meg lövöm a kavicsot, hààt... A repülés meg méginkább vicc kategoria, lebutitott arcade f..
Eliteben mindeig van valami cél, van miért csinálni, no de itt? Nem találtam egy olyan pontot benne ami hudejo.
3 bolygot jártam be, de sztem hót ugyanaz, ittott màsok az állatok, meg pl nem kékes a növényzet hanem pirosas, dee ettől dobjam hanyatt magam? -
#788 Pedig az Elite nem unalmas . WTF?! még csak össze sem lehet hasonlítani. Az Elite ban 30x több funkció vár mint itt. csak még nem sejted :) Azt hagyjuk már légyszi hogy milyen content lesz a jövőben... -
TokraFan #787 X3-ban 3000+ órám van, Reunionban egyetlen hajó megszerzééért hetekig küzdöttem. Elite-ben 600 órám van, pedig az aztán tényleg a tömény unalom játéka. Hidd el, pontosan látom, miről szól a történet!
Továbbá belelátom azt is, mi lehet még ebből a technológiából! -
DonPedro22 #786 Köszi -
#785 Játszottál vele egy órát. Ez természetes reakció. Majd egy két hét múlva is megnézzük itt tobzotsz -e milyen jó :D -
TokraFan #784 "Iron"
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2016.08.12. 22:31:42 -
TokraFan #783 Na megnéztem a game-t! Van még mit optimalizálni, bár nálam High beállítás mellett a stabil 60FPS megvan, csak néha beakad egy pillanatra és nincs maxon a shadow. Simán játszható!
Egyebek mellett pedig a véleményem jelenleg az, hogy ez egy igen kiváló játék!!! Nem tudom mi baja van a fél világnak, mert ez a game tökéletesen hozza azt, amit mondtak róla és ami elvárható volt.
Kár a PC-s port problémái miatti rossz értékelésekért, mert maga a game teljesen rendben van!
-
#782 Iron.
Egy üres inventory slotra nyomsz egy E betűt és ott a craft. Kerestem én is hol lehet craftolni :)
Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2016.08.12. 22:27:32 -
DonPedro22 #781 Azt a sárga lemezt miből kell craftolni? 4db kell azt hiszem -
#780 Nekem is be-be akad néha a cucc.
De élvezhető. Elhagytam a kezdő bolygót. -
#779 Na, most már legalább tudom mi az a "kappa", mert megmondom őszintén annyira vagyok uptodate ezekben, hogy régi jó barátomat, Google-t kellett segítségül hívnom. :D -
#778 Elite 2:Frontier óta várom ezt! Kimentem az űrbe és bármerre mehetek és van "élet" mindenhol úgymond. :) -
#777 Egy sokak szerint túlárazott játékot nem botorság feltolni a GOG-ra is? :) -
#776 Hát no, elvégre VGA-ban a minimum alatt vagy.
Windows 7/8.1/10 (64-bit versions)
Processzor: Intel Core i3
Memória: 8 GB RAM
Grafika: nVidia GTX 480, AMD Radeon 7870
Tárhely: 10 GB szabad hely
Szerk: Úgy érzem, ide kell írnom, hogy "kappa"...
Utoljára szerkesztette: Maala, 2016.08.12. 21:29:33 -
#775 Amikor elindult akkor az fps droppokon kívül nem volt vele baj, csak aztán széthullott. :D Igaz, normalon, de hát mit várok, 1366-os platform, 12GB rammal, 270x-el, kompromisszumos már erősen. :D -
Angelus1991ster #774 Ha móddolható lesz netán, akkor remélem lesz benne Star Trek Föderációs űrkomp, Csillagkapus Teltak, Lidérc vadász, Ori vadász, Pocsolyaugró vagy F-302-es, Csillagok háborújás különböző vadászok. -
#773 windows 10, i7 4790k, 16 gb DDR3 1600mhz, gtx 1080, 850 evo SSD-ről: fullHD felbontáson maxon tükörsimán fut, de időnkét megakad 1-2 másodpercre a kép, gondolom akkor generálja a dolgokat, de sajnos elég zavaró. Mivel még csak gyalog próbáltam, így feltételezem űrhajóból sokkal gyakrabban akadna. -
#772 Nvidia új driverével borderlessbe maxon eldöcög :) -
#771 No PC's Sky ? :D -
#770 Egyelőre nálam r9 270x-el nem igazán óhajt elindulni, egyszer sikerült, de elküldte borért a gépet 5 perc játék után. Villog, lerúgja a drivert, vagy csak simán nem válaszol indítás után. Hozzáteszem nekem több sebből vérzik már a rendszerem, halogatom az újratelepítést, de azt hiszem hétvégén meg kell ejtsem.. :D -
Zozo0122 #769 Szakadok mi megy itt :D Na, ha van demó, ránézek, ha bejön a játék az első 2-3 napban, akkor megveszem, régóta vártam a a gamet, de én is félek előre perkálni... -
#768 Nem rossz ez. Mondjuk sikít egy VR supportért ... Nagyot dobna rajta. -
#767 Belöttem a grafot. Kicsit optimalizálatlan valóban. De amúgy elég érdekesnek néz ki.
Nem annyira süt róla hogy indie. Mint egy planet explorer vagy egyéb indie gameknél. -
FartingSquirrel #766 Steamen fontban már megint olcsóbb, ha netán valakit érint, és kihasználná a lehetőséget. (47 font helyett csak 40.) -
#765 Sajnos a start crash nálam is befigyel ("demo" :D), driver frissítést megnézek, hátha, de félek ha a steames is ezt csinálja akkor mint halottnak a csók. -
TokraFan #764 No, hát úgy tűnik a port lett szar, a negatív kommentek 90%-ka nem a játékkal foglalkozik, mert addig vagy el sem jutnak (start crash), vagy játszhatatlan az FPS. Úgyhogy még nincs minden veszve, a játék még lehet kiváló, csak kicsit elbaszarintották a portot -ami várható volt egyébként-. -
TokraFan #763 Donez! ;-) -
DonPedro22 #762 Majd írd mi a helyzet erre kíváncsi vagyok :) -
#761 Chill te férfi, a kommented alapján azt gondoltam, hogy azért ilyen a stílus, mert te is az építgetés hiánya miatt vergődtél, de valóban, nem találtam korábbi erre utaló kommented, úgyhogy a neked való címzésért szíves elnézésedet kérem, valóban felelőtlen volt. Ettől függetlenül annak akinek ez a legnagyobb gondja a játékkal még jó lehet. :D Peace! -
TokraFan #760 Te meg miről beszél okostóni? Kicsit olvassál vissza mielőtt belehánysz egy topikba! -
TokraFan #759 Steam-en jelenleg "Mostly Negative" 32%-kal. :-( Van aki azt írja, GTX 980-on 10FPS. Minnyá olvasom tovább, mi baja a népnek még... -
#758 Ilyen elven ha te meg építgetni akarsz akkor minecraftozzál... Ez felderítő szarságnak lett kikiáltva az elejétől kezdve, nem felderítő és építőmunkás kisiparos szimulátornak, eleve ha a játéknak az a lényege, hogy ott van egy baszom random generált világ (most azt hagyjuk, hogy egyelőre még nem tudom, hogy ebből mi igaz) akkor neked ne legyen igényed elkúrni a fél játékidőt azzal, hogy kolóniákat építgetsz 1 bolygóra. Szerintem legalábbis, senki nem mondta, hogy ez majd egy mindenes játék lesz, ha ezen az elvi síkon maradnánk, akkor felfedezhetnél legalább ennyi bolygót, igény szerint simcity szerűen városokat húznál rá fel, ha arra van igényed akkor azt manageled, ha arra van akkor pedig gta szerűen romba dönthetsz mindent, majd ha meguntad fütyörészve továbbállsz 8000 fényévvel és kezded elölről. Nem fanboy vagyok mielőtt a nagyérdemű megvádol, csak én sehol nem olvastam arról, hogy itt majdan a jóemberek építgethetnek (ami egyébként gyanítom alapszinten később adott lesz, dlc formájában). Még mindig nem tartanak pisztolyt senki fejéhez, hogy kipengesse az árát és játsszon, akinek ez kevés, az engedje ezt el és pont.
Utoljára szerkesztette: csabush, 2016.08.12. 20:10:59