3250
-
BladeW #922 Gyakorlatilag kiadtak egy early access játékot 60 ajróért. Fél év múlva ránézek -
#921 Index cikk -
#920 Experimentalba amit elérek az megmarad ugye? -
#919 passz, 8ora futas utan most crashelt 5perce. de mem hasznalatot nem neztem.. gyanitom sok volt neki -
Hasselhoff72 #918 Gondolom tele szemeteli a memoriat. -
NiceScream #917 Azt esetleg lehet tudni, hogy random idő után miért lesz diavetítés gyökkető a játék?? -
#916 Semmit sajna. Bejön a logo elkezd tölteni, fehér képernyő hallok valami hangot és puff kivág. -
#915 Biztos, hogy nem látsz egy initialize feliratot mellette egy E betűt?
Mert biz ott hosszan nyomva kell tartani az E gombot. -
#914 Hát ez így sem megy. Még mindig fehér képernyővel kivág az elején...... -
TokraFan #913 Vissza a játékhoz: Ma olyan idétlen kreatúrára bukkantam, ami tényleg már sok. Két lábú szerkezet egy ló fejével, mely gyakorlatilag úgy néz ki, hogy van egy tehén far a hátsó két lábával, majd ebből bármiféle törzs vagy egyéb köztes rész nélkül azonnal egy nyak a lófejjel. Csinálok egy képet majd, nagyon idétlen!
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2016.08.14. 17:32:35 -
#912 megint egy a sok kozul -
TokraFan #911 Értem, tehát az én anyámat szidják -szó szerint-, mégis én vagyok a hibás, ha nem hagyom szó nélkül (ráadásul szó nélkül hagytam ugyabár :-D ). Továbbá jelezném, hogy nem én kezdtem, én senkit nem ingereltem semmivel. Szegény srác egy troll, nem először téved be topikokba.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2016.08.14. 17:26:11 -
#910 Szokták mondani, hogy az a gyerek is hibás, aki a veszett kutyát ingerelte.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2016.08.14. 17:23:12 -
TokraFan #909 Nem tudom észrevetted e, hogy engem személyemben sértegetnek folyamatosan. Ehhez képest én csak a fórum által biztosított smile-k útján kommunikálok, elkerülendő a problémákat. Ha az általam használt smile-k a fórum szabályzatába ütköznek, akkor kéretik kiszedni onnan, mert így nehéz lesz eldönteni, mit lehet és mit nem! Csak hogy objektívek maradjunk. -
TokraFan #908 Ez egy teljesen jó játék lenne, de sok apró hiba teszi még kicsit élvezhetetlenné. Főként az irányítás nagyon gáz, ultra arcade, joystick támogatásról ne is álmodjon senki.
Viszont a technológia életképes, egy jobban átgondolt játékmchanika mellett akár több ezer órára le tudna kötni. Csak kicsivel kéne több szimulátor és kevesebb arcade! -
#907 Te is kaphatsz, ha nem fejezed be azonnal. -
#906 Béta patch, quickfix, tölthető, tesztelhető
Játék, properties, BETA-s, kód "3xperimental", majd kiválasztjátok az experimental branch-et. -
#902 szívesen :) ha tudok valamiben segíteni nyugodtan kérdezz. 20 órám már van benne :)
Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2016.08.14. 16:40:12 -
#901 köszi! -
#900 X-el lehet váltani. -
lammaer #899 Nyugi, én is kipróbálom majd, a hypetrain nálam lerobbant. Vagyis sose működött :)
Starwars 7re is csak azért mentem el, mert a cégem adott rá ingyenjegyet... -
lammaer #898 Igazából egy percig se sajnálom azokat akik hörögnek hogy előrendelték és nem tetszik a játék. Konkrétan megérdemlik a "sorsukat", jó kis tanulópénz hogy miért nem szabad előrendelni.
Kár hogy van 2 órás refund, én még azt is letiltanám, ha ezek után legalább 1 a 10-ből megtanulja hogy kell felelőségteljesen vásárolni már megérné... -
#897 Nem értelek. Nekem fingom sem volt a játékról, és ha nem kellene ezen a hétvégén 30 órát melóznom - és nem csak levezetésképp jöhetnék ide popcornnal a kezembe -, simán tolnám most is. Oh wait, nem, mert még pár hétig nincs normális gépem. :-D
A "hypenak felülés" problémájának gyökereit nem a Sonyban és a fejlesztőkben kell keresni... -
lammaer #896 Subnauticát én is toltam, jó volt, de valóban nem túl hosszúéletű, pár óra alatt vége. Viszont jó szájízzál távoztam, azt kaptam amit vártam. Igazad van, itt a hype mindenképpen hiba volt. -
#895 Én voltam egy bolygón, ami pirosas-rózsaszínes volt, és sárkányfélékkel volt tele ... még Spyro is volt :)
Reggel viszont olyanon voltam, hogy egy hatalmas gomba fejnek volt 6 vastag lába, és idióta módon ugrálva ment ...... vicces volt :) -
#894 belenéztem én is a dolgoba, nagyon baba! :)
kérdés: fejlesztettem egy ilyen lézer fegyver szerű dolgot, viszont azóta a bányász motyót nem tudom előszedni, csak lőni tudok :D hogy lehet váltani? -
#893 Most néztem twitchen, CohhCarnage-nek 48(!) slotos ruhája van, és a fegyvere is vmi brutál tele slottal :) -
TokraFan #892 Én tegnap tudtam venni egy trading poston, tehát lehet venni. 45db volt raktáron. :-) -
TokraFan #891 -
#890 tizensok galaxis utan sem talaltam sehol vasarolhato formaban - illetve yt videok alapjan sem lehet vasarolni. igazabol kovettem a "story" -t es igy sikerult. elosszor -atlas interface- itt megkaptam az atlas stone -t (fingom sincs mire jo de mar 5db van - kicsit tulvizitaltam az interfeszeket) aztan galaxy map megnez, jelol egy utvonalat, hogy merre tovabb.. itt siman a kovetkezo lehetseges galaxisra ugrottam, szkenneles, itt lett egy -monolith-. gyorsan odaskubiztam elfogadtam amit mondott (nincs mas opcio), tovabb a kovetkezo galaxisra az utvonalat kovetve az elejen emlitett -atlas interface- iranyaba. itt megint dokkoltam egy interface -be ismetelten, -atlas stone/2x warp cell/par uj szo- tovabb. kovetkezo galaxis a nyomvonalon szkenneles utan es -space anomaly- repcsi oda, dokkolas valami bazinagy akarmibe, ket ize var rad. az elsovel torteno beszelgetest kovetoen harom opcio valaszthato (rovidebb ut a kozepponthoz/teknikai ujitasok/szabad boklaszas - avagy fk u nem kell help) masikkal is gyors blabla es O adja neked a blueprintet az AtlasPass v1 -hez.
(extra: tovabbi beszelgetes x20 carbon azzal aki adta a b/p -tet, viszont ez jo moka mert a hajohoz/ruhahoz/multi-tool -hoz lehet vasarolni creditekert ujitasokat. nem kicsit borsos aron)
bonyolult -e? dehogy csak leirva.. van -e rovidebb ut? fingom sincs.. -
#889 hoool veeetted? -
#888 A véletlenek csodái:)) -
#887 azert vannak itt erdekes bolygok.. semmi nincs rajta :D se elovilag, se novenyzet.. sotet/fekete/voros szikla az egesz plutonium/arany/heridium/iridium es kifujt -
Ironman2 #886 Csodálatos!
-
#885 veeeeeegre meg van ez a fospass -.-"
-
#884 igen ez az egy is abbol van.. az egesz bolygot megetettem es fk it.. vegul sikerult talalnom shop -ban 47db -ot igy mar 48/100 \o/ -
#883 Etess állatokat (Omnomonom), és kapsz Om-ot. :D Phunny. -
#882 az Omegon project eddig nagyon docogosen halad, egy darabot sikerult talalni -
#881 Nálam a felfedezés 'élménye' ki is fújt ........ megyek csillagrendszerről csillagrendszerre, de azon kívül, hogy mennyi bolygó van meg az hogy néz ki - azaz a díszlet - minden ua ... nincs kedvem már sokáig egy bolygó körözgetni, mert csak ugyanolyan dogokat találok, ezeken is ált semmi, és a kis inventory miatt még gyűjtögetni sem érdemes, ládákat pl már egy jó ideje nem nyitok ki.
Ez a bolygók felfedezése pár után simán ki is fújt, mert igazából egyiken sincs semmi egyedi és különlegesség :(
Úgy érzem, hogy ha ma szokás az AAA játékokra azt mondani, hogy félkészek, tartalom nélkül jelennek meg (ami jobb esetben a DLC-kkel jön), akkor erre ez szimplán igaz ... és AAA játék árában ezt kijelenthetjük, nem kompenzálták a hiányosságokat.
Na, ez volt az utolsó, hogy erről beszéltem, mindenki élvezze, amíg tudja :) -
Pupuci #880 Az, hogy mit fordítottál és hány százalékban, a kutyát nem érdekli. Azt is mondhatnám, hogy ez meg a te problémád.
Nem okoskodtam, de ha okoskodtam volna is, pont leszarom, hogy ez neked tetszik vagy nem, nem beszélve arról, hogy a huszadik senki vagy itt is. Miből gondolod, hogy bárkinek bármit megszabhatsz? Otthon, ott igen. Ha te hordod a gatyát.
Nem kell rá feltétlenül válaszolni, úgysem látom mostantól.
Szevasz.