3250
-
#675 Egy a kérdés: aki játszik vele: megérte? Hosszútávon nem unalmas? -
Tirion #674 nézegetem a streameket és az tűnt fel,hogy a nagyobb teherhajó szerüségek is ugyanúgy felveszik a harcot agilitásban az NPC vadászokkal....olyan érzésem van mintha mindegy melyik hajóval mész a repmodellje ugyanaz. Nincs bűntetés a manőverezésre a nagy teherszállítókkal sem ! Valaki megtud erősíteni avagy cáfolni? -
TokraFan #673 Engem a farmolas nem zavar. X3-ban hetekig grindeltem egy Titán-ra, nem untam. Elite meg konkrétan szinte másról se szól, mint a gyujtogetesrol, aztán megis elvannak vele pár százezren. Ez egy ilyen műfaj...engem inkabb az foglalkoztat, hogy mennyi olyan tartalom van benne, amiért érdemes grindelni, illetve, hogy modolhato lesz-e PC-n. -
#672 NE
SZÁMOLD
KI
LÉGYSZI
Így is lelkifurkám van, hogy kibasztam ennyi pénzt egy kódhalmazra...ami akár lehet nagyon jó is, de akkor is egy kódhalmaz :D -
Tirion #671 a hajókban mászkálás lesz majd? vagy cockpit only? -
TokraFan #670 Lesz építés, írtak róla a fejlesztők patch note-ban! -
#669 Bár annyi lenne az euró. :( -
#668 Csak jó lenne azért valami cél is :)
Amúgy az kemény 600Ft óránként :D :D
Utoljára szerkesztette: Laza, 2016.08.11. 22:29:45 -
#667 Én úgy vagyok vele, hogy ha 30 órát elszórakoztat, akkor megérte az árát...többet úgy sem várok tőle.. -
Tirion #666 egy hetet én várnék...... -
hapi #665 páran mekkorát fognak itt csalódni te jó ég...
-
#664 Csak nehogy beszippantson, és kiess a 2 óra próbaidőből. :D -
#663 Ehh, lehet inkább megveszem Steamen, azt legalább lehet refundolni :) -
#662 Este :( Annyit már kibírok valahogy. xd -
#661 Holnap este 7-től lesz elérhető a játék PC-n. -
#660 Az OW Day1 48 euró volt kulcsos oldalról, itt van nálam az invoice, szóval nem volt "mindig is 40 euró". Originről van szó. A Blizzardtól véve 40/60 a sima/Origin.
G2A-ról max régi játékokat szoktam venni, azokat is karácsonykor, akkor jó dealek vannak ott.
Már megérte ez a beszélgetés, most látom, hogy OW-hez van egy aktiválatlan Widowmaker skin kódom. Beszarás.
#657: Ugyanolyan, mint a többi kulcsos oldal, a részben legális forrásból származó kulcsokat megfejelik dobozokból kilopott kulcsokkal. -
#659 teljesen jo oldal -
#658 Magyar idő szerint mikor lesz tölthető? Délután 6-kor? -
#657 Na, már a G2A-n is 18 ezer :)
Szerk: vmi Kinguin.net-en 16.5 ezer ... még sosem láttam ezt az oldalt :)
Utoljára szerkesztette: Laza, 2016.08.11. 16:51:57 -
#656 "építgetés nincs benne"
Pedig de jó is lett volna, ha ez kvázi egy 3D-s Starbound lenne ..... ugye ott is ugyanez az alap, procgenerált galaxis, bolygók, űrutazás, mindenféle biome, csak éppen szanaszét lehet bányászni, építgetni, és 1001 féle tárgy van benne, illetve mindenféle fajok, stb.
De amúgy lehet még belőle ez is, csak dolgozni kell rajta :) -
#655 Most vagyok szabin és most lesz egy kis nyugim is a család miatt úgy hogy...MEGVETTEM :D Nem bírtam magammal...úgyhogy ._. most én is itt fogok kotlani veletek, hogy mi a franc lesz ezzel :D -
#654 holnap jelenik meg pc,re ami azt jelenti hogy szombaton ha felkelsz teli lesz a net véleménnyel,bemutatóval , a youtube videókkal,biztos lesz performance videó hogy milyen felbontásban hogy fut milyen gépen...csupán 2 napot kell várni :) és nem kell félned vakon 15forintot kiadni:D
addig menj el moziba vagy a haverokkal inni egyet:D és gyorsan el is telik az a pár óra :D
gameplay videót láthatsz már most is van egy rakás,konzolos.
építgetés nincs benne
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2016.08.11. 16:22:25 -
#653 És meg is kaptad, vagy csak megjelenés után? -
#652 Vagy lenne dobozosan, az nálunk pont a 30-40 eur sávba lenne ... de a csak digitálisan megvehető full áras, acchoz kötött cuccok esetében már a konzolos verzió is jobb választás, azon túl lehet adni ... PC-s játékoknál azt nézem, hogy vagy tudom, örökre kell, vagy az ára kb annyi legyen, mint egy használt konzolosé ... vagy olcsóbb ... és még a G2A-s szint a 15eFt-al sem az :) -
#651 Sziasztok! A Dark Souls széria után úgy érzem ez a játék érdemelné meg a pénzt amit kiadnék érte. Valószinűleg megvenném holnap, bár eléggé félek így vakon 15 ezer forintokat lövöldözgetni.
Ha jól értem, akkor ez egy teljes mértékben open world survival rpg építős, bolygón mászklós, űrben röpködős játék lesz? Űrhajófejlesztés, bázis építés stb?
A másik a gépigény. Minimum 8 giga ram és i3 processzor...erről van infótok esetleg, hogy ez kamu, vagy tényleg ez a reális MINIMUM követelmény. -
amigos5 #650 Nem warezolt itt senki rajtad kívül! -
Strayhand #649 Never mind, látom, hogy a G2A-s árakra gondoltál. Mindenesetre a köpködés a 60 euró miatt ment, meg szerintem egy csomóan benyalták, és azt hitték, hogy csak 60 eurós kiadása van... -
Strayhand #648 Mi lett olcsóbb? Az OW-nek mindig is 2 kiadása volt, a sima 40 euróért, meg az Origins 60-ért. Csak pl. boltokban lemezen mindenhol az Originst lehetett kapni, és szerintem egy csomóan elsiklottak efölött, vagy nem érdekelte őket. De mindig is meg lehetett venni 40-ért. -
#647 Vagy kapod a büntetőpontokat warez miatt. -
#646 60€, kulcsos oldalakon 48€ -
amigos5 #645 Szerintem ebből nem lesz virágboltos verzió!Vagy? -
#644 Hehe, NMS mostani árát nem is néztem meg, mert már minek. :D
Akkor lehet, hogy OW azért volt más, mert nem steames. 2 héttel megjelenés előtt ~35 ojró volt (kb., mint most), aztán végül ehelyett 49 ojró-ért vettem megjelenés napján (Originst). Azóta meg megint olcsóbb lett. T_T
Mindenesetre néha van, hogy benne hagyok 1-1 cuccot a kosárban - mert végül máshol olcsóbban veszem meg a játékot, aztán később visszamenve még látom az eredeti árat (kosárba rakáskori) vs a mostani árat, szóval azért gyakran van cdkeys-en és instant-gamingen, hogy megjelenéshez közeledve csökken a kedvezmény jelentősen. (pl. FO4 és XCOM2 esetében így volt, akkor vettem észre először)
Bár lehet, hogy ez csak az AAA címeknél van így, ez meg egy indie fos, konstans -20% árral a készítőktől beszedett kulcsokkal. :P
Utoljára szerkesztette: Maala, 2016.08.11. 14:19:10 -
lammaer #643
Hát, gyanitom hogy a G2A meg a többi ilyen "félhivatalos site" nem követi a céges üzletpolitikát ami steamen zajlik. Most is van -20% a nomanskyon, pedig elég erősen megjelenés napja van :)
És vki 2 hónappal ezelőtt is PONTOSAN ugyanezeket az árakat látta.... :)
Szóval semmiféle preorder kedvezmény nem volt... se steamen, se sehol máshol, egyszerűen csak a nemsteamesforrások mindíg olcsóbbak.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.08.11. 14:03:13 -
#642 Általában úgy szokták, hogy indítanak egy -40-45%-ról, és közeledve a megjelenés dátumához folyamatosan csökkentik a -%-ot. És ez megy kb. mindegyik oldalon. :)
Én meglátásom szerint lényegtelen, hogy megjelenés előtt veszem 3 hónappal -40%-ért, vagy megjelenés után fél évvel -40%-ért. A lényeg, hogy ne megjelenéskor kívánjam meg, és kelljen teljes árat fizetni érte, mint történt ez azzal a retkes Overwatch-csal :D
Utoljára szerkesztette: Maala, 2016.08.11. 13:39:01 -
#641 Bármi lehet még, azt állítják, hogy új funkciók folyamatosan jönnek majd a jövőben. -
lammaer #640 Te vagy az én emberem akkor Ahol csak lehet rúgok egyet a preorderbe mindenfelé, persze tudom hogy értelmetlen a harc, de a cél nemes :)
@Malaa: sztem kiadáskor/után is hasonló kedvezményeket találsz a játékokra azokon a siteokon. Én az allkeyshop-ot preferálom (ami persze redirectál a többi reseller sitera)...
Hirtelen egyetlen nagyobb title sem ugrik be, de megnézhetnénk pár frissen megjelent játékot, scak úgy összehasonlításképpen. Mert akár tévedhetek is :D
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.08.11. 13:16:10 -
#639 Konzolokon nagyon jól fut, kiváncsi leszek a pc-s portra, Mondjuk én nem játszom a játékkal csak nyomon követem. Úgy, hogy egy bizonyos offline réteget céloznak meg a játékkal kíváncsi leszek mennyire sűrűn érkeznek majd hozzá a DLC-k. Aztán senki ne rinyáljon hogy csak évente :) Multiplay részről csak annyit, hogy coop lehetőség mint bekapcsolható funkció eléggé sokat hozzátenne a játékhoz és mindenki el tudná dönteni, hogy egyedül akar játszani vagy a barátaival. Itt most nem millios tömegekről lenne szó hanem maximum 3 fős coop csoportokról. Elite ba azt hiszem eléggé jól megoldották (8fő maximum ha jól tudom) és ugyan nem olyan részletes a planetary landing de ugyan ezeken a funkciókon alapul az is. És még sem trollkodják szarrá a játékot. És most lehetne flamelni, hogy mért nem azzal játszok inkább. A Válasz nagyon egyszerű, hogy konzolom van. -
#638 Egy speckó űrhajót kapnak a preorderesek. -
#637 Tisztában vagyok vele. Nem is preordereltem még semmi digitális content-et és nem is fogok. -
lammaer #636 Semmilyen áron nem érdemes preorderelni. A preorder értelmetlen hülyeség az elektronikusan szállított termékek esetén, nem fog kifogyni steamről a játék a megjelenés napján.
Itt most semmiféle extrát se kapsz érte, szóval minek... nyerni nem nyersz semmit, veszteni viszont veszthetsz haa játék nem bejövős, amit megtudhattál volna akkor ha megvárod a revieweket.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.08.11. 13:11:25