No Man's Sky
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Előrendelem és remélem én is, hogy nagyon jó lesz!
Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius
[merlinw.org]
Stellarisról ilyenkor már több órás developer streamek voltak.
Ezek 3 kategóriába sorolhatók: fighter trader explorer. Kezdetben még hyperhajtómű sincs,blueprinteket találva fejlődhetünk.
Üzemanyag nagyon drága lesz állítólag,gondolom ezzel lassítják a játékmenetet.
A lifepod lesz a pilótafülke(ezzel kezdesz)ha elpukkan a hajó ezzel még tovább lehet evezni(gondolom eve online life pod szerűség,kicsit több lehetőséggel)
Kezedben egy multitoolszerűség lesz,scanner,fegyver bányász lézer,ezek szintén fejlszthetők,ahogy a ruha is(jobb környezeti ellenállás,jetpack stb)
Frakciók lesznek,ha valakivel nagyon jóban vagy AI wingmeneket lehet hívni segítségül
Küldik ,kampány nem lesz,full sandbox
Egyetlen célként jelenleg a galaxis közepébe utazás tűnik,hogy miért nem tudni 😊
Arról szó se volt hogy birodalmat,vagy saját céget lehet e építeni,trader hajókkal esetleg állomásokkal,szal inkább nem mint igen 😄
Kb ennyi amiről most tudunk"
Nézegettem a videókat tegnap, de nem igazán jött át minden.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
13 éve itt. Szép idő.
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2016.04.18. 20:37:27
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Repmodell kvázi nincs, az atmoszférán is simán 10sec alatt átviharzik a hajó. Nekem az sem tetszik, hogy a teljes csillagtérkép planetáris ködben úszik, nincs egy tiszta sötét csillagos terület sem. Mindegy, együtt lehet élni ezekkel. Eddig is tudtuk, hogy arcade jellegű lesz, mivel elsősorban az PS4-en nyomuló kisgyerekeknek szánták, nem a profi idősebb szimulátormániás PC-s HC gamereknek. Idővel -hacsak nem bukik egy hatalmasat-, megfelelő alap lehet egy normálisabb játékhoz is. Később kerülhetne bele építés is pl.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2016.04.13. 18:19:25
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2016.04.13. 14:00:02
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2016.04.12. 18:36:31
Meglátjuk a gyakorlatban..
Persze akit a felfedezés hajt nyilván hosszú ideig jól fogja érezni magát itt.
Még nem temetem,megvárjuk a kiadást és az első visszajelzéseket 😊
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
pont tegnap gondoltam rá hogy nagy a csend
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2016.04.12. 09:26:45
Engem egyelőre inkább a meglehetősen arcade jelleg zavar. A hajók úgy néznek ki mint egy Lego játékban, a repmodell teljesen irreális, az atmoszférába belépés szinten.
Legalábbis ez a terv <#smile>#smile>
Szerencsére nem vagyok early access illetve első napos megjelenés megvétel mániás 😄
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2016.03.05. 21:24:24
Ezek 3 kategóriába sorolhatók: fighter trader explorer. Kezdetben még hyperhajtómű sincs,blueprinteket találva fejlődhetünk.
Üzemanyag nagyon drága lesz állítólag,gondolom ezzel lassítják a játékmenetet.
A lifepod lesz a pilótafülke(ezzel kezdesz)ha elpukkan a hajó ezzel még tovább lehet evezni(gondolom eve online life pod szerűség,kicsit több lehetőséggel)
Kezedben egy multitoolszerűség lesz,scanner,fegyver bányász lézer,ezek szintén fejlszthetők,ahogy a ruha is(jobb környezeti ellenállás,jetpack stb)
Frakciók lesznek,ha valakivel nagyon jóban vagy AI wingmeneket lehet hívni segítségül
Küldik ,kampány nem lesz,full sandbox
Egyetlen célként jelenleg a galaxis közepébe utazás tűnik,hogy miért nem tudni 😊
Arról szó se volt hogy birodalmat,vagy saját céget lehet e építeni,trader hajókkal esetleg állomásokkal,szal inkább nem mint igen 😄
Kb ennyi amiről most tudunk
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2016.03.05. 20:11:46
továbbá megadhatod hol vagy de a cimbi lehet olyan messze van tőled hogy nem is érdemes elindulnia.
ne legyen igazam de nagy pofáraesés lesz ebből a gameből szerintem,úgy gondolom mindenki többet vár mint ami lesz... 😄
Nemsokára megjelenik a játék és nem érzem úgy, hogy a játékkal kapcsolatban "minden" infó elérhető lenne.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2016.03.05. 13:45:57
Itt mondanak pár dolgot
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2016.03.04. 12:19:56
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2016.02.13. 03:42:00
Fallout 4 is novemberben jön, de már hónapok óta pre-orderes és tolják a reklámját.... Bár a NMS is ott van a steam-en, de se ár, se megjelenési dátum nincs a terméklapon...
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2015.10.26. 16:01:42
Meglátjuk.
Amit eddig láttunk nekem kevés,lövöldözni kis hajókkal,leszállogatni lövöldözni kis fegyóval,jobb modulukért jobb kis hajóért,meg egy rakás világ és kb ennyi amit eddig megerősítettek benne.
Se építkezés,se flotta,se multi 😄(igen tudom,van multi,de állítólag úgysem találkozunk senkivel 😄)
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2015.10.26. 15:25:04