3250
QBYTW0tvAwMDBVxLFAVR
  • TokraFan
    Ha még nem játszottál a classic trilógiával, akkor mindenképp azzal kezd el!
  • MerlinW
    Nincs 0. 1-2-3 van és azok nemhogy nem rosszak, de a játéktörténelem legjobbjai közé tartoznak. Ezért is olyan vegyes a 4. fogadtatása. Magas volt a léc.
  • Csokma60
    Köszönöm a korrekt értékelést, ennyit vártam....Kipróbálom...de előtte beszerzem a 0., 1. 2. részeket, úgy értelmezem, azok sem rosszak.....
  • MerlinW
    Csak te tudod eldönteni. Tele van a Youtube review/gameplay videókkal, nézd/hallgasd meg őket és döntsd el. Illetve tudtommal van trial/demo-ja, ki tudod próbálni. Nem közelíti meg az előző részek minőségét, de ha elvonatkoztatsz a címtől - nem nehéz - kellemes játék. Ha nem szereted pocsékolni az idődet, a mellékküldetésekkel nem foglalkozol, mert egyiknek sincs semmi értelme. DA:I féle gyűjtögetős szemetek. A főszál egynek elmegy, de semmi extra. A látvány, a hangok rendben vannak, van pár - nem tudom még mennyi, talán 6-8 - bolygó, ami fel lehet fedezni, lövöldözni, questelni, oszt annyi. Közben meg a szokásos világmegmentés, loyality questek, egyebek. Semmi újat nem fog nyújtani, de kikapcsolódásnak nem rossz.
  • RJoco
    Köszi!

Tegnap kicsit odébb tettem a raktár dobozokat és úgy látszik, ha magam bontom el a bázist, akkor megmarad minden nyersanyag. Legalábbis a dobozok esetében mindent visszakaptam és már rakhattam is le máshova.
  • Csokma60
    Láttam a topikját, de beleolvasván nem tudtam eld9nteni, - érdemes egyáltalán foglalkozni vele? - nem találtam egy kis bemutatót róla...
  • MerlinW
    Igen, benne lesz minden.
  • RJoco
    Ha új bázist alapítok, akkor a raktáraim tartalma átkerül az új bázis raktárába, ahova a régi bázisom fele nyersanyaga is kerül vagy amikor megépítem a megfelelő számozású dobozt, akkor ott lesz benne a cucc?
    Az nem lenne jó, ha ezeknek is csak a felét kapnám vissza...
  • MerlinW
    Van topikja.
  • RJoco
    Semmit.
  • Csokma60
    Off.....Mass Effect Andromeda-ról mit tudtok?
  • RJoco
    Régen mennyivel jobb volt...
    Néha nem szeretem a haladást.
  • Maxyka
    Régen úgy volt hogy nem sérültek a slotok. Régen úgy volt hogy mindig pár slotal jobb hajót ajánlott fel. De ez régen volt , és mára teljesen random. Továbbá régen a sérült hajókban voltak fejlesztések akár egy több hyperhajtómű upgrade stb. Volt hogy 12slotot elfoglaltak az upgradek amik voltak benne. De azt is kivették. KIVETTÉÉÉÉÉÉK.
    Mára crashed shipből csupasz hajót találhatsz tudtam és semmi mást.

Sigma hajtóművet meg polo adja survivor 3- nál az anomálián. Most írták redditen.
    Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2017.04.04. 22:42:56
  • RJoco
    A hajók és fegyverek adhatnak annyi pluszt, hogy megérje lecserélni a roncsot és megjavítani. Adott esetben lehet, hogy lesz rajta fejlettebb hiperhajtómű. És érdemes az állomások BP kereskedőjét is nézegetni, mert nemrég olyan fejlesztéseket láttam, hogy csak néztem.
    Nekem eddig Sigma hajtóművem van, de azt nem tudom, hogy megvan e hozzá a terv vagy ilyen hajót találtam.
    Régebben azért egyszerűbb volt a dolog, nem volt sérült slot, meg kategóriák. Ez a része nem tetszik.
    És ugyanez a helyzet a fegyvernél is, bár ott a kategória nem zavar, de a sérült slot igen. Most van egy 21 slot-osom és nem tudtam még nagyobbra lecserélni (pedig találtam már), mert olyan fejlesztések vannak ezen, hogy egyszerűen nem éri meg. Korábban tapasztaltam, ha egy leendő fegyveren jók a fejlesztések, akkor azok azért vannak, mert a tiéden is jók. Ha a tiédet lepucolod a nyersanyag miatt, akkor az új fegyveredről is eltűnnek a cuccok. De az egyszem jó mining tulajdonsággal bíró fegyver helyett mindig csak jó fegyverzettel bírót dob. Pedig olyan a mining-em, hogy azzal lövöm a sentinel-eket és a zárt ajtót is. És még gránátvetőnek is volt hely, bár épp a napokban fogyott el az utolsó slot.
  • Maxyka
    Ácsi.
    Tisztázuk ezt a dolgot.
    Két dolog határozza meg egy hajó árát.
    A hajó class szintje (S,A,B,C) ennek függvényében változhat. Másodszor pedig a hajo (ÉP! Használható!!) Slotjainak a száma. Tehát hiába találsz te 36slotos hajót ha ennek az ép slotjainak a száma csak 22, akkor ennek arányosan lesz értékelve árban. Tehát ergo már nincs is értelme lecserélni ha a különbözetet a slot javítására fogod perkálni. Akkor inkább veszel egyet stationon.
  • MerlinW
    Csak a hajtóműveket kell javítani, amíg upgrade-elsz. Úgyis lecseréled a következő nagyobb roncsra.
  • JethroHUN
    Pedig mindenképpen lekellet volna cserélned a lezuhant hajóra. Mivel a jelenlegi hajód értéke beszámít hajó vásárlásnál, így mindig megéri a jóval több slotos roncs hajóra cserélni még akkor is ha kb az összes slotot javítani kell. Eltudod adni npc-nek pár slottal kisebb hajóért (ami persze teljesen megvan javítva) minimális, pár 100ezres credit ráfordítással a milliók helyett.
  • Giles
    Nem is cseréltem még hajót, még mindig a kis piros Rasamamával nyomom. :D
  • Giles
    Nekem már kétszer is ajánlott lezuhant hajót, de én is úgy voltam vele, hogy nem éri meg.
  • Maxyka
    Nem éri meg crashed ship... Mire slotonként kijavítgatod a hajót annyiba fog kerülni mintha megvennél egyet a trading poston vagy a station on. Maximum ha annyira ritka Class S (amit még nem láttam) Vagy esetleg A class de akkor is ilyen fél milliós javítás slotonként és ezt beszorzod akár 25-30as slot tól függően hát nem lesz olcsóbb. (Nem állok ki matekolni , ha olcsóbb is akkor is csak pál milkával)

Totál nem éri meg felkutatgatni a crashed shipet, max a tervrajzokért amiből vagy olyat ad ami megvan vagy olyat ami nem kell.Lassan annyi az esélyed rá mint a lottóra. Kellene már a hyperdrive upgrade mert így kizárja a játékban levő rendszerek (contentek) 3hyperdrive upgrade van a játékban se a stigmat nem adja se a theta-t se a taut..... Ami nem kóser már azért sem mert így is szerényes a content...
  • Csokma60
    Nekem még eddig nem ajánlott fejlettebb hajót, mint amim van....mármint ilyen lezuhant, sérültet...fegyvert is csak egyszer adott több slottost, azt megvettem, de be is szoptam vele, mert fele slott hibás volt, mire kijavítgattam, elvitte a kis pénzecskémet....ez még az elején volt...azóta mind kisebbek jönnek...
  • Maxyka
    Főleg hogy olyan tervrajzokat is dobhat ami már megvan! Ergo valakinek akkor beszórja egy óra alatt az egészet, másnak meg még a leendő ük-unokái is a hyperdrivot fogják keresgélni. Clap ezt jól megoldották. :\ Látom elleszek ezzel még egy évig. Még a no mans sky 2 ig csak megtalálom.
  • Maxyka
    Most pl 3napja nem találtam crashed shipet sose azt adja...
  • Maxyka
    what?: nekem 1 bolygón csak 1 crashed shipvan... találok bármi mást ugyan oda irányít vissza.
  • MerlinW
    Hyperdrive is mint minden RNG, azaz random. Egy bólygón is ki lehet farmolni minden alapfejlesztést.
  • Maxyka
    Úgy látom itt az endgame féle content a hyperdrive grindelése lesz. Mert még a sigma-t se találtam meg nem hogy a tau-t meg theta -t . LoL. Lehet explorer hajóval kellene keresni? Haulerel nem nagyon ad értelmes blueprintset
  • JethroHUN
    Kontroller nélkül sehogy. Nincs megcsinálva bill. - egérre.
  • Csokma60
    Megépítettem a fali bolt a bázisomon, így már könnyebb eladni a zöldségeket....:)...meg a bányászegységet, amit nm tartok nagy számnak...igaz magától szedi a cuccot, ha megtelt megáll...oda kell menni hozzá és leszedni...adott 99 egységet...ezt amúgy egy lövéssel leszedem a puskámmal...Mindemellett nem is olcsó megépíteni...költöztetni, meg nem biztos, hogy lehet....Akkor meg minek?
  • Maxyka
    Jól berendeztem teli dekorációval. :D jól néz ki.
  • Maxyka
    Nekem a bázisom a freigteren van. Mindent megtudsz oldani amit a földin is és bárhova odahívhatod. Ráadásul az ott leszálló hajók még több és ritkább nyersanyagokat árulnak amit a bázison nem kapnál meg. :)
  • MerlinW
    kontrollerrel jobb gomba. Billentyűzeten nem tudom, de van controls opció a beállításokban, nézd meg.
  • Giles
    Láttam videókban, hogy ki lehet nézegetni a pilótafülkéből jobbra-balra. Azt hogyan kell?
  • Giles
    igen, olyat én is tapasztaltam, hogy nem tudtam ugyanazt felépíteni a költözés után, mert nem volt elég nyersanyag.
  • Csokma60
    Sok értelme nincs a költözésnek, mert ha jól tudom a nyersik fele elvész...a szakik jönnek...Azért nincs, mert bárhonnan teleporttal haza tudsz ugrani. A Freighter egy mobil bázis, ott csak ültetvényeket tudsz telepíteni...A méretétől függően vannak raktár slottjai, nekem 9-es van...1000 cucc fér el bennük/ slot, 19 milla volt a kicsike. Jönnek egyéb hajók is a fedélzetre, azokkal is lehet üzletelni. Nincs benne viszont teleport, ami nem lenne hátránya.
  • Giles
    Az a fura ezzel a cirkálóra épített bázissal-bár még csak nem is láttam képet sem róla, elképzeli sem tudom, hogyan zajlik-, hogy a hajó végeredményben maga egy bázis. Elég lenne csak belakni a folyosóit, szobáit, termeit. :) Ha ugyanolyan bázis épül a nagy hajóban, mint amit a bolygóra építünk, az elég béna. Olyan,mint amikor robot vezet egy űrhajót, holott a hajó maga lehetne a robot. :)
  • TokraFan
    Állítólag az a "megoldás", hogy arra a nagy cirkálóra vagy mire kell bázist építeni, így egyfajta mobil bázis lesz belőle. Én ezzel még nem foglalkoztam, úgyhogy fogalmam nincs hogyan működik, vagy működik-e egyáltalán.

Én most egy nagy bázist építek, de főleg a pénzfarmolás miatt. Az a tervem, hogy amíg jól megszedem magam, addig itt maradok a környéken. Aztán ha már mindenem megvan, akkor megpróbálom ezt a cirkálós izét, és azzal megyek tovább. Vagy ha nem, akkor is úgy állok tovább, hogy már tele a zsebem,.
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2017.04.03. 19:08:19
  • Giles
    Arra lennék kíváncsi, ha valaki épít egy fasza bázist, akkor az inkább ott marad és nem utazik tovább? :)
  • RJoco
    Így már én is jártam. Aztán elhagytam a rendszert és eltűnt.
  • Giles
    Jártam egyszer úgy, hogy teljesen véletlenül megtaláltam egy elhagyott bázist, amit később egy idegen ajánlott nekem. Így hiába mentem vissza, az ikon, ami jelzi a küldetést, nem tűnt el. Nem tudta a program, hogy már jártam ott és folyamatosan aktív küldetésként mutatja.
  • RJoco
    Nem lenne rossz a bázis építés, de jó lenne, ha már lehetne többet is csinálni. Főleg azért, mert adott nyersanyagú bolygókra mindig el kell császkálni, keresgélni kell őket és nincs egy járműved, amivel tudnád farmolni a cuccot.
    Viszont a teleportot sem ártana megcsinálni, mert eddig azt hittem, hogy mindig az utolsó 3 helyet tárolja el, ahol jártam, de sajnálattal tapasztaltam, hogy nem. Pedig most nagyon jó lett volna az utolsó előtti hely, ahol jártam, mert ott volt szép vízivilág, ahol nagy eséllyel megtalálnám a nekem kellő növényt.

A jobb alsó információs mező meg inkább zavaró és gagyi, mint hasznos. Általában sokkal gyorsabban megcsinálom azt, amit ő kiír és nem veszi észre, hogy már kész....