No Man's Sky
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én most egy nagy bázist építek, de főleg a pénzfarmolás miatt. Az a tervem, hogy amíg jól megszedem magam, addig itt maradok a környéken. Aztán ha már mindenem megvan, akkor megpróbálom ezt a cirkálós izét, és azzal megyek tovább. Vagy ha nem, akkor is úgy állok tovább, hogy már tele a zsebem,.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2017.04.03. 19:08:19
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Viszont a teleportot sem ártana megcsinálni, mert eddig azt hittem, hogy mindig az utolsó 3 helyet tárolja el, ahol jártam, de sajnálattal tapasztaltam, hogy nem. Pedig most nagyon jó lett volna az utolsó előtti hely, ahol jártam, mert ott volt szép vízivilág, ahol nagy eséllyel megtalálnám a nekem kellő növényt.
A jobb alsó információs mező meg inkább zavaró és gagyi, mint hasznos. Általában sokkal gyorsabban megcsinálom azt, amit ő kiír és nem veszi észre, hogy már kész....
Később lehet próbálkozni a termesztés+gyártás+eladás kombóval. Leggyorsabban a Carrion Root növekszik, kb. 5perc és szüretelhető. Ebből gyártható Lubrican-t (50unit kell hozzá), ami átlagáron 21.000/db. 600db Mordite-t termelő ültetvénynél az ugye 12*21000=252.000 Pénz/7perc (azért 7perc, mert a gyártás miatti kattintásokkal kb. ennyire jön ki). Ez durván 2millió/óra.
Eljátszahtó ez kicsit jobb hatásfokkal, Spadonium+Temerium ültetvénnyel, amiből Insulating Gel gyártható, 44.000/db átlagáron. A Spadonium 8perc alatt nő meg, a Temerium már lassabb, 15perc a szüretig. Cserébe csak 20db kell a Gel-hez mindkettőből. Megfelelő méretű ültetvénnyel ez is behoz óránként 4 milliót, a kettőből együtt tehát 6 millió/óra kihozható. Az benne a jó, hogy közben mást is lehet csinálni, tehát amíg ezek termelődnek, manuálisan is lehet pénzt farmolni.
Én jobbat ennél, meg az állomáson rohangálásnál még nem találtam, de ettől még lehet, hogy van. Én most az ültetvényemet növelem, mert el akarom érni a 15millió/óra hozamot.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2017.04.03. 14:25:58
Apropó, istenért nem találok hyperdrive hoz tau theta sigma tervrajzokat! Lehet az a baj hogy haulerel játszom így a játék kereskedőnek néz? 😄 lehet explorerel kellene keresgetnem a roncsokat? :\
Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2017.04.03. 12:46:41
Online vásárlás! Közel a j?v?.
Ahogy észrevettem, ez most sincs igazán másképp.
Online vásárlás! Közel a j?v?.
És felfedeztem jópár új tervrajzot, mellyel a hajót bővíthetem és jó sok nanite-be is kerülnek.
Már csak unit kellene egy nagy rakterű hajóra.
Trainerezni itt olyan, mintha egy kalandjátékba eleve megmondanák a történet végét. Akkor minek játszanád végig?
Vagy ha egy stratégiai játékban eleve megkapsz minden fejlesztést, amivel persze legyúrsz mindenkit azonnal, de akkor hol marad a kihívás, és hol az izgalom? Egyáltalán, mi értelme van az egésznek? Komolyan érdekelne.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2017.04.02. 17:05:39
Közben találtam egy jobb bolygót is, mint ahol vagyok, bár még nem költöztem át.
De persze a trainer elintézheti itt a dolgot, nem egy túl bonyolult játék, hogy nagyon kelljen trainer hozzá, de kinek mi.
Itt írja is, hogy melyik szín milyen rendszer.
A fejlesztéseket annyira nem nézem, majd haladok vele, csak meglepődtem (ami jó).
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2017.04.02. 15:25:12
Akkor mennyit kell még fejlesztenem, hogy eljussak ide?
Még üvegem sincs.
Most már csak földművest kell találnom és teljes a csapat.
Nomeg a másik, hogy az is élményfakor, hogy kiokoskodd, hogyan nem kell egy napig grindelni 2millióért, mert számos módja van annak, hogy relatíve gyorsan pénzt keress.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2017.04.01. 17:24:13
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.04.01. 16:53:32
[merlinw.org]
Van egy 30 slotos hajóm, ami nem néz ki rosszul, a ruhám 48 slotos, a bázis építéséhez pedig egyáltalán nem kell pénz, csak nyersanyag. Vas meg található minden bolygón.
Én emellett még filmet nézek, Elite-ezek, WoW-ozok, SpaceEngineers-elek. Mindezt 9 órás műszakok mellett.
Természetesen nem egy nap az összeset, mikor mihez van kedvem.
Itt a felfedezés az élmény, a rejtvény...pl. most fejtettem meg, hogyan kell a freigtherről visszaszedni az árut, mert kellett a hajómra...Beszélni kell a freighter kapitányával...aztán simán megy..., Ha elakadsz, kérdezz, mi segítünk, megbeszéljük...azért vagyunk itt. Kitartás!
[merlinw.org]