3250
QBYTW0tvAwMDBVxLFAVR
  • Giles
    Hát, nekem ezek még tök ismeretlen dolgok, amikről írtok. :) Én most azon töprengek, hogyan is van az, hogy a technikus mukim, szeretne valami cuccot, hogy az exocraft bayt el tudja készíteni. Közben azonban elköltöztem, így visszalépés történt a bázisépítésemben. Ennek ellenére a jobb alsó információs mező még mindig azt írja, hogy, hogy csináljak exocraft bayt, holott már a technikus csóka sincs meg. Valahol felvetették, hogy milyen őrült ötlet egy olyan játékba, ami az előre haladásról szól, bázisépítést tenni, ami meg az egy helyben maradást preferálja. :)
  • Csokma60
    Lehetne jutalmazni pl. a légicsatákat, van ugye a 100e, 200..300e kis jutalom, ha legyőzöl pár ellenséget, de abból nehezen jön össze a 100milla....mert így nem éri meg csatázni, mert semmit nem kapsz cserébe...persze, mehetsz a Frieghter kapitányához egy kávéra, és meg veheted a hajóját, de ha nincs rá pénzed?...amit ad... az a pár cucc...nem fedezi a hajód sérüléseit. Kimaxoltam az összes technikusokat, most a fali piacot kéne megépítenem, a technológia megvan csak qurva sok drága cucc kell hozzá...de lassan összeszedem...Így, ha leteremnek a zöldségek, nem kell messze futkosnom velük eladni...
  • RJoco
    Az szép. Az ültetvényre én is gondoltam, bár még elég kezdetleges és most én nem találok Rigogen-t, pedig eléggé vizes bolygón vagyok.
  • TokraFan
    Sajnos a Dynamic Resonator-os, állomáson rohangálás a leggyorsabb módja a pénzkeresésnek.
    Később lehet próbálkozni a termesztés+gyártás+eladás kombóval. Leggyorsabban a Carrion Root növekszik, kb. 5perc és szüretelhető. Ebből gyártható Lubrican-t (50unit kell hozzá), ami átlagáron 21.000/db. 600db Mordite-t termelő ültetvénynél az ugye 12*21000=252.000 Pénz/7perc (azért 7perc, mert a gyártás miatti kattintásokkal kb. ennyire jön ki). Ez durván 2millió/óra.
    Eljátszahtó ez kicsit jobb hatásfokkal, Spadonium+Temerium ültetvénnyel, amiből Insulating Gel gyártható, 44.000/db átlagáron. A Spadonium 8perc alatt nő meg, a Temerium már lassabb, 15perc a szüretig. Cserébe csak 20db kell a Gel-hez mindkettőből. Megfelelő méretű ültetvénnyel ez is behoz óránként 4 milliót, a kettőből együtt tehát 6 millió/óra kihozható. Az benne a jó, hogy közben mást is lehet csinálni, tehát amíg ezek termelődnek, manuálisan is lehet pénzt farmolni.
    Én jobbat ennél, meg az állomáson rohangálásnál még nem találtam, de ettől még lehet, hogy van. Én most az ültetvényemet növelem, mert el akarom érni a 15millió/óra hozamot.
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2017.04.03. 14:25:58
  • RJoco
    Nálam ez nem játszik. Akkor inkább elmegyek Emeril-t farmolni vagy valami más értékeset, mint, hogy az állomáson szaladgáljak. Eleget szaladgálok a konyhán.
  • Maxyka
    Én úgy szedtem össze a legolcsóbb freigter re a pénzt. Sok sok rendszerben a station-on 96-110%-al drágábban veszik a dynamic resonatort. Leszállóktól megveszed átlag áron és az űrállomáson a trade centernél meg eladod 110% ért így dupla annyit kaszálsz egy eladással. Unalmas de jön belöle a pénz. Jobb módszerre én is kiváncsi lennék. mert kellene jobb hajó meg jobb freigter nem csak mindenből a 10millás gagyi verzió. A- vagy S osztályú hajók megint csak 40-50 akár 100millába is kerülhetnek.
    Apropó, istenért nem találok hyperdrive hoz tau theta sigma tervrajzokat! Lehet az a baj hogy haulerel játszom így a játék kereskedőnek néz? :D lehet explorerel kellene keresgetnem a roncsokat? :\
    Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2017.04.03. 12:46:41
  • RJoco
    Adnál pár tippet, kész ötletet a gyors pénz szerzésre a farmolás helyett? Nekem ötletem sincs. A állomáson rohangálás hajók és a trade központ között nem játszik.
  • RJoco
    Régen ez úgy működött, hogy mindig egy kicsivel jobbat ajánlott fel a játék, akár találtál egy roncsot, akár egy leszálló hajónál érdeklődtél.
    Ahogy észrevettem, ez most sincs igazán másképp.
  • Maxyka
    Egy Haulerem volt eddig de ahogy látom vannak külön típusok a hajókból és ráadásul van A class (piros) és S class (arany) ami még jobb bónuszokkal rendelkezik. Ezeket hol lehet megvásárolni? mert minden rendszerben ahol venném ott gagyikat árulnak az npc-k. Bezzeg Freighter az olcsó volt de ezek a jobb hajóknak 10-20 milliós áruk van de láttam már 100milliósat is
  • RJoco
    Már megint annyi mindent kellene összeszednem, hogy listát kéne írnom.
    És felfedeztem jópár új tervrajzot, mellyel a hajót bővíthetem és jó sok nanite-be is kerülnek.
    Már csak unit kellene egy nagy rakterű hajóra.
  • TokraFan
    Nézd, felőlem azt és úgy csinálsz, ahogyan csak akarsz. Amit itt próbálunk átadni, az valójában a Te javadat szolgálná, mivel ennek a típusú játéknak az az értelme, hogy a semmiből eljuss valahova, hogy a nulláról felépíts valamit. Ha felteszel egy trainert, és unlockolsz mindent első perctől, akkor a játék értelmét veszti. El fogsz menni 10 bolygóra, és megunod. Felépítesz egy bázist azonnal, és megunod. Így a játéktól kapsz 3-4 óra játékidőt, aztán majd mondhatod, hogy ez egy sz*r mert nincs benne tartalom.

Trainerezni itt olyan, mintha egy kalandjátékba eleve megmondanák a történet végét. Akkor minek játszanád végig?
    Vagy ha egy stratégiai játékban eleve megkapsz minden fejlesztést, amivel persze legyúrsz mindenkit azonnal, de akkor hol marad a kihívás, és hol az izgalom? Egyáltalán, mi értelme van az egésznek? Komolyan érdekelne.
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2017.04.02. 17:05:39
  • RJoco
    Fekete lyukkal elmentem valahova, nem is néztem merre, gondolom középre valahova és meg is lett a Gek-es Farmer-em.
    Közben találtam egy jobb bolygót is, mint ahol vagyok, bár még nem költöztem át.
  • RJoco
    Ha végig tudsz menni rajta. De már csak a gyakorlással is simán 1 óra elmehet, mert mindig összetöröd a kocsit valahol és rossz futóművel már nem élvezetes. Amúgy meg beállítható a valós körök száma is, ami azért elég kemény.

De persze a trainer elintézheti itt a dolgot, nem egy túl bonyolult játék, hogy nagyon kelljen trainer hozzá, de kinek mi.
  • horika
    Pont ez az, azon végigmész még mindig csak 9-15 perc autótól függően. Hol van az egy rendes verseny idejéhez képest. A NMS nem egy sprintverseny, itt nem a "győzelem" a cél, hanem az ahogy és ameddig eljutsz odáig. Szóval ha ezt kiszedi a játékból a trainerrel akkor megette a fene az egészet.
  • RJoco
    http://nomanssky.gamepedia.com/System_colors
    Itt írja is, hogy melyik szín milyen rendszer.
  • RJoco
    Ezt meg szoktam találni, de a hasznosabb infók a fórumokról vannak. Itt nagyon nem írnak lelőhelyet. A múltkori virágodnak a lelőhelyét is fórumon találtam.

A fejlesztéseket annyira nem nézem, majd haladok vele, csak meglepődtem (ami jó).
    Utoljára szerkesztette: RJoco, 2017.04.02. 15:25:12
  • RJoco
    Nem kötekedésként, de van, hogy egy kör bőven elég és örül az ember, ha végig tud rajta menni. Aki nem hiszi az menjen egy kört PS4-en a Project Cars-al az eredeti Nürburgring-i pályán teljes sérülés mellett.
  • RJoco
    Ezt írtam már korábban én is. De mivel más nincs, ott a google.
  • horika
    Gondolom egy autóversenyben is 1 körös versenyt mész mert kinek van ideje annyi sok kört menni és az elejéről indulsz nehogy már ne nyerj.
  • Party Hard
    nem fogok eből vitát nyitni ugyanis van jobb dolgom. Ha ragaszkodsz a szűklátókörüségedhez egészségedre
  • Csokma60
    Itt van ez a Rubeum...nekem most éppen ez hibádzik ...Leírja, hogy vörös csillagrendszer...K, M osztályú...de azokat hogyan lehet megtalálni?...mert most ahol járok, csak G és F-esek...
  • Csokma60
    http://nomanssky.gamepedia.com/Rubeum
  • Csokma60
    Találtam egy oldalt itt elég jól leírják, mit, honnan...
  • Csokma60
    Szépen csinálod sorba, amit kérnek a technikusok, ...fontos, hogy a kertészet is legyen beindítva, mert ott tulajdonképpen azokat a kristályokat fogod termelni, amik ritkák és sokat kell menni értük...Spadonium, Albumen Pearl, Candensium, Temerium, Coryzagen, Antrium, Coprote, Mordite...Nekem eddig ezek teremnek...
  • TokraFan
    Kicsit lehetne bőbeszédűbb a játék azzal kapcsolatban, hogy adott részegységeket honnan/hogyan lehet beszerezni.
  • RJoco
    Fali piac? Leszállópálya? Automata bányász?
    Akkor mennyit kell még fejlesztenem, hogy eljussak ide?
    Még üvegem sincs.
  • RJoco
    Steam-es beállítással F12 a kép készítés. Miután kilépsz a játékból felajánlja, hogy mit szeretnél a képekkel csinálni.
  • Csokma60
    Meg van a fali piacom, a leszállópálya, meg az automata bányász egység....már csak meg kell építenem őket, de ....nem kevés cucc kell mindenikhez...
  • Giles
    Vagy nem tudom, hova menti a képeket, vagy nem csináltam egy képet sem. Találtam egy vizes bolygót és próbáltam lőni képeket róla, de lehet, hogy nem sikerült. Hogyan működik ez a fotózás?
  • RJoco
    Titanium: és tényleg kell hozzá egy Advanced bővítés a fegyverre, melyet a Weapon/Armour-os emberkénktől fogunk megkapni. Legalábbis egy Outpost címét, ahol simán odaadja az illető a nekünk kellő tervrajzot.

Most már csak földművest kell találnom és teljes a csapat.
  • TokraFan
    Ez egy ilyen műfaj, ha nincs hozzá türelmed, akkor nem sok értelme van. Itt az jelent élményt, hogy elérjük a célokat. Ha egyből mindened megvan, akkor mi értelme van az egésznek?

Nomeg a másik, hogy az is élményfakor, hogy kiokoskodd, hogyan nem kell egy napig grindelni 2millióért, mert számos módja van annak, hogy relatíve gyorsan pénzt keress.
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2017.04.01. 17:24:13
  • MerlinW
    Ez pont egy MMO-kkal egyenrangú időpocsékoló játék, tehát ha a családos, dolgozó típus vagy, rossz játékot választottál magadnak:) Én megjelenéskor 60 óra alatt maxoltam ki az alapjátékot - úgy hogy azóta szigorítottak sok mindenben (tehát alsó hangon 100-120 óra lehet amíg megszerzed a max rakterű hajót / backpack-et, stb), a kiegészítőkbe 30 órát öltem eddig és nem tartok bennük sehol.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.04.01. 16:53:32
  • RJoco
    Jó sok türelmed van neked. Én szerintem ennyit nem farmoltam. Legalábbis egyhuzamban biztos, hogy nem.
    Van egy 30 slotos hajóm, ami nem néz ki rosszul, a ruhám 48 slotos, a bázis építéséhez pedig egyáltalán nem kell pénz, csak nyersanyag. Vas meg található minden bolygón.
    Én emellett még filmet nézek, Elite-ezek, WoW-ozok, SpaceEngineers-elek. Mindezt 9 órás műszakok mellett.
    Természetesen nem egy nap az összeset, mikor mihez van kedvem.
  • Csokma60
    Mindenkinek annyi ideje van erre is, meg másra is, amennyit meg tud engedni magának...Van aki egy tóparton tud ücsörögni egyhelyben egy bottal a kezében, napokon át, van aki a természetet járja, keresi a gombát, lesi az állatokat... van aki olvas, stb...meg vagyunk mi, az őrültek, akik itt rontjuk a szemünket....de, nehogy már ez probléma legyen...kismillió game van, kinek vérmérséklete szerint...
    Itt a felfedezés az élmény, a rejtvény...pl. most fejtettem meg, hogyan kell a freigtherről visszaszedni az árut, mert kellett a hajómra...Beszélni kell a freighter kapitányával...aztán simán megy..., Ha elakadsz, kérdezz, mi segítünk, megbeszéljük...azért vagyunk itt. Kitartás!
  • Party Hard
    Illetve ha dolgozó ember vagy. Nem feltétlenül nézed az időt, de határos a mennyisége. Pár napja kezdtem a játékot beletoltam vagy 20 órát kifaroltam vagy 6 misi aranybányászattal. Most akarok új hajót venni. Szeretnék a felfedezéssel foglalkozni és nem azzal, hogy hány milliót kell még kikapálnom a földből hogy legyen egy hajóm ami nem egy rózsaszín legókocka, a bazi nagy hupikék lila vízipisztolyról nem is beszélve amit egy egész napig farmoltam mire meg tudtam venni 1,9 misiért. Mennyi órát kéne akkor beleölnöm, hogy telepet is építhessek?. Pont az értelmét veszti el ezzel a játék de ha nektek van időtök akkor csak gyűjtögessetek.
  • MerlinW
    Ha valamit szeretsz az idő nem számít. Az időt akkor nézed ha unsz valamit. Olyankor meg olyan játékkal játszik az ember, amit nem un:)
  • Party Hard
    Hát bizonyára sok időtök lehet
  • RJoco
    Én úgy emlékszem, hogy ezek simán szedhetők vagy bányászhatóak. Legalábbis Titaniumból biztos, hogy van nekem még jó régről és mintha a másikból is lenne bőven. Annak valamilyen kék ikonja van.
  • Csokma60
    Titanium és Chrysonite
  • RJoco
    Nem tudom, mi az a Ti és Ch, de a kék karikásokhoz a járművek lézerei kellenek, ezt írja is alatta, csak nem egészen egyértelmű.