23054

Ide katt a banner láthatóságához!

Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | REDDIT | X (Madmole) | X (7 Days to die official) I KÉPFELTÖLTÉS
UNDEAD LEGACY MODTOPIK I 7Days Blood Moons topik I 1.0 Fejlesztői Napló
Magyar szerverek:(katt ide!)

Az első 4 számjegy az IP cím,a kettőspont után a port száma található!

Stabil 1.0 szerverek:

Ironman 7 days server
IP:176.57.140.228:26940
jelszó:meggyfa
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
F.A.Q

Időjárás kikapcsolása:f2-vel konzolt előhívni,és ezt beirni:weathersurvival off
Játékban F9,és F12 a képlopás gomb.
F9-el a játék könyvtárába teszi a képet:
Program Files (x86)/Steam/Steamapps/common/7days to die/Screenshot
F12-vel viszont a steam screenshot képtárába:
Program Files (x86)/Steam/userdata/.......(sajátszám)/760/remote/251570/screenshots
Akinek nagyon laggol,az vegye vissza a textúra méretet half-size-re,és kapcsolja ki az árnyékokat!
Experimental,és korábbi változatok letöltése:steam könyvtárban a játék nevén jobbklikk,majd a menüben tulajdonságok,és a béták fülnél a legördülő menüben a latest_experimentalt,vagy egy korábbi verziót kiválasztani! Kiválasztás után,azonnal töltődik!
Minden új verzió kezdetekor ajánlatos a régit uninstallálni,és a launcher tools menüjében a clean game data résznél mindent bepipálni!! Launcher előhívása a steamen belül a játék nevén jobbklikk,és show game launcher.Régi mentések instabilitást okoznak,ha kijön egy új alfa verzió! Mindenképpen új játékot kell kezdeni!

Figyelem! Az off/warez/flém,és nem a játékkal kapcsolatos hozzászólások törölve lesznek! Ott az offtopik linkje felül!

Az egész sg fórum,sajnos haldoklik,nincs aki foglalkozzon vele,igy ha valakinek jelzi hogy új üzenet van,és nem irja ki,akkor törölje a sütiket a fórumról a böngészőjében,vagy irjon egy választ a topikba,és akkor megjelennek az előző üzenetek! Felül a kis nagyitó ikonnal bejön a bannerkép.A régi hátteret esély sincs visszahozni.Próbáltam,nem lehet.
Legjobb megoldás a reklámblokkolók kikapcsolása a fórumban!
  • Bal0924
    Attól még nem igazán "profi" benne.
    Ennél még én is jobban játszom, pedig én is rossz vagyok.

Jöjjön ki az alfa18, már nagyon ki akarom próbálni...
    Inkább legyen heti frissítés és keljen mindig újra kezdeni, mint várni megint fél/1 évet míg kijön.
  • Ironman2
    Pedig ő a játék szülőatyja.
  • vajdaati
    Finomított :D :D Totál elég lenne 2 dart ami hosszában lövi a folyosót. Állítom soha nem játszott ez a piskóta scavengernél nehezebb beállításon vagy "nem dev" módban. Gőze sincs róla mire való a szögesdrót és a villanypásztor vagy hogy lassítja be a dögöket egy blokk, amire fel kell ugraniuk. Csak a pánik meg a nyitogatom az ajtót ha újratáraztam... Katasztrófa!
  • Ironman2
    Már csak 1 van!
  • DevEagle
    Elfogytak már a smile-k a fórumon? Vagy újra egyre több van? Hm? Nem szeptemberről volt szó?
  • seza444
    Madmole új finomított bázist teszt!
  • Ironman2
    Madmole közben kezd felébredni a vérholdas éjszakáján ért sokkból,és finomítja a bázisát dart csapdákkal:

• Ironman2
    Az LCG Holdings felvásárolta a csődbe ment Teltale Gamest,így ismét van remény a konzolos verzió folytatásra!

• seza444
    Elég gyenge ez a bázis!! :D Pusztító zombi ha beszabadul a 250es faládához akkor ott minden loot elveszett volna :D. De öszintén ki az aki a rámpát a főbejárati ajtóhoz teszi .??!!. :D :D
  • undY1ng #21110
    Az az F1 gránát az b*szott jó lesz!!! M60 Nagyon tetszik. Nekem eddig nagyon várós!
  • Ironman2
    eh,mekkora fail már az elején!!

demolisher zombira ne számítsatok benne,még van egy két hiba amit javítani kell rajta!
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.09.07. 11:57:19
  • Ironman2
    91.napi horda éjjel.Madmole halálcsillaga működés közben:

• vajdaati
    Az 5000 sebés nagy élmény lesz... totál ki akarják csinálni a csoportos hordázást? Mert ha 3-4-5 játékos van egy helyen, akkor már mindig takarásban vannak a zozók, nem fogsz tudni válogatni, hogy ez robbanós, az rendőr-robbanós, ez meg genyó pók... szóval lesz vele szívás rendesen.
  • lammaer
    Jó az a blankolófogó a kezében :)
    Van ilyenem, akkor beteszem a zombiapokalipszis hátizsákba, úgy látszik kelleni fog a túléléshez...
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2019.09.06. 11:39:56
  • Ironman2
    Elkészült Madmole halálcsillaga,a vérholdas horda ellen:

Jól eljátszik a játékával,mi meg itt toporgunk,ahelyett adnák ki tesztelésre,ha ennyire jól megy.
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.09.06. 11:19:47
  • hapi
    épp ezért átállították 200-ról 5000-re a sebzést robbanáskor
  • Bal0924
    Az Robbanó zombi, kárt is okoz?
    A rendőrzombi robbanáskor nagyobb kárt okozott..
    Mikor benn robbant nem nagyon sérült az a "Chemistry Station" nem láttam hogy sérült volna.
  • hapi
    megint zero kihívás lesz benne. tegye fel a kezét akinek áthatolhatatlan bázisa lesz a 84. napra nem ilyen szar. Akkor meg ez a horda kb. semmit nem ér.
  • undY1ng #21101
    Saját gyrocopterét... :X:D:XD:XD:X:DX:D:XD

BASZKI JÖJJÖN MÁR EZ AZ ALFA!!!
    Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2019.09.04. 14:24:43
  • Ironman2
    Minek is oda az az ajtó? Én nem értem.
  • Ironman2
    Madmole szorgalmasan védi a bázisát,és bemutatkozik a pusztító (romboló) zombi is:

• seza444
    Hello mindenki !!
    Elnézést az elöző 2 kis bejegyzésért de a telefon bosszút esküdött ellenem!! Valamiért 1 mondat jelent meg a kis irományombol.

Tudom itt új,de szerintem páran ismernek. Gyorsan összefoglalva:1700 óra saját kis mapp (16.4) kockaparty (16.4),kopasz ugar 4 wipe-ig (17.1 havendayel igen tényleg kopasz volt,és ugar :) most kockaparty 17.4. stb stb... Mondjuk úgy egyszerűbb lett volna... Igen én is 7d2d függő vagyok!
    ?? Hogy ati havert erősítsem.. Tegnap a gun safe ajtaját hallottam csattani! Soti betárazva,steel ruha kijavitva! Soti,ak,sniper. Hmm mi marad még? ahh benzin,hordó,50 akna,40 dinamit és az auger. Motor már kint zugott és akkor goo. A 10es,a 20as szintű,50, és 240esek együtt indultak csatába. Minden jól ment base megvan akkor hogy legyen? Mindegy, bontjuk ahogy lehet. És akkor offlinbol-online read lett. A védők hősiesen probálták a napok óta 1-2 offline, de nem elhagyatott bunkerböl lopott cucaikat védeni de nem jött össze. Feladták!! 1 órás küzdelem volt! És akkor a legbrutálisab pillanat jött!! ?A bázis barátom testvérem testi épségét nem kimélve vetette magát a zozik elé hogy lecsalja a bázis aljára hogy zuzzák be nekünk az ajtót de halála elött hősies szövege még mindig a eszembe jut. Jééé a pompomlány ahogy maszik le a létrán látom a bugyiját :) :) :). Szerintem ott ki is égtem 10 percre.. Viccet félretéve tényleg az a jópár fő az a 5-10 ember ősszefogása az felbecsülhetetlen volt. Grat kockaparty team.
    Utoljára szerkesztette: seza444, 2019.08.31. 22:55:49
  • Ironman2
    Szerintem ez csak festés lehet,arról nem tudok semmit se,eléggé jó lenne.Röhejes volt hogy sérültek a blokkok az autó alatt,meg a motor alatt is.
  • Bal0924
    Tök jó. Garázsajtó.
    Csináltak rámpát is, amin tud menni a 4x4 vagy a motor, és nem sérülnek a blokkok?
  • seza444
  • seza444
    Hello mindenki!!Tudom itt új,de szerintem páran ismernek. Gyorsan összefoglalva:1700 óra saját kis mapp (16.4) kockaparty (16.4),kopasz ugar 4 wipe-ig (17.1 havendayel igen tényleg kopasz volt,és ugar
  • vajdaati
    Azt hiszem igen ritka dolog az online raid és az akítv bázisvédelem még a legakítvabb pvp szervereken is. :) Tegnap este komolyan visszavágtunk a kockapartyn egy társunkat megölő és egy másikat kifosztó oroszoknak. Nagyon büszke vagyok rá, hogy ilyen szuper társulat jött össze és mindenki - hét játékos :D - egy emberként felvonult már a bázisuk felkutatására majd támadására is. A védők mindent megpróbáltak, közel két órán át védekeztek, számtalanszor meghaltak, mögénk ástak, harcoltak az alagutakban is de végül feladták és kilogoltak. Négy és fél órán át, este tíztől hajnal fél háromig tartott a teljes akció, ebből az oroszok kettőt komolyan harcoltak. Egy aprócska szobájuk, idő hiányában még érintetlen, oda vonultak vissza a bedrollokkal, de a raktáraik és kohóik tartalma mind a mienk lett és már ki is lettek osztva hadizsákmányként a kisebb kariknak. :) Sajnos képet nem tudok feltenni, - amúgy se csináltam sokat - mert mind túl nagy, külső linkről meg még nem engedélyezi a fórum. :( Mindenesetre: büszke vagyok mindenkire aki részt vett az általam eddig látott legnagyobb 7d2d csatában és rablásban, hihetetlen élmény volt!
  • Ironman2
    Madmole új videója:

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.08.30. 16:49:09
  • Bal0924
    Köszönöm.
  • ntex
    A16 tán?
  • Bal0924
    Sziasztok!
    Az elektromosság melyik verzióval is jött be a játékba?
  • vajdaati
    Ez nem olyan túl nagy ritkaság, ha sokan vannak, simán átnyomnak egyet-egyet a zárt ajtón vagy éppen bele a falba. :) De az poén, hogy nem javít rá a rácsra meg nem veszi észre a pókzombikat. :D :D Viszont ha a stackek maradnak olyanok mint a videón... akkor lesz dolga minden adminnak az átírással. Mert ez így katasztrófa lesz erősebb szinteken ahol ellövünk néha 4-5000 lőszert is.
  • Ironman2
    Átsétálnak az ajtón a zombik,ráadásul acélajtón.
  • undY1ng #21085
    "Sajnos" most jelent meg a WoW Classic, úgyhogy kifogom. :P
  • hapi
    Madmole bénázik a 77. napi hordával A18-ban. A18 77.day
    Darkness falls ban már rég halott lenne a 7. napitól is :)
  • vajdaati
    Reméljük kibírod karácsonyig. :) Mert ahogy húzzák a kiadást, nem kizárt hogy csak a fa alá érkezik a 18. Az lemaradt a videóról hogy megpróbáltak befúrni ebbe a bázisba is. De a falig se értek el, megunták, alig pár blokkot véstek a claimelt részbe.
  • undY1ng #21082
    Baszki ezektől a videóktól mindig megjön a kedvem... De már kibírom A18-ig. :( Köszi!
  • vajdaati
    Köszi! :) Az 4db 1/8-os blokk, összeforgatva. A játék fizikája teljes blokknak érzi, ezért nem omlik le, de a zombi 99%-ban átesik köztük.
  • Ironman2
    Ez tetszik! Az a kettő blokk hogy maradt meg a levegőben?
  • vajdaati
    Csináltam egy videót. :) Naszóval: alap a romos torony, minimális, pár blokkos építéssel 100-as, erősebb szerveren 70-80-as szintig megállja a helyét hordaváróként is. Addigra össze kell ( és lehet is) szedni kb 300 rebart 30 ferde rebart 1000 cobblestonet kb 5000 betont és fát, vasrácsokat, ajtókat, ami még kell. Generátor és pár elektromos csapda sem árt, de ezeket később majd le kell cserélni napelemre és akkukra. Ha megvan a cucc, akkor gyorsan felhúzom a torony felső szintjét, beszórom az ajtókat, kijavítom a sérüléseket, átütöm a torony vázát betonnal ( ami alapból is beton, szóval erősített lesz), kijavítom az alsó részén a leomlott falat, az omladékot egyelőre benne hagyva, bebetonozom az ablakokat és claimelem. Kialakítom a közlekedőfolyósókat a 7x7 blokkhoz kívülről hozzáépítve, megcsinálom a belső kertet ( ez totál elhagyható, de én szeretem ha van ). Átütök minden falat betonra és felhúzom a feljárót majd összekötöm a toronnyal a lebegő blokkos megoldással és megépítem a tető szintjét is, körbe berácsozva. Innentől teljesértékű hordaváróként is üzemel. Ami utána jön, az a folyamatos erősítés, tömör alap leépítése kőig vagy kőbe, ha szükséges alapkőzetig, ágyútelepítés, akku bankok beépítése, a torony belemezelése ( opció, 64x-es claimnél simán elhagyható ), ajtók megerősítése, a torony körberakása tüskékkel, a feljáró megerősítése vaslemezzel a 2. blokk magasságában ( mindig ezt ütik ). Építhető kamu ajtó alulra, keményen be tudja zavarni a támadót. :) De a fő bejárat mindig fent van és erősen védett. Bentre nem tettem ágyúkat, ez békés szerver, nincs rá okom, de máshol szoktam. Ha elég energiánk van, akkor azt érdemes kivezetni egy-két külső, de a claimen belüli és részben a tornyunkra is célzó ágyúállásba. Gyrós támadás ellen 1-2 shoti ágyú van a tetőn is a napelem mellett de autoturretek telepítése is megfontolható, az ég felé irányítva. A nem használt kohók, tűzhelyek, pálinkafőzők el vannak zárva, ezért kicsit kopárnak tűnik a bázisom az átlaghoz képest. Az ágyúkból pedig nem szabad sajnálni a lőszert! Nem kell mindet fullra tölteni, de párat nem árt. Hogy ne tudják kifogyasztani még egy horda odahúzásával sem. Amúgy érdemes trükközni az ágyú célpontjaival is, nekem van olyan ami csak játékost lő, így megelőzhető az, hogy hordával együtt befusson a torony tövébe. Árkot nem építek, ahhoz nincs türelmem és akkor hordaváróként se lehetne használni, mert beleesnének.