7 Days To Die
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2019.03.14. 11:02:24
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
Stealth System
+Safes can be lockpicked
A tutorialba bekerült egy küldetés is!
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Már csak 1 ló kellene..
Akkor tényleg lehetne folyamatosan vándorolni a világban..
Minden zombi éjszakán meg keresni kell egy jól fedezhető helyet.
Van két fájl, megnyitod és elkezded fordítani. Hajrá!
Utoljára szerkesztette: Random_, 2019.03.13. 08:51:27
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
https://www.twitch.tv/sp1gu
Vagy kezgye el inkább valaki más?
első napom a szerveren:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
Utoljára szerkesztette: Normen76, 2019.03.12. 07:18:21
- Honnan jöttél fiam ? - Normann vagyok uram. - Oké Normen, tehát honnan jöttél ?
- Honnan jöttél fiam ? - Normann vagyok uram. - Oké Normen, tehát honnan jöttél ?
A land claimmal kapcsolatban voltak fenntartásaim, poénból leraktam egyet de nem oda ahol a rejtekhelyem van... ez a neten keresztüli nézelődés dolog hogy működik? Valami csalás vagy exploit?
Utoljára szerkesztette: Akela0107, 2019.03.11. 21:20:55
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Az effekt ugyan nem pont ez, de hátha az rosszalkodik nálad. Én egyből kikapcsoltam mert engeme eleve zavar az az effekt, hátha segít...
Én leszedtem ma reggel és kipróbáltam navezgane térképen single player opcióban. Annak ellenére, hogy 45 FPS-el futott a játék, kameramozgatáskor zavaróan szaggat a képernyő.
a csatolt videón viszonylag jól érzékelhető a probléma. Találkozott már valaki ilyen problémával korábban? Van erre megoldás?
A vas ami most a játék alatt van:
i5 4690S 3.2
16 GB Ram
R9 380 Nitro 4GB
Szeretném, ha minél többen első nappal kezdhetnétek!
A mod a honlapomról tölthető le.
2. Lift
3. Biztonsági kamerarendszer
4. Működő sütő és mosogató
5. Auger és láncfűrészhez kiegészítőelemek
6. Farm bővítés, növények, állattartás, receptek, eszközök (kasza, villa…), munkaasztalok
7. Farm bővítés bővítése , még több növény, még több recept, még több munkaasztal
8. Rebar elemek bővítése
9. Új lőfegyverek és lőszerek
10. Lángszóró, de én inkább tűzköpőnek mondanám
11. Egy kicsit több zombi a szabadban, 2x-es szorzó, sok XP
12. Zombik nagyobb eséllyel dobnak lootot
13. Sok lom ami csak a helyet foglalja, Hagan miatt van, lomot nem kérte csak a nagyobb hátizsákot, cserébe hozzá lett csapva ez a sok szemét is
14. Járművek, gyárthatóak, minden katagóriában
15. Közelharci fegyverek
16. Gyártható napelem, FIGYELEM!!! az arany/ezüst/gyémánt kell hozzá, nem eladni mind
17. A hálózsák, vagy az ágyak hatással vannak, nem csak lábat lehet törölni benne
18. Nem az alap HUD
19. Lockpick, páncélszekrények nyitásához
20. Banditák, támadnak mindent, több féle van, rakétavetős is, érdemes kerülni őket haláliak, de nem halhatatlanok
21. Vándorkereskedő, küldit nem ad de adni/venni lehet, a mi oldalunkon harcol is ha kell
22. Eszközök minőségbónusza, minél magasabb szintű a fegyver vagy bármilyen eszköz jobb a sebzése, nem csak a durability növekszik szintenként
Utoljára szerkesztette: Random_, 2019.03.11. 11:23:19
Mert ugye a Zk lootot már nem nagyon dobnak...
Amúgy lehet valaki arra járt magasabb szintű, de nem ölte meg a zombikat viszont a játék bennhagyta. Én is jártam így, hogy zöldeket dobott, mert más közel ment a házhoz és bespawnoltak viszont nem ébresztette fel őket.
Könnyű páncélzat, mint a military nem bírja az ütéseket, ahhoz vaspáncél meg scrap szerintem hasznosabb.
Horda mindenkit támad és mindig a legrövidebb úton próbálnak eljutni feléd. Ha kell ásnak. Elég okosak lettek a zombik, de ez kihasználható, ha tervezel nekik útvonalat amerre becsalod őket. Horda éjjelre kell egy hordaváró amiben átvészeled a dolgokat a főbázistól kicsit távolabb.
Utoljára szerkesztette: Random_, 2019.03.11. 09:50:28
No én is belekezdtem a 7daysbe, adtam még egy esélyt neki ha már a multkór úgy kapacitáltatok - és igazatok van, jó ez a cucc csak rá kell álljonaz ember szeme - hangulata.
35összint körül vagyok momentán, és felmerült pár kérdés:
1. Egyik pillanatról a másikra a zombik sokkal erősebbek lettek bármerre járok (egy PVp szerveren nyomom, sajnos csak ilyet sikerült találni amin nagyobb playerszám van), Eddig csak sima lassú zombik voltak, esetleg néha egy-egy futó, szóval tök jól elvoltam egy szöges buzogánnyal (a lassúak ellen) meg egy shotgunnal (ha sokan jöttek vagy épp egy gyors doktorő akart megcsócsálni).
Most meg jönnek ilyen zöld szinű hulkok, köpködős dagadtak, ugrálós zombik... és NÉHA jön a sima lassú fajta.
Jól sejtem hogy ez azért van mert magasabb szintű lettem és mostmár ilyeneket spawnol nekem a szerver? Amúgy ez hogy működik az open worldben, mi dönti el hogy egy adott házban milyen zombik jönnek majd? A környéken lévő playerek szintje?
2. Most hogy igy erősebbek a zombik, jól érzékelem hogy a közelharci stílusnak nem nagyon van létjogosultsága? Hiába van military armorom némi moddal, 4-5 ütést ha bekapok bármelyik zombitól akkor kampó - lassúaknál ez még nem gond mert tudok gyógyítani, de most hogy gyorsabbak a zombik pikk pakk levernek. És hát ugye mivel nem tudum oneshotolni a zombikat, a gyors mindenképpen megütne közelharcban....
Szóval az az érzésem át kell szoknom a távolsági fegyverekre. Van esetleg javaslat hogy mit érdemes használni (puskák vagy nyilpuska?) és ahhoz milyen skillekre feküdjek rá...
3. Mivel PVP a szerver, az ott lakók tanácsára nem házat építettem hanem befúrtam magam egy hegy mélyére, a bejáratot mindig betemetem, hamis bázist is épitettem ha mégis megtalálná vki (némi kacatal. Ez amúgy tetszik, hogy össze vissza furkálhatok és alakíthatom a tájat, bár az Ark is ilyen lenne 😄 ).
A kérdés hogy a 7 naponta érkező zombihorda mi alapján választja ki hogy esetleg engem támadna meg illetve ilyenkor amikor nem tudok mindenféle "hordavárót" építeni (azt is csak sejtem mire jó ez, gondolom vmi bázis direkt arra hogy AZT ostromolják a zombik, ne az értékes bázist), hogy kéne védekezni ellenük. Egyáltalán, meg tudnak találni ha egy hegy gyomrában vagyok?
(jelenleg ha jön a 7. éjjel, mindig kilépek és megvárom areggelt, mert nem világos számomra a ennek a hordának a mechanikája)
4. Ha van vkinek PVPben tapasztalata és tudna megosztani jó tippeket ötleteket, ne tartsa vissza magát. Leginkább az érdekel a rejtőzködésn kívü hogy lehet jól védett bázist építeni. Jelenleg úgy tűnik raidelni nemtúl nehéz, mert a játékban nincsenek aktív védelmi eszközök egy jó darabig (ha jól láttam turretek elég high end technika), tehát kb egy csákánnyal be lehet menni bárhova, csak türelem kérdés (és őszintén, 5000 HPs betonon is elég hamar átmegy egy jobb csákány). Persze lehet rosszul látom.... de úgy tűnik a lényeg hogy ne találjanak meg, ha megtaláltak akkor meg már mindegy, lehet betonházam vagy csak egy sima barlang, kb ugyananyit ér raid esetén.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2019.03.11. 09:32:54
Azt hogy mit tartalmaz a mod majd meglátjátok (én se tudom)
Utoljára szerkesztette: Normen76, 2019.03.09. 17:12:19
szerk:még annyi infó hogy hajózhatóvá akarják tenni a vizeket az alfa18-ra!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.03.09. 11:41:48
A sóderra építés az komoly gondot okozhat illetve amit itt is írtak, hogy a legfelső kocka az fából van és végül is a fa viselte a terhet nem a flagstone.
I5 7500, 1060 6GB, 32 DDR4, 2 db. ssd, 2 db. hdd, 2 monitor.
Azért nézzük a jó oldalát is! Maradt egy irodaszékem,és egy növényem.D
Egyszer ugyanígy újrakezdtem,és egy fasza bázis lett az összedőlt helyett.Most is igy lesz,csak a sok cuccot sajnálom.Megint órák fognak eltelni a gyüjtögetéssel.Jobb lenne inkább egy földalatti raktárhelység.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.03.06. 20:21:09
Ráment egy fél délutánom mire szétvertem 2 páncélszekrényt a 3-as stone axe-val,de megérte.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.03.06. 16:57:25
Iron: bátor ember vagy, hogy a szinteden már hoteleket fosztogatsz! 😊 Én még a vidéki házikókba is óvatosan megyek be, mert félek a pincébe leeséstől ;-) (bár az igaz, hogy csak Intelect-re pakoltam a pontjaim, így nem vagyon egy terminátor 😊 )
Szomorú dolog ez, én szerveren játszom, de egyedül. Mégis tudok boldogulni. Van motorom, de nem fejlesztettem ki. Ha kell valami megveszem, nem kell mindent magamank előállítani, de nem is kell még ettől másokkal együtt kooperálni.
Kifejezetten örülök, hogy a szerverünkön pl. beindult a kereskedés és egymással üzletelnek hordáznak az ott élők és nem az megy, mint korábbi alphákban, hogy mindenki a saját kis pecsenyéjét sütögeti és nem kerül érintkezésbe másokkal. Attól függetlenül erre is van mód.