23054

Ide katt a banner láthatóságához!

Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | REDDIT | X (Madmole) | X (7 Days to die official) I KÉPFELTÖLTÉS
UNDEAD LEGACY MODTOPIK I 7Days Blood Moons topik I 1.0 Fejlesztői Napló
Magyar szerverek:(katt ide!)

Az első 4 számjegy az IP cím,a kettőspont után a port száma található!

Stabil 1.0 szerverek:

Ironman 7 days server
IP:176.57.140.228:26940
jelszó:meggyfa
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
F.A.Q

Időjárás kikapcsolása:f2-vel konzolt előhívni,és ezt beirni:weathersurvival off
Játékban F9,és F12 a képlopás gomb.
F9-el a játék könyvtárába teszi a képet:
Program Files (x86)/Steam/Steamapps/common/7days to die/Screenshot
F12-vel viszont a steam screenshot képtárába:
Program Files (x86)/Steam/userdata/.......(sajátszám)/760/remote/251570/screenshots
Akinek nagyon laggol,az vegye vissza a textúra méretet half-size-re,és kapcsolja ki az árnyékokat!
Experimental,és korábbi változatok letöltése:steam könyvtárban a játék nevén jobbklikk,majd a menüben tulajdonságok,és a béták fülnél a legördülő menüben a latest_experimentalt,vagy egy korábbi verziót kiválasztani! Kiválasztás után,azonnal töltődik!
Minden új verzió kezdetekor ajánlatos a régit uninstallálni,és a launcher tools menüjében a clean game data résznél mindent bepipálni!! Launcher előhívása a steamen belül a játék nevén jobbklikk,és show game launcher.Régi mentések instabilitást okoznak,ha kijön egy új alfa verzió! Mindenképpen új játékot kell kezdeni!

Figyelem! Az off/warez/flém,és nem a játékkal kapcsolatos hozzászólások törölve lesznek! Ott az offtopik linkje felül!

Az egész sg fórum,sajnos haldoklik,nincs aki foglalkozzon vele,igy ha valakinek jelzi hogy új üzenet van,és nem irja ki,akkor törölje a sütiket a fórumról a böngészőjében,vagy irjon egy választ a topikba,és akkor megjelennek az előző üzenetek! Felül a kis nagyitó ikonnal bejön a bannerkép.A régi hátteret esély sincs visszahozni.Próbáltam,nem lehet.
Legjobb megoldás a reklámblokkolók kikapcsolása a fórumban!
  • Akela0107
    Köszi, megpróbálja így :)
  • Ironman2
    1.Futtassa rendszergazda módban a játékot (ne az asztali parancsikonon,hanem a mappán belüli 2 .exe fájlon)
    2.Rakja be a két .exe fájlt (7 Days to die,7Days todie_EAC) windowsban az adatvégrehajtás megakadályozása részhez (ez a gép-jobbklikk,tulajdonságok,speciális rendszerbeállítások,speciális-teljesítmény-beállítások,és ott is van az adatvégrehajtás megakadályozása fül,oda kell betallózni a 2 exe fájlt,és újraindítani a gépet)
    3.Ne fusson a háttérben semmilyen más program! (messenger,skype,viber,utorrent)
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.08.15. 19:24:35
  • hapi
    Erre nem találtam választ még.
  • undY1ng #21035
    Nem úgy volt, hogy A18-ra át térnek az új unity-re és az már tudni fogja kezelni a többi magot?
  • Infrath
    nem vettek fel kínait a csapatba xD az a gond
  • Akela0107
    Üdv!
    Segítségre lenne szükségünk. Egy ismerősöm szeretne fellépni szerverre játszani, de nem tud valamiért. Megpróbálom leírni a problémát minél pontosabban.
    - számítógépének konfigja megfelel a játék futtatására, (ajánlott konfignak megfelel, más játékkal pl. GTAV simán fut szerveren)
    - internet szolgáltató megfelelő sebességgel megy
    - a játék eredeti, csak eredeti volt telepítve
    - A16 idején semmi gond nem volt
    - szerveren (bármely) a következő a képlet: betöltés közben kidobja (nekünk ki sem írja a fellépést, de azt igen, h kilépett)
    néha beengedi, de 2-4-6 perc után kidobja (főleg, ha általunk használt területre jön, de
    egyedül is ua csak tovább tud pár percel)
    - most single módban is kidobálja, csak több perc (10-15) után, mint szerveren
    - játékot és más fontosabb progikat is újra telepítette (egész rendszert nem) már, de a helyzet ua.

Van vkinek ötlete a fentieket figyelembe véve?
  • havenday
    már a 4 mag használatának is nagyon tudnánk örülni....
    bár nem hiszem, hogy a proci limit lenne a kerékkötője a sima játékélménynek
    Utoljára szerkesztette: havenday, 2019.08.15. 15:45:05
  • hapi
    A kérdés pontosan arra vonatkozott, hogy mennyi magot használ a játék, nem pedig a minimum konfig érdekelt.
    Ezt az infót kaptam:
    -eddig hiába volt 2-4-6-8 magos procid a játék csak 1 magot dolgoztatott a többi unatkozott :)
    -most már 2 magot használ, ami még mindig nagyon kevés, ha csak az ai-t átiránítanák valahogy egy használaton kívüli magra, egész másképp futna mindenkinek
    - Szóval hiába van 8 magos 16 szálas csoda procid, itt bizony csak a Ghz számít.
  • lammaer
    Hát, a kérdező védelmében, az hogy írnak egy minimum meg egy ajánlott konfigurációt az égvilágon SEMMIT nem garantál.

Mivel eleve nincs rá szabvány hogy mit takarnak ezek a konfigok (pl mi az hogy minimum: az alatt el se indul, esetleg azon a configon mondjuk full HDn már folyamatos 24 FPSt produkál minimum beállítások mellett stb)

Én szerintem 20 éve nem néztem rá ezekre, mert semmi értelme, nem garantálnak semmit. Odabiggyesztenek valamit, de az hétszentség hogy ez csak valami hasraütésszerű hülyeség, amin egyébként nem garantálnak SEMMIT.
  • Infrath
    jah és azt hiszem "reflect shadow" nak hívták azt a beállítást
    ami szerintem szörnyű
    én nem is tudom az egész játék sötét vagy más árnyék volt rosz vagy az egész egy kupac ****, de ezt kikapcsoltam szörnyű volt..

(pedig direkt 35% maradt a gamma nem nyúltam hozzá hogy jobban élvezzem..)
  • Infrath
    "még google sem kell hozzá" rész erre értendő pl.
  • Ironman2
    MInek rákeresni? Ott van steamen a játék adatlapján!
  • Ironman2
    Ezért lesz átalakitva teljesen a skillrendszer az alfa18-ra! Eléggé átgondolatlan a mostani.Minek is pocsékoltak el vele ennyi időt?
  • Ironman2
    Visszavették a beltéri zombikat állítólag,de igy is sokan vannak még.
  • Infrath
    az ajánlott konfigurációkra bárki rátudd keresni nem? még google sem kell hozzá vagy félre értettem a kérdést?
    (komolyan kérdeztem! nincs 100% os ismeretem e téren)

elméletileg 2 magos a minimum és az ajánlott a 4 magos

más téma:
    új gépem van ezért kipróbáltam a játékot újra főleg hogy egy ideje egy stabil van kint (ami csoda számba megy, ennyi ideig egy stabil ver nem volt kint szerintem még..)
    és elég rosz lett a játék felépítése szerintem
    13.1 vagy 15.1 nem emlékszem melyik amelyik tetszet még

random térképpel kezdtem
    mindenhol aknás kutyás halál os térkép rész volt és ahol voltam az a fagyos zóna volt
    6. napra találtam egy várost ami zöld és sivatag területeken fekszik így a közelben kerestem egy házat(végre.)
    az első support box map szélére került ki a pályáról igazán lehetne vmi jelzés hogy ott egy radióaktív zóna (pálya vége) /párszor belesétáltam..
    (persze nem halálos na de!...)
    lvl és skillek szerintem borzalmas 5 napig bolyongtam a forge hozzávalóival mire végre lvl 10 lettem
    és mire meglett letettem a forge ot akkor jöttem rá hogy még +15 lvl a vas cuccok gyártása :DDDDD azt hittem beszarok a nevetéstől..

és egy zombi világban mikor van egy családi házban 6-8 zombi? (nagypi nagymi 3 gyerek mindenhol na persze..) télleg! kellen gyerek zombi na az horror lenne
    minden rohadt házban?
    vagy most ebben a világban minden zombi lény utálja a nappalt? és bemennek a sötét helyre? ez nekem új!
    nekem jobban tetszene egy házban van max3 persze emeletes nagyban több..
    és az utcákon bolyonganának mint régen 5-8..

ez konkrétan menj ki a szabadba bolyongj lootolgas(kaja víz) kutass és öld meg az összes zombit amit csak találsz --játék lett..
    és ha már 100-120 vagy elkezdhetsz építeni bányászani gyűjtögetni ha akarsz wtf..
    ha én csak elkezdem a játékot és csak bányászni akarok és tool -okat meg építéshez alkalmas dolgokat akarok csinálni miért nem lehet?
    és ne gyertek nekem azzal hogy lehet
    tudjátok mennyi idő lvl 25 ig bányászni? kontra zombik felkutatása/ölése közti idő/xp ?
    HATALMAS

és ezen is gondolkoztam /horror/ én végig azt hittem mindig hogy a zombi dolog miatt horror az egész jelző de tévedtem
    ezek a zenék és háttér szarok vinyogások síkitások hang effektek séta hangok a közeledben, áh nekem ilyen nem kell főleg hogy a zombik sokkal nehezebben érzékelnek téged és van hogy 3 block távolságból kezd csak el hörögni.. (ha teszi egyáltalán)
    nagyon szegényes az audio beállítás option!
    Utoljára szerkesztette: Infrath, 2019.08.15. 13:11:05
  • hapi
    Tudja e valaki hogy az A17 mennyi processzor magot használ? Azt tudom hogy régebben csak egyet használt.
  • undY1ng #21022
    A játéknak már idén kellett volna... :P
  • Bal0924
    Az Alfa 18 vagy a játék?
  • Normen76
    Úgy van, 2021-ben :D
  • Ironman2
    Na az utolsó könyv bemutatója,Magnum Enforcer:

• FerencHuN
  • ntex
    Gondolom úgy év vége felé, november - december környéke
  • Ironman2
    Még aludhatsz jópár hetet rá!
  • Ironman2
    Újabb könyv:Lucky Looter az alfa18-ban:

• atibacsi1977
    A18 mikorra varhato?
  • gilverto
    Biztos hogy igen! ;)
  • hardyHun
    Sziasztok! Akinek nem lenne még meg a játék, Humble-on most 7,81 euro. :)
  • undY1ng #21011
    Lesztek A18-ban? PVP? :P
  • gilverto
    Szerintem mindenki az A18-ra vár
  • Akela0107
    Egyébként sok szerver le van állva, erről vki vmit?
  • Akela0107
    Az se rossz reggeli :)
    De van ilyen szerver, ki tolja ott?
  • gilverto
    Kolbászos tojásrántotta?
  • Akela0107
    Sajtos melegszendvics?
  • Ironman2
    Ja! Kösz!
  • hapi
    Agusztus 16 csak a határidő a jelentkezésre a stream az csak utánna lesz akár szeptember is lehet belőle. "When its done"
  • Ironman2
    Ismét streamereket toboroznak! (link)

Augusztus 16 pénteken lesz az alfa18 stream kihívás,és utána fogják majd kiadni az experimentalt.(ha nem lesz gond) Na akkor lesz mit néznem,csak ne túl hajnalban legyen!
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.08.05. 12:28:21
  • Ironman2
    A főoldal szerint lesz!

Lockpicking:
    Hold R for radial options on safes and select pick lock. As long as you have a pick a timer will show up and you can pick the lock. There is a chance to break the pick. Some safes spawn jammed. Perception has a lockpicking perk tree that allows you to break in faster and break lock picks less frequently.
  • ntex
    Nem arról volt szó hogy lesz lockpick? Ezek szerint mégsem...
  • Ironman2
    Újabb könyvet mutattak be:The Great Heist:

• DevEagle
    Ha kiadják stabilnak, tudod meddig marad fent? Skyrim? Minecraft? csak hogy a modderek és a közösség erejét bebizonyítsam. Adják ki stabilnak az a18 után, majd a modderek és mi életben tartjuk sokáig. Csak legyen egy stabil alap amit lehet moddolni. Semmi más nem kéne.