EverQuest NEXT
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
salala
"EverQuest Next Landmark's NDA is in place, meaning that testers are not allowed to share information outside of our testing forum. We envision this NDA being in place through Alpha and part of Closed Beta, but may shorten or extend the NDA period as needed."
Final Fantasy XIV: Shionka Szilard (Omega server) Elder Scrolls Online: Shionka
Van NDA, így meg kell nézni részletesen, hogy mirõl lehet mesélni és mirõl nem.
Elvileg ma este indul az alfa és a béta március 31-re van legkésõbb betervezni. Ha minden jól alakul.
Az alfa lényegében a Landmark 60%-os szintjét jelenti most, szóval sok minden fog még változni menetközben.
Lesz megint Livestream adás 4:00pm Pacific idõben, vagyis nálunk hajnali 1:00-kor. Link: http://www.twitch.tv/eqnlandmark
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Szerencsére a legutóbb az adást követõ nap feltették a youtube-ra és meg lehetett nézni. Anno írtam is egy összefoglaló cikket a videóból kivágott képekkel. A tegnap esti adással is ez a tervem, ma este szerintem megnézem és megcsinálom az összefoglalót :)
Kíváncsi vagyok, hogy 2014. január 31-el, amikor a SOE-nál lesz egy nagy buli, akkor elindul-e a Landmark alfa teszt fázis? Én már nagyon várom :)
Addig is nyugodtan látogassatok el a rajongói blog oldalunkra, van saját fórumrésze is, illetõleg próbálok minden a játékokról elhangzott infókat összegyûjtögetni:
EverQuest Next Hungary rajongói oldal
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Biztos vagyok benne, hogy a nagyobb épületek felhúzását jópár hónapos kitermelés fogja majd megelõzni a végleges játékban.
Szóval nem lesz egyszerû. Szerintem...
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
elszomorito:p
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Aki kicsit lusta, csak olvasson bele abba a pár soros összefoglalómba, amit ide írtam. Ha ez sem gyõz meg, hogy belenézz a videóba, akkor szerintem nem is érdekel a Landmark :)
EQN Hungary cikk - Landmark játékmenet
Biztosra szeretnék menni, ezért nem kockáztatok, és kifizetem a max. elõfizetést a Landmarkért.
1999-ben kezdtem az EQ1-et, 4 évig toltam és imádtam. Életem legjobb MMO-ja volt, azóta sem kötött le egyik sem annyira mint az EQ1.
Így bizalmat szavazok ennek a játéknak, és én is támogatni fogom a Landmark megvételével, ahogy Shion is tette.:)
Ugyanis az EverQuest Next Landmark alfa és béta tesztfázisai jövõ február-március hónapokban fognak elindulni, az éles Landmark pedig ki tudja, mikor fog elindulni.
Ugyebár az EverQuest Next az éles Landmark-ban tesztelt elemek (pl. Emergency AI) átemelésével és a játékosok által készített legjobb itemek beépítését követõen kerül majd csak kiadásra. Gondolj csak bele, hogy míg a Landmark-ban csak 1 Class (Adventurer) lesz csak, addig az EverQuest Next-ben 40 féle lesz. Plusz még sok minden más. Szóval a Landmark sok téren megalapozza az EQN-t, de még így is sok más munka lesz. Ezért Landmark után akár 1-2 év is eltelhet, mire valójában kijön az EQN. Szerintem.
A fentieknek megfelelõen én nem hiszem, hogy a fejlesztõk tudják-e most, hogy a Landmark bónusz itemeit átviszik-e majd az EQN-be vagy sem.
Illetve még nem látni, hogy ezek mekkora elõnyt adnának a játékban, mert lehet végül úgy sem érné meg, de az ellenkezõ véglet is elképzelhetõ.
De ekkor még mindig a Landmark tesztjeirõl beszélgetünk, nem az EverQuest Next-rõl. Így továbbra sem tudjuk, hogy a Landmark-ból átvihetõek-e az EQN-be ;)
Will I lose my Founder's Pack items at the end of Alpha or Closed Beta?
No! All items purchased in the Founder's Pack will stay with your character. When we do wipes, we will re-grant the applicable items. While we will do everything in our power to minimize wipes, it is important to note that Alpha and Closed Beta are testing periods. Unexpected behaviors of players and technology may occur, requiring us to roll back or delete data during these periods. However, you will never lose access to items that you have purchased in the Founder's Packs as a result of a wipe.
Azt, hogy lehet más valutában is fizetni (pl. EUR), azt csak a rendelés után vettem észre. Számomra egyáltalán nem volt egyértelmû, hogy a jobb felsõ sarokban az a pici vacak erre szolgál. No sebaj, ahogy néztem, EUR-ban is ugyanitt kötöttem volna ki.
A mostanában oly divatos Kickstarter is hasonlóképpen mûködik, ahol jó esetben alfa szakaszú programokra kérnek anyagi támogatást és hálából különféle ingame bónuszokat adnak majd.
2, Ez csak egy lehetõség amivel támogathatod anyagilag a fejlesztõket ha gondolod amiért cserébe kapsz pár ingame "okosságot".
A "preorder garantált alpha/beta hozzáférés" akció bevett szokás minden online játék esetén sõt van erre példa offline játékok esetén is nem tudom mi ilyen meglepõ ezen ? :D
Eddig csak annyi hangzott el korábban, hogy amennyiben játszol a Landmark-al, akkor az EverQuest Next elindulásakor az Adventurer Class-t (amivel a Landmarkban játszottál) automatikusan megkapod az EQN-ben.
Így pesszimistán azt mondanám, hogy nem vihetõek át ezen bónusz itemek az EQN-be, hiszen a Landmark-ra lettek kitalálva. De azt kívánom, hogy tévedjek ebben a kérdésben :)
Mi a különbség a Landmark s az eqnext között ?
Ha kivársz, akkor megkapod majd ingyen a Landmark-ot, teljes pompájában, ahogy azt a fejlesztõk elképzelték, elsõ naptól kezdve használhatod az optimalizált programot. Az elõfurduló bogokat javítását természetesen folyamatosan kapod, ingyen.
Ha nem bírod ki, akkor egy bugos béta programban lehetsz teszter, azaz dolgozhatsz a kiadónak, úgy hogy ezért még te fizetsz nekik.
Hát van bõr a pofájukon. :)
Hivatalosan mind a EQN Landmark, mind az EverQuest Next F2P lesz, tehát nem kötelezõ érte fizetni. A most megjelent 3 elõrendelési csomag lényegében bónusz in-game dolgokat tartalmaznak, illetõleg hozzáférést mind az alfa, mind a béta tesztfázishoz.
Aki nem fizet elõ egyik csomagra sem, õk csak az Open Beta tesztfázisra szerethetnek (mázlival) hozzáférést. A többi teszt szakaszhoz nem.
Ennyi a lényege a 3 Landmarkos elõrendelési csomagnak ahogy én látom.
A fentieknek megfelelõen mindenkinek szíve joga, hogy eldöntse, neki ér-e bármelyik csomag annyit, hogy fizessen érte. Ha nem, akkor marad az Open Beta és a kivárás :)
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/