503
EverQuest NEXT ( MMO )
-
Kazagor #222 Landmark Livestream -
Kazagor #221 Simán el tudom képzelni, hogy aki befizet a Landmark tesztre, azok az éles játékban is előnyt fognak élvezni. Legyen az akár early access, vagy unique tárgyak, esetleg Landmarkos tárgyak továbbvitele stb.
Biztosra szeretnék menni, ezért nem kockáztatok, és kifizetem a max. előfizetést a Landmarkért.
1999-ben kezdtem az EQ1-et, 4 évig toltam és imádtam. Életem legjobb MMO-ja volt, azóta sem kötött le egyik sem annyira mint az EQ1.
Így bizalmat szavazok ennek a játéknak, és én is támogatni fogom a Landmark megvételével, ahogy Shion is tette.:) -
Shion #220 A kérdés jogos, de erre szerintem még maguk a fejlesztők sem biztos, hogy tudják már a választ.
Ugyanis az EverQuest Next Landmark alfa és béta tesztfázisai jövő február-március hónapokban fognak elindulni, az éles Landmark pedig ki tudja, mikor fog elindulni.
Ugyebár az EverQuest Next az éles Landmark-ban tesztelt elemek (pl. Emergency AI) átemelésével és a játékosok által készített legjobb itemek beépítését követően kerül majd csak kiadásra. Gondolj csak bele, hogy míg a Landmark-ban csak 1 Class (Adventurer) lesz csak, addig az EverQuest Next-ben 40 féle lesz. Plusz még sok minden más. Szóval a Landmark sok téren megalapozza az EQN-t, de még így is sok más munka lesz. Ezért Landmark után akár 1-2 év is eltelhet, mire valójában kijön az EQN. Szerintem.
A fentieknek megfelelően én nem hiszem, hogy a fejlesztők tudják-e most, hogy a Landmark bónusz itemeit átviszik-e majd az EQN-be vagy sem. -
Kryon #219 Jó lenne tudni, mert ha megmaradnak a játékban is akkor befizetnék rá, de ha csak a Landmarkban akkor nem adok ki érte ennyi pénzt.
Illetve még nem látni, hogy ezek mekkora előnyt adnának a játékban, mert lehet végül úgy sem érné meg, de az ellenkező véglet is elképzelhető. -
Shion #218 Az én olvasatomban ez arról szól, hogy a Founder's Pack bónusz itemet az alfa és béta szakaszokban folyamatosan elérhetőek, akármelyik szakaszban is vagy, volt-e roll back vagy bármi egyéb esemény.
De ekkor még mindig a Landmark tesztjeiről beszélgetünk, nem az EverQuest Next-ről. Így továbbra sem tudjuk, hogy a Landmark-ból átvihetőek-e az EQN-be ;) -
Kazagor #217 Hoppá!
Will I lose my Founder's Pack items at the end of Alpha or Closed Beta?
No! All items purchased in the Founder's Pack will stay with your character. When we do wipes, we will re-grant the applicable items. While we will do everything in our power to minimize wipes, it is important to note that Alpha and Closed Beta are testing periods. Unexpected behaviors of players and technology may occur, requiring us to roll back or delete data during these periods. However, you will never lose access to items that you have purchased in the Founder's Packs as a result of a wipe. -
Shion #216 Mivel eléggé figyelmetlen voltam, így az alapértelmezett valutában (dollárban) fizettem ki a játékot, ami így 99.99 alapár + 20 áfa = 120 dollár = 26.960 HUF volt.
Azt, hogy lehet más valutában is fizetni (pl. EUR), azt csak a rendelés után vettem észre. Számomra egyáltalán nem volt egyértelmű, hogy a jobb felső sarokban az a pici vacak erre szolgál. No sebaj, ahogy néztem, EUR-ban is ugyanitt kötöttem volna ki. -
Kazagor #215 Tényleg, miben tudtad fizetni? 100 dodo volt, vagy euróban kellett fizetni? Forintban mennyi volt? -
Kazagor #214 Shion én is erősen gondolkozom a legnagyobb csomagon, de még várok több infóra. Februárig bőven van időm megvenni. -
Shion #213 A fejlesztés támogatása érdekében vettem meg én is a legnagyobb csomagot.
A mostanában oly divatos Kickstarter is hasonlóképpen működik, ahol jó esetben alfa szakaszú programokra kérnek anyagi támogatást és hálából különféle ingame bónuszokat adnak majd. -
#212 1, Nem kötelező.
2, Ez csak egy lehetőség amivel támogathatod anyagilag a fejlesztőket ha gondolod amiért cserébe kapsz pár ingame "okosságot".
A "preorder garantált alpha/beta hozzáférés" akció bevett szokás minden online játék esetén sőt van erre példa offline játékok esetén is nem tudom mi ilyen meglepő ezen ? :D -
Shion #211 Nagyon jó kérdés, de még én sem tudom erre a választ.
Eddig csak annyi hangzott el korábban, hogy amennyiben játszol a Landmark-al, akkor az EverQuest Next elindulásakor az Adventurer Class-t (amivel a Landmarkban játszottál) automatikusan megkapod az EQN-ben.
Így pesszimistán azt mondanám, hogy nem vihetőek át ezen bónusz itemek az EQN-be, hiszen a Landmark-ra lettek kitalálva. De azt kívánom, hogy tévedjek ebben a kérdésben :) -
Kazagor #210 Ha valaki befizet a Landmarkra és megkapja a bonus cuccokat, azokat majd megkapja az éles játékban is? Vagyis ezek a bonuszok csak azoknak lesznek meg, akik kifizették a csomagok valamelyikét? Vagy ezek a cuccok csak az éles játék indulásáig maradnak meg a tesztek alatt? -
#209 #201 -
nomiss #208 bocsi , nem trollkodás
Mi a különbség a Landmark s az eqnext között ? -
#207 bogokat javítását -> bugokat javító peccset -
#206 Kicsit fordítsuk meg ezt a logikát :)
Ha kivársz, akkor megkapod majd ingyen a Landmark-ot, teljes pompájában, ahogy azt a fejlesztők elképzelték, első naptól kezdve használhatod az optimalizált programot. Az előfurduló bogokat javítását természetesen folyamatosan kapod, ingyen.
Ha nem bírod ki, akkor egy bugos béta programban lehetsz teszter, azaz dolgozhatsz a kiadónak, úgy hogy ezért még te fizetsz nekik.
Hát van bőr a pofájukon. :) -
Shion #205 Nagyon úgy tűnik, hogy igen. Nem csak az amerikaik tesztelhetnek, hanem bárki. :)
Hivatalosan mind a EQN Landmark, mind az EverQuest Next F2P lesz, tehát nem kötelező érte fizetni. A most megjelent 3 előrendelési csomag lényegében bónusz in-game dolgokat tartalmaznak, illetőleg hozzáférést mind az alfa, mind a béta tesztfázishoz.
Aki nem fizet elő egyik csomagra sem, ők csak az Open Beta tesztfázisra szerethetnek (mázlival) hozzáférést. A többi teszt szakaszhoz nem.
Ennyi a lényege a 3 Landmarkos előrendelési csomagnak ahogy én látom.
A fentieknek megfelelően mindenkinek szíve joga, hogy eldöntse, neki ér-e bármelyik csomag annyit, hogy fizessen érte. Ha nem, akkor marad az Open Beta és a kivárás :) -
Kazagor #204 Eddig úgy volt, hogy a Landmark tesztre csak amcsik mehetnek. Most akkor ez megváltozott és akár mi is játszhatunk vele febr 28-tól ha tejelünk? -
#203 F2P lesz a Landmark és EQN is ha jól tudom. -
Kazagor #202 Vagyis a Landmarkra is külön fizetni kell, majd az EQNextre is megjelenéskor? Vagy aki most kifizeti a max. 90 eurot a Landmarkra, az az EQNextbe is bejut ingyen? -
Shion #201 Landmark: olyan sandbox játék, ahol a Minecraft-ot és az EverQuest franchise-t ötvözik. A lényege az lesz, hogy előszobaként üzemeljen a később megjelenő EverQuest Next játék számára. Ennek megfelelően rengeteg dolgot le lehet tesztelni a Landmark-ban (Emergency AI, skill-ek, craft, világ és dizájn kialakítás, stb), ugyanakkor a játékosok szabadon elkészíthetnek bármit (tájat, épületeket, tárgyakat), amelyeket egyrészt el lehet adni a SOE Player Studio-n belül más játékosoknak (valódi pénzforgalom), valamint a legjobbak be fognak kerülni az EverQuest Next játékba.
Tehát röviden, az EverQuest Next lesz a következő EverQuest játék, de annak megjelenéséig kapunk egy sokoldalú sandbox Minecraft/EverQuest játékot. -
#200 De 100 dodót kiadni egy Alphaverziós játékért... Hát izé :) -
#199 massively-n van egy videó , érdemes megnézni milyen klassz kis vityillót építk magának a fickó. -
#198 Az itt megtervezett dolgok bele kerülhetnek a másik gambe.
Ha jól tudom. -
#197 Követtek -> Követtem -
#196 Követtek az itteni híreket erről a Landmark-ról, de ezzel a videóval teljesen elvesztetem a fonalat. Mi ez egyáltalán? Naprakész grafikával megáldott Minecraft? Miért csinálnak ebből külön MMO-t? -
Probatbicol #195 Founders pack
Ebben az az érdekes, hogy ha jól értem, akkor az alfa legkésőbb feb.28-án, a closed beta legkésőbb márc. 31-én indul.
Persze ez még csak a landmark.
-
#194 DragonKnight-nak küldtem, aznap amikor beírta hogy elindult az oldal. -
Shion #193 Az e-mail-t mikor küldted és ki volt a címzett?
Én nem kaptam ilyen e-mail-t. De rákérdezek majd DragonKnight-nál is. -
#192 Én felajánlottam e-mailben, hogy csinálok egy kis designt az oldalhoz, választ nem kaptam. -
Shion #191 Az elmúlt időszakban bőszen reszelgettük EverQuest Next Hungaryoldalát, így most már a cikkek írása és a fórum működése is gördülékeny, valamint az oldal is kezd alakot ölteni.
Tessék bátran megszállni az oldalt és használni. :)
Építőjellegű kritikákat szívesen fogadunk.
Az oldal motorjában (Joomla) sok lehetőség van még (ahogy korábban Dragonknight is felsorolta), de sok funkció egyelőre még nem került aktiválásra. Igény esetén természetesen előrevesszük a fontossági sorrendben.
Amennyiben valaki szeretne a cikkek írásába vagy akár az oldal alakításába beszállni, erre is van lehetőség. -
Shion #190 Pontosan melyik játékra gondolsz Hisper?
És mit értesz az alatt, hogy kiássák alattad a talajt grindelés alatt? :)
A környezet valóban rombolható lesz és ha olyan helyszínen csatázol, ahol alattad van egy barlang/üreg és kirobbantják alattad a talajt a csata hevében, akkor jó eséllyel le fogsz esni. De ha nincs a csata helyszíne alatt ilyen üreg, akkor nem történik semmi, csak keletkezik egy kisebb mélyedés. Ami időven szépen majd begyógyul, nem lesz végleges a rombolás (EQN-ben így lesz, EQN Landmark-ban még nem tudom). Szóval ha törékeny hídon csatázol, gondolj arra, hogy leeshetsz :)
A játékosok területet igényelhetnek (saját birtokot) és ott szabadon építkezhetnek (EQN Landmark). Itt más játékos nem tud rombolni. -
#189 Érdekel a játék, de most komolyan.. teli lesz a játék olyanokkal akik grindelés közben kiássák alattad a talajt stb.. -
#188 -
DragonKnight #187 Már megy éppen most telepítettem a RapidSSL certet -
#186 Az első magyar POTBS oldalt pl. ezzel nyírták ki. -
#185 https protokoll nem megy :x
csak ha átírom http-re. -
DragonKnight #184 No most már működik a Google reCaptcha szóval megszünt az Admin Approval :) -
DragonKnight #183 Lesz captcha talán már holnap és akkor eltünik az engedélyezés. Én sem szeretnék ezzel foglalkozni csak ha muszáj.