503
EverQuest NEXT ( MMO )

• Kazagor
    Van arra vonatkozólag valami leirás, hogy a különböző nyersanyagokat (fémeket, fákat stb. ) hol érdemes keresni?
    Van erre tipusonként valami jellemző hely?
  • sayiid
    Jól olvasom, hogy átnevezték sima: "Landmark" ra a játékot és különálló játékot fognak tervezni belőle ?
  • Torzonborz
    Na most sikerült megnézni , amit levélben küldtek incidens szám nem létszik a service historyban , sőt semmi. :D
    Nyitottam egy új ticketet , kíváncsi vagyok most mit találnak ki. :D
  • Susarc
    O jhaj thanks
  • Shion
    Nem bug, hanem feature :)

Ez az egyik változás az Alfa és Béta között. Az Alfában azonnal kaptál egy Claim Flag-et a zsákodba, de a Bétában már csak 1-1 Stone Pick-et és Stone Axe-t kapsz, amivel neki kell állnod harvesztelni és kraftolni, majd kb. 1 óra játék után le tudod kraftolni magadnak egy Claim Flag-et a teleport Spire-nél lévő kraftasztaloknál.

Ime némi tipp kezdéshez: Tippek Béta elkezdéséhez
  • Susarc
    Őőőőő hogyan lesz CLAIM ha nincs claim flag au inventoryban?? bugos:?
  • Torzonborz
    Köszi szépen.
    Ez frankó, céges hálózat + külsö neten lógó gépen is próbáltam .

Na akkor majd még otthonról is csekkolom majd.

Supportnak nem volt elég a mail amit küldtem , még itt is kéne velük cseverésznem.
  • TomStorm
    Semmi gond vele,működik
  • Torzonborz
    Srácok akinek van egy kis ideje pls csekkolja le ezt :
    staion accountra lépj be , utána katt "Support" és itt "Open a support ticket"-re.
    Történik valami ? Nálam több gép/böngésző kombóval is elszáll a francba.

Előre is köszi.
  • Susarc
    engem se :D

mondjuk TESO-nál 1 nap alatt összekoldúltam a legnézetteb TWITCH csatikon egyet :) szóval lehet megint megérné próbálkozni

Lirik,Kungen,Athene tudom ajánlani napi 8-10000 ember...és vannak jó fejek
  • TomStorm
    Nem igaz,hogy engem soha nem hívnak bétára:(
  • LadyWhox
    Nna megjött a behívóm. Töltöm a játékot én is. :)
  • Torzonborz
    Shion a régi EQ2-es soe accot használom , gyk minden soe játék ezen van ( EQ, EQ2, VG , PotBS ( ja ez már nem :D )).
    Ide be tudok lépni de ezen belül van Parental Controls amihez van jelszó. Nem igazán emlékszem hogy ezt beállítottam volna de be van mivel a vásárlásnál ezt kéri.
    Max küldök nekik egy mailt hogy üssék ki.
  • Shion
    Nekem ezért van egy jelszavas könyvem otthon, abba írok be mindent azonnal, hogy hova, milyen email címmel, névvel, jelszóval, stb. regisztráltam. Az A4-es könyvecskének már kb. 30 oldala teli van, mert mindenhova mást használok :)

Amúgy ha nem sikerül a login, akkor javaslom a Support-ot, egy e-mail megírása gyorsan megvan.

Nekem amúgy a normál SOE accountomhoz van kötve, így az EQ2 loginom is ugyanez. Te mihez kötötted? Ha még meg sem vetted a Settlers-t, akkor miféle jelszót kérdezz amúgy? Nem pontosan értem, hol akadtál el. Este nézz fel a TS-emre, az everquest.hu fórumán megtalálod az elérhetőségét. Élő szóban könnyebb segíteni.

Én tegnap este hajnali 1 óra körül foglaltam el a helyemet, akkor tök üres volt a zónám, talán egy ember foglalt csak rajtam kívül :)

Ahogy néztem, a szerszámok gyártásához már messze nem kell annyi nyersanyag, mint régen. Azonban a kraft asztalokhoz irgalmatlan sok kell, például kőből kell 210.000 darab, nekem 2 óra (vegyes) bányászás közben lett kb. 18k-m! És még csak a Stone Forge-t (Tier 1) szeretném megcsinálni, nem magasabb szintű kraft asztalt :(
  • Omlás
  • Torzonborz
    Oké , még nem veszek. Kér Parental Control Passwordot ...lövésem sincs már mi az , szerintem nem is állítottam be mert minek ?
    Változtatni nem tudom mert kéri a régit - amit nem tudok - , és pont ezért leszedni sem tudom. :D
  • Omlás
    Bekerült a Tier 4 -is így kb arra ugrott rá mindenki a többi Tier-ben elég jó helyek szabadon voltak arra felé kell keresgélni szerintem :) Én találtam egy tetszetős helyet Tier 1-ben így nem vadásztam tovább :D
    A Claim Flag-et kraftolni kell már :) plusz ahogy néztem pár dolgot megváltoztattak nem lesz olyan gyors az item upgradelés.
  • Kryon
    Start előtt bealudtam, úgyhogy lehet telket vadászni...
  • Omlás
    Hajnali 3-ra sikerült placcot foglalnom hosszú nap elé nézek így hogy 6 kor keltem pedig 1 körül úgy voltam vele lefekszem a francba.. :D
  • Torzonborz
    Settlers packra.
  • Kazagor
    Mire akarsz költeni 20 dodót?
  • Omlás
    Működő letöltő link!
  • Omlás
    Nincs NDA :) most mondták live-on :) szóval posztolgathat mindenki mindent kedvére :)
  • Omlás
    Le sem tudom tölteni az új klienst egyenlőre mert konkrétan nincs letöltési lehetőség az acountomon... :D
  • Shion
    Elindultak a szerverek, most már lehet patchelni az új launcher-el. :)
  • Torzonborz
    ja CB tényleg :D
    Na szóljatok ha meglesz aztán asszem 20 dodót rászánok. :)
  • Shion
    Alfának már vége van, a Closed Bétára várunk :)

Amúgy a CB még nem indult el, még belső tesztek folynak. Így még a launcher linkjét sem publikálták egyelőre.

Annyi az ígéret, hogy a PDT időzóna szerint délután biztosan megcsinálják. Mi ugyebár +8 órában vagyunk hozzájuk képest ...
  • Torzonborz
    Na elindult az alfa ? Hivatalos oldalon karbantartás van.
  • Omlás
    Jó de itt ha azt nézed f2p ide vagy oda maga a játék végül is főként a kreatív játékosokat fogja lekötni szal lehet hogy lesznek vérpistike trollok de hogy ők baromi hamar meg fogják unni az is tuti illetve fogod aztán kitiltasz mindenkit kivéve barát a telkedről és csók :)
    Amúgy teljesen megértem mi okból "menekülsz" ha zavaróan sok idióta lesz akkor én is keresek valami nyugis sivatagi világvége telket és építek homokvárat
  • Shion
    Alfában eddig fizetős játékosok voltak csak. Zárt Bétában már jönni fog pár "ingyenes" látogató is és ők már nem biztos, hogy olyan jó fejek lennének.

Na nem azért, mert ingyen játszanak, hanem azért, mert eddig is azért nem fizettek, mert szerintük ez a játék úgyis hülyeség lesz, de azért elkunyiztak a havertól egy ingyen kódot, hogy csak azértis megnézhessék és fikázzanak mindenkit. Open Béta és éles játék szakaszban szintén jellemző lesz jópár ilyen játékosi hozzáállás. Ezért "menekülök" minél távolabb a teleportáltól. :)

Ez az ingyenes (F2P) játékok mellékhatása mindenhol.

Hiszen azok, akik fizettek a játékért, már csak önigazolásként sem fogják fikázni azonnal, hiszen azzal beismernék, hogy tévedtek :)
  • Omlás
    Teljesen megértem a dolgot ;]
  • Kryon
    Legutóbbi telkem ideális helyen volt. Tier 3-mas szigeten ,nem messze a portáltól egy széles hegygerinc végén, pont az erdő és sivatag határán, jó kilátással. Morcos lennék, ha befoglalnák :D
  • Omlás
    "
    Unlimited Closed Beta Access
    Settler Flag Item
    Plant your flag in EQ/EQII
    Founder's Pickaxe
    This gives you an upgraded pick combined with a secondary tool, the axe, to start the game with.
    Title: Founder
    Forum Title: Founder
    "

Szal gondolom jah :]
  • Omlás
    Nem fő szempont, hogy közel legyen a portál de nem rossz ha nem kell legyalogolnom farmoláshoz a lábamat, hogy váltogassak a tier-ek között :)

A látogatók nem zavarnak eddig csak normális játékosokkal találkoztam semmi idegesítő jelenségbe nem futottam bele :)

Olyan középtávra szoktam belőni a célzónát de ott is nehéz jó helyet találni ami megfelel az elvárásaimnak :D Alapvetően az a baj hogy elképzelek valamit hogy mit szeretnék kb és ahhoz milyen helyszín passzol na most aztán ahhoz megfelelő szabad placcot találni már más kérdés :D
  • Torzonborz
    No és ha most veszek Settlers packot akkor is egyből léphetek AB-ba is befele ? :)
  • Shion
    Én ezért soha nem a portál közelében keresek telket, hanem minél távolabb. Igaz az elején fárasztó messziről hazagyalogolni, de amikor lehet majd "Teleport Haza"-t is gyártani, akkor teljesen mindegy lesz, hol van a házad. Viszont a teleporttól távol sok hely szabad az elején, bőven lehet válogatni. Sőt, mivel messze van, nem fog minden percben egy átutazó belebotlani a telkembe, nyugodtan tudok építkezni :)
  • Omlás
    Számomra nem mindegy, hogy a placc amit befoglalok hol helyezkedik el egy dolog, hogy a befoglalt területen én vagyok az isten és azt csinálok effektíve amit akarok de erdőbe nem fogok havas "telket" csinálni stb :D Na most olyan helyet ami megfelelő helyen van közel a portál szép a kilátás meg ilyen apróságok elég hamar befoglalják így nem árt igyekezni :D :D
  • Kryon
    Csak egy kis területet alakíthatsz, nem mindegy milyen táj veszi körül.
  • Shion
    Hadd pontosítsak egy kicsit.
    - Aki korábban megvásárolta bármelyik (Trailblazer, Explorer, Settlers) Founder's Pack csomagot, az korlátlan hozzáférést kap az Alfa és Zárt Béta fázisokhoz, valamint korábban indulhat az Nyílt Bétában, mint a többi játékos. Ergo, a Nyílt Bétában lesz időd (1-2 nap) megtalálni a tuti helyszínt és elfoglalni, mielőtt az ingyenes játékosok halmaza megjelenik majd a játékban.
    - A Trailblazer csomag birtokosok kapnak e-mail-ben 4 Zárt Bétás kódot, amit barátoknak átadhatnak és azok is ki tudják próbálni a játékot Zárt Béta alatt. Azonban ezek a kulcsok időkorlátosak lesznek, így valószínűleg pár nap játékot fog csak engedni. Ha lejár az időlimited és még szeretnél játszani, akkor valamilyen módon új ZB kulcsot kell szerezned valahonnan. Vagy előfizetsz valamelyik Founder's Pack csomagra.
  • sayiid
    Mit értesz jó hely alatt? Mert ahogy a fejlesztői videókat néztem maga a hely is testre szabható. Ha akord akkor mezőt havas tájá változtathatod, felhúzhatsz hegyeket, lerakhatsz fákat stb. Szóval mi is számít jó helynek?