503
EverQuest NEXT ( MMO )
-
#102 Na pont ezért várom én ezt az EQN-t , SWG-ben egyszer már megmutatták hogy képesek egyedi rendszert alkotni alkotni . -
DragonKnight #101 Azért az SWG2-öt nem temetném, sok eredeti SWG designer ólálkodik most EQN fejlesztőgárdájában. És ugyebár azt is tudjuk hogy nem csak a SOE-n múlott hogy kipurcant az eredeti game. -
#100 De ezek - legalább is nekem - nem ütősebbek mint az EQN. Figyelni kell rájuk meg tényleg érdekesek lesznek de nem biztos hogy jobbak.
Inkább mások.
Azt meg nem értem hogy miért mindenkinek a rombolás jár az agyában. Építkezés ? Saját tartalomgenerálás ?
És igen ez valamennyire újdonság. Mondom WURM ezt nagyjából megcsinálta de azért nézzünk már rá...
Azt viszont szerintem Te is tudod hogy egy SWG 2 hír hallatán itt sokunk szíve megdobbanna , de erre az esély közel zéró. -
DragonKnight #99 No az volt még egy agyament project. Igaz rengeteg bevételt generált a laserdisc gyártóknak mert igen hamar agyonverte a lejátszót:D
Viszont az volt az első interaktív DVD évekkel a DVD feltalálása előtt :D -
#98 Az orig Dragon's Lair a legjobb példa erre. -
#97 Division sem túl koreai. -
#96 Van köztük sandbox és van köztük rombolhatóságosságos is. -
#95 Pont a Disney az a cég, akit ez ált. érdekel. -
#94 A BDO engem kilóra megvett. Abban is biztos vagyok, hogy a Division lesz PCre. Nem is tudok olyan Clancy játékot, ami nem jött ki PCre, és az SSN, sőt, a RSR óta meg van tőle kb. minden. (Van ami duplán a 3D miatt ...) A Titan vagy tök mindegy mi lesz a neve biztos nem lesz rossz a Blizzardtól. Nem hülyék. A Bless pedig akár még jó is lehet, persze másban, mint a többi, és az nem felt. a harc ...
Az ESO. bár bírom az szériát nálam felejtős. Nem vágyok MMOba, pedig klasz kis világa van.
Az EQNben viszont a Minecraft féle rombolhatóságon meg nem fosom össze magam. Hogy újdonság lenne? Nos, hmm. Egyébként engem már a SOE, mint név is elborzaszt. Anno megfogadtam, hogy többé nem játszom SOE játékkal, mert elqurják. De azóta túl vagyok egy TORon és annál még az SWG is fényévekkel jobb volt, pedig az 2003as és el is qurták az NGEvel, de még azzal együtt is jobb volt. :( A cartoon szerűséggel nincs bajom. A sokadik máshol már láttam dungeonnal annál inkább. Amikor először megláttam, azt hittem valami GW3 előzetest nézek új fícsörökkel. :)
Nem lepődnék meg a TOR mellett egy másik SW MMOn sem, úgyhogy én nem temetem a dologot. -
#93 Nekem az EVE-ben pont ez az egy világ megoldás tetszik. Tény hogy rengeteg hátulütője van de tényleg az az érzése az embernek hogy egy olyan világban "él" ahol számít(hat) az amit tesz. -
DragonKnight #92 Én meg attól nem félek hogy a Radeon OpenCL-jére nem lenne majd implementálva a voxel primitvek kezelése. ÉS végre valahára vérpistike i700-as 1024 magos CPU-ja is ki lesz hajtva csutkára :D -
DragonKnight #91 Én pl nagyon csipáznám ha egy casual EVE szerű dolog lenne ebből az EQN-ből. Az EVE inkább ott bukja el a dolgot hogy a forradalmi egy szerver egy világ beleütötte a fejét a technológiai korlátokba. Mert lehet dodge-olni a problémát mindenfajta time dilatációs trükkökkel, mint amit most is használnak nagy fleet háborúk idején. De az azért már sokat kivesz az élményből mikor 90%-os időlassítás mellett kell csatázni.
De amúgy az EVE a casual empire space only játékosoknak is sok lehetőséget rejteget, igaz régebben ez nem volt mindig így de ma már olyan emberkék is elbogarásznak benne akik 0.8 alá még életükben nem mentek le.
Ezt várom az EQN-től is. -
Kryon #90 Arra volt válasz, hogy kifogna a PS4-en, mert szerintem inkább régebbi pcket fekteti majd meg. Korszerű gépekkel remélhetőleg nem lesz nagy baj, bár mivel a konzolokban AMD van nem hinném, hogy a CUDA támogatva lesz, de GCN-es radeonnal hasítani fog :D -
#89 naja EQ2 is elég áll leejtős grafikával rendelkezett megjelenéskor most meg...hát szegénykém már elég csúnyácska. -
#88 féloff
" EVE jellegű rétegjáték lesz belőle" már az EVE sem annyira rétegjáték , egyre inkább kedvez a casual játékosoknak. sőt ahhoz képest hogy milyen a stílus - ffa pvp, hajót bukod ha kilövik , full loot - meglehetősen sikeres. -
DragonKnight #87 Amúgy a Voxel engine nem jelenti azt hogy erőmű kell a játék alá, sőt kevesebb kakakóval el van simán mint egy mesh alapú megoldás. Ami inkább szívás az a modellezés, no de erre találták ki a Landmarkot hogy kiadják a melót ingyért a játékosoknak.
És végre valahára lesz dolga a csilliárd CUDA magnak a GPU-n mert egyfolytában voxel-t fognak vele számolni. :D
-
Kryon #86 PS4 hardvere arra van kiélezve, hogy amit csak lehet igp-n számoljon, cpu magok csak besegítenek abban amire igp nem használható. Az efféle rombolási effektek pl kimondottan fekszenek az architektúrának. Tehát, ha egyáltalán veszik a fáradtságot hogy rendes pc-s átiratot készítsenek, akkor is bajban leszel, ha nincs legalább egy olyan típusú videokari a gépedben (AMD következő gen.) ami erre van felkészítve, különben vagy lebutított játékkal játszol vagy összefossa magát a géped. -
#85 Na itt a másik fele, aki nem látja a fától az erdőt... Semmi köze ennek a hardverhez, ahhoz van köze hogy a tetves fejlesztők mennyire akarnak optimalizálni és mivel pc-s eladások gyengébbek mint a konzolosok ugye a kalózkodás miatt, igy nem éri meg nekik belefektetni az időt.. Ha pc lenne a fő fejlesztési platform az új konzolocskák összefosnák magukat. -
DragonKnight #84 A grafika nem azért olyan amilyen mert hódit a disney világ.
A realisztikus grafikai stílus piszok hamar elévül egy játék esetében. A túlstilizált rajzfilmszerű megjelenés pedig kortalan. Nézzétek meg a Age of Conan-t mikor kijött mindenki hanyatt esett a grafikától, majd egy fél év múlva már fikázták hogy milyen szarul néz ki. Egy stilizált grafikai megoldásnál nincs ilyen gond. Persze vannak akiknek ez nem jön be. Viszont egyre inkább hódit a dolog máshol is elég ha csak a BorderLandot említem. Ráadásul ha most kijönnek egy Final Fantasy stílusú grafikával ahol egyenként lehet a főhős haját leszámolni meg a borostákat a mellén, és még várunk 2-3 évet a megjelenésig akkor pont az lesz hogy amit ma megtapsolunk az megjelenés idejére már csak egy "meh"-re fogja vinni.
-
EnxTheOne #83 ps4-en tényleg jobb lenne, csak nézd meg a ps3 hardverét, negyed giga ram és szörnyen gyenge gpu. Az exkluzív játékok grafikája nagyon jó, pcn hasonló hardveren még a windows se indulna el. Konzolon csak annyi hátránya lenne hogy kontrollere optimalizálnák az irányítást, de bill +egérel jobb lenne. -
#82 -
Kryon #81 Amiket felsoroltál abból talán BD amiből lehet valami Európában, a többi nagyon koreainak tűnik és ezzel mindent elmondtam.
A közeljövőben megjelenő mmok közül talán ESO ami valamennyire komolyabb veszélynek tűnik, de az annyira a TES rajongókhoz van szabva, hogy aki nem szokott hozzá az ottani harcrendszerhez, nem otthonos abban a világban az sikítva fog belőle menekülni.
SW játékok jogaira Disney már kizárólagosan leszerződött EA-al, nekik meg már van SW mmojuk, nem hiszem hogy egyhamar másikat csinálnának.
Titant nemrég törölték és kezdték előről, mert nem tetszett nekik.
Blizzardot ismerve az még minimum 5 év mire abból játék lesz, ráadásul nem kizárt hogy pont EQnextet fogják vele másolni, wownál bejött nekik.
Ennek a játéknak a hátránya ugyanabból származhat mint az előnye, sandbox. Ha ezt megcsinálják úgy, hogy casual szinten is élvezhető legyen akkor győztek, de ha mellényúlnak akkor egy EVE jellegű rétegjáték lesz belőle ami már inkább munkahely, életforma.
Részemről ez az építkezés tetszik benne, ezzel a mese grafikával maga a játék egyáltalán nem tűnik vonzónak, de szerintem sokáig el tudnék benne legózni :D -
#80 Ilyen az mikor győz a marketing shit :D -
#79 Ekkora ostobaságot se olvastam még életemben, te jó ég. -
#78 A TOR sikerese után biztos ... -
EnxTheOne #77 Gondolom lesznek "normál" fajok is, de nem árt egy kis újdonság a megszokott denevéren, és kutyán kívül. (vámpir, werewolf) :D -
EnxTheOne #76 Ezek mitől lesznek olyan jók?
everquest:
-sandbox
-rombolhatóság
-minecraft
-40 class amik kombinálhatóak, szóval mindenki az ízlésének megfelelő kasztot hozhatja létre.
-
#75 Kár hogy ilyen állatos, párduc, gyík, stb... -
#74 No hát én várom szeretettel Landmark start után valamennyivel azért okosabbak leszünk. Ez a bénzért eladhatod az alkotásod és ha olyan minőségű akkor bekerül a játékba dolog nem tudom miért zavar bárkit is ? Akinek van tehetsége dolgokhoz annak ez egy elég komoly ugródeszka lehet ha felfigyel rá egy ilyen cég mert van érzéke a dolgokhoz. Az meg, hogy megveheted azt amit más csinált hát istenem nem kötelező lehet kreatívkodni ala minecraft.
Akinek nincs fantáziája az meg ne duzzogjon hogy ez baromság mert szerintem nem látja a fától az erdőt mit is akarnak ezzel.
Az ötletek jók végre nem a szokásos tucat sablon vonalat követik hanem megpróbálnak tényleg valami újat vinni a dolgokba. Én pozitívan állok a dolgokhoz és bízok benne, hogy sikerül a srácoknak amit elterveztek.
Minden esélye megvan hogy mmo mérföldkő legyen ahogy az előd is ezzel azért számolni kell szerintem :). -
#73 ".és aztán jött egy oroszlánkirály (minek?) "
Ahogy mondták ez az eredeti EQ újragondolása , tehát amilyen fajok vannak EQ1-ben azok várhatóak itt is.
Szóval nem tudom mit kell ezen meglepődni , akinek ez nem tetszik az a többin még jobban fog szörnyülködni pl froglok . :D
Cartoon stílus viszont tényleg fura nem ez volt a jellemző eddig.
Szokni kell. -
Bandras DaSilva #72 Pont ezt gondolom én is. nagyon pörgették, hogy majd milyen kis fasza dolog lesz...és aztán jött egy oroszlánkirály (minek?) meg amit a harcból mutattak...hát az is ilyen félkonzolos ugrabugra.
Építkezés jó dolog. SWGben működött relatíve jól, csak hát ugye azt kell kitalálni, hogy magától tűnjön el egy-egy épület ha nem használják. Mert anno swgben is az volt a gond, hogy az aktív emberkék nem nagyon tudtak már hova építkezni.
Rombolósdi jó, csak tesztelni kell, hogy ne nagyon legyen exploitolható. A vulnerability time talán megoldás lehet, majd meglátjuk.
Nekem speciel ez a rajzfilmes grafika sem tetszik. Mindegy, meglátjuk. -
#71 AA talán, nagyon vártam de vhogy egyre inkább kezd lohadni a lelkesedésem érte ( elég gyorsan f2p lett kóreában + cheaterekről is sok hír volt )
BDo remélhetőleg az lesz
Division nem tudni lesz e pcr-e
Bless ? :D jóvan
Titánról semmit nem tudni akkor mitől ütős ?
-
#70 + a Disney se a kukiját fogja vakarni az SW jogokkal, az is szent. -
#69 ArcheAge, Black Desert, The Division, Bless, Titan és még ki tudja mik! -
#68 Zsákszámra ütős mmok ? Elkezdenéd sorolni őket ?
-
#67 Az SWG (az is SOE) beta több, mint két év volt ... -
#66 Mire ez kijön, szerintem kevés lesz. Zsákszámra jönnek ennél jóval ütősebb MMOk és egy csomó más is van a piacon. Ráadásul ki tudja, hogy a WoW után mivel jönnek majd elő egyesek ... -
Kryon #65 Inkább pc-n lehet gond, ps4 simán vinné, pont ilyen számításigényes dolgokhoz van tervezve. PS4 lenyomja IGP-n, pc-n meg szopacs. -
#64 Jah, ráadásul nyomják itt a világmegváltó dumát, közben meg lebutítanák konzol szintre? Nem áll össze. -
#63 Eléggé unfair lenne.