503
EverQuest NEXT ( MMO )

• Ashyn
    Teljesen nyitott világ lesz, igazi sandbox MMO-nak ígérik. Remélem, így is lesz.
  • WhiteStar
    igen ezt az egyet én is láttam. remélem openworld téma lesz, mert amit az előbb írtam az nagyon gáz lenne itt (is(szerintem))
  • EnxTheOne
    Ezt az egy videot találtam

Ha nem sikerült beszurni a videot
  • WhiteStar
    ez olyasmi akar lenni mint a neverwinterben a quest-editor ? :D

vagy ezzel teljesen személyre szabottan lehet olyan free objecteket összehegeszteni amiket bárki lát ha arra téved véletlenül? kicsit nekem zavaros
  • EnxTheOne
    Whitestar, ezzel lehet majd minecraft szerűen házat/kastélyt építeni. (mondjuk nekem jobban tetszenek a titkos földalatti bázisok)

Kíváncsi vagyok hogy milyen kasztok és spellek lesznek majd.
  • Ashyn
    Kis info itt.

A lényeg, ennek segítségével szabadon építhetsz, rombolhatsz dolgokat, a játékosok tartalmat hozhatnak létre stb.

Torzonborz:

A kép tetszik, hogy tudom bannernak kirakni? Moderátori segítség kell hozzá?
  • WhiteStar
    mi a tök ez a landmark??
  • Torzonborz

bannernak esetleg ? kicsit módosítva ?
  • BoneDragon
    Nem vágom honnan vették ezt a 3 évet, csak annyit írnak, hogy 2009 óta fejlesztik. Minél többször nézem meg a videót annál inkább kell nekem ez az oroszlán warrior.
  • Torzonborz
    Megjelenéskor jó volt meg még utána egy kicsit. Aztán a wow hatására leegyszerűsítették azt is.
  • Myselor
    nagyon tetszik ez a játék,várom:) a második részt nem ismerem amúgy.jó játék?:)
  • Torzonborz
    Landmark idén maga a játék talán jövőre ( a 3 év nem tudom honnét van ).
  • Probatbicol
    Ha 3 év múlva jön ki, akkor nem kell annyira aggódni a gépigény miatt, addig az új konzolok egyébként is megemelik az átlagos gépigényt.

De lehet hogy félreértettem, nem azt magyarázták, hogy a Landmark még a télen kijön?
  • Torzonborz
    Annó az EQ2nek azért volt nagy a gépigénye mert anyag hű megjelenítésre törekedtek ( emlékszem mennyire leesett az állam a ratongák szőrétől , elképesztő volt ). Most azért kicsit más a helyzet inkább cartoon irányba mozdultak szóval nem biztos hogy olyan nagyon aggódni kell emiatt.

Landmark úgyis jön idén ha minden igaz ott majd meglátjuk mi a helyzet.
  • Ashyn
    Ez a rombolás / építés dolog nekem nagyon bejön. Arra azért kíváncsi leszek, hogyan fogják megoldani azt, hogy egy adott területet ne lehessen teljesen lerombolni. A tapasztalataim szerint a rombolási kedv mindig nagyobb, mint az építési :)

Emlékszem, anno milyen nagy gépigénye volt az EQ2-nek, de ahogy elnézem, a látványra ezúttal sem lesz panasz.

A webkamerával rendelkezők pedig megkapják az EQ2-ben bevált emote rendszert, vagyis a karaktered olyan képet vág, mint te a gép előtt. Ez egy apró dolog, de nálam + pont.
  • WhiteStar

+fav
  • BoneDragon
    Azon a fa romboláson van még mit javítani, de így elsőre egész pofás.
  • Tinman #5
    Anno EQ2-nek is brutál gépigénye volt, de aki bírta vassal az nem nagyon panaszkodott a grafra. Többek között én sem
  • Ashyn
    No igen, a gépigény valóban kérdéses lesz. Én is tartok tőle, hogy egyszerű mezei user-eknek problémát okozhat a game futtatása.
    A játék megjelenéséig még van pár év, talán sikerül valami megoldást találniuk a gépigényre. Érdekes lesz látni, hogy a sok felsorolt feature közül mit fognak megvalósítani, és mi fogja a kukában végezni.
  • Fpocok
    Mikor majd kijön 3 év múlva, olyan iszonyatos gépigénye lesz, hogy ilyen 16 mag lesz a minimum követelmény...
    vártam már a topicot!:) +fav, jónak néz ki:)
  • Ashyn
    A SOE ( Sony Online Entertainment ) lerántotta a leplet a készülű új MMO-járól, amely az EverQuest NEXT címet kapta a keresztségben.

Az EU oldal itt található, a béta jelentkezés már elindult!

A tervek szerint egy valódi Sandbox MMO-ról lesz szó, F2P konstrukcióban. Konkrét modellről még nincs információ.

Videókért erre tessék.

A videók alapján ígéretesnek tűnik a projekt, kérdés, mit tud ebből a SOE megvalósítani. Műfajteremtő játékuk ( EverQuest ) és annak folytatása után ( EverQuest 2 ) van elég tapasztalatuk az MMO-k terén, így akár még valami nagy durranás is kikerülhet a kezük közül.