503
EverQuest NEXT ( MMO )
-
Ashyn #22 Teljesen nyitott világ lesz, igazi sandbox MMO-nak ígérik. Remélem, így is lesz. -
#21 igen ezt az egyet én is láttam. remélem openworld téma lesz, mert amit az előbb írtam az nagyon gáz lenne itt (is(szerintem)) -
EnxTheOne #20 Ezt az egy videot találtam
Ha nem sikerült beszurni a videot -
#19 ez olyasmi akar lenni mint a neverwinterben a quest-editor ? :D
vagy ezzel teljesen személyre szabottan lehet olyan free objecteket összehegeszteni amiket bárki lát ha arra téved véletlenül? kicsit nekem zavaros -
EnxTheOne #18 Whitestar, ezzel lehet majd minecraft szerűen házat/kastélyt építeni. (mondjuk nekem jobban tetszenek a titkos földalatti bázisok)
Kíváncsi vagyok hogy milyen kasztok és spellek lesznek majd. -
Ashyn #17 Kis info itt.
A lényeg, ennek segítségével szabadon építhetsz, rombolhatsz dolgokat, a játékosok tartalmat hozhatnak létre stb.
Torzonborz:
A kép tetszik, hogy tudom bannernak kirakni? Moderátori segítség kell hozzá? -
#16 mi a tök ez a landmark?? -
bannernak esetleg ? kicsit módosítva ? -
#14 Nem vágom honnan vették ezt a 3 évet, csak annyit írnak, hogy 2009 óta fejlesztik. Minél többször nézem meg a videót annál inkább kell nekem ez az oroszlán warrior. -
#13 Megjelenéskor jó volt meg még utána egy kicsit. Aztán a wow hatására leegyszerűsítették azt is. -
#12 nagyon tetszik ez a játék,várom:) a második részt nem ismerem amúgy.jó játék?:) -
#11 Landmark idén maga a játék talán jövőre ( a 3 év nem tudom honnét van ). -
Probatbicol #10 Ha 3 év múlva jön ki, akkor nem kell annyira aggódni a gépigény miatt, addig az új konzolok egyébként is megemelik az átlagos gépigényt.
De lehet hogy félreértettem, nem azt magyarázták, hogy a Landmark még a télen kijön? -
#9 Annó az EQ2nek azért volt nagy a gépigénye mert anyag hű megjelenítésre törekedtek ( emlékszem mennyire leesett az állam a ratongák szőrétől , elképesztő volt ). Most azért kicsit más a helyzet inkább cartoon irányba mozdultak szóval nem biztos hogy olyan nagyon aggódni kell emiatt.
Landmark úgyis jön idén ha minden igaz ott majd meglátjuk mi a helyzet. -
Ashyn #8 Ez a rombolás / építés dolog nekem nagyon bejön. Arra azért kíváncsi leszek, hogyan fogják megoldani azt, hogy egy adott területet ne lehessen teljesen lerombolni. A tapasztalataim szerint a rombolási kedv mindig nagyobb, mint az építési :)
Emlékszem, anno milyen nagy gépigénye volt az EQ2-nek, de ahogy elnézem, a látványra ezúttal sem lesz panasz.
A webkamerával rendelkezők pedig megkapják az EQ2-ben bevált emote rendszert, vagyis a karaktered olyan képet vág, mint te a gép előtt. Ez egy apró dolog, de nálam + pont. -
+fav -
#6 Azon a fa romboláson van még mit javítani, de így elsőre egész pofás. -
#5 Anno EQ2-nek is brutál gépigénye volt, de aki bírta vassal az nem nagyon panaszkodott a grafra. Többek között én sem -
Ashyn #4 No igen, a gépigény valóban kérdéses lesz. Én is tartok tőle, hogy egyszerű mezei user-eknek problémát okozhat a game futtatása.
A játék megjelenéséig még van pár év, talán sikerül valami megoldást találniuk a gépigényre. Érdekes lesz látni, hogy a sok felsorolt feature közül mit fognak megvalósítani, és mi fogja a kukában végezni. -
#3 Mikor majd kijön 3 év múlva, olyan iszonyatos gépigénye lesz, hogy ilyen 16 mag lesz a minimum követelmény... -
#2 vártam már a topicot!:) +fav, jónak néz ki:) -
Ashyn #1 A SOE ( Sony Online Entertainment ) lerántotta a leplet a készülű új MMO-járól, amely az EverQuest NEXT címet kapta a keresztségben.
Az EU oldal itt található, a béta jelentkezés már elindult!
A tervek szerint egy valódi Sandbox MMO-ról lesz szó, F2P konstrukcióban. Konkrét modellről még nincs információ.
Videókért erre tessék.
A videók alapján ígéretesnek tűnik a projekt, kérdés, mit tud ebből a SOE megvalósítani. Műfajteremtő játékuk ( EverQuest ) és annak folytatása után ( EverQuest 2 ) van elég tapasztalatuk az MMO-k terén, így akár még valami nagy durranás is kikerülhet a kezük közül.