503
EverQuest NEXT ( MMO )
-
Susarc #262 eszméletlen nagy újjitás,hogy lehet alakítani a világot! ez must have lesz minden MMO-ba hamarosan..... -
Shion #261 Úgy rémlik a shift + egér görgő a zoom. Azt biztos, hogy kellett valami kombináció a zoom-hoz, most a shift jut eszembe. Reggel tudtam egy kicsit játszani vele, utána egész nap családi programok voltak, nem voltam gépközelben. -
Kryon #260 Ez afféle gumicsont, amit rágcsálhatunk míg elkészül EQN, nekem valahogy így jött le az infókból. -
Susarc #259 én kicsit máshogy tudtam....kapunk egy alapot ott lehet építgetni és meghagyják ami tetszik nekik....bár jobban belegondolva ez így hülyeség lenne:P a te verziód jobb:) -
Kryon #258 Legunalmasabb helyszínt is sikerült megtalálnia, sivatag...
Nagyon szép helyek vannak pedig. -
Susarc #257 csak az a baj ez a gyerek egy NULLA ami az élvezetes streamelést illeti így kibaxottul unalmas:D de sajna csak ő nyomja:P -
Kryon #256 Az EQ Next fantasy lesz elvileg, a Landmark egy külön játék, csak átveszik belőle ami tetszik nekik +tesztelésre használják. -
Susarc #255 1 órát néztem akkor nem,meg most nézem még kicsit....kérdezd meg chaten -
Susarc #254 az a baj,hogy tele lesz majd ilyen hypermodern építményekkel is majd a fullos játék ami nem odaillő egy amolyan fantasy környezetbe..... -
Kryon #253 Azt gondoltam :)
Csak azért kérdem nem mondta-e, hogy lehet? -
Susarc #252 ez nem én vagyok:P csak őt találtam aki LIVE-ot tolt:) -
Kryon #251 Hogy sikerült kizoomolni? Nálam nem reagál a görgőre, aztán lehet csak nem találok valami beállítást... -
Susarc #250 http://www.twitch.tv/kerrag
salala -
Susarc #249 köszi -
Shion #248 Ezt találtam a FAQ-ban:
"EverQuest Next Landmark's NDA is in place, meaning that testers are not allowed to share information outside of our testing forum. We envision this NDA being in place through Alpha and part of Closed Beta, but may shorten or extend the NDA period as needed." -
Shion #247 Nekem van Trailblaizer (legnagyobb) csomagom, így meg tudom majd nézni.
Van NDA, így meg kell nézni részletesen, hogy miről lehet mesélni és miről nem.
Elvileg ma este indul az alfa és a béta március 31-re van legkésőbb betervezni. Ha minden jól alakul.
Az alfa lényegében a Landmark 60%-os szintjét jelenti most, szóval sok minden fog még változni menetközben.
Lesz megint Livestream adás 4:00pm Pacific időben, vagyis nálunk hajnali 1:00-kor. Link: http://www.twitch.tv/eqnlandmark -
Susarc #246 valaki megvette? van NDA? vagy lehet videózni shotolni? -
Shion #245 Ma este indul a Landmark Alfa teszt :) -
Shion #244 Sajnos technikai okok miatt a videót mégsem teszik fel a youtube-ra, sőt még a twitch-ről is törölték, de szerencsére találtam kettő angol nyelvű cikket, amelyekből össze tudtam állítani egy magyar nyelvű összefoglalót. Az EverQuest Next Hungary oldalon megtaláljátok
-
LadyWhox #243 Kiváncsi leszek, majd március elején megkukkolom :) -
Susarc #242 feb 28 ha jól tudom,márc 28-ig betig a preorederesek is megkapják a béta hozzáférést -
Kryon #241 Remélem nem halogatják már sokáig az alfát, szeretném végre élesben is kipróbálni mennyi lehetőség van benne. A videókban keveset mutatnak belőle. -
#240 Gondolom amerikaiak, mert náluk ez jókor van :) -
Shion #239 Jó dolog ez a Live műsor, de ki a bánat tud hajnali 2-ig fentmaradni, hogy utána még egy 1-2 órás műsort meg is nézzen.
Szerencsére a legutóbb az adást követő nap feltették a youtube-ra és meg lehetett nézni. Anno írtam is egy összefoglaló cikket a videóból kivágott képekkel. A tegnap esti adással is ez a tervem, ma este szerintem megnézem és megcsinálom az összefoglalót :)
Kíváncsi vagyok, hogy 2014. január 31-el, amikor a SOE-nál lesz egy nagy buli, akkor elindul-e a Landmark alfa teszt fázis? Én már nagyon várom :)
Addig is nyugodtan látogassatok el a rajongói blog oldalunkra, van saját fórumrésze is, illetőleg próbálok minden a játékokról elhangzott infókat összegyűjtögetni:
EverQuest Next Hungary rajongói oldal -
Susarc #238 LIVE landmark -
Susarc #237 http://www.twitch.tv/everquestnext -
#236 ammen -
#235 no,helyes:) -
#234 A említették a live adásban, hogy adhatsz ki jogosultságot a területeden ismerősöknek ha akarsz amúgy semmit nem tudnak csinálni rombolni végképp nem. -
Probatbicol #233 ha nem így lenne, elég könnyen lehetne nyersanyaghoz jutni :) -
#232 nagyon félek hogy fogják meggátolni a rombolást. Saját területed lehet ami le lesz védve,és csak te módosíthatod? -
Kazagor #231 A teszt Landmarkban biztos. De a végleges játékban hidd el, hogy előtte vért izzadva ki kell termelned a nyersanyagokat (követ, fát, ásványokat, fémeket stb.) amiből majd épitkezni tudsz, és csak annyit épithetsz, amennyi nyersanyagod van.
Biztos vagyok benne, hogy a nagyobb épületek felhúzását jópár hónapos kitermelés fogja majd megelőzni a végleges játékban.
Szóval nem lesz egyszerű. Szerintem... -
#230 persze ezt egyedul:p
-
#229 pl hogy felora alatt fel tudsz epiteni egy varat..
elszomorito:p -
#228 Egyetértek :) és elég sok kérdésre kaptunk választ így már azét kicsit többet tudnunk mi is van készülőben :) Várom szeretettel :] -
Shion #227 Végre volt időm megnézni a tegnapi Livestream adást és azt kell mondanom nagyon megérte a rászánt 50 percet. :)
Aki kicsit lusta, csak olvasson bele abba a pár soros összefoglalómba, amit ide írtam. Ha ez sem győz meg, hogy belenézz a videóba, akkor szerintem nem is érdekel a Landmark :)
EQN Hungary cikk - Landmark játékmenet -
#226 Nagyon ötletes, letisztult. Le a kalappal. :) -
Susarc #225 wow ez nagyon király -
Kazagor #224 Igen. Aki gyakorlatot szerzett Minecraftban, annak a Landmark aranybánya lesz. -
Kryon #223 Ennyi pénzért én is úgy érzem, hogy tartósabb dologról lehet szó, de jobb lenne biztosat tudni. Végülis ha onnan nézzük, hogy az elkészített dolgokat el is lehet adni, akkor a bétában megszerzett rutin nagy előny lehet indulásnál. Akár jócskán meg is térülhet ez a befektetés.