503
EverQuest NEXT ( MMO )

• LaliK
    Nem állítottam hogy nem létezik, csak azt mondtam hogy én még nem találkoztam ilyennel. :) Hát tényleg nem nagy oldalakat viszek, a legnépszerűbb most 33152 regisztrált taggal fut. Ott is volt kézi aktiválás bekapcsolva, mert túlságosan elszaporodtak a botok. De azóta visszaálltunk az egyszerű e-mail + captcha-ra és úgy néz ki hogy bevált. :)
  • Malakai
    Akkor nem vittél még kellő látogatottságú/rankingú oldalt, az email aktiválás önmagában csak az igen alacsony szintű botokat szűri ki (ami persze elég magas %, de így is marad bőven), az nem egy nagy kunszt, hogy az emailből a linkre ugorjon (email címmel meg rendelkeznek épp eléggel). Persze vannak jobb megoldások a kézzel aktiválásoknál, azt max akkor érdemes bekapcsolni, amíg valami jobbat nem talál az ember és tényleges bot rush van éppen.
  • flashpointer
    Roppant idegesítő de sok helyen van :/
  • LaliK
    Nem tudom, én még olyan spammer bottal nem találkoztam ami a megadott e-mail címre be is logol, majd az aktiváló linkre kattint. (Rendszergazda és webfejlesztő létemre :D )
    De ha mégis van ilyen, egy captcha megoldja.
  • Torzonborz
    spammer botok miatt kell.
  • LaliK
    Szerintem nem jó ötlet e-mail megerősítés után még egy moderátori aktiválás...
  • DragonKnight
    Közben történt néhány fejlődés:
    1. Felkerültünk a hivatalos oldalon a Fansite listára
    2. Elindult az oldalon fórum, lehet az oldalra regisztrálni.
    3. Nem mindenhol kerek még a magyarítás de dolgozok az ügyön.
    4. A site célja hogy a guildek regisztráljanak. Mindenki tud saját fórumot kapni, valamint a social networking szerű képességek is lesznek/vannak mint pl:
    - Friend list
    - Zárt érdeklődési csoportok saját fallal, médiatárral

Az utolsó pont lehetőségei bevezetés alatt vannak.

Valamint lassan elkezdjük a hírek termelését is :D

EverquestNext Hungary
  • Valorian
    A hírek szerkesztésében, új infók keresésében/fordításában szívesen segítek, a többihez sajnos nem értek :)
  • DragonKnight
    :D De tökéletes hogy a linket elrontottam és nincs edit :D

Szóval még egyszer:
    EverQuestNext Hungary
  • DragonKnight
    Elindult az everquestnext.hu oldal. Rengeteg dolog hiányzik még belőle ezért segítőszándékú hírszerkesztőket designereket joomla template készítéséhez örömmel fogadok :D

EverQuestNext hungary

• Valorian
    A linkelt honlapról a videó összefoglalja azt ami nem tetszik egyelőre

Holy Trinity
  • Valorian
    Egy jó kis összefoglaló, igaz angolul:

http://www.wolfsheadonline.com/everquest-next-reveal-at-soe-live-the-good-the-bad-and-the-ugly/#9410
  • Ahet
    Egyetértek. Mindenképpen várd meg az ítélettel, ha már teljes képet kaptunk a játékról. Mindamellett a skill-rendszere valóban közelebb áll a GW-hez, mint az EQ-hoz.
    8 skill lesz a hotbar-on, ebből 4 a kezünkben lévő 2 fegyverből, 4 pedig az épp aktív kasztunkból. A "megszerzett" kasztok között szabadon válthatunk majd harcon kívül.
  • Valorian
    Ebben bízom én is, 2005 óta játszom folyamatosan az EQ2-vel, azután kicsit mellbevágó élmény volt a páncélban szaltózó kerra a videóban :D
  • Torzonborz
    Szerintem azért várd meg a részleteket és ne ítélj túl hamar kevés info alapján . ;)
  • Valorian
    Abban, hogy tulajdonképpen minden class képes bármire, nincsen kimondottan healer, tank, dps, util felállás, elvileg raid sem lesz benne, hanem public questek, a videón elcsíptem egy képet a hotbarról amin kb. 5 ikon volt, ez mind inkább GW2, mint EQ2, szerintem
  • Whysper
    Hjaaj csak jó legyen. Mert WOW-ba belefáradtam a GW2-t az értelmezési szótárba találtam meg csak a unalmas definiálása ként. TESO vagy EZ mert már játszanék egy nagyot értelmes játékkal.
  • Torzonborz
    GW2 klón ? :D
  • Valorian
    Nem tudom, nekem nagy csalódás egyelőre az EQNext, a rendelkezésre álló információk alapján, legalább is. :( Úgy látom sem a harcrendszert, sem a raidrendszert, semmit nem tartanak meg az EQ1-ből, vagy EQ2-ből, sokkal közelebb áll ez a játék szerintem egy egyszerű GW2 klónhoz, mint az Everquest franchise-hoz. Szomorú, hogy a SOE nem marad soha az általa kitaposott úton, mindig megy az éppen aktuális trendek után. Ha a játék olyan lesz, amilyennek egyelőre tűnik, akkor marad az Everquest 2, ha valaki komolyabb, összetettebb mmo-val szeretne játszani, úgy látom. :(
  • SzirmosSzisza
    Abyssban az volt :p

Amúgy erről most kaptam hírlevelet, ez is jónak néz ki. (bocsi az OFF-ért :D)
    Tényleg jónak ígérkezik ez a formáld te a világot dolog, csak biztos lesznek önjelölt trollok, akik nem épp fantáziadús kreativitással rendelkeznek :/
  • Torzonborz
    Round Table-n van kint szavazás hogy minden fajjal elérhető legyen e az összes class :
    https://www.everquestnext.com/round-table

tessék szavazni :)
  • Omlás
    Hivatalos oldalon ott van minden infó :P gondoltam aki érdekelt a témában csak csak ránéz. ;]
  • SzirmosSzisza
    Linkelni nem érdemes ?:p
  • Omlás
    Felkerült egy elég pofás kis mobil alkalmazás Google play-ra és App Store-ba érdemes lecsekkolni :)
  • Omlás
    Akkor már csak egy Occulus kell :)
  • Torzonborz
    ja és bizony úgy néz ki hogy EQN-ben is lesz Occulus Rift support \0/
  • Torzonborz
  • a.carkey
    Még három:
  • Ashyn
    Szerintem a [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1375551922&no=149]#149[/URL] rendben van
  • Torzonborz
    ennél a jobb alsó sarokban ott az a randa szöveg doboz :(

de majd még nézek képeket hátha akad jobb.
  • SzirmosSzisza
    #15 szerintem jobb :)
  • Omlás
  • Torzonborz

nna csakcsak . tehát ?
  • a.carkey
    POTBS zászlók és hajók. :)
  • Torzonborz
    no bannernek esetleg ?

torzonborz.uw.hu/eqnbanner.jpg

(vmiért nem jeleníti meg képként : )
  • TDC Geronimo
    Pontosan így van :)
  • Jabar
    Hát akkor lehet én értem félre de maga a játék meg a landmark 2 külön dolog nem?
    Én úgy értelmeztem hogy a landmark egy külön "játék" amiben a fejlesztői eszközökkel építgethetsz mint pl mc-ben és azokat eladhatod, de nem eqn-be hanem a landmarkba.
    Landmarkból csak nagyon ritkán 1-1 dolog kerül át a játékba ami tetszik a készítőknek.
  • Torzonborz

Landmark will be free to play from the start. While there may indeed be some sort of in-game shop, it will be minimal and will feature only time-saving items or packs of materials. Everything sold in the store will have representation in the MMO space that Landmark represents.
    Everyone can be involved and produce immediate results.
    The tools that will be available are "player facing" meaning that developers and builders use exactly the same software for creation. There are no hidden "developer only" mechanics involved.
    Voxels will allow builders more flexibility than just placing blocks. With Landmark, for instance, a sphere is an actual spere with rounded edges.
    Landmark's motto: Just try it. Experimentation leads to discovery and unbound creativity BUT must be fun and easy to use.
  • Bandras DaSilva #143
    Nem baj az, mert a játékosok elég jó cuccokat tudnak csinálni. És néha azért van gond az ugyanolyan alaprajzú dungeonökkel vagy hogy ua a skint húzzák rá másra csak átszíneznek 2 színt és eladják újnak.

itt valszeg érkezik majd dögivel a dolog, csak legyen ember aki szűrni tudja...

Amúgy ahogy nézem lesz külön landmark beta meg eqnext beta is. A landmark indul télen.

Sztem a beta időszakból sok épület, építmény be fog kerülni a játékba mint az alap terület része, de a játék beta beindulásával elindul majd az engedélyeztetési folyamat is és akkor majd vmiféle blueprintet kapunk amit majd meg kell építeni. Mondjuk ezt csak tippelem, de így logikusnak tűnne.