37354
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
twi452 #959 ők nem szívták meg mert a türelmesek bementek és játszottak vele már :D
akik nincsenek ott azok szívnak :D -
#958 Ennyi. Lol. Jól megszívta a tömeg :) Nem baj kaptak helyette pólót meg ugra - bugráló csajokat. -
Vaktermesz #957 Elszomorító. -
sulouos #956 Hát akkor siessenek, a nyakuk nyúljon meg. -
wargar #955 Szerintem a pólós gyerekek mennek a szobába játszani.. -
sulouos #954 Az egyetlen kérdés, hogy minek kell a majomugráltatós-nyivákolós zene az egész alá :D -
sulouos #953 Pólóosztás is van, minden mint a búcsúba. -
Droughert #952 Gaijin will not show ground forces gameplay today because there is no filming allowed in a room with PCs (Where visitors of Igromir can actually play). Their CEO said it will be shown in a week or two.
BUT! Because of a lot of disappointed people on russian forums, he said he will try to shoot some raw gameplay video today or tommorow. Proof: http://forum.warthun...18#entry1704850
Nem lesz video, 1-2héten belül kapunk tőlük, de a nagy "érdeklődésre való" tekintettel (vagy mert befostak a tömeg haragjától :) ) ma vagy holnap lesz egy kis gameplay morzsa. -
twi452 #951 *csaj :) -
twi452 #950 ezek valamit tudnak :D
jetseten célbadobás van.. ha sikerül bikinis csak beesik a vízbe xD -
sulouos #949 Ezek a picsák nem kárpó...tol...nak.... DEHOGYNEM! :D -
twi452 #948 14:45 hoztak mégtöbb csajt xD -
#947 Megjött a kedvem ezekhez az expóhoz, már csak a hostessek miatt érdemes kinézni rájuk. :D -
Glo #946 Majd a következő hír jelenne meg a CNN-en: "Hatalmas tűz az Igromir expón, a feldühödött tömeg karóba húzta a WT több munkatársát, majd rájuk gyújtotta az épületet.." -
Nazarov77 #945 Akkor a székhelyük fel lesz gyújtva :D -
twi452 #944 Az igazi trollkodás az lenne a részükről, hogy bejelentik novemberben a hajók jönnek és csak jövőre a tankok xDD -
Glo #943 Jó érzés lehet :D
De megérdemlik >o] -
sulouos #942 A WG-s standon körbe mindenütt War Thunderes szatyros emberek járkálnak :D -
sulouos #941 YARR -
twi452 #940 ezért kéne most nekik belökni egy 30 perces hivatalos bemutatót előtte..:D
ha ez igaz persze :) -
Droughert #939 3 fiatal srác volt akik soron kívül bemehettek a zárt szobába, tőlük jött pár infomorzsa. "Didn't say much except that it's miles ahead of WoT"-ezek után én már tényleg kíváncsi vagyok, mit is hoztak össze. -
Nazarov77 #938 elvileg fél óra múlva már lehet videózni:
Rekt guy said they will let cameras in and show tanks at Moscow time of 14;45, IIRC.
moszkvai idő szerint most 14:10 van -
twi452 #937 nekem úgy tűnik, hogy egy orosz gaming site
kitelepültek oda aztán csinálják a saját műsorukat :) -
sulouos #936 Mondjuk akkor rendben, de pl. most is mutathatnának valamit róla a kijelzőn a hangár helyett :D -
sulouos #935 Mit is takar ez a jetset dolog? Valami felszerelés? -
Droughert #934 Rekt guy said they will let cameras in and show tanks at Moscow time of 14;45 -
twi452 #933 jetset.pro first impressions translation:
-Awesome
-Its a wot killer
-Very lifelike tank movement, work of suspension.
-Each player can call for arty support. Limited times per battle
Not really a lot of new details apart from arty support
nem tudom megerősíteni se megcáfolni :D -
twi452 #932 én is elfogadnék egyet emlékbe :) -
twi452 #931 gondolom a két jetsetes már bent volt és most mondta el mit látott..:D
annyit vettem ki h ártilerri :D
a szövegkörnyezet fontos lenne :D -
sulouos #930 War Thunderes szatyor, holnap minden néninél olyan lesz a piacon :D -
setchoo #929 Azt, hogy 14:45 után már a személyit elkérik és aki nem töltötte be a 18-at azt eltessékelik. Aztán megy tovább a rázás...
Szerintem délután már biztos, konkrét infókat lehet megtudni. Nem feltétlenül szükséges a videó.
-
twi452 #928 Már csak kéne valaki aki le is fordítja mit mond a tankokról a tag :) -
twi452 #927 na itt van újra élőben Angryskij Joesky a wt-nél :)
http://api.cybergame.tv/p/embed.php?c=jetset&w=100pc&h=100pc&type=embed -
twi452 #926 az tény, hogy szerepel a war thunder és a 14:45 fent a futósávban de azt nem tudom, hogy közöttük mit jelent az a sok karakter xD
jetseten épp most is rázzák a csajok..:) -
Droughert #925 Talán lesz valami, de nem tudom mennyire hivatalos info "Next: Report 'War Thunder Ground Forces' 14:45 Russian Local time, which is in 1 hour or so." -
twi452 #924 a wargaming nem fogja feltolni yt-ra :P :D -
Glo #923 Vagy csak valaki trollkodik.. majd kiderül :)
Amúgy valszeg fog kikerülni pár videó a titkos szobából is. Google glass, mini kamera stb biztos van már bent :) -
twi452 #922 Biztos lesznek beszámolók aztán 1-2 rendes orosz srác majd lefordítja ahogy a QA-kat is le szokták :)
-
sulouos #921 De legalább ha valami videós bejut a kipróbálásra, akkor ha gameplay videót nem is, de legalább valami beszámolót mondhat róla, hogy hogy is fog kinézni az egész... -
Droughert #920 fórumon ez volt "No tanks are going to be shown! At least not during igromir, acording to devs... -.-"