37354
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • twi452
    ők nem szívták meg mert a türelmesek bementek és játszottak vele már :D

akik nincsenek ott azok szívnak :D
  • Pluskast
    Ennyi. Lol. Jól megszívta a tömeg :) Nem baj kaptak helyette pólót meg ugra - bugráló csajokat.
  • Vaktermesz
    Elszomorító.
  • sulouos
    Hát akkor siessenek, a nyakuk nyúljon meg.
  • wargar
    Szerintem a pólós gyerekek mennek a szobába játszani..
  • sulouos
    Az egyetlen kérdés, hogy minek kell a majomugráltatós-nyivákolós zene az egész alá :D
  • sulouos
    Pólóosztás is van, minden mint a búcsúba.
  • Droughert
    Gaijin will not show ground forces gameplay today because there is no filming allowed in a room with PCs (Where visitors of Igromir can actually play). Their CEO said it will be shown in a week or two.
    BUT! Because of a lot of disappointed people on russian forums, he said he will try to shoot some raw gameplay video today or tommorow. Proof: http://forum.warthun...18#entry1704850

Nem lesz video, 1-2héten belül kapunk tőlük, de a nagy "érdeklődésre való" tekintettel (vagy mert befostak a tömeg haragjától :) ) ma vagy holnap lesz egy kis gameplay morzsa.
  • twi452
    *csaj :)
  • twi452
    ezek valamit tudnak :D

jetseten célbadobás van.. ha sikerül bikinis csak beesik a vízbe xD
  • sulouos
    Ezek a picsák nem kárpó...tol...nak.... DEHOGYNEM! :D
  • twi452
    14:45 hoztak mégtöbb csajt xD
  • Fec papa
    Megjött a kedvem ezekhez az expóhoz, már csak a hostessek miatt érdemes kinézni rájuk. :D
  • Glo
    Majd a következő hír jelenne meg a CNN-en: "Hatalmas tűz az Igromir expón, a feldühödött tömeg karóba húzta a WT több munkatársát, majd rájuk gyújtotta az épületet.."
  • Nazarov77
    Akkor a székhelyük fel lesz gyújtva :D
  • twi452
    Az igazi trollkodás az lenne a részükről, hogy bejelentik novemberben a hajók jönnek és csak jövőre a tankok xDD
  • Glo
    Jó érzés lehet :D

De megérdemlik >o]
  • sulouos
    A WG-s standon körbe mindenütt War Thunderes szatyros emberek járkálnak :D
  • sulouos
    YARR
  • twi452
    ezért kéne most nekik belökni egy 30 perces hivatalos bemutatót előtte..:D

ha ez igaz persze :)
  • Droughert
    3 fiatal srác volt akik soron kívül bemehettek a zárt szobába, tőlük jött pár infomorzsa. "Didn't say much except that it's miles ahead of WoT"-ezek után én már tényleg kíváncsi vagyok, mit is hoztak össze.
  • Nazarov77
    elvileg fél óra múlva már lehet videózni:

Rekt guy said they will let cameras in and show tanks at Moscow time of 14;45, IIRC.

moszkvai idő szerint most 14:10 van
  • twi452
    nekem úgy tűnik, hogy egy orosz gaming site
    kitelepültek oda aztán csinálják a saját műsorukat :)
  • sulouos
    Mondjuk akkor rendben, de pl. most is mutathatnának valamit róla a kijelzőn a hangár helyett :D
  • sulouos
    Mit is takar ez a jetset dolog? Valami felszerelés?
  • Droughert
    Rekt guy said they will let cameras in and show tanks at Moscow time of 14;45
  • twi452
    jetset.pro first impressions translation:
    -Awesome
    -Its a wot killer
    -Very lifelike tank movement, work of suspension.
    -Each player can call for arty support. Limited times per battle

Not really a lot of new details apart from arty support

nem tudom megerősíteni se megcáfolni :D
  • twi452
    én is elfogadnék egyet emlékbe :)
  • twi452
    gondolom a két jetsetes már bent volt és most mondta el mit látott..:D
    annyit vettem ki h ártilerri :D
    a szövegkörnyezet fontos lenne :D
  • sulouos
    War Thunderes szatyor, holnap minden néninél olyan lesz a piacon :D
  • setchoo
    Azt, hogy 14:45 után már a személyit elkérik és aki nem töltötte be a 18-at azt eltessékelik. Aztán megy tovább a rázás...
    Szerintem délután már biztos, konkrét infókat lehet megtudni. Nem feltétlenül szükséges a videó.
  • twi452
    Már csak kéne valaki aki le is fordítja mit mond a tankokról a tag :)
  • twi452
    na itt van újra élőben Angryskij Joesky a wt-nél :)

http://api.cybergame.tv/p/embed.php?c=jetset&w=100pc&h=100pc&type=embed
  • twi452
    az tény, hogy szerepel a war thunder és a 14:45 fent a futósávban de azt nem tudom, hogy közöttük mit jelent az a sok karakter xD

jetseten épp most is rázzák a csajok..:)
  • Droughert
    Talán lesz valami, de nem tudom mennyire hivatalos info "Next: Report 'War Thunder Ground Forces' 14:45 Russian Local time, which is in 1 hour or so."
  • twi452
    a wargaming nem fogja feltolni yt-ra :P :D
  • Glo
    Vagy csak valaki trollkodik.. majd kiderül :)

Amúgy valszeg fog kikerülni pár videó a titkos szobából is. Google glass, mini kamera stb biztos van már bent :)
  • twi452
    Biztos lesznek beszámolók aztán 1-2 rendes orosz srác majd lefordítja ahogy a QA-kat is le szokták :)
  • sulouos
    De legalább ha valami videós bejut a kipróbálásra, akkor ha gameplay videót nem is, de legalább valami beszámolót mondhat róla, hogy hogy is fog kinézni az egész...
  • Droughert
    fórumon ez volt "No tanks are going to be shown! At least not during igromir, acording to devs... -.-"