37354
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Armisael
    Linket valaki tudna dobna hol lehet nézni?
  • sulouos
    Az nekem se tetszik, inkább valami WoT-os megoldás.

Minden más elsöprő :D
  • stork13
    Itt már legalább láttam felborult tankot. :D
  • flashpointer
    Pont azt nézem, mindenkinek van 5 , hát ez még gázabb :D
  • stork13
    Azért ez a tüzérségi támogatás kérés vicces egy dolog...
  • Ry0K3N
    Aztaqva O.o.
    Audiovizuálisan nagyon ott van.
  • Ry0K3N
    elkezdődött hát. :D
  • flashpointer
    na már megy is a gameplay
  • twi452
    10 perc múlva (HIVATALOSAN BEJELENTVE)
  • twi452
    chrome fordító:
    Live Broadcast tank battles
    Huge line of players lined up in front of the closed area of ​​ground equipment on display "Igromire - 2013". Throughout the day, visitors to the booth involved in tank battles War Thunder and share experiences. We have prepared the first stream of the very "heart" of our booth - indoor play area. Now you can see the long-awaited gameplay Ground Kills.
  • twi452
    na új hír :)
    itt lesz nemsokára tankos gameplay :)
    http://www.twitch.tv/warthunder
  • twi452
    összefoglalva eddig az expo wt standját a hiv. fórumról:

• setchoo
    Végül is… igaz. A többség fejével kell gondolkodni és máris másképp néz ki a dolog.
    Na, kezdődik a hétvége, megiszom a jól megérdemelt sörömet és mire haza érek, tádám , rengeteg infó fog várni! ;)

• sulouos
    Milyen kis pulyák vannak ezen az expón, azt hittem hogy lesznek 20 éven felüliek is.
  • bigmano
    Nos ha a Wot-ra érted akkor a gyakorlat azt mutatja hogy de pontossan ezt várja a publikum!
    Azért én még egy kis infót el bírtam volna viselni,és egy ötletet sem lopnék el becs szó!
  • setchoo
    Az újítások ellopására volt 3 évük. Szerintem ennyi idő alatt nem csak árkádot és pecsenként +tankot és pályát várt a nagy közönség.
  • bigmano
    Adtam egy plusszt,aki ilyen kevéssel is beéri az megérdemli....
    Szerintem csak azért engedtek be egy viszonylag kis csoportot hogy nehogy ellopják az újjításokat a konkurensek
  • twi452
    Ha tényleg ő az akkor folyamatosan trollkodik a fórumon..:D

Starhoof, on 04 Oct 2013 - 2:47 PM, said:
    Watching this stream makes me want to twerk = /
  • Zed92
    Meg szerintem igen csak türelmesek vagyunk.. már röpke pár hónapja várunk 1 kis infóra :D
  • twi452
    és újra csajok :)
  • patchaou
    Engem ez a kis infó is felvidított :)
  • setchoo
    Ez most így jó pofa. Mit csodálkozik? Mikor ő mindent tud, már lehet, hogy unja is. Mindenki más meg türelmetlen. „Ó borzalom!”:D
  • twi452
    Glo tényleg az a srác Starhoof aki vezeti a műsort? :)

most írta nemrég a fórumba :)

Posted Today, 04:22 PM
    Don't you guys think they would be saving tanks for the last ? I mean there's like 3 days left of this expo, and this is the only first day.
    People are so impatient these days, Some time ago, you wouldn't be seeing things like this live, but find out about the expo in a magazine month after it happened.
  • twi452
    ezt most hogy meg miért? :D
    legalább a csajok fújnák xD
  • bigmano
    Szóval akkor nesze semmi fogd meg jól cucckombó van.
    Ja mégsem....."nehéz célozni" kb ennyi derült ki ;D
  • sulouos
    A nap kommentje a WT fórum expós topikjában:

"but u can a see a mouse device that can change color. It is amazing"
  • sulouos
    Most ha megölnének, akkor se találnám meg újra azt ahol olvastam, de állítólag valami dev mondta.
  • setchoo
    Gondolom csak viccelt. :)
    Ugye, hogy vicceltél? :D :D
  • sulouos
    Nem is, mert aszonták hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel maholnap lesznek valami morzsák belőle.
  • twi452
    már csak napok esetleg hetek kérdése :D
    amúgy... "Soon" :D
  • setchoo
    OFF:
    Sajnos ez így van, és emiatt elveszítettem az utolsó kapaszkodó fűszálat is a wot-al kapcsolatban.

ON: Na, hol vannak már azok a hírek? :D:D
  • sulouos
    További OFF:

A WoT hajlamos a legerősebb gépeken is nyögvenyelősen futni, ez nem egyedi hiba, nagyon sok embertől hallottam már, hogy pl. a BF3-at akadás nélkül viszi a gépe ultra beállításon, a WoT-ot meg lejjebb kellett állítania néhol közepesre, mert hajlamos akadni. De nem baj, majd behoznak még 3 ágat az orosz medek modelljeivel, és meg van oldva.
  • setchoo
    Off:
    Jut eszembe tegnap beregeltem a WT-be és felraktam a AF-t kipróbálni. Valójában nem nagyon rajongok a repcsis játékokért, de ez nagyon hangulatos! Nagyon szép és optimalizált a játék. Ha ezt lehozzák a szárazföldre, akkor itt bomba fog robbanni.
    Hozzátenném, hogy a wot a vasamon egyszerűen nem fut normálisan. Valami problémája lehet az FX-8350-es procival.
    Viszont WT:AF csutka maxon pörög. Olyan mintha a wot szándékosan akarna leszoktatni saját magáról!
  • sulouos
    Azt azért nem gondoltam volna, hogy most még nem lesz semmi, csak kutyaf*sza karikára vágva...
  • twi452
    Ezek nem viccelnek egész nap csak versenyeket csinálnak :D
  • Droughert
    Van már fent beszámoló azoktól akik játszottak az expón, de angolra eddig csak egy lett lefordítva, az is google fordítóval, szóval még érdemi infot nehéz kihámozni belőle. Kv-1+T-34 (Lb11-el szerelve) játszható volt arcade battleban (repülők+tankok azonos térképen), de többi nálam homály. Említenek valamit a célzásról, hogy nehéz pontosan lőni, a grafnál amit kiemelnek, hogy minden lövésnek nyoma van a tankon, behorpad, lukat üthet a találat (gondolom tankra vonatkozik nem pedig a környezetre, nem volt egyértelmű a szöveg számomra.) A végét azzal zárja, hogy egy IL2-es amit egy másik srác vezetett pár pc-vel odébb, pontott tett a tankos pályafutása végére..

majd ha esetleg lesz normális fordítás, beszámoló több forrásból akkor okosabbak leszünk.
  • Pluskast
    Wow micsoda jutalom!!! :DD
  • twi452
    de a másik pár millió nem kapott cserébe pólót :P :D
  • sulouos
    A tömeg alatt a másik pár millió játékost érti, nem azt az 50-et aki kipróbálhatta.
  • Pluskast
    Egyébként csak azt nem értem, hogy akkor minek ment el a Ganjin a kiállításra? Kb ez olyan mintha a genfi autó kiállításon a cég részéről kiállított verda végig ponyva alatt lenne.