Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Pares #1137 Na idefigyelj, én nem a WoT-hoz hasonlítgattam. Miért kell minden kritika után a Wottal jönni? Igen is kicsit mellbevágott, amikor jól induló videó után a Stug szaltót dobott, meg amikor megláttam azokat a hibákat, amiket leírtam. Gondoltam, hogy előrehaladottabb állapotban vannak már. Egyébként meg a WoT-ban nem is lehet fejre állni, még ha nagyon akarod se. Annyit írtam, hogy engem egyelőre a nagy hype ellenére nem győzött meg arról, hogy mindenki fejvesztve fog átszaladni a konkurenciától. Én reménykedem, hogy nagyon jó lesz, mert akkor kialakulhat egy nagyon éles konkurencia, és az mindkét fejlesztő csapatot a játékuk további javítására/fejlesztésére ösztönözhetné, és nem lenne olyan monopol helyzet, mint amilyenben a WoT van jelenleg.