37354
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Nazarov77 #1079 Hát na ja, majd ha lesz hivatalos HD gameplay akkor okosabbak leszünk, ez azért kellett hogy csillapítsák a kiéhezett community feszültségét. -
Nazarov77 #1078 Az meg a másik. A vadászoknak megnő a szerepük, vigyázniuk kell a földiekre jobban. -
Ry0K3N #1077 Az a baj hogy még így sem látszik ténylegesen hogy a sebzésrendszer hogy is működik mert annyira szar a stream minősége. Ott van baloldalt valami tank ikon de nem látni rajta semmit annyira elmosódott. -
#1076 Ez a "sniper" nézet szerintem is fos. Sokkal rosszabb mint a WoT-os. Így hogy fogják a Tigrisek 2000m-ről kilőni a T-34-et? :D -
Ry0K3N #1075 Megmondták ezer éve hogy nem lesznek keverve repülőkkel vagy ha mégis választható opció lesz. -
twi452 #1074 meg a saját csapatodban valaki bespawnol vadásszal és körberöhögi az összes stukát meg il-2t aki próbálkozik tankokra vadászni :) -
kissssss #1073 -
Nazarov77 #1072 Gondolom itt lesznek légelhárító tankok is, had jöjjenek a repülők:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
lexlutor #1071 Lehet bennem a hiba, de az en lelkesedesem veletek elleneben fogyatkozik inkabb. a latvanyrol tenyleg szuperlativuszokban lehet beszelni, de amennyi a gameplaybol latszik, nekem nem tunik biztatonak.
eleg twi gamplayet megnezni jobban. ugye arrol volt szo, h itt modulrendszer nem hp, egy loves egy tank ha megfelelo helyen talalod el, stb.. ehhez csak egy dolgot nem latunk itt, normalis celzasi rendszert. mert evvel a raviszem a kort es lovok, olyan h gyenge pont csak szerencsevel talalhato el. itt is lott vagy hatot az ellenfelre, lathato eredmeny nelkul, aztan a tuzerseggel sikerult vegul kiiktatni.
amasik dolog amive nem tudok megbaratkozni, a jatek a repulokkel egyutt. ez kb olyan jo lesz, mit wotban az artykkal.
en egyenlore agrafikan kivul enm latok semmi kulonlegeset, plane nem olyat ami miatt falkaban jonnek a wotosok, plane ha mar par honapot beloltek abba. -
BaleniX #1070 De ha már baj h megszólaltam akkor elnézést... -
Nazarov77 #1069 1 perccel beelőztél váá :D -
BaleniX #1068 Én nem azért mondta, csak sajnos kapni fognak erre is! Semmi rosszat nem mondtam a WT-re!
Droughert, célozgatunk, célozgatunk? -
Nazarov77 #1067 Aki lemaradt volna a streamről, WT fórumon már linkeltek egy youtubeos videót, 720 pixeles:
-
twi452 #1066 na itt egy hosszabb... a driftelő stuggal együtt :))
-
twi452 #1065 igen..:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
bocsánat attól akinek nem tetszik :D
-
sulouos #1064 Nem az egész közösséget jellemzi, csak azt aki magára veszi (ne vedd sértésnek). Tudod nagyon jól, hogy kikre érti. Ezen most nem akarok összeveszni, inkább csorgassuk a nyálunkat :D -
bgabor #1063 Engem is. Tudható volt előre hogy durván alázni fogja a WoT-ot, ez is történik majd a látottak alapján. Csak ezt a behívható tüzérségi támogatást nem tudom miére vélni, gondolom csak Arcade módban lesz. HB-ban tuti lesz ez is. -
Droughert #1062 Jaa... Mert okés ahogy jellemez egy egész közösséget? Pont az ilyen hozzászólások alacsonyítják le a wot topicot is... -
sulouos #1061 Felhálypoltak? :D -
twi452 #1060 az a baj, hogy ezt a hülye gif-et nézem percek óta :D
rohadt jó ahogy igazából működik a felfüggesztés és követi a talajt..
azt hiszem engem felhájpoltak xD -
setchoo #1059 Figyelitek azt a lövés effektet és a hangokat!?! Libabőrös lettem! Na ezt nagyon jól megcsinálták! GG -
sulouos #1058 Nem kell azért annyira lehurrogni :/
BaleniX, lesz majd HB ami elijeszti őket :D -
twi452 #1057 úgy látszik összeomlott az a képmegosztó úgyhogy lenyúltam a gif-et és felraktam dropboxra :)
twi452 #1056 hehe
Droughert #1055 Ha arra céloztál, hogy az olyanok mint te akor igen az gáz lesz. Picit visszatudnád fogni magad? Mert ez stílus nem ide való, sem tőled sem mástól. -
twi452 #1054 valószínűleg nem bírták már a nyomást és gyorsan összedobtak egy ilyen kis mentőcsomagot :)
én inkább valami hivatalos hd minőségű "belsős" gameplay-t szeretnék esetleg kommentárral, hogy mire lehet számítani
most már aztán tényleg nincs mit titkolni ezen és mindenki kb leborult előttük a hiv fórumon is :D
-
#1053 Lesz még Stream vagy ennyi volt? -
twi452 #1052 ez csak az elejéről egy kis részlet
szerintem hamarosan biztos felnyomja valaki az egész stream-et, mert tuti felvették páran :D
addig itt az én személyes kedvencem..akarom :)
-
bigmano #1051 Köszönöm!
Nagyon részletgazdag grafika és kiváló mozgásdinamika!
Ezt a célzási módot meg kell szokni,de első látásra a szó ami eszembe jut: lenyügöző.
Az hogy mennyire játszható majd kiderül..... -
twi452 #1050 Lövésnél az effekt elég fasza.. és ez még nem is valami hatalmas nagy dög ágyú.. hmm :D -
Nazarov77 #1049 Oké, dióhéjban a véleményem a gameplayről: ha kijönnek a tankok a lelkem a war thunderé. -
stork13 #1048 Remélem már HB-ban is. :D -
twi452 #1047 itt van egy kevés gameplay :)
http://www.youtube.com/watch?v=h6K0szjm3RI -
stork13 #1046 Azért még nem temetném. A kinézet nem minden, a többiről meg semmit nem tudtunk meg.
Arcade ellen ott a WoT, HB-n és FRB-n meg lényegesen kevesebben játszanak. Esténként 200-250k játékosból ha veszítenek 80k-t még mindig többen lesznek ott.
Kiderül ha már játszunk vele, mondjuk egy hónapja. Addig még találgatni is felesleges. -
BaleniX #1045 Nagyon jó a grafika, sőt, gyönyörű!
Remélem FRB lesz, és lesz benne sniper nézet!
-
setchoo #1044 Így összességében nagyon hangulatos a külső. A Képi világ, részletek és a hangok nagyon durvák. A játék technikáról meg majd jönnek a részletek.
De így külsőre összehasonlíthatatlan a WoT-al. Egyszerűen részletgazdag! -
bigmano #1043 Dobjatok egy dzsatubés linket pls ha van sajnos melóból nem megy a vidi.
Csak egy pillanatra láttam egy Stuglll-ast de durva volt!
-
twi452 #1042 a stug nagyon kis baba volt :) na azzal tényleg el lehet majd bújni :)
nyálcsorgatás.. -
stork13 #1041 Igazándiból nem. Bíztam benne, hogy így lesz. A repülős rész is köröket ver a WoWP-ra kinézet tekintetében (is), kisebb erőforrásigény mellett. -
#1040 tuti fent lesz a jutubon 10percen belül.