37354
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Nazarov77
    Hát na ja, majd ha lesz hivatalos HD gameplay akkor okosabbak leszünk, ez azért kellett hogy csillapítsák a kiéhezett community feszültségét.
  • Nazarov77
    Az meg a másik. A vadászoknak megnő a szerepük, vigyázniuk kell a földiekre jobban.
  • Ry0K3N
    Az a baj hogy még így sem látszik ténylegesen hogy a sebzésrendszer hogy is működik mert annyira szar a stream minősége. Ott van baloldalt valami tank ikon de nem látni rajta semmit annyira elmosódott.
  • mijki
    Ez a "sniper" nézet szerintem is fos. Sokkal rosszabb mint a WoT-os. Így hogy fogják a Tigrisek 2000m-ről kilőni a T-34-et? :D
  • Ry0K3N
    Megmondták ezer éve hogy nem lesznek keverve repülőkkel vagy ha mégis választható opció lesz.
  • twi452
    meg a saját csapatodban valaki bespawnol vadásszal és körberöhögi az összes stukát meg il-2t aki próbálkozik tankokra vadászni :)
  • kissssss
  • Nazarov77
    Gondolom itt lesznek légelhárító tankok is, had jöjjenek a repülők:

• lexlutor
    Lehet bennem a hiba, de az en lelkesedesem veletek elleneben fogyatkozik inkabb. a latvanyrol tenyleg szuperlativuszokban lehet beszelni, de amennyi a gameplaybol latszik, nekem nem tunik biztatonak.

eleg twi gamplayet megnezni jobban. ugye arrol volt szo, h itt modulrendszer nem hp, egy loves egy tank ha megfelelo helyen talalod el, stb.. ehhez csak egy dolgot nem latunk itt, normalis celzasi rendszert. mert evvel a raviszem a kort es lovok, olyan h gyenge pont csak szerencsevel talalhato el. itt is lott vagy hatot az ellenfelre, lathato eredmeny nelkul, aztan a tuzerseggel sikerult vegul kiiktatni.

amasik dolog amive nem tudok megbaratkozni, a jatek a repulokkel egyutt. ez kb olyan jo lesz, mit wotban az artykkal.

en egyenlore agrafikan kivul enm latok semmi kulonlegeset, plane nem olyat ami miatt falkaban jonnek a wotosok, plane ha mar par honapot beloltek abba.
  • BaleniX
    De ha már baj h megszólaltam akkor elnézést...
  • Nazarov77
    1 perccel beelőztél váá :D
  • BaleniX
    Én nem azért mondta, csak sajnos kapni fognak erre is! Semmi rosszat nem mondtam a WT-re!
    Droughert, célozgatunk, célozgatunk?
  • Nazarov77
    Aki lemaradt volna a streamről, WT fórumon már linkeltek egy youtubeos videót, 720 pixeles:

• twi452
    na itt egy hosszabb... a driftelő stuggal együtt :))

• twi452
    igen..:D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

bocsánat attól akinek nem tetszik :D
  • sulouos
    Nem az egész közösséget jellemzi, csak azt aki magára veszi (ne vedd sértésnek). Tudod nagyon jól, hogy kikre érti. Ezen most nem akarok összeveszni, inkább csorgassuk a nyálunkat :D
  • bgabor
    Engem is. Tudható volt előre hogy durván alázni fogja a WoT-ot, ez is történik majd a látottak alapján. Csak ezt a behívható tüzérségi támogatást nem tudom miére vélni, gondolom csak Arcade módban lesz. HB-ban tuti lesz ez is.
  • Droughert
    Jaa... Mert okés ahogy jellemez egy egész közösséget? Pont az ilyen hozzászólások alacsonyítják le a wot topicot is...
  • sulouos
    Felhálypoltak? :D
  • twi452
    az a baj, hogy ezt a hülye gif-et nézem percek óta :D
    rohadt jó ahogy igazából működik a felfüggesztés és követi a talajt..

azt hiszem engem felhájpoltak xD
  • setchoo
    Figyelitek azt a lövés effektet és a hangokat!?! Libabőrös lettem! Na ezt nagyon jól megcsinálták! GG
  • sulouos
    Nem kell azért annyira lehurrogni :/

BaleniX, lesz majd HB ami elijeszti őket :D
  • twi452
    úgy látszik összeomlott az a képmegosztó úgyhogy lenyúltam a gif-et és felraktam dropboxra :)

• twi452
    hehe
  • Droughert
    Ha arra céloztál, hogy az olyanok mint te akor igen az gáz lesz. Picit visszatudnád fogni magad? Mert ez stílus nem ide való, sem tőled sem mástól.
  • twi452
    valószínűleg nem bírták már a nyomást és gyorsan összedobtak egy ilyen kis mentőcsomagot :)

én inkább valami hivatalos hd minőségű "belsős" gameplay-t szeretnék esetleg kommentárral, hogy mire lehet számítani

most már aztán tényleg nincs mit titkolni ezen és mindenki kb leborult előttük a hiv fórumon is :D
  • GabeE3e
    Lesz még Stream vagy ennyi volt?
  • twi452
    ez csak az elejéről egy kis részlet
    szerintem hamarosan biztos felnyomja valaki az egész stream-et, mert tuti felvették páran :D

addig itt az én személyes kedvencem..akarom :)
  • bigmano
    Köszönöm!
    Nagyon részletgazdag grafika és kiváló mozgásdinamika!
    Ezt a célzási módot meg kell szokni,de első látásra a szó ami eszembe jut: lenyügöző.
    Az hogy mennyire játszható majd kiderül.....
  • twi452
    Lövésnél az effekt elég fasza.. és ez még nem is valami hatalmas nagy dög ágyú.. hmm :D
  • Nazarov77
    Oké, dióhéjban a véleményem a gameplayről: ha kijönnek a tankok a lelkem a war thunderé.
  • stork13
    Remélem már HB-ban is. :D
  • twi452
    itt van egy kevés gameplay :)
    http://www.youtube.com/watch?v=h6K0szjm3RI
  • stork13
    Azért még nem temetném. A kinézet nem minden, a többiről meg semmit nem tudtunk meg.
    Arcade ellen ott a WoT, HB-n és FRB-n meg lényegesen kevesebben játszanak. Esténként 200-250k játékosból ha veszítenek 80k-t még mindig többen lesznek ott.
    Kiderül ha már játszunk vele, mondjuk egy hónapja. Addig még találgatni is felesleges.
  • BaleniX
    Nagyon jó a grafika, sőt, gyönyörű!
    Remélem FRB lesz, és lesz benne sniper nézet!
  • setchoo
    Így összességében nagyon hangulatos a külső. A Képi világ, részletek és a hangok nagyon durvák. A játék technikáról meg majd jönnek a részletek.
    De így külsőre összehasonlíthatatlan a WoT-al. Egyszerűen részletgazdag!
  • bigmano
    Dobjatok egy dzsatubés linket pls ha van sajnos melóból nem megy a vidi.
    Csak egy pillanatra láttam egy Stuglll-ast de durva volt!
  • twi452
    a stug nagyon kis baba volt :) na azzal tényleg el lehet majd bújni :)

nyálcsorgatás..
  • stork13
    Igazándiból nem. Bíztam benne, hogy így lesz. A repülős rész is köröket ver a WoWP-ra kinézet tekintetében (is), kisebb erőforrásigény mellett.
  • flashpointer
    tuti fent lesz a jutubon 10percen belül.