37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
ikarus44 #33838 Ahogy tapasztaltam, az elég random, hogy beadja-e a lövegpajzson, vagy sem. Ha teheted, akkor lődd testen, ott biztosabban adja be. -
Noob kérdez rovatunk folytatódik: 
Tegnapi csata, az ellenfél játékosa Tiger H – ban, én szintén, mindkét tank beforgatva, én kicsit mozogtam is töltés közben. 3 lövésváltás volt, az első testről pattant, akkor forgatta be, a 2. a löveg mellett baloldalt sebezte, de nem nagy mértékben, 3. a jobb oldalon sebezte, szintén nem nagy mértékben.
Ő a 3. lövésre kilőtt engem a löveg mellett talált el a jobb oldalon.
Én mit csináltam rosszul ?
Nem elég csak a tornyot lőni a löveg mellett, hanem megvan a távolság a lövegtől ahol sebzi, meg van ahol nem ?
Mondjuk sebezni sebeztem, csak kismértékben ... -
Madi92 #33836 Jól néz ki! -
Kissssss0 #33835 na végre már....
Sd.Kfz 234/2 Puma - “The Nimble Feline Predator”
-
Ritkán, de előfordul, én nem értem mi értelme van felhúzni magas BR -be a n00b -okat. -
Köszi!
5.0-ás squadban bennragadt egy ürge reserve tankokkal. Lapja alapján az volt a 3. csatája a játék során, keserédes tapasztalat lehetett. De nem volt gyáva, behozta mind a hármat.
Utoljára szerkesztette: Kályha, 2017.05.17. 20:10:01 -

-
Mennyire pontosan méri be a célpont távolságát. -
A gunnernél a rangefinding skill a manuális bemérést, vagy a távoli célzás pontosságát javítja?
Utoljára szerkesztette: Kályha, 2017.05.17. 19:44:04 -
BaleniX #33829 Tegnap este olyat tapasztaltam... Na-To-val pattantam az M2 frontjáról kb 500m-ről. Azt hittem Alt+F4-et nyomok hirtelen. -
Kissssss0 #33828 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Madi92 #33827 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Köszi! -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Engem meg az ilyen attitűd zavar. De hát lelked rajta, megkíméllek attól a heti 2 mondattól. -
Madi92 #33825 Akkor itt lenne az ideje. Ez akárhogy is nézzük, offnak számít. Engem zavar is. Elég kerülgetni a játékban a repcsiket, ne keljen itt is. -
Van, de kb. senki nem használja. -
Kissssss0 #33823 ennek már tényleg igazi modern kinézete van, és még fegyverzet terén sincs szégyenkeznivalója.
-
de -
Madi92 #33821 Amúgy van külön repcsis topik is, nem? -
fiat g.91
Külsőre nagyon hajaz a modernebb jetekre. Valószínű nem lesz gyorsabb, mint a már bent lévők. A sebességet tekintve vajon ez a határ, amit a WT le tud kezelni? -
Pedig azokkal sokkal nagyobb élmény, főleg a T2. Arra azért készülj fel, ohgy bármit hozol, az ellenfél fél csapata egyel nagyobb BR-ű lesz :) -
köszi a választ, annyira nem akarok pengetni, csak nincs sok időm játszani, és nem akarok még 3 hét múlva is tier 1-2 - es tankokkal játszani -
Szia!
Csak adott nemzeten belül használható fel a fejlesztési pont, ott is külön tank és repülő ágakra, a kettő között nincs átjárás.
Ha eleget játszol, a silver tier4-5-ig nem lesz akadály, prémtank helyett inkább prémiumra+talizmánra fizess be, ha annyira akarsz pengetni. Ha mégis prém, akkor német KV-1B, jenki T20-szal szépen csordogál lion+RP is. -
német prémtankkal szerzett kutatási pont belemehet fejlesztendő orosz tankba is, vagy csak németbe ?
-
ha már sikerült kiismerni a pályákat
akkor ez egyelőre felejtős
-
Kissssss0 #33814 "Prém M18 alá Hellcat gondolom gyorsan megy nagyot lő, de papírból van, ugye ?"
papír mint a kartondoboz de a második leggyorsabb tank a játékban, 90mm ágyúval felszerelt prémverzióval durván meglehet ritkítani az ellenfél sorait ha már sikerült kiismerni a pályákat és ráérezni a tank játékstílusára.(hit and run)
-
Köszi a választ , az igazság az, hogy régebben - 1 éve talán - játszottam már ezzel a játékkal, pszt ... haver is , került rá egy kv1b – ha ez a neve, - német prémtank , meg a garázsban van a Tiger H, pz4 –es, ..talán F , és a stug III.
Igazából nem voltam 100% - ig biztos mindenben, azért kérdezek ismét
Úgy látom/olvasom, hogy az orosz oldalon nagyobb a sikerélmény ... rossz ágat kezdtem el
Voltak jó körök a Tiger –rel a hétvégén, meg a prém is pattint néha, a pz4 med az nem igazán
Nekem nagyon furcsa még ez a „bármelyik sarkon instant halhatok” dolog ... át kell még állni a wotos agyamnak arra, hogy nem biztos, hogy az első bekapott lövés után vissza is tudok még lőni.
Prém M18 alá Hellcat gondolom gyorsan megy nagyot lő, de papírból van, ugye ?
IS6, kicsit erős lenne így „elsőre”, lehet nem fog meg most se annyira a game, szóval ennyit nem akarok rááldozni egyelőre
szerk
Kissssss0
Neked is köszi, az én pénzemből nem fog új autó venni
Utoljára szerkesztette: sith7, 2017.05.15. 13:32:48 -
Kissssss0 #33812 igen jól érted, csak pumpálj elég pénzt gazsibá zsebébe és akkor teli leszel jobbnál jobb prém tankokkal.
minden fejlesztési fán csak egyvalamit fejleszthetsz, pl ha tankot akarsz a ruszkiknál akkor abból egyszerre egyet lehet csak a tank ágon, e mellet fejleszthetsz ruszki repülőt is a repülő ágon de ebből is csak egyet.
(és ez érvényes minden más nemzetre is, nem lehet egyszerre kettő vagy három tankot fejleszteni ugyanazon az ágon) -
fighter_hu #33811 Csak az éppen fejlesztett tankba megy az xp ,pl kövi kv1be ha még nincs meg .A stock tankot végig kell szenvedni abba nem segít a prém tank,és igen egyszerre csak egy tank fejleszthető. -
fighter_hu #33810 Csak az éppen fejlesztett tankba megy az xp ,pl kövi kv1be ha még nincs meg .A stock tankot végig kell szenvedni abba nem segít a prém tank,és igen egyszerre csak tank fejleszthető. -
na, így már értem, világos, köszönöm
akkor nem kell "stock" tankkal kínlódni, ha nem akarok, hanem kiválasztom pl. a kv1 -et fejlesztésre, és megyek 2 különböző prémtankkal 5-5 kört, és belemegy egy csomó fejlesztési pont "xp ala wot" a kv1 - be.
Jól értem ?
Más
azt jól látom, hogy hiába húzok mondjuk med, heavy, td vonalat is egyszerre, akkor is csak mindig 1 db tank pl. egy med lehet csak fejlesztés alatt ?
az egész tech tree - n, vagy nemzetenként ?
-
fighter_hu #33808 Nem itt a wot-al ellentétbe nem a prém tankon gyűlik az xp hanem a fejlesztett tankba megy,pl a t34 100-al szerzett xp mondjuk az IS2-be megy ha azt fejleszted
a tech treen. -
Kissssss0 #33807 ami plusz fejlesztési pontot megtermel a prém tank az egyből megy a fejlesztés alatt lévő tankra, nem kell átváltani, ha a prém tank mellet van prém fiók is és mész egy jó kört akkor akár 10.000 rp-t is összelehet szedni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
gstup #33806 "All premium vehicles allow you to earn increased Research Points and Silver Lions for each battle and comes furnished with all available modifications. " - Itt a lényeg.Nem kell tovább magyarázni. -
No offense , de akkor itt mi az értelme a prémtankoknak , ha a kreditet nem tolják úgy, mint a wot - ban ?
RP pontot gyűjt, és gold - ért át lehet váltani, ennyi ?
-
Itt egyébként a pénz meg annyira nem számít (ha nem akarsz az elején nagyon RB vagy SB meccsre menni, mert azok gyenge teljesítmény mellett viszik a pénzt, nem hozzák). RP (kutatási pont) ami kínkeservesen jön jó ideje. Új tankok meg egyre drágábban jönnek ki. -
köszi a választ -
Tankonként változó, valamivel több, de nem többszöröse.
Pl.:
Br 1.x (itt egy többet számít pár 10% :D)
NbFz. - 40% (prém)
Sd.Kfz. 140/1 - 20% (prém)
Pz.II DAK - 40% (prém)
Pz.III B - 10% (Reserve, ingyen javítás)
Pz.IV C - 20%
BR 6.7
T-34-100 - 180% (prém)
Tiger II (H) Sla.16 - 200% (prém)
Tiger II (H) - 140%
Ferdinand - 150% -
köszi a választ
itt - a wot -tal ellentétben - tényleg nem hoznak több kreditet a prémtankok ? -
Kissssss0 #33800 mivel ez egy ruszki játék így egyértelműen az ő tankjaikkal kell kezdeni, németekkel nekem kellet majdnem egy év(kis túlzással) szenvedés mire meglett a leo1, a ruszkikkal meg 3 hónap alatt elértem tier5 tankok fejlesztésének a lehetőségét.
ezeket a prém tankokat érdemes a ruszki fán beszerezni: kv-2 zis-6, t-34/85E, t-34/100, t-44/122, js-6. -
az van a tulajdonságokhoz írva, hogy pl.: 200% "lions"
akkor itt csak a prémium idő ad több kreditet ?
az rb több kreditet ad, mint a sima arcade battle ?
Utoljára szerkesztette: sith7, 2017.05.14. 17:26:32