War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
már megint ezt a niggert sikerült el?szedniük? a star wars-os megjelenése már épp elég volt, remélem gyorsan elt?nik a süllyeszt?ben.... ignored list: pares,tetsuo
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Sokkal kevesebb "sikerélmény" mellett meg:

Kész elmebaj, kész random az egész. :-/
(nekem viszonylag gyorsan meglett rb-ben a 2017)
Utoljára szerkesztette: Kisssssss, 2016.12.29. 21:54:59
már megint ezt a niggert sikerült el?szedniük? a star wars-os megjelenése már épp elég volt, remélem gyorsan elt?nik a süllyeszt?ben.... ignored list: pares,tetsuo
6 kill + 3 assist + 1 foglalás = 1999 pont. <#falbav>#falbav>

elég sokan írtak general chaten az új bug miatt....
tudnak ezek a nyomorékok olyan mini peccset kiadni ami javít is valamit nem pedig elbassza a gamet???
az egész irányítás össze vissza elállítódott
nem lehet tankkal zoomolni, javítani stb....
hol lehet beállítani, hogy jobb egérgombbal lehessen zoomolni mert még az a beállítás is eltűnt -.-"
ezeket a lúzereket basszus 😄
T-32 7.0 lett 😊 hmmm legalább néha lesz ellenfele a T29-eseknek
mentem 3 kört leoparddal, vagyis 6 spawn alatt 0 kill
gondoltam megnézem milyen szépen néz ki ez az adatlapomon, erre ott virít 10 kill.... annyi AI-t öltem meg, erre tisztán emlékszem, de azt nem gondoltam volna h beleszámolja a statba 😊
ezek alapján egész jó statom van a Leopard-al <#vigyor1>#vigyor1>
még az életkedvem is elment ettől a szartól XD
elsőnek egy zsu-57-2 szedett ki 2km-ről majd egy SU-122-54 2km-ről
na ezért nem ártana páncélzat rá
na pont van SIM Leo I-re...
megyek 1-2 kört de igen csak meglepődnék ha egyáltalán assist-ot tudnék szerezni ezzel a tragaccsal 😄
most épp a sherman kettőnél tartok a fejlesztésben... nagyon imádom azt a sörösüveg tartó dobozt a lánctalp felett, szerintem pont ezért is rakták be a britekhez, gajjobnak nem támadt jobb ötlete. uff...
a Chieftain eddig egy álom, 10/10-es tank
de a Leo valami szörnyű eddig a max. kill-em vele 2 és igen csak negatívban vagyok vele 😄
a javítót még kihúzom amíg van prémem de nem nagyon fogom erőltetni...
sebessége sem valami gyors, T-54-eseket gyorsabbnak érzem és azoknak is brutális páncéljuk van
ezzel a Leo-val gyakorlatilag semmire sem merek rálőni aminek a csöve felém néz mert úgy 99% hogy beledöglök 1 találatba
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
briteknél hol tartasz????
Chieftain egy álom, azt nagyon ajánlom 😊
beaktiváltam rá egy 500% meg egy 600% exp boostert h ne kelljen szenvednem sokat a javítóért
+ prém mellette persze
még lose-nál is szokott ilyenkor 10.000 exp közelit hozni 😄
erre mentem egy 3500 meg egy 3300 exp-s kört vele XDDDD
totál megérte beaktiválni rá 😄
na én itt nyugodt szívvel kijelenthetem, hogy NEEEEEEEEE menjetek rá erre a hulladékra
ha egy falevél eltalál halott vagy.... + a lőszere nem sok szart ér.. 😞
Chieftain egy álom de ez a tank ez valami vicc kategória 😄
1.majdnem az egész géptest be van borítva hűtőmodulokkal... ha valaki eltalál akkor tutifix hogy mehetsz vissza reptérre.
2. a motor szintén sok baj forrása lehet két okból is, egyrészt teljesen sértetlen hűtőmodulok mellet is szeret gyorsan túlmelegedni másrészt el is felejtheted a tartós WEPelés máskülönben megfőzöd a motort... + ráadásképpen ha megsérül a motort akkor elveszted az egyetlen előnyét a gépnek mégpedig a nagy sebességet.
3. fegyverzet, 3 darab 7.92mm mg17 1500 darab lőszerrel... kétfedeles fa építésű gépek ellen ez még elegendő, de a teljesen fémből készült gépek ellen ez már picsafüst.
azért van jó oldala is a gépnek.
a tesztrepülés alatt felvittem 4000méter magasságig aztán levittem zuhanórepülésbe és sikerült elérni a 850km/h körüli sebességet... ez a gép BnZ-re született, ha tartjátok a magasságot és nem álltok le forduló harcolni minden gépel akkor büdös életbe nem fognak elkapni.
nm 😊
nem is hallottam még ilyen bugról....
ha gyors a neted esetleg megpróbálhatod újratenni a gamet
vagy vársz és lehet holnap jön egy javítás ami megoldja a problémádat
és ilyenkor mit lehet tenni vajon?
Utoljára szerkesztette: KirBal, 2016.12.28. 14:35:43
fel lett oldva újabb 2 tank szóval frissítsed a gamet ha még nem tetted meg, mert lehet az kavart be
na erre nem képes a leo 😄 papír az egész
RB-zni nem RB-zek, az a mód szart sem ér
SB-zni szoktam de be sem merek menni ezzel a fostalicskával SB-be 😄
de majd kipróbálom egyszer, de nem sok reményt fűzök hozzá....
Chieftain viszont jó lesz szerintem SB-be
Azzal, hogy russian bias, meg ilyesmi hülyeségek nem érdekelnek.
Chieftain-nek brutális torony páncélja van és 100mm-el nagyobb átütése
egy értelmes kört nem tudtam menni leo-val, míg Chieftainnel már mentem 10 killes kört is
Jelenleg t-34-eseket gyötröm, asszem egyre több sikerrel. Ezt a vonalat például megéri elvinni t-62-ig? A gun depression hiánya mondjuk nem egy leányálom.
Angolokról annyit hallottam, rank 4-ig kínszenvedés.
Amikról még ennyit se, bár az ólajtónyi sherman front nem tűnik szimpatikusnak.
Németeknél párducokról, tigrisekről tapasztalat esetleg?
Tudom, nehéz/hülye téma, de AF-fel ellenben itt nehezebben haladok, rakat idő és türelem kéne, hogy mélyebben belelássak a különböző ágakba. Még a végén megcsömörlenék egy alapvetően jó játékba.
Utoljára szerkesztette: Kályha, 2016.12.27. 20:13:31
WTF? Nincs több kérdésem.
http://warthunder.com/en/news/4428-development-type-3-chi-nu-ii-crouching-tiger-en/