37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Valka78 #33958 Olyan dolgokon változtatnak, amiket ki sem írnak (mindenféle modifier-ek), amiket meg kiírnak (pl. lövedék átütőképesség 60° 30° fokon, páncél LOS vastagság) az effektíve francot se számít. -
gstup #33957 Rosszra. :D A némettel annyival jobb hogy nem kell folyamatosan váltogatni a lőszert. :) Amerikaival nem egyszer kell.Szerintem brit és orosz ami eléggé jó.VIszont szerintem azzal játsz amivel szeretnél.Én most pl. 6.0-ban megyek a G párduccal.Nem ritka az egymás utáni 7-8 vereség.De imádom a panthert. :) És nem tudom mi alapján,de engem folyamatosan uptierbe rak.
Félre értés ne essék.Szeretem a németeket is 7.0-ban.De nincs könnyű helyzetben az ember.Rengetek meccsen megyek 7.3-8.0-ban.Az egy kegyelemdöfés volt hogy a panther II-t felrakták 7.0-ba???!! és a kügelt is.
Utoljára szerkesztette: gstup, 2017.06.03. 19:27:59 -
Oké, ahogy írtam, ez nekem sötét folt, nem is folyok bele jobban.
Ellenben, RB-ben kikkel nem szopó 6.0 fölött? Amikkal rossz lóra tennék?
Utoljára szerkesztette: Kályha, 2017.06.03. 19:03:49 -
gstup #33955 Van egy pár meccsem német oldallal.Többsége RB-ben.Maximum pariban.Kizárt hogy minimum. -
Ezek a balancolások hogy működnek? Változtatnak a páncélon, dőlésszögén, ágyú pen-én, toronyforgáson stb? Az adatlapos számok mások esetenként, mint 2 évvel ezelőtt? Vagy a küzdőtérben jobban pusztít, több crewt öl ua. a lövedék, mint korábban? Tényleg érdekelne. Wot-ról ilyen téren kb annyit tudok, a statokat tologatják fel-le, nyilvánosan, az így követhető. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nagyrészt streamerek alapján Tiger II, Pantherek, Jagdpanther, Ru 251(tier4 miatt?), Leopard (nyilván skill2.0) minimum pariban van a többivel, Leo-t talán a legjobbnak is tartják, B(H) Tiger-t konkrétan egy szörnynek. Mondom, ez nem saját tapasztalat. Ahol én tartok, ott az F2 gyakorlatilag jobb, mint a T34-ek, kb D5T-ig, őt is kb az ágyú emeli ki a T szériából. PzIII-ak se rosszak. Jó célzással nem sűrűn akadtam csodapáncélba. Szvsz Tiger 1 sem lenne vészes, ha nem dobna fel folyamatosan 1 br-t (mondjuk velük RB-t nem gyakran megyek, megőrjít a lomhasága).
A Cod meg már nem hiszem, hogy mérce lenne. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez agymosás, kettős mérce, nem szabad jónak beállítani a náczikat, mert a fiataloknak megtetszik és náczik lesznek, ezért nem lesz sohasem tripla A-s játékban német kampány(jó a WT-az nem tripla A), vagy csak elvétve, szóval akkor lesznek itt jók a német tankok, ha majd a "kól of trutyiban" lesz német kampány :) -
CHaooSS #33951 Én már kb. semmiben nem hiszek ami német... balance-ra fogva egy csomó jó tankot tönkretettek már.. arról meg ne is beszéljük, hogy hivatalos dokumentumok mellett sem képesek adni a németeknek lőszert v új gépet amivel talán végre jobbak lehetnének.. -
Kissssss0 #33950 az szép 18kill... kár hogy a tier5 fejlesztésért öszvisz csak 2100xp-t kaptál. :( -
elso csata chi - to latte
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Kissssss0 #33948 egyetértek vannak még lehetőségek a németeknél, pl lehetett volna csinálni egy sturmpanzer ágat is ez alapján, Sturmpanzer/Assault gun branch, meg lehetett volna egy armored car ágat is... de szerintem ezeknek már búcsút inthetünk. -
CHaooSS #33947 Nem is mondtam, hogy kiegyensúlyozott csak olyan furcsa volt az IS6-al egy lapon említve. Egyetértek azzal, hogy 6.7 alacsony neki mert azért elég sok gondot lehet okozni vele. Sajnos az volt a baj, hogy gazsi feldobta 7.0-ba panthert így 6.7-ben nem volt más csak heavy tank ezért fogták a Ru-t aztán szépen megszedték vele magukat.. pedig aztán lehetne egy külön ág amiben elférne.
pl: panzer 2d ,panzer 2 ausf l ,vk1602 ,pt76 k1 ,sp ic ,m41a3 ,hs30 m40 recoilles rifle + 20mm hs820, begleitpanzer 57, vts-1n
éés kész egy konkrét ág. -
Azért nagy szemétség (na jó, nem szemétség, kell a bevétel is), hogy pl egy Ru251-ért fizetni kell (főleg ennyit). Szívesen elnooboskodnék vele. Egy tökéletes világban apránként hoznának be új gold tankokat, a meglévőket meg betennék a grindelhetők közé. Üzletileg se lenne szerintem bukó, aki akarta már megvette mind. Ehelyett, úgy tudom, idővel törlik őket?
Tank Rb-re mi az ideálisabb? Bombaterhes, rakétás támadó repülő, vagy vadász az ellenséges bombázók ellen? -
"aki eljut 6.7 szintig"
Azaz egy GAYpal tankkal kb. másodpercek alatt. -
Kissssss0 #33944 "én is tisztában vagyok vele hogy a ru251-hez több skill kell"
soha nem mondtam hogy ugyanolyan könnyű lenne vele játszani, de aki eljut 6.7 szintig az kitapasztalt(feltehetően) már néhány dolgot a játékban és egykét gyakorló kör után már lehet alázni az ellenfelet, +akik játszottak hellcatal előzőleg azok meg még előnyben is lesznek.
én értem hogy mit mondasz de ettől még nem lesz a ru251 egy kiegyensúlyozott tank.
Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2017.06.02. 18:15:10 -
vajakos21 #33943 Én a sim -re gondoltam.Ott nem pont alapján hozol gépet. -
CHaooSS #33942 Elméletlen igen gyakorlatban nem. Ru-nak nincs páncélja vagyis egy egyszerű légvédelem kilövi, IS6-nak olyan páncélja van amit 6.7-ben nagyon nehéz belőni.. Sokkal könnyebb egy Ru ellen védekezni mint is6ok ellen.
Felőlem Ru felkerülhet 7.7-be, de akkor adják vissza a pénzt mert eleve nem kellett volna prémiumként berakni -
Madi92 #33941 Ja, hát egy nashornt még szarrá is géppuskáznak. :D Dickermax vagy Sturert meg sem említem, mert azok még repülők nélkül is érdekesek. :D -
fighter_hu #33940 Gyanítom a tank RB de nem tuti. -
Kissssss0 #33939 mert miért ne lehetne? ru251-el is lehet pont annyira szemétkedni 5.7 szinten mint a js6-al 6.0-án, én is tisztában vagyok vele hogy a ru251-hez több skill kell de ahol most van(6.7) az nagyon nincs rendben, szerintem simán elférne 7.7-en a js6-al karöltve. -
Gyakorlatilag a GF. :) -
Láma kérdés, de mi az a mixed? -
CHaooSS #33936 Azért egy Ru-t egy lapon említeni egy IS-6al.. :D közük nincs egymáshoz. Ru nem p2w és nem is op. skilles tank ugyan úgy mint a Leo. meg is látszik a 40% v alatti WR és pocsék K/d-n is.
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2017.06.02. 14:10:34 -
vajakos21 #33935 Ti aztán tudtok kedvet csinálni.:-) Mixeden kell menni,ott jóval kissebb az esély,hogy kikapjanak.Főleg szövi oldalon mert alig van használható német attacker.Az meg,hogy sox xp egy tier V tank? Rengeteg tank van ami nagyon élvezetes az elejétől kezdve. Raadásul mixed sokkal nagyobb kihívás mint a wot.Én a repülőknek is örülök.Főleg mert azt is szoktam vinni,ha kell.Persze
vannak hibák bőven,de mióta itt vagyok Air CBT óta,eszembe se jut a wot -
Plusz ha ezt tetézi azzal a hibával, hogy nyitott td-vel dönget, akkor a bomba lesz a legkisebb baja. -
Kissssss0 #33933 a MM miatt itt is égig fog állni a hajad, főleg mikor mész a párduc tankoddal és kapod ellenfélnek a négyfős js-6 szakaszt... na akkor fogod kidobni az ablakon a monitorodat.
a haladással kapcsolatban pedig igen nyögvenyelős tud lenni ha nincs prém acc meg valami jóféle OP prém tank a garázsban(t-29,js-6,ru-251,stb..), akkor lesz igazán fájdalmas mikor eléred a tier5 szintet, fejlesztheted egymás után a 380.000 xp tankokat :DD meg ha akarsz is játszani velük akkor lehet fejleszteni a 30 meg 40ezrer xp-be kerülő modulokat. -
Ezt én elfogadom, nem várok tűpontos lemodellezést egy MMO-tól. Ha például ez az ára, hogy zökkenőmentesen fusson, vagy ne büntessen az első hibánál, nem probléma. Egy RB player high-tierben lehet másként gondolja. -
Legfrissebb dev kérdez-felelek:
"When will the Ultra Low cheater graphics settings be removed?
Answer: Are they really cheater settings? Switch them on and try to play. These settings haven’t given any significant advantages for a while: vegetation is rendered at a great distance and, in contrast to standard minimum settings, is not transparent. We’re not planning to get rid of Ultra Low. After all, many War Thunder players just like you use these settings." -
Madi92 #33930 És itt is van "arty" repülő formájában, ami sajnos rosszabb mint a wotos arty volt. Mivel itt semmit nem tehetsz ellene, ha egyszer kiszúrtak. Vagy mellé dobja vagy nem. És általában nem. -
ikarus44 #33929 Grindelős sajna, ill itt sincs kevesebb probléma mint a WOT-tal. És a fejlesztők is lógatni valók itt is. A játékmenet ami egyedül különbség. -
Zoolee1976 #33928 Sziasztok!Wot ból jönnék át ide mert már tényleg az agyamra megy a match making ott random csatában.Csapatban meg esténként lehetne játszani ami jó szokott lenni de sajna inkább napközben van időm játszani.Kérdésem az lenne hogy a haladás ebben a játékban is olyan nyögvenyelős mint a wotban előfizetés nélkül vagy itt azért még próbálják becsábítani az újakat?
Válaszaitokat előre is köszönöm! -
Egyrészt a valóságban is volt olyan, hogy "nem adta ki", és egészen szürreális helyzetek születtek, gondolom ezt akarták részben visszaadni, másrészt pedig a játékot akarták még pluszban izgalmasabbá tenni és esetleg egyenlíteni a játékosok közti különbségeket. Csak kicsit szarul lett megoldva, ugye hányszor van az, hogy minden egy lövéstől robban és három perc alatt eltöröljük a másik csapatot a föld színéről, aztán a következő csatában meg ötször lövöd keresztül az ellent és leszarja.
Utoljára szerkesztette: Garou, 2017.06.02. 10:00:33 -
Kissssss0 #33926 "(hivatalosan van rng a WT-ben?) "
a löszerek rombolóerejére biztos hogy van, ha pl: a heatfs normálisan működne a játékban akkor minden egyes alkalommal ha lőszerrekeszt találnak el vele akkor annak instant killnek kellene lennie. -
És miért használják az rng-t, ha minden infó rendelkezésre áll a pontos szimulációhoz? Ezzel könnyítik a szerverek munkáját?
(hivatalosan van rng a WT-ben?)
Tetszett az egyik fórumozó válasza hasonló felvetésre:
"the problem is you tried to challenge glorious comrade t-34/85 with inferior fascist noodle shells. the power of the soviet people obviously protected the t-34 from your dirty invader ammunition"
Utoljára szerkesztette: Kályha, 2017.06.01. 21:43:24 -
jocking #33924 Ahogy GálTomi is írta, ez az ún. RNG (= Random Number Generator), amivel megvalósították a játékban a ballisztikai "szimulációt".
Kb. az a helyzet, mint az RPG-szerű társasjátékoknál. Dobsz te egy kockával, dob az ellen egy kockával, és az nyer, aki nagyobbat dobott. Itt nincs kocka, a játék csinálja automatikusan, de a lényege ugyanez. -
Kissssss0 #33923 passsz... elvileg simán vinnie kellet volna. -
GálTomi #33922 Természetesen. Ebben az esetben tökéletesen működöt a véletlen faktor. Mint minden esetben a lövés előtt a program csinál egy sorsolást. Te most a nem ütötte át lövést kaptad....... -
Luciferkee #33921 Itt van valakinek ötlete, hogy a második lövésem miért nem vitte át a tigris alsó szemközti páncélját?
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2017.06.01. 05:17:19 -
Én szinte csak AB-zek, ott nyilván nem ennyire unfair. Azt hozzá kell tegyem, nemrég besokaltam a rohadt lombkoronáktól (Ardennek?), aztán néhány kört lebutítva mentem. Már csak az ocsmány grafika miatt sem láttam értelmét ULQ-n folytatni. Tökös lépés lenne tőlük, ha kivezetnék, de nem bízom benne én sem. -
Kissssss0 #33919 vagy csak egyszerűen be kéne vezetni egy minimális grafikai követelményt az RB csatákhoz, ha ez nincs meg akkor szimplán nem tudnának játszani az ULQ buzzancsok, de ezt úgy se fogja meglépni sohase gazsi bá... inkább baromkodnak tovább a látótávolság buzerálásával.