37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!MSE és Malwarebytes is csak 1-1-et talált. Megnyugodtam, nem bughalmaz a gépem. -
Kösz az infót, ezt nem tudtam. Legalább leszoktatott az auto-loginről.
Most is épp egy teljes scan fut, még jó sokáig. -
Valka78 #33676 Nálam az emese nem jelez :) -
e57 #33675 Az a levél nem idegen belépést jelez, hanem csak belépést. Én is kapom. Ha zavar, akkor le lehet írtakozni róla. Szóval nem vizsgálja, hogy te voltál-e, hanem csak jelez, hogy belépett aznap valaki. Nekem most a nagy windows update után küldött levelet. Valószínű másik gépnek érzékelte a megszokott gépemet.
Vírus fertőzött gépnél előfordulhat, hogy a vírus működése közben a víruskereső bejelez olyan fájlokra, ami valójában nem vírusos. Valószínű a vírus próbál hozzáférni a nem fertőzött fájlhoz, és erre reagál a kereső.
Az is lehetséges, hogy a heurisztikus kereső félreértelmezte az exe működését. Ez könnyen téves riasztást okoz.
Rootkit keresővel nézd át a géped szerintem.
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Akkor rosszul fogalmaztam, de persze a launcherre gondoltam. Indításnál már ugrott is az ablak: troyan->cleaning->deleting. Karanténba vágta a cuccot, nem tűnt fals pozitívnak, az MSE ilyen szempontból megbízható. Annak idején top ajánlottak közt volt, nem a Microsoft hátszél miatt, szerintem ez még mindig így van.
A másik: auto-login volt a WT első telepítés óta, de pár hete néha kaptam Gaijintől a levelet más felhasználói belépés miatt, ami általában az enyémmel egy időben történt. Így nem is törődtem vele. Meg annyi gép nincs benne kifejlesztve, hogy valaki lenyúlja az accomat, majd eladja jó áron. Gondolom erre menne ki a játék. Mindenesetre tegnap óta auto-login -> off. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hoppá! Most esett le!
WT exe nincs a játékban! :D
"launcher.exe" (Launcher), "gjagent.exe" (Háttérben történő patcheléshez) és (2db, 32 és 64 bit) "aces.exe" van!

-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem sokkal előtte töltöttem le és próbáltam ki Gaijin oldaláról 2 user missiont (shooting practice AF+GF, ciril berűs, szóval Putyin belemászott a gépembe :). Ennyit tudok hozzákötni. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Érdekes dolog történt, as MSE trójait talált a WT exe-ben, és le is törölte a fájlt. Az MSE nem egy túlérzékeny valami, másfél év alatt szerintem ez az első ilyen, WT esetében biztos. Meg is nevezte és lokalizálta a trójait. -
Kissssss0 #33669 nem kapunk semmilyen tankot vagy repülőt, a legközelebbi javítás alkalmával kapjuk csak meg amiért grindeltünk.
(legalábbis ezt írták a pv-2 cikkben.) -
e57 #33668 Mi az az "award/ussr_matilda_popup" ?
Ezt feljövő ablakot kaptam amikor kész lett az 5. feladat.
Már 5 feladatra odaadják a Matildát?
-
Valka78 #33667 Kaptam egy parancsnoki aranycsapást ha valaki jönne még az jó lenne. AB 4.0 -
Kissssss0 #33666 tegnap esti grind fénypontja pz4-el 1 shot 3 kill, amennyit én nevetem ezen.... 
replay
Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2017.04.22. 17:45:07 -
A free shooting-ra már megtaláltam az user mission-t. -
Ez milyen mod, ahol az összes tankot beteszi veled gyakorlóra fast reloaddal?
Az grafikai bug volt, vagy tényleg átment a Brumbaer testén teljesen a lövedék? Mert akkor az már 122mm+oldalpáncél+modulok. Az szép volna.
Így hideg fejjel, nem baj az ha vannak nehéz célpontok, jót tesz a játéknak, csak ne is lehessen megkérdőjelezni a nehézségüket. -
Kissssss0 #33663 hát igen, sajnos a páncélzat a német tankokon nem mindig hajlandó működni, pl: most eventen próbáltam volna sidescrapelni a pz4-el kint a mezőn levő bunker mögül, két pattanót sikerült összehoznom de a harmadik az gyönyörűen végigszántotta az oldal páncélzatot... a sofőr mellet hatolt be(először a lánctalpon még átment) aztán folyamatosan pent jelezve végighaladt egészen a motortérig. -
Valka78 #33662 De a KV-1 az nem tud hibázni -
Valka78 #33661 Az elmúlt hónapokban rengeteget variáltak a páncélzatokkal meg a lövedékekkel. Sajna a pen indikátort erről nem tájékoztatták. Egy halom videót raktam már fel erről. Adtam le bug reportot is, de nem fogadták el, mert nem felelt meg a formai követelményeknek. Mindenesetre a videót látták, szóval tudnak róla. Bár valszeg előtte is pontosan tudták, csak még nem fejezték be a mókulást (legalábbis remélem, mert ha a ruszki tankok így maradnak felköthetjük a gatyát.
KV-1
KV-1 APCR
-
Karaj volt, KV-1 oldalába kerülök, 800-ról kb 6 találat, ebből 3 gyújtás (ha torony oldalába lövök, hogy a kukiba gyullad ki a tank?), a többi lepattanó meg hit, végül leég. Aztán egyedül tartok egy pontot, 7 ellent szedek ki (de büszke voltam), jön 3db kávé, és legbelül elfogadom, hogy esélyem sincs (no ez már baj). Cobra King-et ellövetem, nagy nehezen találok indikátorral zöldet, lepattan, kilő. Ehhez annyit, nem vagyok tank ász, jólesik, ha fogják a kezem. De b*szod, zöld mellé elég sokszor még hit-et sem ad, ilyenkor átverve érzem magam, nem legyőzve. És ez nem jó érzés.
Utoljára spameltem a nyavalygásom, nem akarok untatni senkit.
Általában az szidja a játékokat, és kiált csalást, OP-t, aki nem elég jó benne, ez valamennyire a közvélekedés is. De például összehasonlítva AF-fel, ott is mentem már cudar köröket, mégis, szinte mindig csak magamat hibáztathattam. Egyértelmű volt, hol és mikor rontottam a játékban. GF-ben ez nem mindig áll. Na mindegy, ez csak eszembe jutott. -
Kissssss0 #33659 WW2 Chronicles vehicles: The PV-2 Harpoon
"Important! All players who gained 6 Chronicle rewards will receive the PV-2D or Matilda Mk.II F-96 respectively in one of the nearest updates!" ohh...
Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2017.04.21. 19:46:14 -
Ez pszihológia, minden nézőpont kérdése, ahogy alattam írták, kv1 uralom van, na a tigrist az ellen találták ki! Persze az orosz fanok már megint, kardoskodnak az OP-szaruk mellett. T34/1940 3.3 veszedelmesen op, 30mm-es páncélzatú vackok ellen megy, minap telefonálás közben félkézzel 6 tankot lőttem ki kv1s-el csak az egeret bírtam használni, na és mondja azt valaki hogy nem OP! -
Szeretném a tigrist meg a többi elhanyagolt tankot 5.0 alá berakatni. A minimum, amivel a KV-1-ek ámokfutását ellensúlyozhatják. Nem szokásom kiborulni játékokra, de ezzel már a tököm televan. Egy L-11 is onnan pattint, ahonnan nem akar. Erre már nem tudom azt mondani: ez van, nem az én világom a tank. Ha szembe kerül (és nem hülyék, szembe kerülnek) igyekszem cső mellé, figyelem a zöld indikátort (oké, noob vagyok) és undamaged egymás után. Csak ha én tudok kerülni, van esélyem, de erre nem mindig van mód. -
ikarus44 #33656 Én a megint németfan kategóriára gondoltam, hogy annyira idióták a játékosok, hogy képtelek észrevenni a nyilvánvalót, de azért ők a janik... -
Csak szeretné mindenki ha minden a helyén lenne. -
Nem tudok érdemben hozzászólni, H1-gyel alig 20 csatám van. De biztos nem lennék a fejlesztők helyében, ha szeretnének vmi rendet rakni, a játékosszám könnyen apadhatna, az meg senkinek sem jó. Nagyobb térképet (árkádban) és max +/-0,3v0,7 br-t mondjuk szívesen kipróbálnám. -
ikarus44 #33653 Annyira sejtettem, hogy ilyen kommentek jönnek majd... -
Valka78 #33652 Tiger H1 to BR 5.3 -
Wiki szerint, ha csak az oroszokat nézzük, ők első körben SU-85/100Y/152, KV-85 és a T-34 D5T tankokat építették a Tiger 1 ellen, egyik sem magasabb 5.3-nál. Ezek alapján lehetne létjogosultsága, hogy a tigrist lentebb engedjék. De nem inkább a +/-1 Br-rel van baj? 6.7-ig látni pár brutál tankot, amik a számok alapján ehetetlenek a Tigernek. -
igen ezért kéne levinni 5.0-ba, mert így nem jön át az érzés -
Kissssss0 #33649 sajnos a tiger beforgatott testpáncélja max a ruszki 85mm meg az amcsi hosszú 75mm ágyútól véd meg + az ennél gyengébb csövektől, a 122 meg az amcsi 105mm ágyú ellen(t-29) csak a sidescrape segít.
tigis sokat vesztet a "brawler" nehéz tank szerepéből. -
Viszont jobb a páncélja, leszámítva a tornyot, a tiger i nek a frontpáncélja csak akkor jó ha beforgatod, egyébként még a bármi is átlövi :) -
Kissssss0 #33647 brit tankok többsége is szenved a lassú tolatás miatt:/ ezt a hátrányt nem igen lehet kiküszöbölni... ezen csak a pályaismeret tud segíteni. -
Támadó harckocsi, nincs visszavonulás! :) Az a félelmetes, hogy valóban csak 3,5 km/h-t tudott hátrafelé, nem menekülésre tervezték.
Na meg akkor még nem tudták, hogy egyszer ebből játék lesz és nem lesz így jó a játékmenet miatt.
-
Valka78 #33645 Mentem egy kört panther-el és tudom mi bajom vele. Nem tud tolatni. Ha csapdába kerülsz véged van. És bár nagyobb a páncélátütés, kisebb az esély 'oneshot'-ra. -
Valka78 #33644 Igen, de valamiért a tiger jobban bejön. Talán 5.7-en egyszerűbb az élet, nemtom' :) -
bgabor911 #33643 Az megvan ugye hogy a Panther egy minden szempontból jobb tank, mint a Tiger I, ahogyan az a valóságban is így volt? -
Madi92 #33642 Nyertem. Én csak 1 hete raktam vissza, de én is már csak felbaszom magam rajta. -
Amikor én megyek Shermannal, elég ha becéloz valaki és már pukkan is a lőszer vagy a legénység. Bár ma az IS-1-emet is oneshotolták tornyon keresztül 800m-ről. (KV-85, ami ráadásul 4.3-as).
Kezd megint elegem lenni a játékból, pedig csak 2 hete raktam vissza. -
Nagyon lukas az a német ág. 4.3 Pz4-G már D-5T meg IS-1-gyel szemben, a következő meg az 5.7-es Tiger. A TD-k is elég lassan ugranak minőségileg. Nem csoda, hogy az F2 mellé még a karácsonykor beruházott T34 kerül. Taktikailag is remekül kiegészítik egymást. Ez a sokszínűség is hiányzik a német ágról.
Elsőként full panzer line-t akartam, a pz4 G rendre felvitt minimum 5.0-ig (de inkább 5.3 és egylövéses sztálinium), emiatt a pz3 M használhatatlan volt. A Marder nem igazán átütő (de nem is rossz), a Stug meg semmivel sem erősebb lövegű, mint az F2 (tehát rossz).
Többnyire a papírdoboz Shermanok jönnek szembe, igen kellemetlen meglepetés, mikor nem akarja mellel levenni a bogyót, ellenben egyre kikontráz :) -
Valka78 #33639 Az nem a "meglepően kemény" hanem a halott vagyok b.meg kategória - szemből egy pz IV-ből nézve :D
Utoljára szerkesztette: Valka78, 2017.04.18. 21:31:24