37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • PLaci #33998
    Hoppá!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    + = +1 német crew
  • Kissssss0 #33997
    jesszus....
  • PLaci #33996
    Bug Thunder

• CHaooSS
    Igen.. túl sok az aracde pálya és túl sok a foglalgatás.. kicsit unalmas, hogy abból áll sokszor a játék, hogy menni kell foglalni különben vége a játéknak perceken belül. jaa és az a vicces, hogy sokszor engem küldenek be a jagdtigerrel... olyankor tudnám agyonvágni azt aki egy light-medium tankkal beküld egy td-t foglalni -.-"
    Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2017.06.10. 07:54:46
  • Kissssss0 #33994
    igen elvileg használhatóak lehetnének a játékban, de ehhez meg az kellene hogy RB játékmódba ne akarjanak már szaros árkád pályákat be erőltetni mint pl a volokolamsk árkád verziója.
  • CHaooSS
    Kész vicc ez a szimulátor ma.. nem tudom, hogy máskor is így van-e, de most folyton nem regisztrálja a lövéseket engem meg kilőnek.. az előbb 5 lövésből 1-et regisztrált csak.. a másik 4 eltalálta, de csak porzott.. kb. 15 lövés volt amit elfelejtett a játék... vicc
  • Savaran
    ÖÖÖ a war thunder alapján ne ítélkezz, a kor egyik (ha nem a legjobb) rohamlövege volt a Jagdpanther. Gondolkozz mi ellen ment? M4 sörmen meg t34 85! esetleg összefuthatott a valóságban is2 vel meg su 100-al, firefly, azok kilőhették, de a jagd az előbbieket sokkal messzebbről, nem csak a bitang átütése miatt, hanem a pontosság miatt is, ja a szétlövöm a váltót és mindenki meghal meg kigyullad, mondanom sem kell a gyűrűk ura kategória.
    Utoljára szerkesztette: Savaran, 2017.06.09. 18:49:20
  • CHaooSS
    Nem mondanám rossz konstrukciónak.. szimplán ebbe a játékba annyira nem illenek. kevés pálya van ahol ilyen bunker td-t lehet rendesen használni, ha meg olyan pályát is kapsz azon sem mindig

"Ferdinand persze még valmennyire használható lehetne ha a törénelmi ellenfelei ellen menne (1943 - T-34/76), de ez ugye orosz játék, úgyhogy postwar tankok ellen megy. T-54eseknek meg nem ellenfél." bőven lehetne ellenfele na meg azt nem értem miért kell uptier miért nem limitálják a tankokat meg a játékosokat és máris lenne balance.. dee neem
    Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2017.06.09. 16:38:57
  • bgabor911
    Imádom a Ferdinandot és a Jadgtigert is, kilőni. Egyetlen lövés elöl a lánctalpak közé a váltóba, és nem tudnak forogni, és a szar tervezésük miatt célraállni sem. Amíg a javítással szarakodnak, melléjükgördülsz és oldalbanyomod őket, és már halottak is. Az oldalán szaros 80mm vastag mindegyik, azt még egy 75mm-es Sherman ágyú is átviszi. Mindkettő rossz konstrukció.

Ferdinand persze még valmennyire használható lehetne ha a törénelmi ellenfelei ellen menne (1943 - T-34/76), de ez ugye orosz játék, úgyhogy postwar tankok ellen megy. T-54eseknek meg nem ellenfél.
  • gstup
    Én sokat játszottam/om mindkettővel.A párduc tényleg kritikán aluli.Viszont a jagdtiger eléggé szerethető.Baromi tohonya,de ha tudod hova kell lőni a posztwor tankoknak akkor jókat lehet röhögni rajtuk.
  • Kissssss0 #33988
    tigris, a vadászpárduc olyan szinten papír a ruszki 122mm ágyúk ellen hogy nem nagyon volt hozzá türelmem full-ra kifejleszteni, igaz a vadásztigrissel meg mehetek a heatfs-t használó tankok ellen, szóval majdnem ugyan ott leszek mint a párduccal... oneshot.
  • gstup
    Párduc vagy tigris?
  • Kissssss0 #33986
    ez a "minden a szerver oldalon történik" érv olyan öreg hogy már térdig érő szakállat növesztett mostanra. :D
    Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2017.06.09. 00:39:01
  • CHaooSS
    Ki mondta, hogy csalás?
  • Sith
    Mivel minden a szerver oldalon történik nem lehet csalni, tanuljátok már meg :)
  • CHaooSS
    Soviet cloak activated !

Velem is volt már ilyen csak akkor hirtelen a seggembe teleportált és kilőtt
    Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2017.06.08. 23:24:15
  • Luciferkee
    hát ez hova tűnt?

• Kissssss0 #33981
    na még 46.000 rp és meglesz a vadászcica...
  • Kályha
    "War Thunder is constantly improving all the time and certain fixes may be implemented without the client being updated."
    Patchnotes lábjegyzet, eddig fel se tűnt. Plusz odaírják, a javítások, módosítások egy részét le se írják sehol. Nem jó ez így, ha táptalajt adnak a konteóknak. Így ki tudja eldönteni, csak behaluzta-e az "érdekes" szitukat, vagy van valóságalapja is?
  • BaleniX
    Köszi!
  • Kályha
    Remélem így lesz, mert nyomom tovább az ami ágat. Amit eddig tapasztaltam, nagy, relatív kevés fedezéket nyújtó pályán hosszú öldöklés és nyerünk. Kisebb, tekergősebb térképen tipikusan t44 vagy Ru a saját spawnunk felől lövik seggbe a team-et, és 4-5 perc alatt a töredéke marad életben a mieinknek.
  • CHaooSS
    Nem leányálom? ha 6.7 egyértelműen amcsi a legerősebb, ha feldob akkor is a 2. helyen vannak.
  • Kályha
    Nem leányálom amcsi Rb sem 6.7-7.0-án. Egyenlőek az erőviszonyok, másik oldalt pl. t44-100, B(H) Tigris, de legtöbbször percek alatt lesöpörnek minket a térképről. Az is igaz, én csak egyelőre ballaszt vagyok, még assist-ért is tepernem kell. Azt kell mondjam, csalódás a t92. Elkeserítően lomha. Nuku páncél, gyenge löveg, de legalább fürge lenne. Hülye gofrisütő.
  • PLaci #33975
    ROFL
  • PLaci #33974
    1.) Made in Russia.
    2.) Én az orosz tankokkal max. 5.7 -ig tolom jelenleg, mert itt páncélja a tankoknak max. az RNG -ből fakad, bármely 4.7 -es német keresztül lövi az IS-2 -t szemből, de legalább avval van esélyem a 6.7 -esket is még kikapni. A T-34-85 és KV-220 már menthetetlenül halott, ha az ellenséges Tiger II (H) -vak annak szemszögéből szemből találkozik.

Nem lehetetlen más tankokkal is jó csatát menni lowtier -ben, de sok-sok mák kell hozzá! :O

• CHaooSS
    De az lenne a lényege, hogy egyenlően ossza el az erősebb tankokat.. de sokszor azt olvasom, hogy szovjeteknél folyton 7.3 v felette vannak ellenfélnél meg 7.0 a max.. eléggé unfair
    Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2017.06.06. 13:28:55
  • gstup
    De,biztos hogy van.De jóval kevesebbszer kerülök uptierbe orosz ágon mint németen.
  • CHaooSS
    És olyan van, hogy szovjetből van 1-2 7.0 a többi 6.7 ellennél meg 7.3-7.7 ?
    mit is gondolok ... biztosan nincs :D
    Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2017.06.06. 12:40:49
  • gstup
    Öööö..állandó.Én szinte csak post war ellen megyek.Amikor látom hogy a Tigris II-es csak 300 vagy 340-en kredit hogy behozd már tudom hogy mire számíthatok. :) 5.7-től 7.0-ig aki sikeres német ágon az szerintem jó tankos.
  • CHaooSS
    Ezt a matchmakinget nem értem... amcsi+német volt szovjet ellen. nálunk volt egy panther 2 többi mint 6.7 ill alatta. ellenfélnél halom t44-100, is6, 2db is4, is3, t54, zsu57... wtf ? mennyire gyakori ez? nem sokat játszok már 6.7 némettel így nem tudom, de ha ez ilyen akkor még szarabb mint gondoltam
    Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2017.06.06. 11:16:11
  • Fura Alak
    Váltják egymást, zöld/kék/piros (nem vagyok biztos a sorrendben). Arra viszont ne számíts,hogy megmarad a maradék warbond -od, mert a számláló sajnos minden hónap elsején 0 -ról indul.
  • BaleniX
    Üdv! Ezeket a piros Warbondokat mikor lehet kapni? Havonta vált a zöld-piros?
  • Kályha
    Meglett végül a T92. Élből csak Rb-re viszem be, rohadtul lehet vele élvezni a sunnyogást, meg a rahedli lepattanót. Még a végén meg kell tanulnom a tankok gyenge pontjait :) Bár a stock lőszeren ez sem segít. Ami segítene, az a gyors mozgás, ebben viszont hibádzik a kicsike, meglepően lomha szegény.
  • Kissssss0 #33965
    gajjin meg a moderátorok... minden topikot zárnak ami nem fellel meg az éppen aktuális saját szájízlésüknek, nem hogy fórum moderálását de még az utca söprést se bíznám ezekre a félkegyelműekre.
  • Kályha
    Azt a bürokrata bandát, jó sztori. Könnyebb lehet Putyint tarkón csapni, mint gazsiékkal érdemben vitázni. De persze megértem őket, nálam se reklamáljon egy albérlő, hogy nem kap kulcsot. Másszon be az ablakon, vagy költözzön el.
    Ezt a spawnos dolgot megírtam a WT magyar fórumán, hátha nem elvetendő ötlet. Még csak azt sem mondhatja a Gayjin, hogy bug lenne, hisz olyan nincs is a játékukban...

Pont előző pályán (Ash River) 14-en északi ponton, mi ketten a délin éledtünk. Bár lehoztuk a meccset.
  • PLaci #33963
    Én feladtam a bug reportolást.

Ugyanis bug -ot a fórumon tudsz jelenteni, de a GAYjin nem tud angolul, így angolul beszélő mod -ot játsszák a kiskirályt.

Mikor először bug -ot jelentettem (az egyik S.M. 79 egyik modulját nem lehetett kifejleszteni), a buzi mod kérdés nélkül zárta a topic -ot, hogy ezt egy kliens restart megoldja. (Nem oldotta meg.)
    Ekkor írtam egy angol ticket -et a GAYjin angol support -jának (Ezt nem a dev -ek, hanem a PR kezeli), mire a topic újra lett nyitva, sőt a köv. minor patch -el javítva lett a probléma.

Mikor újra bug -ot akartam jelenteni már picit változtattak a rendszeren, akkor zárhatott egy mod egy topic -ot, ha a problémát jelentő user 2 napig nem válaszolt az esetleges kérdésekre.
    Új topic -ot és hozzászólást sem lát senki, amíg egy mod annak mutatását nem engedélyezi.
    Amit reportoltam: Ha (véletlenül) úgy próbálsz csatába menni, hogy vannak javítandó járműveid, rákérdez a gém, hogy megakarod-e őket javítani, te igent nyomsz (ha nemet nyomsz azon járművek és legénységek nélkül jutsz a csatába), de nincs elég silver lion -od a javításra, akkor egy hibaüzenet dob a gém, majd nyomhatsz bármit (pl. nemzet vagy preset csere), nem tudsz bemenni csatába, csak kliens újraindítás után.
    Először meggyanúsított a geci mod azzal, hogy én csak meg akarom hackelni a gémet, majd előjött azzal, hogy nem is tudja elképzelni, hogy van olyan, hogy nincs elég SL -je a játékosnak arra, hogy megjavítsa a járműveit.... (prémes buzi)
    Kérdezett valamit, amit én nem teljesen értettem (rendesen angolul sem tudnak), így visszakérdeztem.
    Eredmény: Várt két hetet, lezárta, MAJD csak ezután adta a hozzá a topic -hoz a hozzászólásomat.

Nem vagyok mazochista, van elég gondom IRL is, hogy inkább ne report -oljak semmit.
    Az orosz buzik ráadásul azonnal továbbítanak minden kétes "hirtelen megtalált" szovjet kézikönyvet, ami a semmiből feltűnik, a wikipedia -t meg nem tartják hiteles forrásnak.
  • Kályha
    Egy perfect angolos írhatna egy ticketet, vagy mit Gaijinnak. Kezdő spawnoláskor, míg a számláló fut, kiírhatná zárójelben, a lehetséges pontokat hányan választották. Vagy mondjuk limitálhatná a spawnpontokat kb 60%-os "töltöttségen", aztán beszürkül. Sokszor emiatt is bukunk, mert szó szerint mindenki csak a térkép egyik oldalát választja. Ebben persze nem látok hibát a játékosok részéről, hisz nincs semmilyen visszajelzés a front felállásáról.
    (azt már meg sem merem említeni, imént StuH kapott ki pontosan szemből 450-ről bokrok mögül, spot nélkül) de hát ez van, lenyelem. Vajon hányszor lövök ki én úgy ellent, hogy nem láthat térképen? Az érem másik oldala.
  • CHaooSS
    A lényeg az, hogy túl bonyolult a német páncél ahhoz, hogy itt azt lemodellezzék és a 0.95-ös modifier meg stb. a legrosszabb választás volt mert nem nem x mm-el vastagabb v vékonyabb volt.. persze gazsi ezt leszarta csak simán nerfelni akartak.

• CHaooSS
    Tiger 2 már mikor megkapta a páncélhoz a modifiert ( és még jobban le is húzták nemrég ) , de persze a lőszerekhez nem nyúltak annak ellenére, hogy a háború vége fele növekedett a minőségük... KwK 43, KwK 46 and PaK 44-nek többet kéne ütnie.

Na meg itt van még ez is a Pak44-hez
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

valahogy így kéne kinéznie
    100y 301.46mm
    250y 295.81mm
    500y 285.65mm
    750y 276.62mm
    1000y 276.58mm

• Kályha
    Eszembe nem jutottak volna a jenkik, ha nem találkozom a T20-szal. Azzal még Rb-n sem vagyok gyenge. De hogy az mennyire más kávéház...
    1. jól megy a flank, a pozíciók, 4-5 kill + top3
    2. ügyesen bekommandózok 3 enemy közé
    3. ellent sem látok, a többiek tarolnak, 5 perc win és 300xp
    4. hiba, kuka, garázs
    És mégis, csak akkor van némi rage, ha fókáék kirakétáznak. Máskülönben csak magamat hibáztathatom, ennyiben hasonlít az AF-re. Az AB tankon mindig van mire mutogatni. Hol a spot, miért zöld a piros stb.
    Shermaneket átugorva ott a t92, m56, t25, (super)pershing, t34, sheridan. Ezek most érdekelnek. Ha bukó lesz, majd megvárom a csodálatos spagetti tankokat. De csak ha luparás, bajszos ürge mandolinozik a kupolán ülve.