37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • PLaci #33798
    A prém tankok alap esetben csak extra RP -t adnak, hacsak nem egy OP prém tankról van szó. ;)
  • sith7
    Sziasztok

Nemrég kezdtem, melyik nemzetet / tankot ajánlanátok ?
    prémtankot amelyik jól hozza a kreditet ?
    itt is a legmagasabb szintű prémtankok csak a nyerők ?

• Kissssss0 #33796
    én nem próbáltam a csalásokat nem vagyok rájuk szorulva, de énszerintem ha egy játékmódnál működik akkor miért ne működhetne a többinél is?(annyira azért a játékmódok nem különböznek egymástól) RB-hez is volt marker régebben, meg ha jól emlékszem sim-hez is volt nagyon régen kísérletezés céljából.
  • Sherman0070
    RB-ben mióta működnek ezek a csalások? Úgy tudtam AB-n kívül nem működik.
  • Kályha
    A mostani leárazásban beruháztam a T20-asba, nem bántam meg. Mozgékony, jól pattint, és általában egylövésez mindent, még IS-1-et is (kupolán). Hasonlít a T-34-ekre, csak használható lövegsüllyedéssel. A két legnagyobb erénye mégis inkább a tolatás és a kis méret. Talán csak a Tiger, ami gondot jelent neki, 5.7-en viszont nem megy olyan sűrűn.
    A cél a T92 lenne, Lomilacko videóján nagyon megtetszett az a talán még tanknak sem nevezhető valami. A Shermanokat egy az egybe kikerülöm, a hideg kiráz azoktól a konténerektől.
  • PLaci #33793
    Event: Floats!
    Juhé! :D \o/

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Sajnos sok az über-brutál OP BV 238, ráadásul maxra GAYpal -ozott gunner skillekkel.
  • Kályha
    Feladtam a japán AF fejlesztését. Egyszerűen nem tudok elvonatkoztatni attól, mennyire elképesztően ocsmányak azok a gépek.
  • Kissssss0 #33791
    "de talán jobban be lehet célozni a részben takarásban lévő járművet is."
    vagy elég ha egyszerűen csak kikapcsolod a tereptárgyakat... (01:05 kezdődik a varázslat)
  • Cobra.
    Ez hogy látszik minden jármű felerősítve, ez sajnos megoldható kliens oldalon. Nem aimbot, de elég komoly előny még árkádban is, mert jóval hamarabb észreveszi az ellenséget. Persze a tereptárgyakon nem lehet vele átlőni, de talán jobban be lehet célozni a részben takarásban lévő járművet is.
    Egyébként szerintem minden meccsen van legalább 1 ember, aki ilyet használ.
    Utoljára szerkesztette: Cobra., 2017.05.12. 20:06:00
  • Savaran
    Nem dehogy, csak felvetettem lehet a gajdzsinék csalással játszanak, nyilván tudom nem, de hatalmas lenne saját játékukkal csak csalással tudnának játszani, mivel elméletileg szerver oldalon lehet csak hekkelni.
  • Kályha
    Ezt most nem értem. Hülyeséget írtam?
  • Savaran
    Gajdzsin account?
  • Kályha
    Legalább nem ULQ-ban nyomja, azzal kimaxolhatná. A térképet én sem értem, pláne hogy a nevét fölötte írja, mikor kilövik (CoffeeSE). Szerintem vásárolt acc, mert 5000 csatával nem hozott béna statokat.

Nem úgy van, hogy a WT is szerver oldallal dolgozik, így csalhatatlan?
  • Fura Alak
    Matt.

Gém restart után már megadta, de ez akkor is gáz.
  • Zoli105
    Egy dolog azért zavar a Térkép miért van kitakarva !???
    de a balfaszt még így is kiszedik XD nem nagyon tud játszani a WT-vel még úgy sem hogy csal xD
  • Kissssss0 #33783
    de ugye nincsen csalás a játékban...
  • Kályha
    A Fiat G.55 a Luftwaffe szerint "the best Axis fighter" (wiki). Nagyon kíváncsi vagyok rá, főleg ha megkapja a három darab MG151-et, vagy a későbbi példányok a Merlin motort.
  • Kissssss0 #33781
    CANT Z.1007 Alcione: Bird of Prey
  • Kissssss0 #33780
    Ba.88 Lince: A Wild Spirit
  • Kissssss0 #33779
    a legvégén szétröhögtem magamat XDD
  • Fura Alak
    Unfortunately, task can be too hard for some of our players and they even bought BM-8-24. So we added another task for BM-8-24 owner: make a win in event and you will get "Katyusha"

Sok fakezű még az eventen se tudott 5 kill -t összehozni, így most már egy győztes event csatával is megkapják a Katyusát.
    (Nekem event nélkül max 4 kill jött össze, eventben meg a 2. csatában meglett az 5.)
  • Kissssss0 #33777
    nekem is meglettek az eventes gépek + a bónusz katyusha is, ha esetleg elkerülte volna valakinek a figyelmét akkor jobb ha tudjátok a katyushának is van "Hydropneumatic suspension" beépítve amivel lehet előre hátra billenteni a járművet.
    Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2017.05.07. 19:33:18
  • PLaci #33776

Először nem értettem mért piros a háttere.
    [spoiler]

A speciális event nélkül nem lett volna meg, a BR 3.3 -as tankoknak még az oldalát se vitte át, ráadásul mindenki számára oneshot.

[/spoiler]
  • Valka78
    Kurva jó ez a viktor nap esemény. 140000 SL-ből kihoztam egy 30% villanykörte meg egy 30% SL növelőt.
    Volt olyan csapatom, hogy kilőttem négyet, miközben egész idő alatt tartottam egy zónát, míg a többiek közül a második lőtt egyet + foglalt egyet, a maradék abszolút nulla.
  • Kályha
    Mi ez az új ficsőr? Mind a három gépet lenullázom, erre a hangárban 4 perces tiltás fogad, mintha dezertáltam volna a csatából.
    Ennyi wingmant amúgy 1.0-1.3-as japókkal még nem szereztem, volt meccs, ahol 0 kill 17 assists. Szinte művészet 7.7-esekkel leszedni valakit, 3-4 killt már pezsgővel ünneplek. Szerintem hatékonyabb lenne, ha a cockpitből kihajolva üvöltenék az ellenre, hátha zavarodottságában lezuhan. Valamiért mindig élveztem az 1.0 AB-t, tiszta őrültek háza.
  • Savaran
    Haha gájdzsinn :) Jó játékot! Akkor 2 hétig wór thándör helyett, most Company of Heroes 2 lesz a soros!

Utoljára szerkesztette: Savaran, 2017.05.06. 17:19:44
  • Kissssss0 #33772
    az elkövetkezendő néhány nap csak ebből fog állni...
  • Savaran
    Már tudom mi hiányzott az életemből!
  • Kissssss0 #33770
    BM-13N: Say Hello from Katyusha!
  • Kissssss0 #33769
    Fiat G.55 Centauro - “A Dual Personality”

leak?
  • Kissssss0 #33768
    na még a mai napot kéne túlélni és meglesz az OP yak meg a fat cromwell...
  • e57
    Esetleg alakíthatsz egy squadront, amiben csak te leszel, és így egyedül leigázhatod a világot. Te leszel Dr. Squadron!
  • Angelus1991ster
    "Szociálisan retardált egyének, mint én"
  • Kályha
    Jól értem, hogy a WWMod-ban csak squadronok vehetnek részt? Szociálisan retardált egyének, mint én, sorba sem állhatnak? Ez így
  • Kissssss0 #33764
    World War Mode

jééé hogy lehet ez??? végre valahára erről is kaptunk valami infót, nekem instant skip.
  • Fura Alak
    IS-2, ISU-122:
    Ez a map:
  • Robertoo21
    ezzel a problémával szembesülök napok óta. Zöld az indikátor lövök és semmi...el sem találja...persze onnantól már oneshot vagyok és egyből kapom torokra...
  • PLaci #33761
    Jah.... Tigris Tigrisnek farkasa, az előbb simán átlőtték 88mm PzGr 39 -el a Tigrisem lövegpáncélzatát. Ha én lőnék oda, akkor 100% bounce lenne, még PzGr 40 -el is.
    Volt, hogy bejött egy PzGr 40, és olyat robbant, mintha PzGr 39 lett volna......................

De ma eventen kívül is volt egy olyan, hogy egy Sherman seggét célozva méterekkel véti el a célt..... Rámfordítja a tornyot, és kilő.
    Utoljára szerkesztette: PLaci, 2017.05.02. 23:06:00
  • Kissssss0 #33760
    eventezel gondolom? :D
  • PLaci #33759
    WTF..... folyamatosan az megy, hogy hiába lövöm seggbe az ellent, mintha mi sem történt volna.

Áll a Panter nekem háttal:
    1. seggbe lövöm: Radiator befeketedik, nem gyullad ki.
    2. seggbe lövöm: Fuel tank befeketedik: kigyullad.
    Kicsit megindul, eltűnik a sarkon, én utána, 3-4 (!!!) másodperc után meglátom: dobott egy 180 -at!!! WTF?!?!?!?!?!? Oneshot -ol.
    Utoljára szerkesztette: PLaci, 2017.05.02. 20:25:25