11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • sith7
    Köszi a választ , az igazság az, hogy régebben - 1 éve talán - játszottam már ezzel a játékkal, pszt ... haver is , került rá egy kv1b – ha ez a neve, - német prémtank , meg a garázsban van a Tiger H, pz4 –es, ..talán F , és a stug III.
    Igazából nem voltam 100% - ig biztos mindenben, azért kérdezek ismét

Úgy látom/olvasom, hogy az orosz oldalon nagyobb a sikerélmény ... rossz ágat kezdtem el

Voltak jó körök a Tiger –rel a hétvégén, meg a prém is pattint néha, a pz4 med az nem igazán

Nekem nagyon furcsa még ez a „bármelyik sarkon instant halhatok” dolog ... át kell még állni a wotos agyamnak arra, hogy nem biztos, hogy az első bekapott lövés után vissza is tudok még lőni.

Prém M18 alá Hellcat gondolom gyorsan megy nagyot lő, de papírból van, ugye ?

IS6, kicsit erős lenne így „elsőre”, lehet nem fog meg most se annyira a game, szóval ennyit nem akarok rááldozni egyelőre

szerk
    Kissssss0

Neked is köszi, az én pénzemből nem fog új autó venni
    Utoljára szerkesztette: sith7, 2017.05.15. 13:32:48