37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Elég csak 2-3 torpedóbombázót bevinni ilyenkor és mindjárt megszűnik az artilleryzés a hajókról. Meg ideje lenne bevezetni, hogy egyes járműkategóriákból csak korlátozott darabszámot lehessen egyszerre bevinni a csatába. Mondjuk ezt már nagyjából megoldották a pontszámos járműbehozatallal. Nagy hajó pl 2-3x annyiba kerülne, mint egy tank vagy vadászgép. -
Kissssss0 #33717 már csak azért is tartom hülyeségnek mert pl: ennek a tribal osztálynak volt 8 darab 120mm ágyúja... na most ha egy négyfős szakasz beszabadul egy kombinált csatába az összesen 32 darab 120mm ágyút jelentene és ezek elkezdenek egy jungle pályán bombázni a pálya közepén levő dombot vagy akármi mást na ott az ellenfél tankjai köpni nyelni nem tudnának, és akkor ez még csak egy bádogdoboz romboló volt amit 1937-ben kezdtek el gyártani.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2017.04.28. 20:56:39 -
Szerintem is, viszont egy teljesen szimulátoros, összfegyvernemi játéknak jobban örülnék! Hatalmas pályák teljes realisztikusság, tankok belseje modellezve! Ha olyan szinten lenne mint a régi tiger vs t34 nevű játéknál, hogy ha rosszul kuplungolsz lefulladsz akkor az király lenne, de lehet akkor csak 1000 hozzám hasonló fanatikus játszana csak :) -
Csak szerintem viszik az angol 20 milisek a prímet? -
Kissssss0 #33714 először még a csónak modult akarják berakni a játékba és ha ez "jól" működik majd csak ez után fogják össze ereszteni a tankokkal.
(szerintem rohadt nagy baromság egyberakni a tankokat a hajókkal) -
ikarus44 #33713 még nem tudom. -
Hajó és repülők, vagy mindhárom fegyvernem? Vagy hülyeséget kérdeztem? XD -
ikarus44 #33711 Bemutatták, az első rombolót. Ezek szerint akkor nem csak járőrhajók lesznek?
Tribal-osztály -
GF -ben is: Ha lövök másodpercekig 9 FPS.................. -
Nem tudom mit pöcsölt már megint a Gazsi, de egyszerűen égbekiáltóan vérlázító számomra, hogy AF -ben, ha merek fordulni leesik az FPS -em 11 -re!!!
Athlon X2 5600+ (2,8GHz)
8GB DDR2 800MHz
AMD Radeon R7 250 2GB -
Kissssss0 #33708 érdekes ez mert a német 30mm gépágyúkkal(mindkét verzióval) sosem volt ilyen problémám, a HVAP lőszert tüzelő gépágyúval gyönyörű szépen lehet irtani a t34 tankokat, a repülök elleni használatra tervezett 30mm-es is teszi a dolgát a repülök ellen, még a 15 meg 13mm csövek is egész jól teljesítenek.
szikravetés koronázatlan királyai a német húszasok... -
AF -ben is ott a Russian Bias ezerrel. Ugyanezt egy orosz gépágyúval tetted volna, at A-36 porrá robbant volna, valószínűleg az első alkalommal. -
Kissssss0 #33706 hogy ez a mg-151 20mm gépágyú mekkora egy hulladék édes istenem, egy a-36 gépet kétszer is végigszántottam motortól a farokig mikor átrepült előttem.(7.92mm nem használtam) -
Kissssss0 #33705 -
Valka78 #33704 4.7 felett kezdenek majd nyüzsögni. -
ikarus44 #33703 "Jaja fw a legjobb, 2 rakéta 2 ölés :D"
Hát én még nem tartok ott, de igyekszem. Már azért egyszer-kétszer összejött.
-
fighter_hu #33702 Jaja fw a legjobb, 2 rakéta 2 ölés :D én is felhúzom a gépet , direktbe nem zuhanok rá senkire. -
Akkor eddig elkerültek. -
ikarus44 #33700 Mondjuk én is jobb szeretek vadászbombázóval bemenni, mint sima bomberrel. A kedvencem mikor FW-ot kapok, azzal lehet rendesen rakétázni is. Ja és 10-ből 9-szer megkapom az "épp, és egészséges" plecsnit, a maradék egy eset mikor a légvédelem lelő. -
fighter_hu #33699 "Rakétás támadásra még csak nem is emlékszem."
Egy játékkal játszunk :d ? AB-be mostanában kb csak rakéta jön , kamikaze módba .Ritka akinek van annyi képessége hogy felhúzza a gépet. -
Ne egy szón akadj fenn (még ha meg is értelek), e nélkül is tudtad, mire célzok. Most hol tart a WT, 50-es évek közepe? Ha tovább akarják vinni, nem állnak meg +15 évnél, akkor pedig gondot okozhat a balance-ban a "célbefogó" (hadd maradjak ennél, minek copyzzak vmi hülyeséget Wikiről).
Azt csak hozzátenném, nekem nem hiányzik az atomkor, az első jet megszerzésével el is múlt a kíváncsiságom.
Legfeljebb érzékem nincs a GF-hez, teljesen hülye azért nem vagyok.
Arcadeban szerintem ha egyszer ütött ki bomba az elmúlt hetekben, bőven van visszajelzés az elkerülésükre. Én is szívesen megyek fel vadászni a bomberekre. Rakétás támadásra még csak nem is emlékszem.
Túlzó persze, hogy RB-ben a bomba a legnagyobb veszedelem. De ez ellen (legalábbis én) nem nagyon tudok mit tenni. Az általad említett wannabe pilóták inkább itt jellemzők. Minimális hangjelzés mellett a földbecsapódás pillanatában old ki, ha nem száll nagyon melléd a gépével (mert ennyiből áll a fenenagy pilóta tudás), már halott is vagy. Ez számomra trollkodás, nem harcászat, vagy nevezd aminek akarod.
A szimhez gyérnek érzem a tudásom, de majd kipróbálom.
Ha igazán összfegyvernemit akarnak, akkor súlyozzák a tankok és repülők számát már csataindításnál. Mert a tank felett a repülő van, de afelett meg ki? Ez így elég egyoldalú. -
Kissssss0 #33697 ruszki aa potato truck maximum csak a lassú repülőgépek ellen jó, ju-87,kétfedelű gépek, stb. -
platósok tudom hogy szarok, (a kamikáze agyagedények miatt) a német platós 88-as a játékban legalábbis nem aa "tank" wirbel-ostwind zsu37 azok jók, zsu57 is biztos jó lesz alig várom -
Kib. pontatlanok még úgy is, hogy rá van segítve a célzásban az ember.
Közelről sokszor túl gyorsan mozog az ez ellenfél, messziről meg a 6-7-800 m/s nem el- és/vagy kikerülhetetlen, a tracer -ek mutatják merre ne szállj.
De nem egyszer még úgy sem találtam el a hülye ellent, hogy direktbe rám repült, 0 találattal zuhantak rám.
Zárt SPAA -ban már maximum zavaró, ha egy vadász "rád esik". -
fighter_hu #33694 Aki használta is az valószínűleg félre rakta őket mióta van ez a "hull break" , rád vagy melléd zuhannak és meghaltál tök mindegy hogy sértetlen a tank.Orosz platós légvédelmek használhatatlanok , német 88-as is , wirbel-el lehet azért továbbra is alkotni ab és rb-be is. -
Árkádban mondom! -
Madi92 #33692 Rb vagy Ab?
Mert RBben én is légvédelmizek, de úgy, hogy nem mutatja mennyire kell elé lőni, azért nem olyan egyszerű az. -
Szerintem csak azért van baj a repülőkkel, mert kevesen használnak AA Tankot, és akik használnak azok is ultra bénán, tankokra pufogtatnak de még véletlenül sem olyanra akit sebeznének, személy szerint nem ritka az hogy 4-8 gépet szedek le még a bomba vagy rakéta kioldása előtt, a háttérből a csapat mögött araszolva lődözök oltalmazva őket, a gyenge páncélzatú tankokat néha még ki is lövöm, ha kilőnek kétszer, harmadiknak az esetek többségében valami légvédelmit hozok be! -
Madi92 #33690 Leírtam már korábban is, szerintem akkor is veled "vesztem" össze.
Pantherral és társaival próbálj meg ilyeneket csinálni. Nem elég, hogy a tornyát az nem lövi át aki akarja, cserébe ha megállsz akkor lomha is. Szóval élvezet, mikor végre találsz egy jó helyet, ahol van esélyed. Lösz kettőt, majd jön Sanyi a repülős ász és rádobja a szeretetcsomagot.
Ennél még a wotos arty megoldás is ezerszer jobb.
Az meg megint vicces, mikor az ellenfél kidöglik, és mindegyik visszajön repcsivel. NA olyankor aztán tényleg lehetetlen bármit csinálni. Bemennél foglalni? :DDDDD Gondolod.
Meg elugrálsz bombák elől mikor 4 oldalról jön 8 repcsi rád? -
Madi92 #33689 Hagyjuk már ezt az elugrasz a bomva elől dolgot. -
bgabor911 #33688 Hármas gomb volt az FFAR (nemirányított rakléta), négyes a Hellfire, amit kilövés után shiftel+egérrel irányíthattál, egérrel céloztál a 30mm-es gépágyúval. Jól meg volt csinálva nagyon. -
bgabor911 #33687 Huszonöt éve hobbim a haditechnika, mesélj, mi a pék az a 'célbefogó'? 
Nagy hatótávolságú, félaktív radarvezérlésű BVR légiharc rakétákig azért el lehet vinni a játékot, azok csak úgy 1968 környékére terjedtek el, a mindig elmaradott oroszoknál még később, a MiG-23ason jelentek meg. A kis hatósugarú, infravörös önirányítású légiharc rakétákat nyugodtan beletehetik, a 70-es évekig azok is csak hátsó féllégtérből voltak indíthatóak ("látniuk" kellett a rakétáknak az ellenséges gép hajtóművét az indításhoz)
Ha repülők nélkül akarsz tankozni, ott a szimulátor mód, ott alig repül valaki, mert joystick kell, az nagyon kevés viszont vérprofi. RB módban a bombázókból hónapokkal ezelőtt kikerült a külső bombacélzó marker, azóta bombacélzó optikával tudod csak szórni a bombát, miközben a gépet nem lehet irányítani, csak tökegyenesen repül. Ez egy helyes lépés volt, és azóta alig valaki visz be bombázót, mert esélytelen tankot kibombázni. Maradtak a célzórendszer nélküli könnyűbombázók és zuhanóbombázók mint a Stuka és a Peshka meg az alacsonytámadók, mint a Sturmovik. Az esetek többségében továbbra is simán elég a bomba/ rakéta kikerüléséhez ha megindulsz teljes gázzal előre, mikor jön a gép. Nem értem hogy ez miért most lett probléma. Ez összfegyvernemi játéknak készült, sohasem lesz szeparált tankos mód.
Arcadeban persze továbbra is ott vannak a belédzuhanós béna wannabe pilóták, egyrész maga a rádzuhanás nem sebez, másrészt nem muszály arcadeben játszani.
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2017.04.25. 08:11:17 -
fighter_hu #33686 Miért nem lőtted akkor a 4-es gombbal vagy 3-sal billentyűzeten , fene tudja már melyik volt az irányíthatós rakéta. -
Kissssss0 #33685 én kihagytam az egész áprilisi nyavalyát úgy ahogy volt. :D -
Próbálgattam a Heliket, de nem tudtam kihasználni a CÉLZOTT rakétákat, mert a kilövésük a 3. egérgombon (scroll lenyomása) volt, és az nem működött/működik az egeremen.
Utoljára szerkesztette: PLaci, 2017.04.24. 21:59:46 -
Én sem látok erre utaló jeleket, se mégsem vennék mérget rá, hogy nem lesz.
Pl ha behozzák a modern tankokat (és tuti befogják), az nem járja, hogy felettük ne legyen senki, mert akkor ennek a korábbi Rankokra is vonatkoznia kellene. Vadászgép, célbefogóval stb kizárt. Erre találták ki gondolom a heliket az eventen. Ami nem kicsit OP, ha megtanulod használni. Engem ugyan nem érdekelt, de volt aki 1km-ről lődözte a spawnolókat, sikeresen. Nem semmi felzúdulás lenne, ha a keservesen kigrindelt Armatákkal mindenkinek az eget kellene pásztáznia az igazi játék helyett.
A fenti csak úgy beugrott, de én ilyenekben bízom. Hátha a logika győz.
Kirbal:
Főleg a második ötlet tetszik. Nyújtsák meg a repülési időt 1,5-2 percre, ha ez idő alatt fent kilőnek a tankod is ugrott. Miközben a repkedéssel a tankot is magára hagyod jó hosszan. Legyen tétje a repülésnek, mert így gyakorlatilag nincs. -
KirBal #33682 Már azzal is sokat tennének, ha legalább nem jelölnék ki a földi célpontokat vagy legalább, amikor lelövik vagy szándékosan földbe csapódik akkor a tankja is elveszne. -
Kissssss0 #33681 ilyen soha nem lesz. -
Madi92 #33680
-
Amint kivették a repülőket a tankok feje fölül, majd folytatom a GF-et. Volt RB meccs, ahol 2 tankomból is Thunderbolt k*rt ki. Nem értem, miért rakták össze a 2 fegyvernemet.