37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Hogy lehettem ekkora istenbarma! Practice-ben próbálgattam a HE lőszert, hát nem benne hagytam... 4 olyan gyalázatos meccset mentem, nem értettem, hogy a francba pattint le minden. Na de a megkönnyebbülés, amikor ezt most észrevettem... Hogy nem béna vagyok, csak szimplán hülye. A Gaijin is kiszúrhatta, hozzám vágott 1milliót a heti pörgetéskor, hadd örüljön a fogyatékos.
Utoljára szerkesztette: Kályha, 2017.05.22. 20:13:56 -
Kissssss0 #33877 ha azon csodálkozol akkor erre nem lesz szavad... :DD
2:48
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
wtf -
meg 200mm az alja, bár oda senki csak a retardáltak fognak lőni, vagy azok akiknek 200mm felett van a penje. -
köszi a válaszokat -
ikarus44 #33873 Max akkor, ha szeretsz Tiger I-el játszani, mert akkor tudsz 2-őt is használni egy csatában, de amúgy a Henschel is tudja azt amit az E. -
gstup #33872 Van rajta egy zimmerit borítás és egy mg 34-es a torony kupolán.+ a keménymagavas lőszer is jár hozzá.Szerény véleményem szerint nem érdemes. -
Tiger H és Tiger E között mi a különbség ?
Papíron nem látok szinte semmit ... érdemes megvenni ? Vagy innen is ki tudom fejleszteni a Tiger II P - t ? -
jaj ... benéztem, felületesen olvastam el , azt hittem a prém hellcat - ről beszél , arra lettem volna kíváncsi, hogy milyennek találja -
Kissssss0 #33869 vannak ezüstért(silver) megvehető tankok amiket ugye először kifejlesztünk, meg ott vannak oldalt a prémium tankok amiket csak aranyból lehet megvenni. -
A silveres hellcat az a prémiuim ?
Szerinted jó gép ?
-
Kissssss0 #33867 nagyon alábecsülöd azt az ágyút... nekem első dolgom lesz bevinni egy 7.7 csatába
szívatni a sok marhát, asu57-el is mentem pofátlanul jó köröket és a silveres hellcatal is daráltam nemrég hürtgen pályán a legutóbbi event alkalmával.
(mennék még néhány kört az object 268 is de nem hiszem hogy nekiállok grindelni) -
CHaooSS #33866 Kíváncsi leszek mit kapnak a németek mert túloldalon van néhány elég jó gép.. most vagy azért várnak ennyit mert olyat raknak be, hogy beszarunk vagy szimplán valami szart kapunk amint félnek berakni.. remélem nem egy újabb leo lesz mert akkor kinyírom magam.. mondjuk egy A6-os jöhetne a 120-as Smoothbore-al :
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2017.05.20. 11:16:12 -
Valka78 #33865 "...a hellcat játékosok felköthetik(megint *ru251*) a gatyájukat"
Ha más nem is. Az az 50 mm-es kwk 39 másra úgysem jó. Meg azért ne örülj korán. Ahogy elnézem páncélzata nem nagyon lesz de nem baj, mert fordulóköre meg annál nagyobb. "... top speed of 90 km/h (55 mph) on roads" Ja, hogy on roads. Szóval füves terepen lesz olyan gyors, mint a t-34... vagy 4-5 km/h-val gyorsabb. Akárcsak a RU-251 szédítő 58-60 km/h, ha nem korrigálod az irányt jó ideig. t-34 stabil 54 km/h ugyanott. Jó lesz ez a Puma is... 4.3-on talán?
-
Kissssss0 #33864 
nem hiszem hogy túlságosan bele fogok merülni a játékba az update megjelenésekor, de a pumát azt mindenképpen ki akarom próbálni, azt hiszem a hellcat játékosok felköthetik(megint *ru251*) a gatyájukat.
-
Ritkán látni ilyen fogalmatlan csapatot, El-Alameinél tőlünk mindenki az északi pontra ment, le se szarták a másik kettőt. Természetesen nem tudták elfoglalni. Én meg közben 1v2-őztem T34-85-ökkel a dűnéken, csőlehajlás nélkül nem is értem mit akartak. Illetve az egyik lepattant a T20 oldaláról, még ha szögeltem is, ez nem kicsit meglepett.
Asszem belaktam a T20-at, egyre többször hozok le meccset death nélkül. Az M18 viszont nem ennyire sima, úgy rángatózik csórikám, mintha folyton rohama lenne. El tudnék rá fogadni egy stabilizert. -
AZ tuti, hogy update után pár napig az orrodig sem fogsz látni... -
Gondolom minden tankkal még azzal is ami a valóságban nem tudott :) -
ok, köszi -
Én nem mennék vele (BR 6.0??), pláne hogy a sima IS-2 -t levitték BR 5.7 -be. -
prém kv-122 - ről mi a véleményetek ? -
Madi92 #33857 Fasz kivan már ezzel a mix csatákkal. Abból áll az egész játék, hogy az első körben megcsinálod amit tudsz, aztán jön az airraid és vége.
Ha nincs kiegyenlítve a két csapat repülésileg akkor a tankosok megrakhatják magukat. Egy tankos játékban. -
Kissssss0 #33856 úgy néz ki lehet majd füstölni is az új updatben.
-
Valka78 #33855 Ma az első 3 meccsen úgy elverték a csapatomat, hogy szinte semmit nem értünk el, buktam vagy 20K-t. Kurva jó volt, kösz gayjin... egy időre elég is ennyi. -
Kissssss0 #33854 én inkább megyek tízszer egymásután a 38-on mint még egyet kubanon, vagy a másik cancer pályán karélián...
Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2017.05.18. 19:45:09 -
És a 38th parallel tetszik vkinek? Szerintem a legelcseszettebb pálya. -
ikarus44 #33852 Én inkább csak szenvedtem. Innen ez a csodás becenév is, amit kitaláltam rá 
Az AW-ban ezzel nem volt gond, szóval megoldható. Más kérdés hogy ilyet ne a Gaijintől várjunk el...
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2017.05.18. 19:31:27 -
Kissssss0 #33851 várható volt hogy előbb utóbb a sheridan után befogják rakni ezt is, armored warfareban sokat trollkodtam vele. 
new kuban.
Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2017.05.18. 19:18:41 -
Akkor ez alapján nem hozna rosszabb, vagy más játékmenetet, mint ami most is van, nem? Ráadásul (ehhez hülye vagyok, lehet tévedek) az újfajta páncélok miatt nem lenne annyi egylövésezés, inkább lenne low-tier feelingje egy-egy meccsnek. És ha MTB-k, az nemzetektől függetlenül hasonló, nem lejtene egyik felé sem a pálya. -
ikarus44 #33849 Szarship 
"Repülők az más tészta, de a tankoknál van valami, ami megakadályozná, hogy napjainkig elvigyék a vonalat?"
Nem is az lenne a baj abban hogy elvinnék, mert amit az (a bukása mellett is) AW is bizonyított át lehet ültetni a modern technológiát, egy játékba, úgy hogy megmaradjon az árkád jellege. Ami miatt baj lesz, az az, hogy nem lesz semmilyen határ a harckocsi generációk közt (World War-Post War szindróma jelenleg is)
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2017.05.18. 18:35:59 -
Ez pont tegnap volt velem is, legalább fél méterrel húzott el a másik fölött, mind a ketten egy helyben álltunk, nyugis célzás, kereszt a tornyon, kb 800 m. És kifejlesztett modulok. Ekkora mellé persze ritka, ezért is ragadt meg.
Az gyakoribb, hogy hol több, hol kevesebb a pattanó, de azt betudom a bénázásnak. Vagy a BR szórásnak. 5.0-val általában 4.3-6.0 a csapat felállása, de hát ez van. Nem feltétlenül rossz, kivéve mondjuk a németeknek (panzer line-up).
70-es évek közepe
Repülők az más tészta, de a tankoknál van valami, ami megakadályozná, hogy napjainkig elvigyék a vonalat? -
Nem gyenge az csak rossz a BR -
köszi a képet, de mint írtam ezekre nem volt esély, mert be volt forgatva -
Madi92 #33845 Amúgy másnál is játszik az az effekt, hogy általában a 1200-1600 méterre lévő, oldalra mozgó tankot is egy lövéssel kiszedi, majd egy csatával később 3 lövésből képtelen bemérni rendesen egy 800 méterre lévő álló célpontot? :D
-
Kissssss0 #33844 én mindig a zöldell jelölt frontpáncélzatot szoktam lőni, lehetőleg mindig középen hogy a repeszek mindenkit elérjenek. -
Tessék. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
köszönöm a válaszokat, legközelebb akkor adok a testének
-
gstup #33841 Vezetőnyílás.Ha ott valami átsuhan nem sok esélye lesz a további harcra.Főleg ha Te is egy 88-al lövöd. -
ikarus44 #33840 Én még beforgatott Tiger I-et is át tudok ütni, mert annyira gyenge a páncélja. Legközelebb többször is próbáld. -
köszönöm a választ, sajnos beforgatta, ... ahogy írtam is, ott próbáltam először