War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha egy squadban vagy haverokkal akkor is ezt csinálnád a "csapat érdekében"?Lehet magyarázni a bizonyítványt, de én se dicsértelek volna meg.A repairt se te fizeted helywtte gyanítom,és biztos neked se a csapatérdek jutna eszedbe fordítva.
Hát mondjuk ezért én is kiakadtam volna... Ez nem clan war, ahol valaki bevállalná ezt, itt mindenki magáért játszik, hogy fejlesszen stb. Így ezzel a húzással el is rontottad a csatáját.
És még olcsón meg is úsztad, hogy csak a chaten keresztül cseszegetett, mert én simán hátba durrantottalak volna, miután bejöttem...
AIexx
Kikérném a véleményeteket!
A következő volt a helyzet a csatában: Egy sarok mögött állt egy Tigris 2 H, én voltam Pershingel, előttem egy T92, és szemezett a Tigrissel.. Én úgy gondoltam hogy kilököm, mert így ellőtte magát rá a Tigris, igaz hogy kibaszta, de én is őt! Na: Ezt követően elkezdett írni a csávó hogy mit képzelek.. stb. Szerintem egy T92 sokkal kisebb veszteség egy Pershingnél, főleg egy m26e1 -nél, tehát ha azt nézzük egy T92 árán meghalt egy Tigris 2 H, ami a játék legjobb 6.7 nehéz tankja (nem prém). Nyilván az ő szemszögéből csak golyófogó volt, de ha én mentem volna rá a Tigrisre, nembiztos hogy elég gyorsan belőttem volna a tornyát, és ha kibasz, egy T92 se nagyon lőnné ki ha nem profi.. A csapat szemszögéből így volt a legjobb, járulékos veszteség ennyi.. Szerintetek?
Zegi Norbi HUN
Ja igen a japán gép egyedül prém a háromból 😄 Még szerencse hogy csak rank I-es és így nem tudunk belelendülni a fejlesztésbe 😄

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

gajjin elbaszott logikája ez, van ajándék(d.521 repcsi pl) meg prém kategória... csak tudnám akkor miért lett mégis prém a ki-21 hei <#taps> áhhh fölösleges ezen agyalni.

már megint ezt a niggert sikerült el?szedniük? a star wars-os megjelenése már épp elég volt, remélem gyorsan elt?nik a süllyeszt?ben.... ignored list: pares,tetsuo

A megszerezhető Me 262 A2 sem lesz prém xD xD

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Zegi Norbi HUN
Érdekes, az F7F-3 Tigercat meg Richard Bong's P38J rank IV, de mind2 prém. Az A-26C-45 viszont megint nem az. És akkor most itt van az új grind, itt meg a négyből egyik sem az 😄 Szóval 4 db "egyedi" és ritka gépért szarakodik az ember. Végül is érthető, vegyél a boltjukból prém tankot vagy repülőt 😊
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2017.01.10. 10:10:56

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

PLaci
Nem lesz prém... így semmi értelme nem lesz.... o.O

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

na ezt majd megnézem, nekem volt egy 10 killes köröm a phanterF-el de még így is veszítettünk... alig kaptam 1000 rp-t a modul fejlesztésre.

közben kiderült egy-s más a hype62-röl, nem lesz prém, br 5.7-en lesz,4 fajta lőszer 2 aphe 1 apcr 1 he, 10 fokos toronyforgatás(nem valami acélos), 25mm test 50mm torony páncélzat, hangyafasznyival mozgékonyabb lesz a t-54 tankoknál de csodát azért senki ne várjon.

már megint ezt a niggert sikerült el?szedniük? a star wars-os megjelenése már épp elég volt, remélem gyorsan elt?nik a süllyeszt?ben.... ignored list: pares,tetsuo

PLaci
Végre volt egy élvezhető csatám.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

PLaci
Ha már nem is talizmán, legalább nem is valami kifarmolható. :-/

t35-re is pont akkor kapok -75% mikor le vagyok égve arany terén... tipikus.

bemész rb event tankcsatába egy repülővel és lelősz 2 ellenfelet vagy szerzel sok assistot, ha kell második respawnkor is repülővel mész csak arra figyelj hogy harmadik respawnkor már tankot vegyél elő, még ha ki is lőnek és veszted a csatát de legalább GF játékosként fogja értékelni az eredményedet a játék.

PLaci
Még kérdés, hogy mért komolytalan a GAYjin?

2017 ponthoz mi kell? Prémium account?

Mikor hetek óta arra nem képesek, hogy AF -ben megoldják a default lőszer bug -ot.

Mikor az amber inkább elmegy fogorvoshoz, mint hogy egy bug -ot reportoljon, mert ugye azt csakis a fórumon lehet, de a fejlesztők basznak a nemzetközi fórumot nézni, ehelyett orosz moderátor fórumozók tolmácsolgatnak, és kiskirálykodnak.

Mikor a minimap mind GF -ben, mind AF -ben gyakorlatilag használhatatlan.

Mikor 6.7 fölé menni GF -ben gyakorlatilag csak önsanyargatás a heat-fs és rakéta eső miatt. Nem is említve a paypal rakétásokat.

Stb, stb, stb.
Utoljára szerkesztette: PLaci, 2017.01.07. 18:14:58

PLaci

olvastam már régebben ezeket a "tegyél fel kérdést a fejlesztőnek" témákat és szinte mindig csak a félremagyarázást és terelést lehetett olvasni vagy érezni a válaszokon, bizonyos kérdéseket meg úgy kerülnek mint az ördög a szenteltvizet...

pl miért nem hajlandóak a rakétás tankokat 8.0-ra vagy inkább e fölé rakni?
miért nem hajlandóak szétválasztani a ww2 tankokat a coldwar tankoktól? lásd t54/js-3 hordák 6.7-en.
meddig akarják még kitolni a maximum időlimitet tankok terén? mert lassacskán már a hetvenes évek végénél tartunk...
nem gondolják e úgy hogy túlvállalták magukat tartalom készítés terén? jelenleg dolgoznak a hajókon, az enduring confrontation játékmódon, + folyamatos tartalmat kell csinálni a repülőknek tankoknak egyaránt, dolgoznak állítólag a world war módon is... és így tovább.

fognak e változások végbemenni a modeátorok terén? olyan inkompetens személyeket eltávolítanak e végre mint pl pacifica? vagy BBQ?

Mi ebben a komolytalan?

&#8222;Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.&#8221; - Ayrton Senna

komojtalan...

Figyelem! A War Thunder Hungary jóvoltából, most magyarul kérdezhettek a fejlesztőktől!
A kérdéseket ide tehetitek fel

&#8222;Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.&#8221; - Ayrton Senna

szegfűszeg
megvan a hetedik tank stage is de a repülőket most kihagytam... rohadt fogfájás kikészít. <#bdead>

PLaci
Hoppá! o.O

Véletlenül összekapáltam a surikeneket.

Szerintem hiper gagyi fércmű ez az illusztráció.

"pedig azt hittem, hogy Splinter Cell módjára majd lehet lopakodni és meglepni az ellenséget,"
Árkádban? Ahol mindent ikonok mutatnak,és piros - zöld kereszt van? Miért nem simre mész? Ott lehet osonni.Értem én,hogy mindenki profi itt,de sose olvasok olyat,hogy valaki belátná,hogy ő hibázott.Rosszul helyezkedett,gondolkodás nélkül rohangált stb. Néha végig kell gondolni mit csinált az ember rosszul, nem valamire ráfogni.Ha belefutsz egy négyfős squadba és szétkapnak az nem a játék hibája hanem pech.stb.
PLaci
B+.....
Nézek ki a fejemből, hogy honnan lőnek rám, mikor senki pirosat nem mutat a minimap. Körbenézek: egy Pz. IV sorozza a seggemet 10 méterről.... <#falbav>
GAYjin... <#kocsog>

Ez nem új, már kb másfél éve "kitárgyaltuk" itt. Az egyik csatában terminátoként mész, lepattog szinte minden, 1 max 2 lövésnél nem kell több, hogy kilőj bárkit de az ellenfél vért hugyozik pár pontért, majd rád is ugyan ez a sors vár pár csatával odébb (vagy egyből) Ementálivá lőheted a lőszereit, meg sem érzi, vagy fekete toronyforgatóval simán becéloz és hiába a sérült ágyú meg legénység, csípőből kilő és még azt sem veszi figyelembe a játék, hogy mit, mivel. Szedett már ki Mausból Coelien egyetlen lövéssel a lövegpajzson át, nézd meg mire képes a flak 44 ágyúja vagy T10-M- ből Sherman ugyanígy miközben 400- as átütéssel pattogtam mindenről és az összes ilyen csatának vereség lett a vége, vagy bárhol célzom az oldalát, a lánctalp élét találom el, ami max besárgul, nekem meg megkarcolja az utolsó pixelt a tankon és már lángolok is de ez nem is lenne annyira zavaró. ha csak nálam lenne így, de ilyenkor az egész csapat szenved, sokan fel is adják és kilépnek. Aztán volt, hogy besokalltam és a következő csatában kiálltam egy dombtetőre, hogy "itt vagyok, lőjetek" és meglepetésemre csak úgy pattogtak rólam pedig lőttek rendesen vagy 3 irányból, én meg egyesével szedegettem őket, néha lánctalpat javítottam vagy befeketedett a sofőr kémlelője de kilőttem 6 tankot mire elvéreztem és csúnyán kikaptak. Innen kezdve meg nem nehéz összerakni, hogy hogyan is működik ez. Nagyon imádtam ezt a játékot de emiatt nem költöttem rá egy forintot sem, a tankok nagyon "kiszámíthatatlanok" a csaták meg sokszor pár perc alatt eldőlnek, pár lövés és már látszik, hogy a gép nem osztott lapot, itt csak verés lesz és nem verekedés. A legjobban akkor látszik, mikor sok az azonos típus, mint most, hogy sokan nyomják japán tankokkal. Egyik csatában 1-2 lövés volt ugyanaz a típus és győzelem a vége, másikban meg a 9-10-11 találat 50 méterről és mind csak "HIT" és bukta a csata. A véletlenekben nem hiszek, ez a szó Obi-Wan Kenobi szótárából is hiányzik, Ő pedig már csak tudja <#nyes> főleg nem egy programban de megnéznék egy győztes csatából mentett képet, amin az ellenfél tankja már rommá van lőve de komoly kárt nem szenvedett, gyanítom, hogy ilyet nem találnék. Szép a játék, nálam kb ennyi de sajnálom, hogy ennyire belenyúl, pedig azt hittem, hogy Splinter Cell módjára majd lehet lopakodni és meglepni az ellenséget, de lehangoló mikor rám kanyarodik az arty lövedéke a fedezék mögött, vagy hiába a pontos találat, a játék leszavazza, nekem meg egyből annyi. Mindez Árkád módban, mást még nem próbáltam, pedig lehet, hogy váltani kellene.
Szerintem az a gond, hogy a random number generator nem is annyira "random". Szerintem a változók a körülmények hatására felülíródnak, ezért vannak túl gyakran "ilyen nincs b.meg" típusú események.
PLaci
Nem gondoltam volna, hogy a tankos eventet is el tudják baszni. Bármivel megyek, bármi jön szembe, mindenkinek 1 lövés vagyok, én meg hiába pumpálom a lőszert bárkibe..... :-#
Eddig egyetlenegy értelmes köröm volt, ott is inkább mákból ment a szekér.

Nálam folyton ezt csinálja. Lepattan a lövés, oszt bele az optikába. Másik kedvenc hülyesége, hogy folyton az ágyú végét találja el, mikor szemből a toronyra célzok, ami legtöbbször szart sem ér. Egyszer bele is lőttem a csőbe. Szétlőttem a fegyver závárzatát, meg a parancsnokot aki mögötte állt. Szinte rögtön visszalőtt a gyerek és elpusztult a tankom 😊 Ja és ha a gép oldalát célzom, akkor meg a lánctalp élét kapja telibe, ami ráadásul sosem szakad le... Azért ez g.ciség, hogy a gép dönti el, hogy mit találhatok el és mit nem. Azt vettem észre, hogy minél jobban megy a játék, annál gyakrabban történnek ilyen "véletlenek".
A pz IV J-nek is 3.6 a toronyforgatási sebessége alapból. Nem is igazán értem mire jó az a gép. Csak azért vettem meg, hogy az is meglegyen... Aztán a második körben amit mentem vele kilőttem 13 tankot 😊 De valszeg bármelyik pz IV-el megtehettem volna 😞
Zegi Norbi HUN
De jó nektek 😄 Nekem eddig csak backup jött, de az dögivel 😞

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

2 talisman esett eddig. Ferdinand,H6K4,meg sok backup.

WarThunder = unu G2A = unu79 http://www.twitch.tv/unusual79

Oké, köszi, nincs több kérdésem <#bdead>

valakinek eset már 3D decal? vagy sima decal? mert már 2x 6 stage lement de egy pz3m talizmánon kívül nem kaptam még eddig semmi értelmeset.

PLaci
Ja, a nagy semmit. :-/

Zegi Norbi HUN
Én is csak lestem, mikor láttam hogy nem prém 😄 Azt hittem az lesz. No de sebaj, legalább adnak valamit.

"LVT ZiS-2 meg nem prém. 😞"

bezzeg a japán ki-21 meg prém lett... gajjin logic <#zavart2> remélem azért a type-62 prém lesz.

PLaci
Hááááát... kösz a semmit... 😞

LVT ZiS-2 meg nem prém. 😞

Urak, valaki tudna segíteni? Letöltöttem azt a Shooting Range-es UserMission-t. Kicsomagoltam, átraktam az UserMission mappába, elindítottam a játékban. A töltőképernyőről átdob azonnal a csata végi képernyőre majd kiírja hogy Mission Failed, mint ha csata lett volna. Valakinek valami ötlete mi lehet?

én ma reggel uninstalláltam ezt a fostalicskát 😄
megpróbálok vevőt találni az acc-ra hátha sikerül
na végre meglettek... most jöhet a meme262 meg a HYPE-62

Utoljára szerkesztette: Kisssssss, 2017.01.03. 19:19:22

na igen itt a PT-76!!!! azzal sincs semmi gondom mert az legalább ZÁRT!
tök jó köröket mentem vele....
ASU-57 csak felül nyitott... szintén jó köröket mentem vele

de ez a kurva M56 😄DD itt SEMMI nincs az emberek körül
egyszerűen ez csak arra jó hogy SB-ben megálljak vele 2km-ről sniperkedni
de arra sem alkalmas mert kevés a lőszere + gyenge a lőszere a T-54-esek ellen :S
PLaci
Ezek a mai eventek.... esküszöm a GAYjinnél valami fejes élvezi, ha csak szívnak a játékosok....
Utoljára szerkesztette: PLaci, 2017.01.02. 22:45:39

PT-76 ugyanez, és öröm nézni, ahogy kipattintja az őt lenéző Tigriseket és Párducokat a 200mm-ert átütő HEAT-FS-el. Lehet vitatkozni róla hogy érdemes volt e összeereszteni két eltérő korszak gépeit, de a PT-76 hatékonyságát nem érdemes megkkérdőjelezni. A titok hogy akkor kell rátámadni/rálőni velük az ellenfélre, amikor az épp másfelé figyel. Tanulni kell ezt a gerilla játékstílust, az tény.
csak egy kicsit mentem neki a korlátnak... de amint hozzáértem máris kezdtem csúszni befelé a folyóba, már ennyitől is simán vizes lehetsz.

az ASU-57 nekem bejön 😊
az legalább pici célpont és SB-ben sem megy nagyok ellen...
egy baja van.... kevés a lőszere 😄 és kurva gyorsan tölt
ha 1.0 tankok közé lenne berakva akkor se mennél sokra vele, hozzá kell szokni hogy ez egy ilyen tank... ezzel laposkúszásban kell közlekedni, pont úgy mint az asu57-el.

nem az, hogy nem jön be....
de lehet ezzel menni egy értelmes jó kört? 😄

azt értem h papír de akkor mi a fenének kell betenni T54-esek ellen?!?!?!
még kempelésre sem lehet használni 😄

mondanám, hogy nosza akkor majd jó lesz SB-re...
de hidegháborús tankok ellen teszi be ott is :S
még a leonál úgy ahogy megértem a problémádat, de az m56-tól nem tudom mégis mit vársz.... ez egy papír TD amit repülőből dobáltak ki a harctér közelébe, ha nem jön be ez a játékstílus akkor had a franca.

na megtaláltam a következő "ne menj vele egy kört sem" tankot
M56 Scorpion.... no comment 😄

ha a 10 méterre melletted lévő tank találatot kap te halott vagy 😄
ha az ellenség vadászgépei rádlőnek 1 sorozatot te halott vagy
ha az enemy artyt kér rád te halott vagy
ha az ellenségnek van annyi esze hogy használja az MG-jét akkor halott vagy

nem tudom, hogy gondolták ezt a tankot 6.7-be 😄 még 6.0 is vicc kategória lennegg Gaijin 😄 szép munka megint 😄
mindjárt kapsz ajándék 1 milka creditet 😄