37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • RODLEE
    RB (tank)-ek ,meg SB(tank,rep.)-ek,joyal szeretek repülni,egérrel még nem próbáltam,de majd kipróbálom,tudom RB-ben hátrány a joy, Il-2 ben se használtam fejkövetőt szerintem akkor még nagyon nem is volt,ott is full realba repültünk!
    Amúgy megoldódott a joy problémám,eljött egy haver segíteni,miután frissített a win 10 az eszközkezelőben egyéb USB eszközként kellett beállítni, nem pedig a nevén (Saitek X-52 flight controller), és működik tökéletesen, ha esetleg valaki másnak is lenne ilyen problémája!
  • Valka78
    OF-350M
    Nem javították a leírásban, de ha bemész a tesztpályára láthatod, hogy minden 15 mm-es lemezt simán átvisz.
  • Kissssss0 #34036
    na ezt a replayt majd holnap megnézem.
  • PLaci #34035

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A csata indulásakor úgy érzem velem volt (valamiért ) az RNG, mert legalább 3 lepattanó jött rám, mire az IS-2 -vel elértem volna a fedezéket.
    Ezen kívül nem volt semmi szokatlan a csatában azon kívül, hogy az egyik KV-85 nem mert kibújni a vége fele a szikla mögül, ahol elbújt előlem.

Replay.

Utoljára szerkesztette: PLaci, 2017.06.24. 23:20:12
  • PLaci #34034
    Na, ezek után azt hiszem, az MM és az RNG nagy valószínűséggel legalább egy hétig sz*patni fog.

• PLaci #34033
    Valószínűleg majdnem 0 a legénységed Vitality skillje, és az ütközéstől elájultak. You died.
  • Rayden02
    Nah ilyet sem ba*ztam még!
  • CHaooSS
    12 kör alatt átlagosan 1000RP-t buktam meccsenként... és egy rohadt idegesítő mikor farmol az ember... 38 kör még van és nem tudom, hogy hogyan bírom ki... miért nem lehet egyszerűen törölni ezt a szart
    Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2017.06.23. 17:29:56
  • bgabor911
    Simulatorozol, vagy minek kell a joystick? RB-ben és AB-ben nagy hátrány a joystick a mouse aimhez képest, sokkal nehezebb célozni. Ha simulator, akkor meg a joystick mellé fejkövető rendszer is kell, anélkül esélytelen vagy.
  • CHaooSS
    Igen ezt tudom csak azt nem hittem volna, hogy még a prémium boosternél is ennyire szopat.. soha többet nem aktiválok még 1-et
  • Fura Alak
    Sajnos alap. Ha beraksz booster -t, akkor 90% eséllyel szopni fogsz, nem is kicsit.
  • CHaooSS
    Aktiváltam egy 50 körös +50%-os RP boostert erre nem szopok mint az állat? 10 kör után eddig egyik körben sem értem el annyi RP-t mint előtte booster nélkül.......
  • Klusi86
    Mondjuk én írtam megoldást, mert ugyanezt produkálta nekem is, de még nem írt vissza, hogy azt végigcsinálta-e úgy ahogy a videóban van.
  • CHaooSS
    Ha fórumon nem találsz megoldást írj a supportnak, más ötletem nincs.
  • RODLEE
    Letöltöltöttem a drivert bedugom a joyt 3 gomb világít elalszik és nem érzékeli a gép és hiába indítom el a drivert azt mutatja hogy csatlakoztassam a joyt!
  • Klusi86
    Nekem is volt már bajom a x52-es driverrel. Nevezetesen egy win10 update szétb.szta. Azt hiszem nekem ez bejött:

Illetve a drivert a hivatalos oldalon is le tudod tölteni hozzá: itt.
    Illetve volt még ez után is bajom, nevezetesen a control panelt nem tudtam megnyitni, erre itt van a megoldás az első hozzászólásban. Összefoglalva a drivert külön ki kell csomagolni, majd egy .dll fájlt külön kimásolni belőle és a c:\windows\system32 könyvtárba rakni. Ezek után nekem működik, kivéve a ledek fényerőszabályzását mert az két állapotú jellenleg, be vagy ki kapcsolva.
  • vajakos21
    Másik usb-n próbáltad? Nekem minden frissítés nélkül ment win 10 en win8 után. Esetleg guglin megnézni,hogy volt e valakinek hasonló gondja és mi lett.
  • Kissssss0 #34021
    mai 170megás javításban be lett rakva egynéhány apróság a játékba, pl tiger1h meg a phanterek kaptak füstgránát vetőket meg ezek használata is javítva lett.
  • RODLEE
    Verné tele az .... ez a frissítés! Nedugom a joyt usb világítanak a rajta a ledek utána meg kialszik!
  • RODLEE
    Kössz! De nem értem letöltöttem a drivert kéri csatlakoztassam a joy USB csinálom és semmi!
    Vezérlő pulton meg azt irja hiba telepítsem újra az illesztő programot! De mikor inditom a drivert azt mutatja képen csatlakoztassam de semmi!
  • CHaooSS
    Elvileg itt van minden hozzá
    ftp://ftp.saitek.com/pub/software/beta/Windows10/
  • CHaooSS
    hivatalos oldalon nincs driver? az érdekes lenne
    Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2017.06.20. 17:43:49
  • RODLEE
    Kérnék 1 kis segítséget!
    A Win 10 most frissitette magát és a joyom drivere oda van! Tud valaki Saitek X-52-höz valami driver linket Win10 64-bit hez?
    Csak ilyen fizetős szar oldalakat találok!
    Előre is kössz!
  • CHaooSS
    Ha nem köcsög a játék akkor jobbra egy lövés és 3 ember meghal.
    Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2017.06.20. 16:10:18
  • gstup
    Annyira ne örülj neki.Egy valamire jó.Is-6 ellen.Szemből is simán átviszi a rohadékot.Persze kell 2-3 lövés hogy ki is szedd,de legalább nyersz egy kis időt míg javít.
    Utoljára szerkesztette: gstup, 2017.06.20. 14:31:18
  • tigrincses
    War Thunder HUN - Magyar nyelv beállítása
    War Thunder HUN - Magyar nyelv beállítása
    Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2017.06.19. 21:51:31
  • Kissssss0 #34012
    mikor? melyiknek? tegnap megnéztem de mindegyiknek csak 9mm volt az átütése.
  • CHaooSS
    Miért nem csodálkozom ezen... :D
  • Valka78
    A ruszki 76mm-es HE lövedék átütő erejét megemelték legalább 15 mm-re. Indítottam sorban két topicot a témában, de lezárták mindkettőt...
  • Luciferkee

• Valka78
    Most ezek tényleg szétbaszták a tankok irányítását? Legalábbis a német gépek túlfordulnak ha nincs ellenkormányzás.
  • RODLEE
    igazából én ezt a RB tankos modos repülést köpöm le , miért realistic? Egérrel külső nézetben irreális manöverek és azt hiszi magáról hogy tud repülni! Nem értem az AB,RB,SB közötti dolgot! RB ben beül valaki repcsibe és de qrva jó vagyok! Fingja nincs mi a COCPIT! Rb -ben bereaknám cockpit de látja a havert! A többi élvezkedjen AB-ben! De ez csak egy vélemény!
  • Luciferkee
    Igen, sőt a japán ágon lévő ST-A1-2 is kapott HEATFS-t.

IS - 6
  • Sherman0070
    M46 kapott normális HEAT-et?
    Talán emiatt elkezdek játszani megint.
  • Valka78
    Kiírta, hogy lezárult a fogadás, azt jónapot...
  • Fura Alak
    WTF........... Épp megkerülnék egy sziklát, hogy rárontsak tőlem jobbra egy Tigrisre (M36 -al alapból nem egy életbiztosítás), mire tőlem 2-3-4 méterre a semmiből nyílt terepen előtűnik egy Pz. IV H, és oneshot -ol!!! (Előttem ballra.)
    Buzeráns oroszok, meg a láthatatlan kedves édesanyjuk............
  • AIexx
    oszt azt hogy? kurva játék ez jó :D
  • Valka78
    Kurva játék lenyúlta az aranycsatámat. Nem volt elég neki, hogy folyton bottom BR-be rakott, az utolsó csatát már hiába nyertem meg három kilövéssel, nem adta meg a rohadék.
  • PLaci #34000
    Gyere lejjebb! ;)

• gstup
    Német 7.0.12 meccs 10 vereség 2 győzelem :D .Igen,van balansz.
    Utoljára szerkesztette: gstup, 2017.06.12. 21:31:12