37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
RODLEE #34038 RB (tank)-ek ,meg SB(tank,rep.)-ek,joyal szeretek repülni,egérrel még nem próbáltam,de majd kipróbálom,tudom RB-ben hátrány a joy, Il-2 ben se használtam fejkövetőt szerintem akkor még nagyon nem is volt,ott is full realba repültünk!
Amúgy megoldódott a joy problémám,eljött egy haver segíteni,miután frissített a win 10 az eszközkezelőben egyéb USB eszközként kellett beállítni, nem pedig a nevén (Saitek X-52 flight controller), és működik tökéletesen, ha esetleg valaki másnak is lenne ilyen problémája! -
Valka78 #34037 OF-350M
Nem javították a leírásban, de ha bemész a tesztpályára láthatod, hogy minden 15 mm-es lemezt simán átvisz. -
Kissssss0 #34036 na ezt a replayt majd holnap megnézem. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A csata indulásakor úgy érzem velem volt (valamiért
) az RNG, mert legalább 3 lepattanó jött rám, mire az IS-2 -vel elértem volna a fedezéket.
Ezen kívül nem volt semmi szokatlan a csatában azon kívül, hogy az egyik KV-85 nem mert kibújni a vége fele a szikla mögül, ahol elbújt előlem.
Replay.
Utoljára szerkesztette: PLaci, 2017.06.24. 23:20:12 -
Na, ezek után azt hiszem, az MM és az RNG nagy valószínűséggel legalább egy hétig sz*patni fog. 
-
Valószínűleg majdnem 0 a legénységed Vitality skillje, és az ütközéstől elájultak. You died. -
Nah ilyet sem ba*ztam még! 

-
CHaooSS #34031 12 kör alatt átlagosan 1000RP-t buktam meccsenként... és egy rohadt idegesítő mikor farmol az ember... 38 kör még van és nem tudom, hogy hogyan bírom ki... miért nem lehet egyszerűen törölni ezt a szart
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2017.06.23. 17:29:56 -
bgabor911 #34030 Simulatorozol, vagy minek kell a joystick? RB-ben és AB-ben nagy hátrány a joystick a mouse aimhez képest, sokkal nehezebb célozni. Ha simulator, akkor meg a joystick mellé fejkövető rendszer is kell, anélkül esélytelen vagy. -
CHaooSS #34029 Igen ezt tudom csak azt nem hittem volna, hogy még a prémium boosternél is ennyire szopat.. soha többet nem aktiválok még 1-et -
Sajnos alap. Ha beraksz booster -t, akkor 90% eséllyel szopni fogsz, nem is kicsit. -
CHaooSS #34027 Aktiváltam egy 50 körös +50%-os RP boostert erre nem szopok mint az állat? 10 kör után eddig egyik körben sem értem el annyi RP-t mint előtte booster nélkül....... -
Klusi86 #34026 Mondjuk én írtam megoldást, mert ugyanezt produkálta nekem is, de még nem írt vissza, hogy azt végigcsinálta-e úgy ahogy a videóban van. -
CHaooSS #34025 Ha fórumon nem találsz megoldást írj a supportnak, más ötletem nincs. -
RODLEE #34024 Letöltöltöttem a drivert bedugom a joyt 3 gomb világít elalszik és nem érzékeli a gép és hiába indítom el a drivert azt mutatja hogy csatlakoztassam a joyt!
-
Klusi86 #34023 Nekem is volt már bajom a x52-es driverrel. Nevezetesen egy win10 update szétb.szta. Azt hiszem nekem ez bejött:
Illetve a drivert a hivatalos oldalon is le tudod tölteni hozzá: itt.
Illetve volt még ez után is bajom, nevezetesen a control panelt nem tudtam megnyitni, erre itt van a megoldás az első hozzászólásban. Összefoglalva a drivert külön ki kell csomagolni, majd egy .dll fájlt külön kimásolni belőle és a c:\windows\system32 könyvtárba rakni. Ezek után nekem működik, kivéve a ledek fényerőszabályzását mert az két állapotú jellenleg, be vagy ki kapcsolva.
-
vajakos21 #34022 Másik usb-n próbáltad? Nekem minden frissítés nélkül ment win 10 en win8 után. Esetleg guglin megnézni,hogy volt e valakinek hasonló gondja és mi lett. -
Kissssss0 #34021 mai 170megás javításban be lett rakva egynéhány apróság a játékba, pl tiger1h meg a phanterek kaptak füstgránát vetőket meg ezek használata is javítva lett. -
RODLEE #34020 Verné tele az .... ez a frissítés! Nedugom a joyt usb világítanak a rajta a ledek utána meg kialszik! -
RODLEE #34019 Kössz! De nem értem letöltöttem a drivert kéri csatlakoztassam a joy USB csinálom és semmi!
Vezérlő pulton meg azt irja hiba telepítsem újra az illesztő programot! De mikor inditom a drivert azt mutatja képen csatlakoztassam de semmi! -
CHaooSS #34018 Elvileg itt van minden hozzá
ftp://ftp.saitek.com/pub/software/beta/Windows10/ -
CHaooSS #34017 hivatalos oldalon nincs driver? az érdekes lenne
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2017.06.20. 17:43:49 -
RODLEE #34016 Kérnék 1 kis segítséget!
A Win 10 most frissitette magát és a joyom drivere oda van! Tud valaki Saitek X-52-höz valami driver linket Win10 64-bit hez?
Csak ilyen fizetős szar oldalakat találok!
Előre is kössz! -
CHaooSS #34015 Ha nem köcsög a játék akkor jobbra egy lövés és 3 ember meghal.
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2017.06.20. 16:10:18 -
gstup #34014 Annyira ne örülj neki.Egy valamire jó.Is-6 ellen.Szemből is simán átviszi a rohadékot.Persze kell 2-3 lövés hogy ki is szedd,de legalább nyersz egy kis időt míg javít.
Utoljára szerkesztette: gstup, 2017.06.20. 14:31:18 -
War Thunder HUN - Magyar nyelv beállítása War Thunder HUN - Magyar nyelv beállítása
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2017.06.19. 21:51:31 -
Kissssss0 #34012 mikor? melyiknek? tegnap megnéztem de mindegyiknek csak 9mm volt az átütése. -
CHaooSS #34011 Miért nem csodálkozom ezen... :D -
Valka78 #34010 A ruszki 76mm-es HE lövedék átütő erejét megemelték legalább 15 mm-re. Indítottam sorban két topicot a témában, de lezárták mindkettőt... -
Luciferkee #34009 

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Valka78 #34008 Most ezek tényleg szétbaszták a tankok irányítását? Legalábbis a német gépek túlfordulnak ha nincs ellenkormányzás. -
RODLEE #34007 igazából én ezt a RB tankos modos repülést köpöm le , miért realistic? Egérrel külső nézetben irreális manöverek és azt hiszi magáról hogy tud repülni! Nem értem az AB,RB,SB közötti dolgot! RB ben beül valaki repcsibe és de qrva jó vagyok! Fingja nincs mi a COCPIT! Rb -ben bereaknám cockpit de látja a havert! A többi élvezkedjen AB-ben! De ez csak egy vélemény! -
Luciferkee #34006 Igen, sőt a japán ágon lévő ST-A1-2 is kapott HEATFS-t.
IS - 6
-
M46 kapott normális HEAT-et?
Talán emiatt elkezdek játszani megint. -
Valka78 #34004 Kiírta, hogy lezárult a fogadás, azt jónapot... -
WTF........... Épp megkerülnék egy sziklát, hogy rárontsak tőlem jobbra egy Tigrisre (M36 -al alapból nem egy életbiztosítás), mire tőlem 2-3-4 méterre a semmiből nyílt terepen előtűnik egy Pz. IV H, és oneshot -ol!!! (Előttem ballra.)
Buzeráns oroszok, meg a láthatatlan kedves édesanyjuk............ -
oszt azt hogy? kurva játék ez jó :D -
Valka78 #34001 Kurva játék lenyúlta az aranycsatámat. Nem volt elég neki, hogy folyton bottom BR-be rakott, az utolsó csatát már hiába nyertem meg három kilövéssel, nem adta meg a rohadék. -
Gyere lejjebb! ;)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
gstup #33999 Német 7.0.12 meccs 10 vereség 2 győzelem :D .Igen,van balansz.
Utoljára szerkesztette: gstup, 2017.06.12. 21:31:12