War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
még egy jó ideig ki fogok tartani a játék mellet talán belekukkantok a naval kacsaúsztató játékmódba is,de ha következő év elejéig nem változtatnak 5.7 felet a tankok br szintjén + továbbra is erőltetik a tankok összesűrítését(tiger1 vs strv-81) akkor kénytelen leszek könnyes búcsút venni a játéktól... azért mindenek van határa.
már megint ezt a niggert sikerült el?szedniük? a star wars-os megjelenése már épp elég volt, remélem gyorsan elt?nik a süllyeszt?ben.... ignored list: pares,tetsuo
A legnagyobb baj amúgy hogy Simulator battlebe is van pofájuk beengedni ezeket a szarokat. Különösebben nem érdekel, ha beviszi a nyomi a T29ét Arcadebe, de simulatorban mi a faszt keres egy blueprint tank?
Nagyon a végét járja már ez a játék...
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2017.02.03. 23:35:53
A játék szakaszban PC-PS4 között tökéletesen ment azzal nem volt gond egyből megtaláltam a havert(PS4 nickname) meghívtam és már nyomtuk is,csak jó lenne csacsogni is közben,mert csak úgy kommunikáltunk,ha akart az egyik a másiktól valamit,hogy odadurrantottunk a másik mellé! <#gonosz1>#gonosz1>
már megint ezt a niggert sikerült el?szedniük? a star wars-os megjelenése már épp elég volt, remélem gyorsan elt?nik a süllyeszt?ben.... ignored list: pares,tetsuo
Valakinek esetleg tapasztalat, hogy játékon belöli speak progi mennyire használható?
UBOOT - A WW2 Survival Sandbox
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.01.30. 21:05:21
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
A kedvencem viszont az a t-34/76, aminek kb 100 m-ről meglőttem a tornyát jobb oldalon, TOTÁL SZEMBŐL (gondolván kilövöm a lövészt) de ilyet még nem láttam. A lövedék pontosan oda talált, ahova kell. Behatolt, felrobbant, a lövésznek kutya baja, ellenben egy szál repesz "valahogy" átkóricált a másik oldalra (keresztül a závárzaton, amin amúgy komplett lövedékek szoktak elakadni) és megsebezte a töltőt 😄D vigasz sebzés baszki 😊)) eldobtam az agyam. Ez a legvadabb faszság amit eddig láttam.
Totál szarrá van manipulálva az egész játékmenet! 😄 Ha eddig nem voltam benne eléggé biztos, hát most az vagyok. Ha elég messziről lőttem volna akkor a "szórás" miatt ment volna olyan helyre hogy lepattanjon, vagy az ágyúcső hegyét találom el (ami az utóbbi hónapban eléggé gyakori) ahol nem sebez semmit. Már a lövés előtt eldőlt, hogy nem lőhetem ki a tagot. Tök mindegy mennyire vagy jó, ha a játék úgy dönt, hogy nem kapod meg, akkor nem kapod meg. Inkább valami egetverő baromság történik - ha már nincs más megoldás - mert a war thunderbe ez belefér.
A következő a véleményem a játékról:
Alapvetően az addikció kialakítására megy ki a dolog, igyekeznek egyensúlyban tartani az eredményeket a játékosok között. A hullámvölgyek a sikeres és a sikertelen ciklusok között egyénenként vannak szabályozva és viszonyítva a többi játékos eredményeihez, azon statisztikák által, amit a szoftver a játékosról készít. Ezen alapul a "match making" is. Mindig olyan csapatba rak, ahová az addigi 'kiszámított játékélmény' alapján tartozik a játékos, azaz a győztes vagy a vesztes csapatba. Persze itt jönnek még be olyan változók, mint a fogadások, a legénység szintje, a játékos szintje, hogy milyen tankokat rak be az adott játékba és így tovább. Játékon belül pedig ügyel arra, hogy ne legyél se túl jó, se túl rossz az addigi eredményeidhez képest, kivéve néhány alkalommal, de az is csak az illúzió növelése miatt.
A "játék" egy eléggé összetett képlet alapján számítja ki, hogy mikor milyen játékélményben legyen részed. Figyelembe véve a többi játékos 'érdekeit' is - végső soron az addikció kialakulását és fenntartását helyezve a középpontba - szükség esetén beavatkozik, ezzel idézve elő a meglehetősen gyakori WTF jelenségeket.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Kétszer sikerült "megizzasztani":
- Egy csapattárs bombát dobott mellém. (30+ sec repair)
- Szemtől szembe találtam magam egy Caliope -val. Szerencsére test drive -os lehetett, mert fogalma nem volt mit kéne tennie, és a csapatom is hamarosan körbe vette. (30+ sec repair)
Replay.
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
bármilyen 42% winrates amatőr alázni tud egy T29-el....

a helyzet az hogyha a ruszki tankok előnyei és hátrányai normálisan le lennének modellezve akkor közel se lennének ennyire mocsok OP állatok AB-ben RB-ben, meg szerintem még SB-ben is azok.
pl: gajjobék nem tudták megoldani hogyan kellene lemodellezni és behozni a játékba a toronykosár hiányát a korai t-34 tankoknál, mivel nem találtak megoldást így egyszerűen nem is foglalkoztak ezzel tovább.
(olyan sztálinosan "nincs ember nincs probléma"😉
nem tudták értelmesen lemodellezni azt sem hogy maga a t34 egy két lánctalpon guruló benzinkút... elég megnézni x-ray nézetben és máris látható hogy benzintartályok vannak mindenhol, nos ezek a tartályok(főleg a lövész/töltő melletti) most amolyan extra belsőpáncélzatként funkcionálnak, még ha ki is gyulladnak akkor sincs túl nagy baj mivel a modul felfogja a repeszek 90%-át, a valóságban meg egy sikeres telitalálat után a legénység 100% odaveszett az esetek többségében... még a hulladék shermanból is kimászott minimum egy vagy két ember ha kilőtték a tankot.
azt se tudták értelmesen megoldani hogy a lövész gyakorlatilag teljesen vak volt, a célzó optikán kívül ha jól tudom akkor csak 2 darab kémlelőnyílás volt a torony két oldalán +1 forgatható távcsőféleség az ágyú mellet, a valóságban mire a t-34 legénysége megtalálta a célpontot és tüzelni is tudott addigra a németek már a harmadik lövésnél jártak.

amit szintén nem tudtak megoldani az a rádió hiánya... ha ezt meg(akarták inkább jobb szó) tudták volna oldani akkor pl RB/SB modban nem irkálhatnál chatbe és nem adhatnál le command parancsokat se...
bocs a kisregényért...
Utoljára szerkesztette: Kisssssss, 2017.01.27. 01:37:22
én is sokat gondolkodtam valamelyik landbattleship beszerzésén de végül maradtam a p51-nél, tankok mellet csupán a fun play maradt mint érv hogy beszerezem, a p51-el viszont tudnám húzni az egész amcsi repülős ágat az F7F3-al karöltve ha egyszer majd belekezdek.

Az első (imerkedő) csata vele:
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
https://www.twitch.tv/sturmovik_1946
A végén tudta 1 JP közvetlen közelről oldalró motortéren lőni az robbantotta fel.
Tényleg hányás ez a BR dolog,tényleg kezd már elmenni a kedvem az egésztól!<#levele>#levele>
https://www.twitch.tv/sturmovik_1946
amikkel jól ment(nem mindig) a warbond grind az elmúlt 1 hónapban azok a phanter tankok voltak, igaz hogy 6.0-sak(R😎 de kb majdnem ugyanazokat az ellenfeleket lehet kapni mint a tigrissel 5.7-en amit meg rendszeresen bevág 6.7-es csatákba, az átütése a kwk42-nek és a lövedék sebessége is nagyobb mint a kwk36-nak ami nagyon nem mindegy ha a MM berak 6.7 csatába.
őszintén szólva nem nagyon tudok jó szível ajánlani egy olyan német tankot se amivel lehetne uptieres csatákban is magabiztosan előrehaladva darálni az ellenfeleket úgy mint a js2-vel t34/85-el, max akkor lehet német tanokkal funolni ha lerak egy br-el alacsonyabbra, pl a phanter tanokkal jól lehet szívatni a nagypofájú elbizakodott t34/85 játékosokat(esetleg még a tiger2p... mehh).
az a lyuk pedig még nagyobb mint gondolod, pz3m 3.7-en van a tigrisek meg 5.7-en, volt már fent a warthunder fórumon a javaslatok részlegben egy topik ahol fel volt sorolva 3 vagy 4 prototípus tank amit belehetne rakni a hézagba(WoT-ban már szerepelnek), de erre mindeddig gajjob tojt magas ívben.
nekem két okból volt nehéz hozzászoknom az ágyúhoz, egyrészt nagyon instabil még teljesen sima talajon állva is fel le ugrál a célkereszt, egy gyors megállás után így kénytelen voltam várni néhány másodpercet mire abbamarad ez a fel le mozgás(máskülönben mellé fog menni a lövés), a másik ok pedig a lövedék sebessége 860 m/s nincs még egy hasonló sebességű lövedék a németeknél így kénytelen voltam újratanulni és hozzászokni.
ez egy nagy kemper tankvadász... ezzel még annyit se lehet mozogni mint a Dmaxal, még fullra kifejlesztet mobilitással se fogsz túl sokra menni, nagyon be tudja határolni a lehetőségeket az adott játékmód is pl: assault ahol csak 1 cap zóna van ilyenekre felesleges bevinni a sturert, ugyanakkor battle modban ahol van 2 cap zóna itt már egész jó... ha a saját csapat elolvad és az ellenfél rohamozza a saját zónát akkor egy jó camper helyről sok killt összelehet szedni.
kuban mapon érdemes felmászni az északon lévő hegyre, mindkét spawnhejröl fel lehet mászni igaz sok időbe telik de bőven megéri, sok t34/85 meg js-2 tankot kilőttem már miközben magabiztosan rohamoztak a cap zóna felé.
Nem túl rég kezdtem játszani a játékkal, azonban egy olyan probléma merült fel, hogy bizonyos játékidő után, amikor új csatát akarok kezdeni, elsötétedik a monitor, és se kilépni nem tudok, csak a windows újraindítása marad... Valaki találkozott már ilyen jellegű problémával? Ha igen, tudna segíteni abban, hogy oldhatnám meg a problémát? Előre is köszi... :-)
kivették volna a fából vagy mi ? 😮 (úgy mint az SB és Yer valamint SM79esek setetén kivettek párat ? )
Utoljára szerkesztette: Zoli105, 2017.01.22. 20:49:57
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
az A26 kapcsán meg kurvára szégyeljék össze magukat -.-
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
ha jól tudom a ruszkiknak is van egy rare jet vadászuk prém bónusz nélkül de azt meg mégis a prém szakaszba rakták tier5-be.
a probléma inkább azzal az emberel van aki eldönti melyik event tank/repülő hová kerüljön, mert jelenleg semmi logikát nem lehet látni ebben az összevisszaságban.
na megyek megpróbálom befejezni a fallout new vegast, játszok egy kis killing floort/payday2-öt.
Tier II-V: 20 helyett 30
Tier III-V: 40 helyett 60
Tier IV-V: 80 helyett 100
Nem mintha egyes alap warbond -ot adó feladatok nem lennének egyenest lehetetlenek.
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤